Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gayet başarılııııııııııııııı

kuş gibi kız yediklerin beğenmedim ben =(((((((

benum menum bugun cok duzensiz oldu.

sabah: balli, elma sirkeli ilik su

kahvalti: 1 buyuk greyfurt

ara: 10 gr badem, 10 gr ceviz

ogle: 2 kivi

aksam uzeri: dunku firinda sebzeli kofte (300 kalori) bir tabak kokteyl domates, 150 gr yagsiz yogurt

ara: 5 kuru erik, 3 parca bitter

spor: birazdan slim in 6, 8. gunu yapicam.

Kizlar hepinize afiyet olsun. Gamze sen kus kadar yemissin gözümden kacmadin ona gore. Dengeli beslenmeli. Gerçi bunu dengesiz ama çok yiyen anlamında ben söylüyorum oda garip :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben sporumu sauna esofmani ile 6.5 km hizli yürüyerek tamamladim. Hepinize iyi geceler kizlar.

Maşallah çok şeker bu fistik :)

Bende hepsi buradadan aldım kaptan bende regliyim loğusalıktan Bedri ılk defa oluyorum 86.4 kg çıktım sabah

Teyzesiii kurban olur onu yaradaaaa, offffff nbe tatlı bişiii ebisimm yaaaaaa

TSK ederım Cnm tatlı ama bu ara kök sökturuyo herkese bılıyosunuz dedem vefat ettım bir haftadır annemlerdeyız bütün akrabalar alıyor gezdiriyor oynatıyor yok cok fena bıde aksam ateşlediği diştenmiş calpol ve diş için jela verdi doktor geceleri uyuyor cok şükür yarwrum ama cok acı cekıyo ve bnm kızım artık 6 aylık kına yapacaktık Dedeman vefatı dolayısıyla onumuzdekı aya kaldı

vayy arkadaş bu kızcağız da aç yaşıyorrrrr

Kızlar bugün kızımı sabahtan doktoro götürdük

10:30 1 su bardağı süt,2yk corn flakes,1 tatlı kas pekmez,1 ceviz.
13:00 4 yk bulgur pilavı,2 yk yoğurt.
21:00 1 koca tabak makarna ama cok actım koca gün bunları yedım bugün cok berbatım yrn Dedeman mewlutu var yenda saptırırım büyük ıhtımal carsamba gerı donüyorum hayatıma

Su 1 litresine
Spor yok

menüm
1 kase corn flaks yarım yağlı sütle

öğle
yuvarlak ekmekte kaşarlı tost

akşam
2 tane kuru patlıcan dolması etli
1 dilim ekmek
salata
3 kaşık yoğurt

ara
5 tane çilek
1 tane krep((

2 turk kahvesi şekersiz, 5 -6 bardak çay şekersiz.....hesaplarıma göre 1200 cal aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…