- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.981
Vauvvvv supersin canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasil insan bunlar ya. Düşüncesiz , kendini bilmez insanlar.
Eminim her zaman güzelsin. Boyle düşünüp psikolojini bozma.
Bence de durumdacım ama bu dönemi atlatmaö gerekiyor. Bilgisayara oturunca sizden kopup kalkamıyorum.
günaydınlarr yoğun bir haftyasonundan sonra selam dün koşturmacadan hiç açacamadım pc yi
maşallah durumda cım gayet iyi daha ne olsun
canım ne zamana kadar istersen sen hayırlısı ile şu sınava bir hazırlan daha sonra bol bol sohbet ederiz
hoşgeldin canımmm
maşallah senin kızın çok tatlı ben o kadar kız istedim ama olmadı bende de 2 oğlan var canavar
benim koşu bandı da altis hepsi buradadan almıştım
ee kızlar sabah tartıldınız mı vazgeçmekyok izin istedi regli olduğu için sizler ne yaptınız dökülün bakalım kilolarıı
Çok kötü grip oldum işede gidemedim
Güzelim sanırım pelin karahan bana benziyor çok
Çok kötü grip oldum işede gidemedim
Hayirdir Gamze ?
hayırdır niye sıkıcı sinir=)))))))))))))
valla burda hava güneşli bende şimdi yürüyüşe gideceğim hadi size kolay gelsinn
canım benim reglin yaklaşıyor sanırım ondandır:) yoksa hava kapalı, içini mi bunalttı? şeytan diyor bi gün atla otobüse git sakaryaya, kap kızları, çıkın eğlenin :) olur mu olur... kıyamam sana beeen, fıstık...sevdan yok mu bugün bi kahve için, bi hava alın... film izlemek istersen harika filmler önerebilirim sanaeşin de evdedir halbuki bugün, çıkın onunla elele... sıkma canını...
günaydınlarrrr.güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle kızlar.
Günlerin anlamı da kişiye göre değişiyor. Bugün kimine göre pazartesi sendromunun yaşandığı bir gün. Birkaç farklı açıdan baktığında kimler neler hissederek uyandılar acaba? Belki bir ayrılığın bilmem kaçıncı günü, bir hastalığın kontrolü, yeni bir aktivitenin başlangıcı, bir buluşmanın beklendiği işte gelip çattığı, vadesi gelen bir ödeme günü, sorumlulukların en ağır hissedildiği yapılacaklar listesinin en uzun olduğu, bir bebeğin dünya ya gözlerini açtığı Ve daha birçoğu.
Herkes için farklı bir anlam, farklı bir ifade.
bu pazartesi benim için yeni bir aktivitenin başlangıcı.yemek açısından berbat bir hafta sonu olduğu için bugünden itibaren cumaya + gelmemek adına çalışıcam .
.
sanırımı kaldır o zaman güzelsindir =))
Çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun durumdacım :) bol bol dinlen ve vitamin al
Canımsın, birazcık yalnız kalınca sanırım duygusallaştımama geçti çok şükür
Bitanesiniz birrrr
Canımsın sen de yaaaaoffff bak şimdi ne çok duygulandım, sırf sizin için bile diyetin dibine vurabilirim kendim içinden vazgeçtim
Teyzesiii kurban olur onu yaradaaaa, offffff nbe tatlı bişiii ebisimm yaaaaaa
Canım arkadaşım, haftasonunu beraber geçirdik, yedik içtik, sefamız olsunşimdi kaldığımız yerden devam etmesini de biliriz evelALLAH napalım, bu hafta da dengeleriz..biz yaparız bir olduğumuz sürecee
Lucimmmmmmmmm bak izin mizin tanımam, sende bızımlasınn
Bu arada geçmişi okudum ve pazartesi tartı günü olduğuna karar kılınmış :26: oy birliği ile de kabul edilmiş, ben bu duruma oy kullanmadım ve pazartesi günü de tartılmayı hiç düşünmüyorum..zaten yeme-içme savaşından çıkmışım pazartesi günü, tartılıp kendimi bir savaşın içine daha atamam
Cuma günü tartıda - görme dileğiyle, selamlar saygılar
.
tatlım daha kararlaşmış bişi yok oylama oldu ama herkes cevap vermedi.
Olduysada bende kaçırdım sanırım
günaydınlarrrr.güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle kızlar.
Günlerin anlamı da kişiye göre değişiyor. Bugün kimine göre pazartesi sendromunun yaşandığı bir gün. Birkaç farklı açıdan baktığında kimler neler hissederek uyandılar acaba? Belki bir ayrılığın bilmem kaçıncı günü, bir hastalığın kontrolü, yeni bir aktivitenin başlangıcı, bir buluşmanın beklendiği işte gelip çattığı, vadesi gelen bir ödeme günü, sorumlulukların en ağır hissedildiği yapılacaklar listesinin en uzun olduğu, bir bebeğin dünya ya gözlerini açtığı Ve daha birçoğu.
Herkes için farklı bir anlam, farklı bir ifade.
bu pazartesi benim için yeni bir aktivitenin başlangıcı.yemek açısından berbat bir hafta sonu olduğu için bugünden itibaren cumaya + gelmemek adına çalışıcam ..
Darısı bqşınıza daha 10 kilom var
Canımsın, birazcık yalnız kalınca sanırım duygusallaştımama geçti çok şükür
Bitanesiniz birrrr
Canımsın sen de yaaaaoffff bak şimdi ne çok duygulandım, sırf sizin için bile diyetin dibine vurabilirim kendim içinden vazgeçtim
Teyzesiii kurban olur onu yaradaaaa, offffff nbe tatlı bişiii ebisimm yaaaaaa
Canım arkadaşım, haftasonunu beraber geçirdik, yedik içtik, sefamız olsunşimdi kaldığımız yerden devam etmesini de biliriz evelALLAH napalım, bu hafta da dengeleriz..biz yaparız bir olduğumuz sürecee
Lucimmmmmmmmm bak izin mizin tanımam, sende bızımlasınn
Bu arada geçmişi okudum ve pazartesi tartı günü olduğuna karar kılınmış :26: oy birliği ile de kabul edilmiş, ben bu duruma oy kullanmadım ve pazartesi günü de tartılmayı hiç düşünmüyorum..zaten yeme-içme savaşından çıkmışım pazartesi günü, tartılıp kendimi bir savaşın içine daha atamam
Cuma günü tartıda - görme dileğiyle, selamlar saygılar.
tatlım daha kararlaşmış bişi yok oylama oldu ama herkes cevap vermedi.
Olduysada bende kaçırdım sanırım
ben deee ben deee :) gerçi izinliyim ben, muafım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?