Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canımsın evet çok acımasız davranıyorsun kendine, vitaminsiz kalma ama, 1 haşlanmış yumurta ye günde, ne olacak yumurtanın kalorisinden en azından protein alırsın canım benim, o mısır patlağı yerine yumurta yesen hem çook tutar hem de daha az kalorili ve protein almış olursun canım benim...dikkat et kendine...

sabahki elma bence az olmuş onun haricinde zaten menülerin düzenli...

saol canım, evet sabah sadece elma yememin sebebi de regl olduğum için canım tatlı bir şeyler çekti, elmayı buldum sadece bir de yürüyüş yapacaktım, midem dolu olsun istemedim, dönünce zaten hemen yumurta yiyerek aç kalmaktan korudum kendimi...

Tamam bunu deneyeyim haklısın canım aslında, hem daha düşük kalori almış olurumm..

Şimdilik okula gidiyorum ama döneceğim, görüşürüzzz arkadaşlarımm

Tamam bunu deneyeyim haklısın canım aslında, hem daha düşük kalori almış olurumm..

Şimdilik okula gidiyorum ama döneceğim, görüşürüzzz arkadaşlarımm

görüşürüz canıım, kolay gelsin, Allah zihin açıklığı versin ben de kaçıyorum bitsin artık şu filmmmm :)

bugün aldığım güzel haberlerden sonra darısı sizlerin başına en güzel haberleri de sizlerden alacağız inşallah

gidince öperim canım bende inan çok mutlu oldum arkadaşımda 39 yaşında önce bebeğe güzel bir hediye alayımda sonra gidip öperim en kısa sürede

canım çok geçmiş olsun ...inşallah biran önce sağlığına kavuşursun...güzel bir dinlenme sana iyi gelecektir...

allah analı babalı büyütsün canım,gözünüz aydın.

Bu arada bu oranlari kaydetmek icin eski not defterimi karistirdigimda eski diyet denemelerimden kilolarimi gordum. mesela 27 subat 2012'de 89 kiloymusum. iki yil sonra henuz 89'u goremedim ama olsun :)

inşallah bir iki haftaya 89 u da görürsün canım.gerçi bu hızla görürsün sen ,ben inanıyorum...

maşallah...benimde artık bacaklarımda derman kalmadı 3 gündür ...

aman lucim sakın ha görünmez olayım deme biz naparız sensiz valla şaka bir yana tebrik ediyorum seni harikasın...

.

canım benim duble gözün aydın. Allah herkese nasip etsin.

Arkadaşını da gerçekten tebrik ederim zor bir karar vermiş. Helal osun

lucim bu hafta da çok başarılısın.tebrikler...ben bugün 5 tane yaprak sarma yiyerek sanki ihanet ettim gibi gibi geliyor bana ettimmi ki acaba...

oyyyy canım benim ya, rabbim inşallah çocuğuyla ailesiyle mutlu mesut etsin...

menün ceza menüsü olarak güzel yani ...kızım ben bizi anlamıyorum hele de kendimi hiç anlamıyorum ne var bu hafta sonlarında ...kıtlıktan çıkmış gibi yemeğe yumuluyoruz..bu haftasonu cozutmalarına çare bulmamız lazım...

.

Kızlarrrrr

Akşam yemeğimi 1 saat sonra yiyeceğim.

akşam ara öğünü çok geç yapmam 8 gibi 9 gibi yerim

Sporum zaten hep belli akşam pilates

Sabah

1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 çk kahvaltı sosu

Ara öğün
3 kaymaklı pisküvittt (sekersiz çaya bandım ama çayı içmedim )

Öğlen

4 yk türlü yemeği
salata
1 dili kepekli ekmek

Ara Öğün
1 elma
2 eti form mısır

Ara Öğün
1 süt
2 kare çikolata

Akşam

180 gram yogurt içine galeta

Ara Öğün
1 porsiyon meyve

Su : 1.5 lt + devammm
Spor : Pilatess

sabah:3kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt

ara: 2 tane kayısı,2 tane fındık

öğle:marul salatası içine de 1 kaşık ince bulgur attım,3kaşık yoğurt

ara:1 elma,2 kaşıkta yoğurt koydum üstüne

akşam:5 tane yaprak sarma,3 kaşık yoğurt

spor:sabah 30, öğle 30,akşam 40 dk eliptik,100 mekik
su: 1.5 litre

.

canım harikasın...tebrikler

he bu arada közlenmiş biber ve patlıcan marketlerdevar.biz gamzeyle genelde bim den alırız...

.

canım harikasın...tebrikler

he bu arada közlenmiş biber ve patlıcan marketlerdevar.biz gamzeyle genelde bim den alırız...

.

teşekkrü ederim canım

yavv bende bimden çok fzla alışveriş yaparım ama hiç görmedim hangi tarafta

bence yaprak sarması fazla falan olmamış gayet güzel

suçlu hissetme kendini o kadarda kasmaya gerek yok canımm

sevdiğimiz seyleri tamamen hayatımızdan çıkarırsak suan gittiğimiz yol bize cazip gelmez.

En azından benim için öyle

kızlarrrrrrrrrrr sizden birşey rica etmek istiyorum...şu benim hafta sonu cozutmalarını önlemem için ne yapmam gerekir bana akıl verin yaaa...

.

valla tatlım ben fazla evde takılmamaya çalışıyorum evdeysemde iş yapıyorum o yüzdden çozutmak aklıma gelmiyor.

Bir kahvaltım tam takırdır diğerlerinde aştığımı düşünmüyorum

He birde misafirliğe gidersen tok git gelen olursada gelmeden önce bişiler ye

genelde ürünler hep aynı taraflarda oluyor yavrum ondan srdum.

Tamam anladım bahsettiğin yeri ilk gittiğimde alcamm

tamam öyle oluyorda bazen bizim burdakiler öyle bir karıştırıyorlarki yerleri bidaki gittiğimizde aradığımız şeyi zor buluyoruz ondan dedim...:44::44::44:

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…