Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çizgili pijamalı çocuğun kitabını okumuştum. Filmi güzel miydi ? Önerebileceğin başka filmler varsa izlerim bende. Dram severim :)

film bin tane bile önerebilirim :) bu sene vizyondaki beren saat-uğur yücel benim dünyam (sözde serbest uyarlama) filmini izlemediysen original versiyonu olan black filmini öneririm, çok daha başarılıdır... benim adım khan keyifli ve güzel filmdir...bu 2 film de hindistan yapımlarıdır, şimdilik 2 tane öneri sanırım yeter :)

bu arada filme henüz başladım, kitapla çok uyumlu olduğu yönünde genel yorumlar... genelde hayal kırıklığı yaşatır kitaptan çekilen filmler ama iyi olduğu yazılmış, izleyip göreceğim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş olsun tatlımm

bende dün akşam saçlarımı boyadım yendien sabahleyinde önce aç karnına sonra tok karnına kan verdim troid filmi çektirdim tüm güm sabah hastanedeydim koşturmacadan yoruldum biraz şimdi yemeğe çıkacağım dönüşte size menümü ve sporumu yazarım

canımsın sen benim, hayatın boyunca bir çok birincilik yaşa inşallah tatlı arkadaşım...luciden bahsetmeden de geçememiş yazısında, yerim seni ben :))

Kızlarr merhabaaa, nasılsınız? şimdi eve geldim ve hemen pc açıp kendimi buraya attımm..bir yandan da ev işi yapacağımm, kaptancığım çok geçmiş olsunn :26:

.

Kızlarr merhabaaa, nasılsınız? şimdi eve geldim ve hemen pc açıp kendimi buraya attımm..bir yandan da ev işi yapacağımm, kaptancığım çok geçmiş olsunn :26:
.

canıım merhaba, nasıl olsun bir yandan annemle ilgileniyorum bir yandan telefon-mail trafiği, bir yandan da film izlemeye çalışıyorum ... karışık bir gün anlayacağın :)

toplightcım geçmiş olsun tatlım, olumsuz bir şey çıkmaz inşallah

Şimdi 3 ayda 25 kg alıyorum
Nereden nereye ama o zaman rekorum 64 65 falandı. Arada kilı alıyor hemen diyetle 55 civarına iniyordum.
Benimki alışmaz ben onu anladım ancak ben ona alışır dinlemem

ah hm22 bendede ynı dert var eşime sorsan " ne zaman istersen yürüyelim diyor " ama yürüyüşe çıkalım deyince bir bahane buluyor ( gerçi oda haklı hep mesaide cok yoruluyor )

baktım hal böyle kendim spora gönül verdim Akşamları rahat spor yapamıyorum o nedenle genelde sabahları 1 saat erken kalkıyorum yada işten dönerken erken inip yürüyorum ben alıştım umarım sende alışırsın =)

bugün mesela ilk film olarak "çizgili pijamalı çocuk" filmini izleyeceğim uzun süredir merak ediyordum...dün "candy" filmini izledim...yani filmsiz geçmez benim hiç bir günüm :)

filmi bende severim ama malesef fazla vaktim olmuyor

sekerim ara ara öner böyle
ben öneri üstüne film izlemeyi severim kitap okumayıda
kitaptan filme dönüştürülme olayına ise katılıyprum bende bir kaç kez hayal kırıklığına uğradımm

.

Merhaba tatlım çok şükür diyelimmm sen nasılsın Kolay gelsinnn

kızlar selam az önce hastaneden geldim geçmişi okuyayım geliyorum

Geçmiş olsun kaptann nasılsı simdi ?

nasil cikti tahliller kaptan?

.

kızlar sonuçlarım yarın öğleden sonra çıkacak troid ultrasonu temiz çıktı aynı yere daha önce(2 sene önce) gene glisemik indeks için tahlil yaptırmıştım sonuçları direk diyetisyene götürmüştüm aynı dr çıktı tesadüfen geçmişe baktı sizin insülin ve şeker sınırda imiş o zaman şimdi tekrar bakalım olmassa şeker yüklemesi yaparız dedi ben dedim kilo veremiyom şu ara iştahım acaip açık kan değerleri çıksın sonuçlara öyle bakalım dedi yarın da dr dolu imiş perşembe gün kontrole gidince göstereceğim sonuçları

kaç kilo verdin canım sen toplamda?, çünkü fazla kilo verimlerinde bünye bir süre sonra alınan kalori miktarına alışıp kal evresine geçiyor sanırım, o sınırı atlamak zor oluyor diye okudum bir kaç yerde acaba böyle bi durum mu seninki de?

Selam 5. takım
Bugün işler biraz yoğun topiğe ancak gelebildim
aynı anda 3 iş gelir hepsi anında bitirilsin istenir bilgim ve iş tecrübem çok yok üstelik mesleğinden atanıp bambaşka ve birden fazla farklı işi öğrenmekle uğraşıyorum artık inanın kafam götürmüyor bazı şeyleri... Yıllardır emek ver uğraş öğren sonra git bambaşka işlerle muhatap ol
ay kızlar topiğe böyle girmek istemezdim ama hastalığın üstüne yoğun iş yükü çekilmiyor
ben bu hafta pek sanırım diyet miyet takılamayacağım zaten pek iştahım da yok ama kilo olarak aynıyım bu sabah tartıldım Cumaya kadar hedefim en kötü ihtimalle aynı kalmak
bu arada bugün pilates kursuna başlıyorum aslında Perşembe gidecektim ama hasta olunca halim yoktu gitmedim 1 ay devam edeceğim biraz işin tekniğini uzmanından öğreneyim duruma göre evde devam etmeyi düşünüyorum çünkü birkaç ay önce büyük ve küçük pilates topu, çemberi, mat ve esneme bandı almıştım yani evde herşey hazır
bu arada dünkü menümü yazayım pek güzel değil ama yine de paylaşmam lazım bu kadar da olmaz dimi

Sabah - yiyemedim aç da değildim sadece 1 bardak çay içtim

Ara - 10:00 - 3 gün kurusu kayısı (sırf yemiş olmak için yedim canım istemiyordu aslında)

Öğle - 12:15
- 5-6 yk mercimek (kırmızı mercimek ama çorbadan çok yemeğe benzedi suyu azdı)

Ara - 15:00
- 1 tane muz

Ara - 16:00
- 1 fincan sıcak çikolata (muzdan sonra potasyum patlaması yaşadım resmen bununla)

Ara - 17:30
- 1 kk kadar helva kek (sonuydu bitirdim bir de o an yemekle uğraşamadım)

Akşam - 20:00
- 1 kutu light ton balığı (büyük olandan süzülmüş hali 105 grammış)
- çok az zeytin yağı gezdirdim üstüne

Su - 1,5 lt
Spor - yok

Dün hala hafta sonunun etkisindeydim ama buna bir son vermek adına kendimle uğraştım bakım falan yaptım biraz daha iyiyim ama iş stresi yoruyor halbuki sabah öyle bir neşeyle kalkmıştım ki... pencereyi açtım güneşli bir güne uyandığım için güzelce nefes aldım bugün ne güzel dedim ama gelin görün ki iş yoğunluğu beni çökertti

canım şimdi dr a gittim geldim serbest t4 değerim düşük çıktı insülin değerim düşük çıktı dr insüline takılma t4 daha önemli değil yeni bir tahlil daha aldı bakalım ne olacak sonuç

öncelikle oğluna geçmiş olsun ben menünü de sporunu da çok beğendim afiyet olsun
sadece çekirdeği 1 avuca indirsen iyi olacak sanki

Cnm 700 gor değil 2 kılo 100 gr verıım 91,6 dan 89,5 a ındım ewt hafta ıcın bakıcam Cnm sağolasın
ay canım ben hesabı yanlış yapmışım kusura bakma:26:

Yap tabi Lily yap da kaçamak günlerinde yeni tarif deneyelim ..
ben biraz üzerinde çalışayım bari yeni tariflerin

Menün güzel aslında yani akşam 7:30 da geç değil bence... Spor konusunda da kendini zorlamak yerine gün aşırı 1 mil leslie falan yapsan? biraz motive olursun sanki...

geçmiş olsun size de canım yaaa olayın ortasında kalmışsınız
bu arada dediğin gibi şefkat bambaşka ama şükür iyiyim yaaa

hadi yaaaaa ay ne sinir bozucu...

Geçen bir dergi aldım onda yazıyordu. Genelde çok yediğimiz için değil pişirme tarzımızdan kilo alıyoruz diyordu. Ben en çok ızgara köfte olarak masum tüketebiliyorum kırmızı eti ..
pişirme tarzı önemli tabii... mesela benim pişirme tarzım önce tüm pişirilecekleri tencereye koyup az suyla pişirim üstüne yağ eklemektir o zaman daha güzel oluyor sanki... bu konuda bir yazı vardı unutmazsam yarın ekleyim size

ben de hep saçımı boyasam mı diyorum sonra vazgeçiyorum nasılsa beyazlayınca boyayacağım o zamana kadar orijinal halini bozmayayım diyorum (aralardan uzun beyaz teller çıkıyor ama)

çok güzel anlatmışsın canım hatta beğendim yazını (beğen tuşuna basarak yani)

Kesinlikle iyi bir iş yapıyorsun. En iyi yatırım insanın kendi eğitimine ve sağlığına yaptığıdır bence
evet en iyi yatırım kendine yapılandır bence de

canım menün güzel sadece akşam öğünü yapmıyorsun sanırım bir de sporuna bayıldım maşallah

vay be menüye bak afiyet olsun canım

kizlarr gunaydinnn

sabah erkenden kalkarak sporumu tamamladim

yarim saat pilates : kalca ve basene yukleniyorum )

aksamda bi 30 dk dusunuyorum bakalim

herkese saglikli gun diliyorum

neseniz huzurunuz sevgini eksik olmasin
ohhh maşallah sana gitsin kiloolar erisin yağlar

Günaydın Arkadaşlar, Dünyasınız mutlu, Hayalleriniz gerçek olsun. Gönlünüze huzur dolsun. Mutluluklar ömrünüzce, Her şey gönlünüzce olsun...

güzel duan dönsün seni bulsun inşallah

sadece biskrem olmamış sanki - onun haricinde güzel

karikatürler süper - menü de güzel ama sabahı kahveyle geçiştirmek pek olmamış gibi...
5. takim huuu :) bugun bir yuksek kalorili metabolizma sasirtma gunu yapicam.

hımm carb cycle deniyorsun galiba

bugün mesela ilk film olarak "çizgili pijamalı çocuk" filmini izleyeceğim uzun süredir merak ediyordum...dün "candy" filmini izledim...yani filmsiz geçmez benim hiç bir günüm :)
maşallah hangi ara izliyorsun kız?

bu beren saatin filmini izlemeyi çok istemiştim ben fragmanını görmüştüm yıllar önce sanıırm görme engelli alfabesini bulan adam braille'nin hikayesiydi onu okumuştum ve bu filmi de ona benzetmiştim...:44:
çok geçmiş olsun kaptan inşallah sonuçlar iyi çıkar da hayırlı haberlerini verirsin
bu arada kızlar yavaştan ben çıkıyorum daha markete uğrayacağım eve gidip birşeyler yiyip hazırlanıp pilatese gideceğim
bir de şu bahsettiğim makaleyi hemen buldum sizin için okumanızı tavsiye ederim herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere http://www.doktorsitesi.com/makale/saglikli-pisirme-yontemleri-ve-besin-ogesi-kayiplari

Son düzenleme:

Aaaa 2 haftamı izinliyim tuh ya neyse bn yine her fırsatta yoklarım sizi menümü yazsam sorun olmaz umarım

canım harika bir menü olmuş bence.akşam yemeklerini yanında götürmeye devammı...

canım bol şanslar...

herzamanki gibi harikasın

canım çok saol.sana da geçmiş olsun

hayırlısı olsun canım inşallah endişe edilecek bir şey yoktur..

.

canım benim moral bozucu bişey de deil yani yedklerin.sakın azmini kırma ve yolumuza devam...

öncelikle oğluna geçmiş olsun ben menünü de sporunu da çok beğendim afiyet olsun
sadece çekirdeği 1 avuca indirsen iyi olacak sanki

teşekkür ederim canım yorumun için.çekirdek geçen hafta yememiştim ya acısını çıkardım sanki...

.

sevdacııım geçmiş olsun tatlım oğluşuna, yaramaz bi durum yoktur umarım...nerelerdesin sen kaçaksın bu aralar, nasılsın, keyfin nasıl, diyet nasıl gidiyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…