Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah...benimde artık bacaklarımda derman kalmadı 3 gündür ...
aman lucim sakın ha görünmez olayım deme biz naparız sensiz valla şaka bir yana tebrik ediyorum seni harikasın...
.

canım benim, ben de sizsiz yapamam zaten:) birliğimizden doğuyor bu kuvvet...teşekkür ederim tatlım ben de seni tebrik ederim, menün,sporun gayet güzel, sarmalar için de sakın vicdan azabı çekme, olacak o kadar...hatırlarsan ben de diyetimin başındayken annem 1 tencere sarma ile gelmişti de ne halt edeceğimi bilememiştim, 3-4 yiye yiye kendimi tatmin etmiştim ama bıraksalar tencereyi yerdim herhalde...

hafta sonunu da hafta içi gibi düşün tatlım pazartesi tartılacakmışsın gibi düşün...ben kaçamak fikrini aklımdan çıkardığım için zorlanmıyorum...çok istediğin bir ödül ver cuma günü kendine ama bu ödülün karşılığında cumartesi pazar cozutmayacağına söz ver...

ben mesela bira içmeyi seviyorum, bir de tüm arkadaşlarım içiyor, buluşunca içmek istiyorum...cuma ödülümü de düşünüyorum bana en çok keyif verecek şey nedir, ekmek ve tatlıyı hayatımdan çıkardığım için ödül olarak dahi aklıma getirmiyorum, aklımdan sildim attım...yani her şey beyinde bitiyor canım söz ver kendine ve iradene sahip çıkacağına inan, kendine başarabileceğini söyle derim ben

Son düzenleyen: Moderatör:

Sevdacım menünü beğendim. Salatalarıma haşlanmış bulgur atmaya bayılırım ben ıspanağa da çojk yakıştırıyorum bulguru 100 mekiğe bi alkış

Aynen canım ama arkadaşlarımızın getirmiş olduğu öneriler gayet mantıklı, uygulaması bize kaldıı

Canım menünde gözüme batan bir kaç şey oldu gerçi benim menülerim de de bir anormallik varyaa neysee sabah yumurta ve peynir müthiş seçimler ama zaten o doyurucu gıdaları yedikten sonra ekmekle işin olmamalı abur cubur kaçamakların az gibi görünsede biraz kalabalıklar diye yine olmamış kabul ettim spor mikemmel

Sporlarına kurbannn bence de sarmalar hiçte fazlalık değil, olası bir durum

Mantıklı ve uygulaması kolay

Okuduğumda yine ders çıkardığım ve hemen aklımın duvarına not edip yapıştırdığım bilgiler lucimm Önce akılla kalbimizi barıştırıp, sadece sağlığımız için bu yolda olduğumuzu unutmazsak eğer, kaçamakta neymiş pehhhh diyebiliriz dedim bileee, bende hayatımdan ekmek ve hamur işlerini çıkarma yolunda ustalaşmaya başladım onun için ödülüm hem beni mutlu etmeli hemde hafif olmalı

Bu hafta cozutmak yok Sevdacığımm, illa bir şeyde cozutucaksak, arkadaşlığın, dostluğun vur dibineee

Şahnurum bebiş gözümden kaçmadı veee hiç kıskanmadım kiii güzel de kokar o şimdi beeeeeeeeee kokla benim için

Kızlar nasılsınız iyi misiniz ?
Ben mümkün oldukça dengeli bir şekilde gitmeye çalışıyorum.
Bugün kıyafetlerimle tartıldım ve 80.4 çıktım
Tartı avmlerdeki elektronik tartılardandı ne kadar doğrudur bilemeyeceğim.

2 günlük menümü de paylaşıp bir geçmişe göz atayım ben ..

iyi akşamlar kızlarrr
hm cim bence iyi çıkmış gibi yanlış mı hatırlıyorum geçmiş kilonu hatırlamıyorum şimdi ama
bende akşam yemeğine balık yaptım 1 porsiyon balık yedim bol salata ile canım tatlı bişeyler istiyor ben tatlı yerine size bi selam vereyim dedim
gamzem öperim tatlım darısı senin başına en çok da canım benim

Çok güzelmiş

Bana en güzeli salata geliyor Zeynep, ton balıklı, mısırlı,tavuklu değişik değişik salata ve yoğurt ..

Lilycim çok geçmiş olsun aman kendine dikkat et de bir an önce toparlan, kıyamam sana sen yalnız da yaşıyorsun değil mi, anneciğin yakınlarda olsa ne güzel bakardı, ya da biz yakında olsak gelirdik bakmaya ..

Bence çok güzel olur zeynep, kopya kağıdı ile çeşitli resimler çizip boyaya da bilirsin ..

Gitmeden önceki cuma 82.9dum kaptan, benim tartım ya da buradaki hatalı da olabilir, kıyafetle 80.4 az geldi baya ama 4-5 saat yürüdük desem yeridir bugün ..

Ohh afiyet olsun, aslında tatlı yerine dukan helva harika gidiyor,balık deyince aklıma geldi, bir bak belki seninde aklına yatar ..

Hayırlı olsun bebeğiniz kaptan, güzelliklerle gelmiştir eminim dünyaya ..

Bu yağ kas oranı çok etkili ben de bugün tekrar gördüm.

benim yağ oranım 27.2 çıktı.
Eşimin 14.
Adam kas kütlesi ben ..

Ahh ne güzel şey, anne olmam sadece rahmini açmak değil ki o güzel kalbini açmak .. Evlat edinme olayı da çok güzel ..

tatlim bana kalsa ben hic ekmek yemicem ama dunde soyledim ya gun icinde hic ekmek tuketmiyorum o yuzden her ogune birer dilim koymak istedim

birde kacamak dedin ya o hangileri biskuvi ve bitter var benim kacamak gordugum sende sana gelen hangisiyse onu soylede bilgileneyim canim cunku bana duzgun gelsede aslinda duzgun olmayabilir

bakalim canim deneyecegimmm

aksam yemeklerini ise degisik degiaik yapip cozcem erken yiyeyimde

Ben şimdilik çıkıyorum kızlar, birazdan maç izleyeceğiz, Galatasaraylı değilim ama maç chelsea ile olunca izleyelim dedik, sonra biraz da keyfi yürürüz, dün gece uyku tutmadı 4 saat uyudum uyumadım bugün kesin güzel uyurum ..

Bu arada bugün tiroid için kan testi verdim, insülin testi yaptırdım, yarın sonuçları alacağım.

BU arada uzun süredir adet olmadığımdan tırsa tırsa hamilelik testi de yaptırdım :18:

Bugünkü Menüm

Kahvaltı 1 dilim ıspanaklı börek 1 domates 2 zeytin

Öğlen 1 kase mercimek çorba 2 yk bulgur pilavı 1 kase yoğurt

Akşam 1 haşlanmış patates, yarım soğan ve buğulama usulü pişmiş levrek

su , 2 lt spor 30 dk yürüyüş

Bugünlerde spor yapacak mecalim yok. Ne yapsam arkadaşlar :26: ? Nasıl motive etsem kendimi ?

ben de bugunku menumu yazayim. biraz az oldu, sabah cok moralsiz uyandim cok yiyesim olmadi.

sabah: (bugun sirke yok haha)

kahvalti: bir muz

ogle: 1 avuc sari leblebi, 10 gr badem, 1 elma

ara: 1 parca bitter cikolata

aksam: 2 kepce sehriye corbasi, 2 domates, 180-190 gr yagsiz yogurt

ara: 1 elma

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 81 dk 8.38 km yuruyus. 20 dk bisiklet. biraz da ip atladim ama saymadim.

canım inş sonuçların güzel çıkar testleri nerde yaptırdın?
bak kg alacam diye korkuyordun kg vermiş döneceksin

aynen bende de mecal yok bıraksalar saatlerce uyuyacam ama onu da yapamıyorum bi akıl bulursan bana da söyle

canım çok saol bende kendimi o şekilde adapte etmeye çalışıcam yani beynimde bitirmeye çalışıcam herşeyi.benim de idolüm sensin...

Sevdacım menünü beğendim. Salatalarıma haşlanmış bulgur atmaya bayılırım ben ıspanağa da çojk yakıştırıyorum bulguru 100 mekiğe bi alkış

çok haklısın arkadaşım...

canım çok güzel ,sevindim valla

afiyet olsun balım...

.

menün güzel canım fazla deil sporunu da yapmışsın zaten.

evet az olmuş ama olsun yine de güzel afiyet olsun..

.

Kızlar siizi özledim internetim yok giremiyorum.hala annemdeyim Ne diyet ne başka
Bişiy annem zorla tıkıyor ağzıma bu hafta izinli yazılsammı pazartesi normal evime işime başlayıp düzene girerim

8 30 1 dl tam buğday ekmegı 1 Cherry domates 1kibrit kutusu kadar tulum peyniri 1 haslanmıs yumurta yesıllık yesıllık çay
12 leblebı
13 çorba
14 1portakal
16 1 bardak ayran
18 2adet Cordon bleu actıfry da zeytınyagı ıle kızardı

3lt su
100 dk 6 hızda yürüyüş 10 km edıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…