- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.121
Kızlarrr menümü yazayım hemen
Sabah: 1 kk peynir - 2 zeytin
Öğle: 1 elma - 4 kaşık yoğurt
Ara: 1 kuru kayısı
Akşam: 2 orta boy turp - 3 kaşık yoğurt - 1 domates - 2 salatalık (küçük boy)
Ara: 1 paket eti form pirinç patlağı ( okulda çok acıkırsam yemeği düşünüyorum, 140 kalori)
Spor: 55 dk açık havada yürüyüş - 50 dk. eliptik
Su: 10 bardak (günlük hedefim 12 bardak, tamamlarım fazla fazla)
Dip Not: Kızlar farkındayım menülerim çok acımasız, ama emin olun fazlasıyla bunu hak ediyorum..Haftasonu menümü malum yazmadım ama ne siz sorun nede ben söyleyeyim..Her yediğimi paketi bitirene kadar yedim..Çikolata, mısır, bisküvi, haribo (hepsi bütün pakettiler) İşte bunun için pazartesiden itibaren - çıkabilmek için bu kadar acımasız davranıyorum
.
sabahki elma bence az olmuş onun haricinde zaten menülerin düzenli...
canımsın evet çok acımasız davranıyorsun kendine, vitaminsiz kalma ama, 1 haşlanmış yumurta ye günde, ne olacak yumurtanın kalorisinden en azından protein alırsın canım benim, o mısır patlağı yerine yumurta yesen hem çook tutar hem de daha az kalorili ve protein almış olursun canım benim...dikkat et kendine...
Tamam bunu deneyeyimhaklısın canım aslında, hem daha düşük kalori almış olurumm..
Şimdilik okula gidiyorum ama döneceğim, görüşürüzzz arkadaşlarımm
teşekkür ederim tatlııım, gidecek bu kilolar Allahın izni ile :) arkadaşına da bravo çook özel bir karar alıp harika bir şey yapmış, Allah mesut etsin ikisini de :) ay ne güzel haberler bunlar, inşallah yakında bizden de bebiş haberleri alırsın
sabahki elma bence az olmuş onun haricinde zaten menülerin düzenli...
ayyyyyyyy ne güzel bir haber bu...Rabbim evladıyla mutlu mesut etsin ömür boyu... Ben de burada evlat edinme topiğindeydim ne zamandır girmiyorum topiğe- o yüzden bu tür haberler beni çok mutlu ediyor
ben de düşünmüştüm bir ara ama daha yeni çalışmya başladım belki birkaç yıl sonra olabilir hem zaten 30 yaş sınırı var
o arkadaşını ziyarete gittiğinde mutlaka bebişini benim için de öp olur mu?
Kızlar ben bu akşam acile dr.a görünmeyi düşünüyorum eğer rapor falan verirse gelemeyebilirim internete haberiniz olsun Cumaya mutlaka gelmeye çalışırım ya da bir şekilde iletişime geçmeye çalışrıım birinizle aksi bir durumda...
selam kızlar kuzenim doğum yapmış sabah paldır üldür hastaneye gittim o yüzden uzun süredir yoktum çok tatlı bir kızımız oldu sizlerde bi sürü yazışmışsınız bu arada onları okudum
li,ly canım geçmiş oslun
Bu arada bu oranlari kaydetmek icin eski not defterimi karistirdigimda eski diyet denemelerimden kilolarimi gordum. mesela 27 subat 2012'de 89 kiloymusum. iki yil sonra henuz 89'u goremedim ama olsun :)
saol tatlım evet galatasaray maçıı...bu arada sabah yürüyüşümün üzerine şu anda 60 dk 6 km koşu bandında yürüyüş yaparak bugünkü sporumu 10 km nin üstünde bitirmiş bulunmaktayımmmmmm :) haklı gururumu yaşıyor ve de sizlerle paylaşıyoruuuummmm
tabi ki gamzemin sayesinde, haydi spor yapalım diye beni dürtmeseydi, kalkmak zor geliyordu...sağol gamzecimmmmm :)
bugün şu ana kadar aldığım kalori 226, spor ile harcadığım kalori 782 :)))) metom 1308 kalori yakıyormuş günde...amaaaan ben bu şekilde gidersem yakında görünmez falan olacağım :)))))maşallah maşallah :)
selam kızlar kuzenim doğum yapmış sabah paldır üldür hastaneye gittim o yüzden uzun süredir yoktum çok tatlı bir kızımız oldu sizlerde bi sürü yazışmışsınız bu arada onları okudum
li,ly canım geçmiş oslun
maşallah luci cim yaaa tebrik ederim seni helal olsun
saolun kızlar bu arada az önce de başka bir bebek haberi aldım bir arkadaşım vardı 1 evin tek çocuğu anne ve babayı zamanında kaybetmiş tek başına yaşıyordu 15-20 gündür görmüyordum merak ettim aradım anne olmuş 10 günlük bir bebek evlat edinmiş resmen çeşmeleri açtım ağladım yaa nasıl mutlu oldum anlatamam size onunla konuşunca bugün yeni bebek haberleri yüzünden biraz leyla gibiyim kusura bakmayın
LUCI'nin mutfağı 16:30 itibarıyle kapanırrrrr :)
sabah: 08:00
uyanınca sirkeli karışım
1 adet ufak boy elma
öğle: 13:00
2 yumurta ile yapılmış maydanozlu ve biberli omlet
4 yk yoğurt
Türk kahvesi şekersiz
akşam: 16:30
2 yk yulaf ezmesi(30 gr)+1 çay bardağı süt+ 1 ufak elma rendesi+ 1 adet ceviz içi ile yapılmış yulaf lapası
su: 3 litre
spor: sabah açık havada 1 saatten fazla (4 km) tempolu yürüyüş 10:00
koşu bandında 60 dk 6 km yürüyüş 14:00
akşama da gittiğimiz yerde sade ve şekersiz nescafe ile yeşil çay içeceğimmmm:)
maşallah luci cim yaaa tebrik ederim seni helal olsun
saolun kızlar bu arada az önce de başka bir bebek haberi aldım bir arkadaşım vardı 1 evin tek çocuğu anne ve babayı zamanında kaybetmiş tek başına yaşıyordu 15-20 gündür görmüyordum merak ettim aradım anne olmuş 10 günlük bir bebek evlat edinmiş resmen çeşmeleri açtım ağladım yaa nasıl mutlu oldum anlatamam size onunla konuşunca bugün yeni bebek haberleri yüzünden biraz leyla gibiyim kusura bakmayın
Kızlarrr menümü yazayım hemen
Sabah: 1 kk peynir - 2 zeytin
Öğle: 1 elma - 4 kaşık yoğurt
Ara: 1 kuru kayısı
Akşam: 2 orta boy turp - 3 kaşık yoğurt - 1 domates - 2 salatalık (küçük boy)
Ara: 1 paket eti form pirinç patlağı ( okulda çok acıkırsam yemeği düşünüyorum, 140 kalori)
Spor: 55 dk açık havada yürüyüş - 50 dk. eliptik
Su: 10 bardak (günlük hedefim 12 bardak, tamamlarım fazla fazla)
Dip Not: Kızlar farkındayım menülerim çok acımasız, ama emin olun fazlasıyla bunu hak ediyorum..Haftasonu menümü malum yazmadım ama ne siz sorun nede ben söyleyeyim..Her yediğimi paketi bitirene kadar yedim..Çikolata, mısır, bisküvi, haribo (hepsi bütün pakettiler) İşte bunun için pazartesiden itibaren - çıkabilmek için bu kadar acımasız davranıyorum
.
Kızlarrrrr
Akşam yemeğimi 1 saat sonra yiyeceğim.
akşam ara öğünü çok geç yapmam 8 gibi 9 gibi yerim
Sporum zaten hep belli akşam pilates
Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 çk kahvaltı sosu
Ara öğün
3 kaymaklı pisküvittt (sekersiz çaya bandım ama çayı içmedim)
Öğlen
4 yk türlü yemeği
salata
1 dili kepekli ekmek
Ara Öğün
1 elma
2 eti form mısır
Ara Öğün
1 süt
2 kare çikolata
Akşam
180 gram yogurt içine galeta
Ara Öğün
1 porsiyon meyve
Su : 1.5 lt + devammm
Spor : Pilatess
canım harikasın...tebrikler
he bu arada közlenmiş biber ve patlıcan marketlerdevar.biz gamzeyle genelde bim den alırız...
.
teşekkrü ederim canım
yavv bende bimden çok fzla alışveriş yaparım ama hiç görmedim hangi tarafta
sabah:3kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt
ara: 2 tane kayısı,2 tane fındık
öğle:marul salatası içine de 1 kaşık ince bulgur attım,3kaşık yoğurt
ara:1 elma,2 kaşıkta yoğurt koydum üstüne
akşam:5 tane yaprak sarma,3 kaşık yoğurt
spor:sabah 30, öğle 30,akşam 40 dk eliptik,100 mekik
su: 1.5 litre
.
teşekkrü ederim canım
yavv bende bimden çok fzla alışveriş yaparım ama hiç görmedim hangi tarafta
burda ki bimde hazır çorbaların olduğu tarafta turşular falanda var hemen onların yanında.
.
kızlarrrrrrrrrrr sizden birşey rica etmek istiyorum...şu benim hafta sonu cozutmalarını önlemem için ne yapmam gerekir bana akıl verin yaaa...
.
genelde ürünler hep aynı taraflarda oluyor yavrum ondan srdum.
Tamam anladım bahsettiğin yeri ilk gittiğimde alcamm
tamam öyle oluyorda bazen bizim burdakiler öyle bir karıştırıyorlarki yerleri bidaki gittiğimizde aradığımız şeyi zor buluyoruz ondan dedim...:44::44::44:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?