- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.001
Ben ce bu konuda izinli de muhafta olunmaz balımm.
kolay gelsşin saatler olsun diyecem ama biraz geç kalmışımyüzeysel bi silsüpür tozal yaptım=) duşa bile girdim saçimi kurutup okula gideceğim=))))akşama görüşürüzzzz
ben bir oyun var zuma diye ona takıldım yaa salak salak oynayıp duruyomKızlarrr
Bugün burası bayaa boş sabahtan beri bende girmiyordum .
Herkes çok kararlı sporda mı yoksa işleriniz mi var ???
Ben ctesi sabah tartıldım cuma gününden az çıktı çok şükür
Tartıyıda kaldırdım PErşembe günü çıkarırım tekrar
Neyse bende kaçar arada bakarım öpüldünüz
valla en azından aynısınpazartesi kilom 68 hala68 üstüme yapıştı . Ben yürüyüşe gidiyorum
kesinlikle lilyy nasılsın geziyormusunlily'nin yoklugu nasil da farkediliyor.
geçmiş olsunÇok kötü grip oldum işede gidemedim
tatlım kıymaylım cuma gün yazdık ptesi tartılıp ona göre kendimizi toplayalım diye ama 2-3 kişi ok lemiş başkasından ses çıkmadı
Canımsın, birazcık yalnız kalınca sanırım duygusallaştımama geçti çok şükür
Bitanesiniz birrrr
Canımsın sen de yaaaaoffff bak şimdi ne çok duygulandım, sırf sizin için bile diyetin dibine vurabilirim kendim içinden vazgeçtim
Teyzesiii kurban olur onu yaradaaaa, offffff nbe tatlı bişiii ebisimm yaaaaaa
Canım arkadaşım, haftasonunu beraber geçirdik, yedik içtik, sefamız olsunşimdi kaldığımız yerden devam etmesini de biliriz evelALLAH napalım, bu hafta da dengeleriz..biz yaparız bir olduğumuz sürecee
Lucimmmmmmmmm bak izin mizin tanımam, sende bızımlasınn
Bu arada geçmişi okudum ve pazartesi tartı günü olduğuna karar kılınmış :26: oy birliği ile de kabul edilmiş, ben bu duruma oy kullanmadım ve pazartesi günü de tartılmayı hiç düşünmüyorum..zaten yeme-içme savaşından çıkmışım pazartesi günü, tartılıp kendimi bir savaşın içine daha atamam
Cuma günü tartıda - görme dileğiyle, selamlar saygılar
.
sizinlayım tabi canım benim, izinde de olsam diyete spora devammm :) bırakmak yokkk:) size de afiyet şeker olsun kuzum :)
tatlım senin izin ne zaman bitiyor ne zaman döneceksin takıma tekrar
Kızlar nasılsınız bir cöö deyip kaçacağım, hasta oldum sınav öncesi aferin bana :18: Ahh pazartesi şöyle mutlulukla geleyim bir size haber vermeye ..
ben deee ben deee :) gerçi izinliyim ben, muafım
kolay gelsşin saatler olsun diyecem ama biraz geç kalmışım
ben bir oyun var zuma diye ona takıldım yaa salak salak oynayıp duruyom
valla en azından aynısın
kesinlikle lilyy nasılsın geziyormusun
geçmiş olsun
tatlım kıymaylım cuma gün yazdık ptesi tartılıp ona göre kendimizi toplayalım diye ama 2-3 kişi ok lemiş başkasından ses çıkmadı
tatlım senin izin ne zaman bitiyor ne zaman döneceksin takıma tekrar
öğleyin 30 dk kadar yrüyüş yaptım gayet sağlıklı beslendim bakalım cumaya kadar ne gidecek?
Kızlar nasılsınız bir cöö deyip kaçacağım, hasta oldum sınav öncesi aferin bana :18: Ahh pazartesi şöyle mutlulukla geleyim bir size haber vermeye ..
günaydın kızlarrrr
Yine bir pzartesi yine iş ...
Ben haftasonu fazla cozuttugumu düşünmüyorumm ama elimden geldiğince cumaya kadar tam gaz devammm
benim için kesinlikle pzartesi sendromu (işe gelirken ayaklarım geri geri gidiyor resmen )
bu profile bayılıyorumm hatta bunun bir slaytı var bilir misin ?
Beni etkileyen bir slayt
Günaydın sevgili takım , umarım hepimiz için çok iyi bir hafta olur. Hem kilo verme bakımından hem hayatın akışı bakımından yüzümüz güler umarım.
Haftasonu cumartesi çok aşmadan yedim , pazarsa biraz çikolata dışında kendimi kaybetmedim.Cumartesi menümü paylaşmıştım zaten. Bu hafta içi biraz sıkı tutmak istiyorum . Yapabilirsem :44:
Pazar günü Menüm
Kahvaltı 2 dilim tam buğday ekmeği , 4-5 çilek , 1 domates , biraz dereotu , 4 zeytin
Öğlen Mantarlı tavuk (etin göğüs kısmından yedim ,sanırım 100 gr falan) ,4 yk makarna , 3 yk yoğurt
Ara Kahvenin yanında 4 parça çikolata ve 1 Halley
Akşam Salata yanında 3 galeta 1 su bardağı ayran
Su 2lt Spor Yok
Dünkü Menümüde paylaşayımm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
2 dilim kepekli ekmek
1 çay kaşığı kahvaltı sosu
sekersiz çay
Ara Öğüün
1 sıcak çikolata
Öğlen
tam buğday ekmeğinden yapılmış tost
Akşam
2 adet sintzel tavuk (sossuz ve ızagarada az yağda )
1 yk yogurt
1 bardak portakal suyu ( pınarın 48 kalori)
Gençken çok ufak şeyleri kafamıza takıyoruz heralde . Yaş ilerledikçe hayatına bi düzen geliyor. Ama bence mutluluk kişiye bağlı eğer mutsuz olmak istersek en güzel şartlar altında bile mutsuz edebiliriz kendimizi . Mutlu olmak istememiz lazımBu filmi çok seviyorum
merhaba arkadaşlar
vazgeçmek yok arkadaşımızın önerisiyle şuan burda bulunmaktayım- umarım hala daha geçerlidir önerin canım -
biraz kendimden bahsedeyim; 25 haftalık hamileyim ,kızım olacak kısmetsebana gebelik zehirlenmesi taşhisi konulduğu için doktorum tarafımdan diyete başlatıldım..diyet + bol su+tuz yasak+spor olarak devam ediyorum.. 1 hafta sonra kontolum var ve doktorum 86 olursan sana ceza vericem,kesinlikle kilo almayacaksın dedi :18::18::18:
ilk zamanlar iyi vermiştim 1 haftada 1 kilo falan ama şimdi bu imkansız olmaya başladı..vermek şöyle dursun kilo olarak geri alıp gram hesabı verebiliyorum sadece
cuma günü tartıldığımda 85.7 idim ama şimdi 86.7ye çıkmısım çok sinir bozucu.. tabii kahvaltıda aşırıya kaçtım sanırım ondan böyle oldu..tava böreğinin yarısını götürdüm mesela
burada olmamın asıl sebebi açıkçası hırslanmak ve şu boğazıma dur diyebilmek..masallah her biriniz çok azimlisiniz.. cuma yarışmasınada katılabilirim belki şuan pek güvenemiyorum kendime ama yarışmaya katılırsam benim için daha iyi olur gibime geliyor.
doktorumun verdiği diyet;
sabah kahvaltısı; 1sb süt , beyaz peynir 1-2 kibrit kutusu kadar ,1 yumurta, 1 dilim ekmek , şeker 15-30gr (şeker hakkımı bal - pekmez yiyerek karşılıyorum)
ara: 1sb süt
öğle yemeği : 1 porsiyon et (ızgara-haşlama) 200gr,1 porsiyon sebze 200gr,1sb yoğurt 100gr
ara: 1 porsiyon meyve
akşam : 1 porsiyon et veya balık 200gr, 1 porsiyon sebze 200gr , 1 dilim ekmek 50gr,1sb meyve suyu - hazır paket olmayacak-
tabiki bu diyeti harfi harfine uygulayamıyorum..ölürüm heralde yapsam..çünkü akşam hiç bişi yok ben yatana kadar acıkkan biriyim nihayetinde.
kahvaltımıda yazayım;
1 kase kısır yedim ve 1 kupa ıhlamur içtim
bilmiyorum ya karnım guruldayarak yattım valla..hepsi hamburger yüzündennn
Çok kötü grip oldum işede gidemedim
Canımsın, birazcık yalnız kalınca sanırım duygusallaştımama geçti çok şükür
Bitanesiniz birrrr
Canımsın sen de yaaaaoffff bak şimdi ne çok duygulandım, sırf sizin için bile diyetin dibine vurabilirim kendim içinden vazgeçtim
Teyzesiii kurban olur onu yaradaaaa, offffff nbe tatlı bişiii ebisimm yaaaaaa
Canım arkadaşım, haftasonunu beraber geçirdik, yedik içtik, sefamız olsunşimdi kaldığımız yerden devam etmesini de biliriz evelALLAH napalım, bu hafta da dengeleriz..biz yaparız bir olduğumuz sürecee
Lucimmmmmmmmm bak izin mizin tanımam, sende bızımlasınn
Bu arada geçmişi okudum ve pazartesi tartı günü olduğuna karar kılınmış :26: oy birliği ile de kabul edilmiş, ben bu duruma oy kullanmadım ve pazartesi günü de tartılmayı hiç düşünmüyorum..zaten yeme-içme savaşından çıkmışım pazartesi günü, tartılıp kendimi bir savaşın içine daha atamam
Cuma günü tartıda - görme dileğiyle, selamlar saygılar
.
merhaba sevdacııım ne güzel bir hafta başı mesajı olmuş :)5 gün var önümüzde, halledersin sen, sıkma canını :)
ebiscim bebişin çook tatlıymış maşallah, maşallahAllah nazarlardan saklasın, sağlıklı, keyifli,uzuun bir ömür nasip etsin inşallah...
durumdacım geçmiş olsun canım dikkat et kendine....
deeeer, yarın ki 5 mesaja kadar sağlıcakla kalınız dileği ile bugünlük luci veda eder...
Allah Allah, bak sen :) tatlım ben tek güne kanalize olmak istiyorum hem pazartesi hem cuma bana uymaz...oylama olmadı olsaydı kabul etmeyeceğimi beyan ederdim, diğer yandan çoğunluk isterse sorun olmaz, ben uyumlu insanımdır, çoğunluğa uyarım ama pazartesi ya da salı kilo bildirmek istemem, benim için tartı günü cumadır... sen az gelsene dışarı :)))
Hosgeldin canim :)
5. Takim gunaydin :)
Ushuaia'nin da dedigi gibi bizim takimda paylasimda bulunmasini ben onerdim. Yarisa katilmasa bile takimda paylasimda bulunursa, bizden aldigi destek onun icin iyi olur diye dusundum.
bu arada ushuaia'cim sen istersen simdilik belki bebek gelene kadar takim ici listede bulun, sonra hamilelik kilolarini verme zamani geldiginde genel listeye gecersin. takim ici liste de en az genel liste kadar motive edici cunku bildirimini yapacaksin, her gun menu ve spor paylasimin olacak. bi de kilo bildirimleri cuma 12'ye kadar yapiliyor. haftasonu cozutmalarini onlemek icin pazartesi de takim ici bildirim ekledik simdilik.
hoşgeldin canım hamilelikte diyet yapmak çok istenilen bişey değil ama bazen dr kontrolünde yapılması gerekebiliyor seni o yüzden takım içi listesine alalım burda düzenli olarak menüleri paylaşırsın dikkat edersin ama yarışmalara girmezsin doğumdan sonra yarışmalara dahil olursun tatlım
biraz dikkat etmeye çalış çünkü daha 28. haftada 86 isen sonra daha da iştah açılıyor çok kilo alırsın şekerin yükselir canım...gerçi hamileyken ne kadar dikkat edilebilir orası ayrı..ben yemek yiyordum yarım saat sonra hiç bişey yememişim gibi midem kazınıyordu =((( insallah çok almadan atlatır bebişini kucağına alırsın..hoşgeldinnnn
Merhaba , umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Doktorun verdiği diyete uyarsan bence tıka basa doyarsın sana az görünüyo heralde ama bi sürü et tavuk balık var ,yanında da hem sebze hem ekmek var canım . Toplamda doktorun verdiği liste her besin grubundan gıda içeriyor .Bence tüm öğünleri doyurucu . Bugün kahvaltıda uymamışsın ama diğer öğünlerde doktorun listesine uymayı denemelisin bence . Sevgiler.
canım hoşgeldin.doktorun verdiği listeyle devam etmen hem senin için hemde bebişin için en sağlıklısı olacaktır ba göre.vazgeçmek yok arkadaşımızın da dediği gibibebek olana kadar aramızda motive olup doğumdan sonra da almış olduğun kiloları vermek için kalabilirsin yani.
hiç izlemedim ama izlemek isterim..
hndcimmaşallah hafta sonu menün çok güzel .okadarcıkta olsun artık.
harikasın..
aynen canım katılıyorum sana.herşey kendi elimizde aslında.
canım hoşgeldin.doktorun verdiği listeyle devam etmen hem senin için hemde bebişin için en sağlıklısı olacaktır ba göre.vazgeçmek yok arkadaşımızın da dediği gibibebek olana kadar aramızda motive olup doğumdan sonra da almış olduğun kiloları vermek için kalabilirsin yani
kıyamam .ama yine de okadar da kötüdeil ben hafta sonu yediklerimi yazsam küç.ük dilini yutarsın.
.
Merhabaaa hoşgeldin :) maşallah bebis geliyormuş. Allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin.
neyse bugün yediklerim
ara 1 muz
öğlen : fırında etli patates yemeği,1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek...tatlı niyetine 2 kuru kayısı
ara : 1 avuç beyaz leblebi, 1 kupa şekersiz sade nescafe , 2 kuru incir
akşama yemeğim : havuçlu ıspanak , 1kase yoğurt..1 dilim ekmek olacak
ara en gec aksam 9-10 arası porsiyon meyve yada porsiyonluk salata yapıcam
su olarakta 2 litrelik bi surahim var ondan sadece ben içiyorum..2 litresini içtim yatana kadar ben onu 2.5 -3e tamamlıcam.
spor olarakta 30dk orta tempo yürüdüm sadece
Çok kötü grip oldum işede gidemedim
Az önce menumu yazdim gitmedimenüm
Sabah: dukan krep, lorlu biber kavurması, domates, zeytin, Yeşilçay
Ara: kahve
Öğlen: 1 kase yoğurt, 8 petibör biskuvi
Ara: yarim dilim ekmek,peynir,zeytin,3 kare bitter cikolata
Aksam: 2 kasik patlican söğürme ,1 şiş tavuk izgara
Kizlar menüm yine pek acici değil offf. Ben menumu parça parca paylassam yememe engel olur mu acaba. Neyse spora gelince birazdan kendimi koşu bandina bağlayacağim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende hesapladım şu ana kadar yediklerimi 1000 kalori olmuş=)))) 200 kalori daha alabilirimmmmm=))çünkü 1200 kaori alırsam ayda 2.5 kg verebiliyormusumm
öğleyin 30 dk kadar yrüyüş yaptım gayet sağlıklı beslendim bakalım cumaya kadar ne gidecek?
evet canim zaten 1200 kalorinin altina inmemek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?