Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben ce bu konuda izinli de muhafta olunmaz balımm .

Allah Allah, bak sen :) tatlım ben tek güne kanalize olmak istiyorum hem pazartesi hem cuma bana uymaz...oylama olmadı olsaydı kabul etmeyeceğimi beyan ederdim, diğer yandan çoğunluk isterse sorun olmaz, ben uyumlu insanımdır, çoğunluğa uyarım ama pazartesi ya da salı kilo bildirmek istemem, benim için tartı günü cumadır... sen az gelsene dışarı :)))

yüzeysel bi silsüpür tozal yaptım=) duşa bile girdim saçimi kurutup okula gideceğim=))))akşama görüşürüzzzz
kolay gelsşin saatler olsun diyecem ama biraz geç kalmışım

ben bir oyun var zuma diye ona takıldım yaa salak salak oynayıp duruyom

pazartesi kilom 68 hala 68 üstüme yapıştı . Ben yürüyüşe gidiyorum
valla en azından aynısın
lily'nin yoklugu nasil da farkediliyor.
kesinlikle lilyy nasılsın geziyormusun

Çok kötü grip oldum işede gidemedim
geçmiş olsun
tatlım kıymaylım cuma gün yazdık ptesi tartılıp ona göre kendimizi toplayalım diye ama 2-3 kişi ok lemiş başkasından ses çıkmadı

sizinlayım tabi canım benim, izinde de olsam diyete spora devammm :) bırakmak yokkk:) size de afiyet şeker olsun kuzum :)

tatlım senin izin ne zaman bitiyor ne zaman döneceksin takıma tekrar

öğleyin 30 dk kadar yrüyüş yaptım gayet sağlıklı beslendim bakalım cumaya kadar ne gidecek?

Kızlar nasılsınız bir cöö deyip kaçacağım, hasta oldum sınav öncesi aferin bana :18: Ahh pazartesi şöyle mutlulukla geleyim bir size haber vermeye ..

Kızlar nasılsınız bir cöö deyip kaçacağım, hasta oldum sınav öncesi aferin bana :18: Ahh pazartesi şöyle mutlulukla geleyim bir size haber vermeye ..

hasta olacak gibiyim diyordun zaten haftasonu, cabuk gecer insallah, haftasonuna kalmadan tekrar dinc hissetmeye baslarsin.

ben deee ben deee :) gerçi izinliyim ben, muafım

sıçacam böyle film keyfine çok sinirlendim şuan bu nedir hep böyle oluyor arkadaş anlamadım ki

hm 22 geçmiş olsun dikkat et kendine salgın varrrr

hiç izlemedim ama izlemek isterim..

hndcimmaşallah hafta sonu menün çok güzel .okadarcıkta olsun artık.

harikasın..

aynen canım katılıyorum sana.herşey kendi elimizde aslında.

canım hoşgeldin.doktorun verdiği listeyle devam etmen hem senin için hemde bebişin için en sağlıklısı olacaktır ba göre.vazgeçmek yok arkadaşımızın da dediği gibibebek olana kadar aramızda motive olup doğumdan sonra da almış olduğun kiloları vermek için kalabilirsin yani

bilmiyorum ya karnım guruldayarak yattım valla..hepsi hamburger yüzündennn

kıyamam .ama yine de okadar da kötüdeil ben hafta sonu yediklerimi yazsam küç.ük dilini yutarsın.

.

Çok kötü grip oldum işede gidemedim

canım çok geçmiş olsun bol c vitamini al.

aynen arkadaşım yolumuza devam durmak yok..

merhaba sevdacııım ne güzel bir hafta başı mesajı olmuş :) 5 gün var önümüzde, halledersin sen, sıkma canını :)

canım tşk ederim.sen artık mesajmı saymaya başladın hee..

sıçacam böyle film keyfine çok sinirlendim şuan bu nedir hep böyle oluyor arkadaş anlamadım ki

bu da oldu etti 6 ..

.

Hosgeldin canim :)

5. Takim gunaydin :)

Ushuaia'nin da dedigi gibi bizim takimda paylasimda bulunmasini ben onerdim. Yarisa katilmasa bile takimda paylasimda bulunursa, bizden aldigi destek onun icin iyi olur diye dusundum.

hoşbuldum canım tşk ederim :) tamam öyle yapayım motivite olmak zaten mühim olan şimdilik hedefim en azından 85 olabilmek sonrası için sabit kalmayı denicem ,almamak için ne yapayım

hoşbuldumm :) çok tşk ederim benide aranıza kabul ettiğiniz için
76 ile hamile kalmıstım yani zaten şişkoydum şimdi aldı başını gidiyo kilolar kısaca diyeyim
normalde ana ve ara öğünlerim bir gbiydi ara vermıyordum çunku sureklı bişiler tıkıştırıyordum mideme ama 22 haftada bu hastalık teşhis edileli acıkma saatlerini 4 saate kadar çıkardım diyebilirim (afferim bana ) zor oldu tabiki ama başka seceneğimde yoktu.
doktorun verdiği diyet gözüme az gözüküyor ne yalan söyleyeyim..tok tutmaz mantığıyla pek uyguladığım söylenemez açıkcası..
yarından itibaren doktorun verdiğini uygulayacağım..akşamada salakatalık,domatesle vs geçirsem olur. zaten akşam en geç 10 a kadar mühlet verdim kendime ama bazen en gec sınırım aksam 9da olabiliyor uyuyacağım saate kadar dayanmaya basladım diyebilirim :) gecede 11.30 -12 gibi uyuyorum zaten.
ekmek olarak ben pazardan satın alıyorum..fırın ekmekleri çok pofuduk oluyor ben bi somun yesem doymam yani..pazarda satılan yada bazı fırınlarda trabzon ekmeği diye sattıkları taş fırında pişirilmiş yuvarlak ince dilimle kesilmiş ekmekleri beni tok tutuyor ,acıktırmıyor.. kısaca yöresel ekmek olan yuvarlak ekmekleri tercih ediyorum.. tam tahıllı yiyorum bu arada ekmeğide.

neyse bugün yediklerim

ara 1 muz

öğlen : fırında etli patates yemeği,1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek...tatlı niyetine 2 kuru kayısı

ara : 1 avuç beyaz leblebi, 1 kupa şekersiz sade nescafe , 2 kuru incir

akşama yemeğim : havuçlu ıspanak , 1kase yoğurt..1 dilim ekmek olacak

ara en gec aksam 9-10 arası porsiyon meyve yada porsiyonluk salata yapıcam

su olarakta 2 litrelik bi surahim var ondan sadece ben içiyorum..2 litresini içtim yatana kadar ben onu 2.5 -3e tamamlıcam.

spor olarakta 30dk orta tempo yürüdüm sadece

burdan izleyebilirsin canım hoşuna gideceğini düşünüyorum

beni duygulandırdı sahsen

[video=youtube;Cz67xAMTDy8]http://www.youtube.com/watch?v=Cz67xAMTDy8[/video]

Merhabaaa hoşgeldin :) maşallah bebis geliyormuş. Allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin.
Afiyet seker olsun. Menun guzel olmus. Doktorun menüsü bana da iyi geldi. Eğer söz konusu olan senin ve bebisin sagligi ise harfiyen menüye uymaya calismalisin. Arada kaçamak olursa yürüyüşle dengelersin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Az önce menumu yazdim gitmedi menüm
Sabah: dukan krep, lorlu biber kavurması, domates, zeytin, Yeşilçay
Ara: kahve
Öğlen: 1 kase yoğurt, 8 petibör biskuvi
Ara: yarim dilim ekmek,peynir,zeytin,3 kare bitter cikolata
Aksam: 2 kasik patlican söğürme ,1 şiş tavuk izgara
Kizlar menüm yine pek acici değil offf. Ben menumu parça parca paylassam yememe engel olur mu acaba. Neyse spora gelince birazdan kendimi koşu bandina bağlayacağim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o kadar kötü değil yaa

bende hesapladım şu ana kadar yediklerimi 1000 kalori olmuş=)))) 200 kalori daha alabilirimmmmm=))çünkü 1200 kaori alırsam ayda 2.5 kg verebiliyormusumm

Bugünkü Menüm

Kahvaltı 1 dilim kepekli ekmek 2 kuru kayısı , 5 zeytin , şekersiz çay

Ara Şekersiz kremalı kahve

Öğlen 1 kase yeşil mercimek çorbası 4 yk sebze sote ( mantar ,kabak, biber, havuç , soğan) 3 yk yoğurt

Ara 1 elma 4 kepekli bisküvi

Akşam 1 kase yeşil mercimek çorbası yarım dilim tam buğday ekmeği 3 yk yoğurt

Su 2 lt Spor 40 dk yürüyüş

Yalnız biraz geç yedim akşam en son 8 de oldu .

Menüm

Sabah: yarım kk peynir

Öğle: 1 kase yoğurt

Akşam: 1 elma ve üzerine 3 kaşık yulaf ezmesi ve yoğurt koyup yedim

Spor: 55 dk. yürüyüş + 120 dk ev temizliği ve yoğun tempolu bir gün
Su: 14 bardak
Dip Not: aç olmadığım için böyle beslendim (2 gündür nasıl hayvan gibi yediysem) yarın normale dönerim

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…