Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah ne tatlı.regli zamanına 10 gün kqldı çikolata krizlerim bqşladı

Hayirdir Gamze ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canımsın, birazcık yalnız kalınca sanırım duygusallaştım ama geçti çok şükür

hayırdır niye sıkıcı sinir=)))))))))))))

valla burda hava güneşli bende şimdi yürüyüşe gideceğim hadi size kolay gelsinn

Bitanesiniz birrrr

Canımsın sen de yaaaa offff bak şimdi ne çok duygulandım, sırf sizin için bile diyetin dibine vurabilirim kendim içinden vazgeçtim

Eki Görüntüle 1025179

teyzeleri bu minik kuşta bnm kızım

Teyzesiii kurban olur onu yaradaaaa, offffff nbe tatlı bişiii ebisimm yaaaaaa

Canım arkadaşım, haftasonunu beraber geçirdik, yedik içtik, sefamız olsun şimdi kaldığımız yerden devam etmesini de biliriz evelALLAH napalım, bu hafta da dengeleriz..biz yaparız bir olduğumuz sürecee

Lucimmmmmmmmm bak izin mizin tanımam, sende bızımlasınn

Bu arada geçmişi okudum ve pazartesi tartı günü olduğuna karar kılınmış :26: oy birliği ile de kabul edilmiş, ben bu duruma oy kullanmadım ve pazartesi günü de tartılmayı hiç düşünmüyorum.. zaten yeme-içme savaşından çıkmışım pazartesi günü, tartılıp kendimi bir savaşın içine daha atamam

Cuma günü tartıda - görme dileğiyle, selamlar saygılar

.

tatlım daha kararlaşmış bişi yok oylama oldu ama herkes cevap vermedi.

Olduysada bende kaçırdım sanırım

merhaba sevdacııım ne güzel bir hafta başı mesajı olmuş :) 5 gün var önümüzde, halledersin sen, sıkma canını :)

sizinlayım tabi canım benim, izinde de olsam diyete spora devammm :) bırakmak yokkk:) size de afiyet şeker olsun kuzum :)

ebiscim bebişin çook tatlıymış maşallah, maşallah Allah nazarlardan saklasın, sağlıklı, keyifli,uzuun bir ömür nasip etsin inşallah...

durumdacım geçmiş olsun canım dikkat et kendine....

deeeer, yarın ki 5 mesaja kadar sağlıcakla kalınız dileği ile bugünlük luci veda eder ...

sıçacam böyle film keyfine çok sinirlendim şuan bu nedir hep böyle oluyor arkadaş anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…