- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.941
bugunku menum
sabah: 2 greyfurt
ogle: bol yagsiz sutlu, 1 muzlu nesfit
ara: 10 gr badem, 10 gr ceviz, 3 hurma
aksam: firinda patatesli biberli domatesli kofte (3 kofte, toplam 300 kalori civari), 200 gr yagsiz yogurt
ara: 1 elma, 10 gr badem.
su: 2 litreyi gecmistir
spor: 20 dk yuruyus. baska bisi yaparsam yazarim.
çok güzel menünbugunku menum
sabah: 2 greyfurt
ogle: bol yagsiz sutlu, 1 muzlu nesfit
ara: 10 gr badem, 10 gr ceviz, 3 hurma
aksam: firinda patatesli biberli domatesli kofte (3 kofte, toplam 300 kalori civari), 200 gr yagsiz yogurt
ara: 1 elma, 10 gr badem.
su: 2 litreyi gecmistir
spor: 20 dk yuruyus. baska bisi yaparsam yazarim.
ben bugun kötü bişi yaptımmmm hamburger yedim ama patatesinin yarısını yedim bi de kola değil ayran içtim =(((((((((tahminlerime göre 1365 kalori almişim toplamdaaa..daha da ağzıma bişey koymam bugun offffffffffffffffffffff...dün 1190 gibi bişiydi aldığım kalori....yarın tartılırsam hiç vermemiş olacağım sanırım=((((
çok tatlıı kızın allah bağışlasınnnn
bisi olmaz o kadar kaloriden canim, uzme kendini simdiden.
menüm (berbatt)
sabah
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
kaşarlı menemen
1 zeytin
1 tane çilek reçeli tanesi
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen
mc ten kaöfte burger
patatesinin yarısı
1 ayran
ara
yeşil çay
akşam
1 kase tavuklu şehriye çorbası
ara
1 muz
berbat bi gün diyetimi rezil ettimmm
günaydınlarrrr.güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle kızlar.
Günlerin anlamı da kişiye göre değişiyor. Bugün kimine göre pazartesi sendromunun yaşandığı bir gün. Birkaç farklı açıdan baktığında kimler neler hissederek uyandılar acaba? Belki bir ayrılığın bilmem kaçıncı günü, bir hastalığın kontrolü, yeni bir aktivitenin başlangıcı, bir buluşmanın beklendiği işte gelip çattığı, vadesi gelen bir ödeme günü, sorumlulukların en ağır hissedildiği yapılacaklar listesinin en uzun olduğu, bir bebeğin dünya ya gözlerini açtığı… Ve daha birçoğu.
Herkes için farklı bir anlam, farklı bir ifade.
bu pazartesi benim için yeni bir aktivitenin başlangıcı.yemek açısından berbat bir hafta sonu olduğu için bugünden itibaren cumaya + gelmemek adına çalışıcam .
.
maşallah durumda cım gayet iyi daha ne olsunDiyete başlangıç tarihim 27 haziraz 90 kilo mart 60 kilo:)
canım ne zamana kadar istersen sen hayırlısı ile şu sınava bir hazırlan daha sonra bol bol sohbet ederizKızlar nasılsınız ?
Hasta oldum olmadım arasında takılıyorum ben.
Sizden ayın 24üne kadar izin istiyorum ben. Hem stres hem çalışma uğraşları bilgisayara oturunca da takılıp kalıyorum bir süre uzak durayım diyorum başka türlü işim zor. Umarım güzel haberler ile gelirim.
hoşgeldin canımmmkızlar iyi pazarlar bayağı ara verdim ama bugünden itibaren başlıyorum tekrar menülerimi yazmaya hepinize teşekkürler idare ettiniz beni
maşallah senin kızın çok tatlı ben o kadar kız istedim ama olmadı bende de 2 oğlan var canavar
Eki Görüntüle 1025186 kızlar bahsettiğim şey bu yani 11 km yazıyo ama 330 kalori gidiyo vazgeçmekyok baktık öyle bi yaş kilo ayarlanma yeri de yok herhalde 330 dan fazla kalori gidiyodur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?