- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.581
Çizgili pijamalı çocuğun kitabını okumuştum. Filmi güzel miydi ? Önerebileceğin başka filmler varsa izlerim bende. Dram severim :)
geçmiş olsun tatlımmhayırlı akşamlar kızlarrrr...
küçük oğlum grip olmuş ,bu gün okula gitmedi ve bütün gün onunla ilgilendiğim için fırsat bulamadım .
menümü yazayım
sabah:1k.k peynir,3 zeytin.1 t.k çokokrem,çeyrek dilim ekmek
ara:yarım ayva
öğle:2y.k kuru fasulye,2 y.k pilav,1 bardak ayran,salata
ara:çekirdek yedim 2 avuç kadar,1 kare bitter kahveyle
akşam:3 y.k yulaf ezmesi,3kaşık yoğurt
su:1.5 litre
spor: 50 dk eliptik,100 mekik,15 dk yürüyüş
.
Kızlar bugün kaşlarımı aldırmaya gittim önce. Burada bir bayan var çok hoşuma gidiyor alışı. Sadece ona aldırıyorum kaşlarımı yoksa kendim hallediyorum. Sonra bazı alacaklarım vardı kozmetik. Oradaki kızla tanıştık artık 2 seferdir oradan alıyoruz sohbet ettik konu kiloya geldi 3 ayda 25 kilo falan aldım dedim şaşırdı kaç kiloydun ki dedi 55 60 arası dedim şimdiki kiloma inanmadı kesin yanlış diye .. Bir de saçımı boyamak istiyorum ama kuaförler yetmiyor şimdi de kozmetikçiler boyama doğal rengin çok iyi deyip vazgeçiriyorlar beni. Bir süre daha vazgeçtim
kızlar selam az önce hastaneden geldim geçmişi okuyayım geliyorum
canımsın sen benim, hayatın boyunca bir çok birincilik yaşa inşallah tatlı arkadaşım...luciden bahsetmeden de geçememiş yazısında, yerim seni ben :))
Kızlarr merhabaaa, nasılsınız? şimdi eve geldim ve hemen pc açıp kendimi buraya attımm..bir yandan da ev işi yapacağımm, kaptancığım çok geçmiş olsunn :26:.
Değişiklik arıyorum kendimde ama en iyi değişiklik kilo vermek olacal gibi ..
Ellerine sağlık Gamzecim srn kampa girmişsin bu hafta ve hak etmişsin gerçekten.
Tamamen eşim yüzünden güvenmiyorum.
Tamam diyor karışmayacağım. 2 gün en fazla sonra başlıyor hadi 2 kaşık ye biraz daha bak ben de yemem vs. Evlenmeden önce ben 1 ayda 10 kg verdiğimi de biliyorum ama artık zor. En iyisi bol spor ama şimdilik de ona fırsatım yok ki.
Şimdi 3 ayda 25 kg alıyorum
Nereden nereye ama o zaman rekorum 64 65 falandı. Arada kilı alıyor hemen diyetle 55 civarına iniyordum.
Benimki alışmaz ben onu anladımancak ben ona alışır dinlemem
bugün mesela ilk film olarak "çizgili pijamalı çocuk" filmini izleyeceğim uzun süredir merak ediyordum...dün "candy" filmini izledim...yani filmsiz geçmez benim hiç bir günüm :)
film bin tane bile önerebilirim :) bu sene vizyondaki beren saat-uğur yücel benim dünyam (sözde serbest uyarlama) filmini izlemediysen original versiyonu olan black filmini öneririm, çok daha başarılıdır... benim adım khan keyifli ve güzel filmdir...bu 2 film de hindistan yapımlarıdır, şimdilik 2 tane öneri sanırım yeter :)
bu arada filme henüz başladım, kitapla çok uyumlu olduğu yönünde genel yorumlar... genelde hayal kırıklığı yaşatır kitaptan çekilen filmler ama iyi olduğu yazılmış, izleyip göreceğim :)
Kızlarr merhabaaa, nasılsınız? şimdi eve geldim ve hemen pc açıp kendimi buraya attımm..bir yandan da ev işi yapacağımm, kaptancığım çok geçmiş olsunn :26:
.
kızlar selam az önce hastaneden geldim geçmişi okuyayım geliyorum
nasil cikti tahliller kaptan?
Kızlarr merhabaaa, nasılsınız? şimdi eve geldim ve hemen pc açıp kendimi buraya attımm..bir yandan da ev işi yapacağımm, kaptancığım çok geçmiş olsunn :26:
.
canıım merhaba, nasıl olsun bir yandan annemle ilgileniyorum bir yandan telefon-mail trafiği, bir yandan da film izlemeye çalışıyorum ... karışık bir gün anlayacağın :)
toplightcım geçmiş olsun tatlım, olumsuz bir şey çıkmaz inşallah
ah hm22 bendede ynı dert var eşime sorsan " ne zaman istersen yürüyelim diyor " ama yürüyüşe çıkalım deyince bir bahane buluyor ( gerçi oda haklı hep mesaide cok yoruluyor )
baktım hal böyle kendim spora gönül verdim Akşamları rahat spor yapamıyorum o nedenle genelde sabahları 1 saat erken kalkıyorum yada işten dönerken erken inip yürüyorum ben alıştım umarım sende alışırsın =)
filmi bende severim ama malesef fazla vaktim olmuyor
sekerim ara ara öner böyle
ben öneri üstüne film izlemeyi severim kitap okumayıda
kitaptan filme dönüştürülme olayına ise katılıyprum bende bir kaç kez hayal kırıklığına uğradımm
Merhaba tatlım çok şükür diyelimmm sen nasılsın Kolay gelsinnn
Geçmiş olsun kaptann nasılsı simdi ?
kızlar sonuçlarım yarın öğleden sonra çıkacak troid ultrasonu temiz çıktı aynı yere daha önce(2 sene önce) gene glisemik indeks için tahlil yaptırmıştım sonuçları direk diyetisyene götürmüştüm aynı dr çıktı tesadüfen geçmişe baktı sizin insülin ve şeker sınırda imiş o zaman şimdi tekrar bakalım olmassa şeker yüklemesi yaparız dedi ben dedim kilo veremiyom şu ara iştahım acaip açık kan değerleri çıksın sonuçlara öyle bakalım dedi yarın da dr dolu imiş perşembe gün kontrole gidince göstereceğim sonuçları
kaç kilo verdin canım sen toplamda?, çünkü fazla kilo verimlerinde bünye bir süre sonra alınan kalori miktarına alışıp kal evresine geçiyor sanırım, o sınırı atlamak zor oluyor diye okudum bir kaç yerde acaba böyle bi durum mu seninki de?
öncelikle oğluna geçmiş olsun ben menünü de sporunu da çok beğendim afiyet olsunhayırlı akşamlar kızlarrrr...
küçük oğlum grip olmuş ,bu gün okula gitmedi ve bütün gün onunla ilgilendiğim için fırsat bulamadım .
menümü yazayım
sabah:1k.k peynir,3 zeytin.1 t.k çokokrem,çeyrek dilim ekmek
ara:yarım ayva
öğle:2y.k kuru fasulye,2 y.k pilav,1 bardak ayran,salata
ara:çekirdek yedim 2 avuç kadar,1 kare bitter kahveyle
akşam:3 y.k yulaf ezmesi,3kaşık yoğurt
su:1.5 litre
spor: 50 dk eliptik,100 mekik,15 dk yürüyüş
.
ay canım ben hesabı yanlış yapmışım kusura bakma:26:Cnm 700 gor değil 2 kılo 100 gr verıım 91,6 dan 89,5 a ındım ewt hafta ıcın bakıcam Cnm sağolasın
ben biraz üzerinde çalışayım bari yeni tariflerinYap tabi Lily yap da kaçamak günlerinde yeni tarif deneyelim ..
Menün güzel aslında yani akşam 7:30 da geç değil bence... Spor konusunda da kendini zorlamak yerine gün aşırı 1 mil leslie falan yapsan? biraz motive olursun sanki...Arkadaşlar menümü yazıyorum sizlere , bugün yemeyi geç kestim 7buçuk gibiydi . Bunun dışında güzeldi .
Sabah 2 dilim kepekli ekmek , 4 zeytin , 1 tatlı kaşığı tahin pekmez, 1 dilim kaşar peynir
Kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıktım. 40 dk falan yürüdüm.
Öğlen 3 yk nohut yemeği 3 yk pirinç pilavı
Ara 1 sb süt
Akşam 3 yk menemen 1 dilim kepekli ekmek ayran
Genel olarak bi motivasyon kaybım var , sanki kilo vermem durmuş gibi hissediyorum. Spor konusunda da gönülsüzüm kendimi baya zorluyorum. Direniyorum
geçmiş olsun size de canım yaaa olayın ortasında kalmışsınızHastayken herşey bir yana da şevkat diye bağırasım geliyor
Ankarada ufaktan olaylar oldu biz de oralardaydık lily. Biberi de yedik tabi. Ben gözüm kapalı çantamdan çikolata buldum boğazımı yumuşatsın diye ..
hadi yaaaaaayyyyy sinir oldum yaaa1 saattir başarı hikayesi yazmaya uğraştım, sayfa aniden kapandı, yazdıklarım uçtu gittiii hayır her zaman olan birşey değil, olsa en azından yazdıkça copy eder bişi yapardımm... offffffffffffffffffff deli oldum yaaaa
pişirme tarzı önemli tabii... mesela benim pişirme tarzım önce tüm pişirilecekleri tencereye koyup az suyla pişirim üstüne yağ eklemektir o zaman daha güzel oluyor sanki... bu konuda bir yazı vardı unutmazsam yarın ekleyim sizeGeçen bir dergi aldım onda yazıyordu. Genelde çok yediğimiz için değil pişirme tarzımızdan kilo alıyoruz diyordu. Ben en çok ızgara köfte olarak masum tüketebiliyorum kırmızı eti ..
ben de hep saçımı boyasam mı diyorum sonra vazgeçiyorum nasılsa beyazlayınca boyayacağım o zamana kadar orijinal halini bozmayayım diyorum (aralardan uzun beyaz teller çıkıyor amaKızlar bugün kaşlarımı aldırmaya gittim önce. Burada bir bayan var çok hoşuma gidiyor alışı. Sadece ona aldırıyorum kaşlarımı yoksa kendim hallediyorum. Sonra bazı alacaklarım vardı kozmetik. Oradaki kızla tanıştık artık 2 seferdir oradan alıyoruz sohbet ettik konu kiloya geldi 3 ayda 25 kilo falan aldım dedim şaşırdı kaç kiloydun ki dedi 55 60 arası dedim şimdiki kiloma inanmadı kesin yanlış diye .. Bir de saçımı boyamak istiyorum ama kuaförler yetmiyor şimdi de kozmetikçiler boyama doğal rengin çok iyi deyip vazgeçiriyorlar beni. Bir süre daha vazgeçtim
çok güzel anlatmışsın canım hatta beğendim yazını (beğen tuşuna basarak yani
Bişeyler anlatmaya çalıştım yaptıklarımdan canımm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1053&p=34286802#post34286802
evet en iyi yatırım kendine yapılandır bence deKesinlikle iyi bir iş yapıyorsun. En iyi yatırım insanın kendi eğitimine ve sağlığına yaptığıdır bence
canım menün güzel sadece akşam öğünü yapmıyorsun sanırım bir de sporuna bayıldım8:30 1 has yumurta,1 kk kadar otlu peynir,2 Cherry dom,maydanoz,dere otu,1dl tam buğday ekmegı,yesıl cay.
9:30 sade turk kahvesı.
13:00 tarhana çorbası,1 dl tam buğday ekmegı,salata.
16:00 acısız durum porsıyon lavas yok,5 kasık bulgur pilavı,salata.
19:00 1avuc leblebı.
21:00 1 bardak ayran.
23:00 1 portakal.
3 Lt su.
130 dk 6,3 hızda yürüyüş=13,9 km,500 adet ip atlama.
portakalımı yıyıp esımı beklıcem
vay be menüye bak afiyet olsun canımben de menumu yazayim:
sabah: 2 mandalina
ara: bol yagsiz sut ile nesfit
ogle: 87 gr pilic nugget, coban salata
ara: 10 gr badem 2 mandalina
aksam: yagsiz iki yumurta ve birazi yagsiz birazi suzme yogurttan cilbir, 3 domates, yarim kucuk bir sogan.
ara: 1 parca bitter.
spor: 50 dk yuruyus
su 2 litreyi gecmistir.
ohhh maşallah sanakizlarr gunaydinnn
sabah erkenden kalkarak sporumu tamamladim
yarim saat pilates : kalca ve basene yukleniyorum )
aksamda bi 30 dk dusunuyorum bakalim
herkese saglikli gun diliyorum
neseniz huzurunuz sevgini eksik olmasin
Günaydın Arkadaşlar, Dünyasınız mutlu, Hayalleriniz gerçek olsun. Gönlünüze huzur dolsun. Mutluluklar ömrünüzce, Her şey gönlünüzce olsun...
Kızlar dün akşam menümü yazayımm
Sabah
2 etimek +krem peynir
Öğlen
2 yk pilav
3yk türlü
salata
Ara Öğün
2 eti mısır patlağı
2 biskrem
Ara Öğün
2/1 elma
2 etimek
Akşam
2/1 porsiyon karnabahar haşlaması ( üzerine yogurt pul biber ve kekik )
Su : 1.5 lt (dün içtiğim o karbonatlı su nedeniyle ancak bu kadar içebildim )
Spor : Yok
Günaydınlarrrr arkadaşlarrr :) keyifli, sağlıklı,musmutlu bir gün dilerim hepinizeeee :)
Hemen dünkü menümü paylaşayım:
LUCI'nin pazartesi menüsü:sabah: 08:00
sade ve şekersiz nescafe
öğle: 12:00
1 porsiyon ıspanak yemeği
4 yk yoğurt
akşam: 16:30
100 gr kırmızı et-ızgara
1 tabak marul salata
3 yk yoğurt
su: 3 litre + yeşil çay
yine bir karikatür ile paylaşımımı bitireyim, alışkanlık oldu artık :)
Eki Görüntüle 1007583
5. takim huuu :) bugun bir yuksek kalorili metabolizma sasirtma gunu yapicam.
bugun biraz karbonhidrat agirlikli, 1500 kalori civari beslenicem, yarin da karbonhidrati buyuk olcude cikarip protein agirlikli beslenicem. hem cumadan beri kendime gelemedim, hem de gunluk kalorimi farketmeden giderek azalttigimdan metabolizmam yavasladi gibi hissediyorum, sabah biraz zor uyaniyorum mesela.
maşallah hangi ara izliyorsun kız?bugün mesela ilk film olarak "çizgili pijamalı çocuk" filmini izleyeceğim uzun süredir merak ediyordum...dün "candy" filmini izledim...yani filmsiz geçmez benim hiç bir günüm :)
bu beren saatin filmini izlemeyi çok istemiştim ben fragmanını görmüştüm yıllar önce sanıırm görme engelli alfabesini bulan adam braille'nin hikayesiydi onu okumuştum ve bu filmi de ona benzetmiştim...:44:film bin tane bile önerebilirim :) bu sene vizyondaki beren saat-uğur yücel benim dünyam (sözde serbest uyarlama) filmini izlemediysen original versiyonu olan black filmini öneririm, çok daha başarılıdır... benim adım khan keyifli ve güzel filmdir...bu 2 film de hindistan yapımlarıdır, şimdilik 2 tane öneri sanırım yeter :)
bu arada filme henüz başladım, kitapla çok uyumlu olduğu yönünde genel yorumlar... genelde hayal kırıklığı yaşatır kitaptan çekilen filmler ama iyi olduğu yazılmış, izleyip göreceğim :)
çok geçmiş olsun kaptan inşallah sonuçlar iyi çıkar da hayırlı haberlerini verirsinkızlar sonuçlarım yarın öğleden sonra çıkacak troid ultrasonu temiz çıktı aynı yere daha önce(2 sene önce) gene glisemik indeks için tahlil yaptırmıştım sonuçları direk diyetisyene götürmüştüm aynı dr çıktı tesadüfen geçmişe baktı sizin insülin ve şeker sınırda imiş o zaman şimdi tekrar bakalım olmassa şeker yüklemesi yaparız dedi ben dedim kilo veremiyom şu ara iştahım acaip açık kan değerleri çıksın sonuçlara öyle bakalım dedi yarın da dr dolu imiş perşembe gün kontrole gidince göstereceğim sonuçları
Hoşgeldin durumda. Umarım işine bir an önce alışırsın. Bebeğin de bakıcıya alışır.
Bu hafta ben de diyet yapmadım ama kaç kiloyum bilmiyorum ..
durumdacım hoşgeldin canım, hayırlı uğurlu olsun işin :)
hayırlı uğurlu olsun işin avukat hanım
internette bir çok yerde çıkıyor ama ithalmiş bence bildiğin şeyden şaşmayacaksın bu tür şeyler hep reklam
benim tanıdığım kadarıyla sen halledersin canım abartmazsın izindeyken
hoşgeldin yeni işin hayırlı olsun ilk günler böyle olacak özlem olacak tabiiki kaç aydır yapışık ikiz gibiydiniz ama zamanla sende alışacaksın
canım izin süresi 1 hafta olmuyor anvak 2 hafta izinli yazabiliyoruz ama sen madem işe de başladın şimdi daha çok aktif olursun listeye haftaya girecek olsan da sen takım içindeki listede devam edersin o yarım kiloyu da en kısa sürede halledersin merak etme
yaa bende az önce yeşil kahve topiğinde dolaşıyordum yazılanları okuyayım diyordum
lilyy tatlım geçmiş olsun yokluğun hissediliyor
Kızlar dün akşam menümü yazayımm
Sabah
2 etimek +krem peynir
Öğlen
2 yk pilav
3yk türlü
salata
Ara Öğün
2 eti mısır patlağı
2 biskrem
Ara Öğün
2/1 elma
2 etimek
Akşam
2/1 porsiyon karnabahar haşlaması ( üzerine yogurt pul biber ve kekik )
Su : 1.5 lt (dün içtiğim o karbonatlı su nedeniyle ancak bu kadar içebildim )
Spor : Yok
Selam arkadaşlar.bende varımtombişler arasında.93kg yum.iki aydır düzenli bir saat plates e gidiyorum,40dk yürüyorum.bir ayda 28cm daraldım.ikinci ölçüm bu gün.ama kıyafetlerim acayip bol geliyor.11 martta fakülteye diyetisyene gidicem.bu sefer acayip azimliyim.spor yapınca çok rahatlıyorum.herkese başarılar
Günaydınlarrrr arkadaşlarrr :) keyifli, sağlıklı,musmutlu bir gün dilerim hepinizeeee :)
Hemen dünkü menümü paylaşayım:
LUCI'nin pazartesi menüsü:sabah: 08:00
sade ve şekersiz nescafe
öğle: 12:00
1 porsiyon ıspanak yemeği
4 yk yoğurt
akşam: 16:30
100 gr kırmızı et-ızgara
1 tabak marul salata
3 yk yoğurt
su: 3 litre + yeşil çay
yine bir karikatür ile paylaşımımı bitireyim, alışkanlık oldu artık :)
Eki Görüntüle 1007583
geçmiş olsun tatlımm
bende dün akşam saçlarımı boyadım yendien sabahleyinde önce aç karnına sonra tok karnına kan verdim troid filmi çektirdim tüm güm sabah hastanedeydim koşturmacadan yoruldum biraz şimdi yemeğe çıkacağım dönüşte size menümü ve sporumu yazarım
kızlar sonuçlarım yarın öğleden sonra çıkacak troid ultrasonu temiz çıktı aynı yere daha önce(2 sene önce) gene glisemik indeks için tahlil yaptırmıştım sonuçları direk diyetisyene götürmüştüm aynı dr çıktı tesadüfen geçmişe baktı sizin insülin ve şeker sınırda imiş o zaman şimdi tekrar bakalım olmassa şeker yüklemesi yaparız dedi ben dedim kilo veremiyom şu ara iştahım acaip açık kan değerleri çıksın sonuçlara öyle bakalım dedi yarın da dr dolu imiş perşembe gün kontrole gidince göstereceğim sonuçları
Selam 5. takım
Bugün işler biraz yoğuntopiğe ancak gelebildim
aynı anda 3 iş gelir hepsi anında bitirilsin istenir bilgim ve iş tecrübem çok yok üstelik mesleğinden atanıp bambaşka ve birden fazla farklı işi öğrenmekle uğraşıyorumartık inanın kafam götürmüyor bazı şeyleri... Yıllardır emek ver uğraş öğren sonra git bambaşka işlerle muhatap ol
ay kızlar topiğe böyle girmek istemezdim ama hastalığın üstüne yoğun iş yükü çekilmiyor
ben bu hafta pek sanırım diyet miyet takılamayacağım zaten pek iştahım da yok ama kilo olarak aynıyım bu sabah tartıldım Cumaya kadar hedefim en kötü ihtimalle aynı kalmak
bu arada bugün pilates kursuna başlıyorum aslında Perşembe gidecektim ama hasta olunca halim yoktu gitmedim 1 ay devam edeceğim biraz işin tekniğini uzmanından öğreneyim duruma göre evde devam etmeyi düşünüyorum çünkü birkaç ay önce büyük ve küçük pilates topu, çemberi, mat ve esneme bandı almıştım yani evde herşey hazır
bu arada dünkü menümü yazayım pek güzel değil ama yine de paylaşmam lazım bu kadar da olmaz dimi
Sabah - yiyemedim aç da değildim sadece 1 bardak çay içtim
Ara - 10:00 - 3 gün kurusu kayısı (sırf yemiş olmak için yedim canım istemiyordu aslında)
Öğle - 12:15
- 5-6 yk mercimek (kırmızı mercimek ama çorbadan çok yemeğe benzedi suyu azdı)
Ara - 15:00
- 1 tane muz
Ara - 16:00
- 1 fincan sıcak çikolata (muzdan sonra potasyum patlaması yaşadım resmen bununla)
Ara - 17:30
- 1 kk kadar helva kek (sonuydu bitirdim bir de o an yemekle uğraşamadım)
Akşam - 20:00
- 1 kutu light ton balığı (büyük olandan süzülmüş hali 105 grammış)
- çok az zeytin yağı gezdirdim üstüne
Su - 1,5 lt
Spor - yok
Dün hala hafta sonunun etkisindeydim ama buna bir son vermek adına kendimle uğraştım bakım falan yaptım biraz daha iyiyim ama iş stresi yoruyor halbuki sabah öyle bir neşeyle kalkmıştım ki...pencereyi açtım güneşli bir güne uyandığım için güzelce nefes aldım bugün ne güzel dedim ama gelin görün ki iş yoğunluğu beni çökertti
öncelikle oğluna geçmiş olsun ben menünü de sporunu da çok beğendim afiyet olsun
sadece çekirdeği 1 avuca indirsen iyi olacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?