Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosgeldin canim :)

5. Takim gunaydin :)

Ushuaia'nin da dedigi gibi bizim takimda paylasimda bulunmasini ben onerdim. Yarisa katilmasa bile takimda paylasimda bulunursa, bizden aldigi destek onun icin iyi olur diye dusundum.

merhaba arkadaşlar

vazgeçmek yok arkadaşımızın önerisiyle şuan burda bulunmaktayım - umarım hala daha geçerlidir önerin canım -

bu arada ushuaia'cim sen istersen simdilik belki bebek gelene kadar takim ici listede bulun, sonra hamilelik kilolarini verme zamani geldiginde genel listeye gecersin. takim ici liste de en az genel liste kadar motive edici cunku bildirimini yapacaksin, her gun menu ve spor paylasimin olacak. bi de kilo bildirimleri cuma 12'ye kadar yapiliyor. haftasonu cozutmalarini onlemek icin pazartesi de takim ici bildirim ekledik simdilik.

günaydın canım =))))))))))))))))))))))))))))))

kızlar ben kaçıyorum okula gitmeden temizlik yapacağım haftasonu yapmadım=)))) allahtan dün akşamdan bugunun yemeğini yaptım öptüm siziiii

hoşgeldin canım hamilelikte diyet yapmak çok istenilen bişey değil ama bazen dr kontrolünde yapılması gerekebiliyor seni o yüzden takım içi listesine alalım burda düzenli olarak menüleri paylaşırsın dikkat edersin ama yarışmalara girmezsin doğumdan sonra yarışmalara dahil olursun tatlım

biraz dikkat etmeye çalış çünkü daha 28. haftada 86 isen sonra daha da iştah açılıyor çok kilo alırsın şekerin yükselir canım...gerçi hamileyken ne kadar dikkat edilebilir orası ayrı..ben yemek yiyordum yarım saat sonra hiç bişey yememişim gibi midem kazınıyordu =((( insallah çok almadan atlatır bebişini kucağına alırsın..hoşgeldinnnn

yüzeysel bi silsüpür tozal yaptım=) duşa bile girdim saçimi kurutup okula gideceğim=))))akşama görüşürüzzzz

Kızlarrr

Bugün burası bayaa boş sabahtan beri bende girmiyordum .

Herkes çok kararlı sporda mı yoksa işleriniz mi var ???

Ben ctesi sabah tartıldım cuma gününden az çıktı çok şükür

Tartıyıda kaldırdım PErşembe günü çıkarırım tekrar

Neyse bende kaçar arada bakarım öpüldünüz

Merhaba , umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Doktorun verdiği diyete uyarsan bence tıka basa doyarsın sana az görünüyo heralde ama bi sürü et tavuk balık var ,yanında da hem sebze hem ekmek var canım . Toplamda doktorun verdiği liste her besin grubundan gıda içeriyor .Bence tüm öğünleri doyurucu . Bugün kahvaltıda uymamışsın ama diğer öğünlerde doktorun listesine uymayı denemelisin bence . Sevgiler.

bu pazartesi tartilari bize yaramayacak gibi kaptan. bende normalde hic olmayan bir odem var, odem neyse de yuzum gozum hala sis.

Vazgecmekyokcum senin bu ödemi naapcaz ? Şöyle bi şey buldum netten . Acaba mercimek mi yaptı şişkinliği bakliyat ya sonuçta ?

Ödem Nasıl Giderilir:

1) Az yağlı doğal yoğurt ödem söktürücüdür. Yoğurdun içerisinde bulunan probiyotikler adı verilen bir takım faydalı bakteriler, yoğurdun ödem atmasını sağlamaktadır. Özellikle sabah kahvaltısında 1 kase yağsız yoğurt yemek, birkaç haftada ödem atıcı etki yapar.

2) Bol lifli yapısı ile ananas tropikal meyvesi de ödem attıran bir meyvedir. Taze ananas bulma imkanı yok ise ananas suyu da etkili bir ödem sökücü dür.

3) Nar yemek ya da nar suyu içmek, ödem atmak için kullanılabilecek en sağlıklı yollardan birisidir. Nar hem antioksidanlar bakımından zengin ve bağışıklığı güçlendirici, hem de içerdiği meyve enzimleri ile ödem giderici etkiye sahiptir.

4) Bol kivi tüketmek vücudun hem elektrolit dengesinin stabil olmasını sağlar hem de ödem sökücü etki oluşturur.
5) En doğal ve etkili ödem atma yolu su içmektir. Bilinenin aksine bol su tüketimi, ödem sökücü etkiye sahiptir. En azından günde 3 litre su tüketmeye özen gösterin. böylece hem metabolizma hızlanır hem de vücuttaki fazla ödem kovulur.

bugun bol sulu meyve sebze agirlikli bir gun yapayim o zaman, marketten kivi de alayim. zaten yagsiz yogurt var. suyu da cok iciyorum aslinda, 4 litre falan iciyorum sanirim. sagol canim arastirdigin icin. bugun tarti gunu yapmamis olsak zaten dert etmeyecektim. cumaya nasilsa gecer insallah diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…