- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.361
canim sen su an cok iyisin bence. problemli oldugunu dusundugun bolgeler varsa oraya yonelik olarak egzersiz yapmaya calis. yoksa su an cok hos gorunuyorsun masallah :)
anladım canım
o zaman verebilirsin. Sorun olacagını düşünmüyorum.
Ki kaldıki dediğim gibi sen azimlisin yapabilirsin yani.
Sağlığın nerede dur diyorsa orada durmalıyız bence zorlamanın manası yok.
kalça ve basenlerimde sorun var.
Ama ben hep söylüyorum zayıflama amacım bir gün bebek istediğimizde beni ilerleyen zamanlarda zor duruma sokacak bir kiloda olmak istemiyorum
suan bir bebk olursa kilonun önüne geçemem ama 55 kiloda yada 50lerde bu 58 falanda olur farketmes olup vucüdümü sıkılastırırsam sağlığımıda kilomuda rahatça koruyabilirim diye düşünüyorum
Benim zayıflama amacım bu.
Yoksa ben halimden memnunum çok şükür. Sadece dediğim gibi kalça ve basenlerim var. onada spor
bu arada teşekkür ederim canım
evet canim. bi de su var ki simdi sporla kas kutlemizi artiriyoruz. o yuzden belki hedef kiloya inmek demek o kasin bir kismini kaybetmek demek olabilir, buna gerek yok. yag gitsin kas kalabilirbenim bir arkadasim var 155 falan boyu, belki 150dir. 40-42 kilo. daha da gelip "bacaklarim kilolu" falan der. spor kursuna yazilmis, spinning hocasi kabul etmemis onu mesela. ben oyle olmak istemem mesela, kendi isimi kimseden yardim almadan yapabilmek isterim.
hayirlisi olsun canim :) insallah istedigin gibi bir hamilelik olur :)
biberiye cok guzel bir bitki, bildigim kadariyla kendimizi iyi hissetmemizi sagladigindan depresyona karsi da iyi geliyor.
en iyi bitter cikolata en az %70 kakao orani olan cikolatalardir bu arada. ben simdi ulker'in %80 ligi ile eti karam'in %70ligini aliyorum. tatlari cok farkli gelmedi bana, ikisinde de seker var bi miktar, sora sora yedigim icin o seker tadi da geliyor. kesinlikle aci degil.
ulker'in bir porsiyonluk bitter cikolatalari cikmis, 25 kurus, sanirim 2 parca bittere denk geliyor agirlik olarak. kalori degerlerini lutfedip yazmadiklarindan kac kalori bilmiyorum. tahminen 60 kaloridir en fazla. bir paketi acinca bitirmeden rahat etmeyenler icin cok uygun bence.
Sol taraftaa 19 yaşındaaa 55 kilo (belki daha az ) Zeynep
Sağ tarafta henüz yeni çekilmiş (2 hafta olmuyor ) 62 Kiilo Zeynep
Eki Görüntüle 1032990
sen gayet iyi görünüyorsun canım..boyun kaç
yaa dün benimde canım tatlı bişey isyed markette baktım bisküvilerin kalorilerine diyet olanlarla öbürleri arasında aman aman bi fark yok..ve o diyet olanların tadı çok ama çok kötüüüü
1,68-1,70 arası canım
evet memnunum halimden yavv
evet canim diyet biskuviler cok az kalorili degil.
bncede kilon iyi...55 olsan çöp gibi olabilirsinn
bende senin kadar olmasada bitter sevmesdim canım hep sütlü hatta derdim ki sütlü varken bitter yiyenleri anlamıyorum
Yiyince tadını alınca anladım. Önceleri %80 kakolu yiyordum şimdi %60 kakolu yiyorum gayet güzell
yeşilçayada kilo vermeye karar verdiğimde başladım. Gayet memnunum biberiyeyi de denicem .
Bu arada bunları biliyormusunuz adı altında paylaşımlarımıda yapıcamm
bizde senin kilo verdiğini görünce mutlu oluyoruz valla
biberiye cok guzel bir bitki, bildigim kadariyla kendimizi iyi hissetmemizi sagladigindan depresyona karsi da iyi geliyor.
en iyi bitter cikolata en az %70 kakao orani olan cikolatalardir bu arada. ben simdi ulker'in %80 ligi ile eti karam'in %70ligini aliyorum. tatlari cok farkli gelmedi bana, ikisinde de seker var bi miktar, sora sora yedigim icin o seker tadi da geliyor. kesinlikle aci degil.
ulker'in bir porsiyonluk bitter cikolatalari cikmis, 25 kurus, sanirim 2 parca bittere denk geliyor agirlik olarak. kalori degerlerini lutfedip yazmadiklarindan kac kalori bilmiyorum. tahminen 60 kaloridir en fazla. bir paketi acinca bitirmeden rahat etmeyenler icin cok uygun bence.
ahaha ben universitedeyken beyaz cikolata severdim. icinde kakao bile yok, kakao yagindan yapiliyor, kalorisi o olcude yuksek. oda arkadasim bitter cikolatali gofret alirdi ben beyaz cikolatali. uzun sure de sadece sutlu ve beyaz cikolata yedim. sonra bir gun bi merakla bitter aldim, o kadar kotu degildi, oyle basladim. sanirim beni bitterden uzaklastiran o bayram cikolatalarindaki gercekten aci olan bitter cikolatalardi. aslinda muhtemelen en sagliklisi onlar, cunku bizim aldigimiz %80likte bile seker var.
ah ah senin kilona indigimi gorebilecek miyim acaba zeynep? :) uzun boylu incecik universite hocalari olur ya, 60 yasinda bile incecik ve sagliklidir, kosulara falan katilir, iste onlardan olmak istiyorum ben de:)
ayy sormaaa canım yaaa... eğer ben bunları buraya yazmasaydım kendimi kandırmış olucatımoooo canım ne yapmıssın sen yavvvv
yediklerin dağ gibi büyüdü gözümde kendine yazık etme lütfen
ye ama farklı seyler ye herşeyden önce sinirlerin önemli sen bebek taşıyorsun daha çok dikkat etmelisin
pek anlamam bu işlerden ama bir bebeğin anne karnında olsada cogu seyi hissetiğine inananlardanım ben
kendi sağlığın için bebeğinin sağlığı için kendine bu sekilde ziyan etme
ahh ahh bidaha tok gidicem zaten.. hem öle aşırı bişiler almam (aslında kumpir yerim diyordum pizza nerden çıktı anlamadım :S ) abur cuburların yarım paketlerim vardı çöpe attım , bütünleride dediğin gibi komşuya vereceğim.. eşim yemiyor ben yiyeyim diye alıyor eve ..alma dedikçeee inadına alıyor yaa.. şimdi doktorda kızınca almaz heralde daha artık...bugunun guzel olmus da dun
canim alisveris merkezine giderken evden bisiler yemeden gitme, acken insan daha cok alisveris yapiyor. evdeki abur cuburu komsu cocuklara falan ver, bitir, evde sagliksiz yiyecek kalmasin. (esin de yiyorsa sabretsin bebeginiz saglikla dogana kadar. su an bebegin sagligi her seyden onemli) eve saglikli yiyecekler stokla. boylece kriz gelse bile erisebilecegin yerde zararli yiyecekler olmaz.
cok sinirlenince kendini spora ver, yemege degil. ya da interneti ac, bizim takima gel. icinden cok sagliksiz bisiler yemek istegi gelirse yine gel takima yaz.
insallah hedefledigin kiloya saglikla inersin. ama biraz motivasyonunu guclendirmen gerek gibi geliyor bana.
oyyyşşş masallah canım..resmine bakınca yaww zayıf bu kız dedim içimden.. sanırım bölgesel sorun seninkisi?Sol taraftaa 19 yaşındaaa 55 kilo (belki daha az ) Zeynep
Sağ tarafta henüz yeni çekilmiş (2 hafta olmuyor ) 62 Kiilo Zeynep
Eki Görüntüle 1032990
kalça ve basenlerimde sorun var.
Ama ben hep söylüyorum zayıflama amacım bir gün bebek istediğimizde beni ilerleyen zamanlarda zor duruma sokacak bir kiloda olmak istemiyorum
suan bir bebk olursa kilonun önüne geçemem ama 55 kiloda yada 50lerde bu 58 falanda olur farketmes olup vucüdümü sıkılastırırsam sağlığımıda kilomuda rahatça koruyabilirim diye düşünüyorum
Benim zayıflama amacım bu.
Yoksa ben halimden memnunum çok şükür. Sadece dediğim gibi kalça ve basenlerim var. onada spor
bu arada teşekkür ederim canım
Iste rezılliğimi açıklıyorum
10 2 dılım tam buğday ekmegı uzerı salça ve krem peynir
17 2 lahmacun ayran
19 2 adet karam bıtter
Yok böyle bı menü spor yok su 1 Lt çok pis saldım nasıl toparlıcam bılmem
şimdi kendime geleyim ;
öğlen :
1 tabak bulgur yaklaşık 4-5 yemek kasığı kadar
1 kase yoğurt, lahana,domates,kuru soğan,1 yk zeytinyağndan salata
ara : sütlü şekersiz nescafe
akşam fırında balık.. soğan-sumak-zeytınyagından salata.. 1 dilim ekmek
yatana kadarda bişi yeniycem açlık hissi yok..dün yemedğim için mide istemıo sanırım..
akşam 6da 1 saatlık yuruyusun..30dk hızlı...30dk orta tempo yurudum..
yarın sabah yuruyusumden sonra bölgesel diyebileceğim egzersizlere başlıycam ..bunuda 1 gün yapıp 1 gün yapmıycam vucud alısmasın diye.. ama yuruyusumu sabah-aksam ve hergun yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?