Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel olmuş Canım dengeli bence.

çok güzel menün

ben bugun kötü bişi yaptımmmm hamburger yedim ama patatesinin yarısını yedim bi de kola değil ayran içtim =(((((((((tahminlerime göre 1365 kalori almişim toplamdaaa..daha da ağzıma bişey koymam bugun offffffffffffffffffffff...dün 1190 gibi bişiydi aldığım kalori....yarın tartılırsam hiç vermemiş olacağım sanırım=((((

bisi olmaz o kadar kaloriden canim, uzme kendini simdiden.

menüm (berbatt)
sabah
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
kaşarlı menemen
1 zeytin
1 tane çilek reçeli tanesi

ara
şekersiz türk kahvesi

öğlen
mc ten kaöfte burger
patatesinin yarısı
1 ayran

ara
yeşil çay

akşam
1 kase tavuklu şehriye çorbası

ara
1 muz

berbat bi gün diyetimi rezil ettimmm

günaydınlarrrr.güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle kızlar.

Günlerin anlamı da kişiye göre değişiyor. Bugün kimine göre pazartesi sendromunun yaşandığı bir gün. Birkaç farklı açıdan baktığında kimler neler hissederek uyandılar acaba? Belki bir ayrılığın bilmem kaçıncı günü, bir hastalığın kontrolü, yeni bir aktivitenin başlangıcı, bir buluşmanın beklendiği işte gelip çattığı, vadesi gelen bir ödeme günü, sorumlulukların en ağır hissedildiği yapılacaklar listesinin en uzun olduğu, bir bebeğin dünya ya gözlerini açtığı… Ve daha birçoğu.

Herkes için farklı bir anlam, farklı bir ifade.

bu pazartesi benim için yeni bir aktivitenin başlangıcı.yemek açısından berbat bir hafta sonu olduğu için bugünden itibaren cumaya + gelmemek adına çalışıcam .

.

yok canım yaaa bu nedirki .okadar da kötü deil .

.

günaydın kızlarrrr

Yine bir pzartesi yine iş ...

Ben haftasonu fazla cozuttugumu düşünmüyorumm ama elimden geldiğince cumaya kadar tam gaz devammm

benim için kesinlikle pzartesi sendromu (işe gelirken ayaklarım geri geri gidiyor resmen )

İSTATİSTİKLERE GÖRE İNSAN YAŞLANDIKÇA DAHA MUTLU OLUYOR.

acaba

.

bu profile bayılıyorumm hatta bunun bir slaytı var bilir misin ?

Beni etkileyen bir slayt

Günaydın sevgili takım , umarım hepimiz için çok iyi bir hafta olur. Hem kilo verme bakımından hem hayatın akışı bakımından yüzümüz güler umarım.
Haftasonu cumartesi çok aşmadan yedim , pazarsa biraz çikolata dışında kendimi kaybetmedim.Cumartesi menümü paylaşmıştım zaten. Bu hafta içi biraz sıkı tutmak istiyorum . Yapabilirsem :44:

Pazar günü Menüm

Kahvaltı 2 dilim tam buğday ekmeği , 4-5 çilek , 1 domates , biraz dereotu , 4 zeytin

Öğlen Mantarlı tavuk (etin göğüs kısmından yedim ,sanırım 100 gr falan) ,4 yk makarna , 3 yk yoğurt

Ara Kahvenin yanında 4 parça çikolata ve 1 Halley

Akşam Salata yanında 3 galeta 1 su bardağı ayran

Su 2lt Spor Yok

günaydınlarr yoğun bir haftyasonundan sonra selam dün koşturmacadan hiç açacamadım pc yi
Diyete başlangıç tarihim 27 haziraz 90 kilo mart 60 kilo:)
maşallah durumda cım gayet iyi daha ne olsun

canım ne zamana kadar istersen sen hayırlısı ile şu sınava bir hazırlan daha sonra bol bol sohbet ederiz

kızlar iyi pazarlar bayağı ara verdim ama bugünden itibaren başlıyorum tekrar menülerimi yazmaya hepinize teşekkürler idare ettiniz beni
hoşgeldin canımmm
Eki Görüntüle 1025179

teyzeleri bu minik kuşta bnm kızım
maşallah senin kızın çok tatlı ben o kadar kız istedim ama olmadı bende de 2 oğlan var canavar

Eki Görüntüle 1025186 kızlar bahsettiğim şey bu yani 11 km yazıyo ama 330 kalori gidiyo vazgeçmekyok baktık öyle bi yaş kilo ayarlanma yeri de yok herhalde 330 dan fazla kalori gidiyodur demi

benim koşu bandı da altis hepsi buradadan almıştım

ee kızlar sabah tartıldınız mı vazgeçmekyok izin istedi regli olduğu için sizler ne yaptınız dökülün bakalım kilolarıı

Dünkü Menümüde paylaşayımm

Sabah

1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
2 dilim kepekli ekmek
1 çay kaşığı kahvaltı sosu
sekersiz çay

Ara Öğüün

1 sıcak çikolata

Öğlen

tam buğday ekmeğinden yapılmış tost

Akşam

2 adet sintzel tavuk (sossuz ve ızagarada az yağda )
1 yk yogurt
1 bardak portakal suyu ( pınarın 48 kalori)

İSTATİSTİKLERE GÖRE İNSAN YAŞLANDIKÇA DAHA MUTLU OLUYOR.

acaba

.

Gençken çok ufak şeyleri kafamıza takıyoruz heralde . Yaş ilerledikçe hayatına bi düzen geliyor. Ama bence mutluluk kişiye bağlı eğer mutsuz olmak istersek en güzel şartlar altında bile mutsuz edebiliriz kendimizi . Mutlu olmak istememiz lazım Bu filmi çok seviyorum

merhaba arkadaşlar

vazgeçmek yok arkadaşımızın önerisiyle şuan burda bulunmaktayım - umarım hala daha geçerlidir önerin canım -

biraz kendimden bahsedeyim; 25 haftalık hamileyim ,kızım olacak kısmetse bana gebelik zehirlenmesi taşhisi konulduğu için doktorum tarafımdan diyete başlatıldım..diyet + bol su+tuz yasak+spor olarak devam ediyorum.. 1 hafta sonra kontolum var ve doktorum 86 olursan sana ceza vericem,kesinlikle kilo almayacaksın dedi :18::18::18:

ilk zamanlar iyi vermiştim 1 haftada 1 kilo falan ama şimdi bu imkansız olmaya başladı..vermek şöyle dursun kilo olarak geri alıp gram hesabı verebiliyorum sadece

cuma günü tartıldığımda 85.7 idim ama şimdi 86.7ye çıkmısım çok sinir bozucu.. tabii kahvaltıda aşırıya kaçtım sanırım ondan böyle oldu..tava böreğinin yarısını götürdüm mesela

burada olmamın asıl sebebi açıkçası hırslanmak ve şu boğazıma dur diyebilmek..masallah her biriniz çok azimlisiniz.. cuma yarışmasınada katılabilirim belki şuan pek güvenemiyorum kendime ama yarışmaya katılırsam benim için daha iyi olur gibime geliyor.

doktorumun verdiği diyet;
sabah kahvaltısı; 1sb süt , beyaz peynir 1-2 kibrit kutusu kadar ,1 yumurta, 1 dilim ekmek , şeker 15-30gr (şeker hakkımı bal - pekmez yiyerek karşılıyorum)

ara: 1sb süt

öğle yemeği : 1 porsiyon et (ızgara-haşlama) 200gr,1 porsiyon sebze 200gr,1sb yoğurt 100gr

ara: 1 porsiyon meyve

akşam : 1 porsiyon et veya balık 200gr, 1 porsiyon sebze 200gr , 1 dilim ekmek 50gr,1sb meyve suyu - hazır paket olmayacak-

tabiki bu diyeti harfi harfine uygulayamıyorum..ölürüm heralde yapsam..çünkü akşam hiç bişi yok ben yatana kadar acıkkan biriyim nihayetinde.

kahvaltımıda yazayım;

1 kase kısır yedim ve 1 kupa ıhlamur içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…