Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de bu ara bi once sonra fotografi eklemek istiyorum ama once kismina dair durumun vehametini net gosteren boydan bi foto bulamiyorum. (o donem kameralardan kacindigim icin ) biraz daha bakinayim, pzt bi 2 ayda nerden nereye basligiyla ekleyebilirim.

canim sen su an cok iyisin bence. problemli oldugunu dusundugun bolgeler varsa oraya yonelik olarak egzersiz yapmaya calis. yoksa su an cok hos gorunuyorsun masallah :)

kalça ve basenlerimde sorun var.

Ama ben hep söylüyorum zayıflama amacım bir gün bebek istediğimizde beni ilerleyen zamanlarda zor duruma sokacak bir kiloda olmak istemiyorum

suan bir bebk olursa kilonun önüne geçemem ama 55 kiloda yada 50lerde bu 58 falanda olur farketmes olup vucüdümü sıkılastırırsam sağlığımıda kilomuda rahatça koruyabilirim diye düşünüyorum

Benim zayıflama amacım bu.

Yoksa ben halimden memnunum çok şükür. Sadece dediğim gibi kalça ve basenlerim var. onada spor

bu arada teşekkür ederim canım

evet canim. bi de su var ki simdi sporla kas kutlemizi artiriyoruz. o yuzden belki hedef kiloya inmek demek o kasin bir kismini kaybetmek demek olabilir, buna gerek yok. yag gitsin kas kalabilir benim bir arkadasim var 155 falan boyu, belki 150dir. 40-42 kilo. daha da gelip "bacaklarim kilolu" falan der. spor kursuna yazilmis, spinning hocasi kabul etmemis onu mesela. ben oyle olmak istemem mesela, kendi isimi kimseden yardim almadan yapabilmek isterim.

hayirlisi olsun canim :) insallah istedigin gibi bir hamilelik olur :)

hayirlisi olsun canim :) insallah istedigin gibi bir hamilelik olur :)

ahahaaa öyle bir arkadaş bendede var yavvv

Aminnn canım teşekkür ederim

yaa dün benimde canım tatlı bişey isyed markette baktım bisküvilerin kalorilerine diyet olanlarla öbürleri arasında aman aman bi fark yok..ve o diyet olanların tadı çok ama çok kötüüüü

evet canim diyet biskuviler cok az kalorili degil.

geçen gün etinin meyveli diyet bisküvisinden aldım..eşim de bi tane yemek için aldı eline ısırdı bu ne ya bozuk mu bu dedi çok kötü kokuyo tadı da berbat dedi...=) aynı şekilde bende yedim bi tane ve midem bulandı attım çöpee...gider adam gibi bisküvi yerim valla berbattt

Bugunun menusu... sabah sinav gozetmenligim vardi, gec kalmamak icin kahvalti kisa oldu.

sabah: 1 greyfurt, 10 gr ceviz

ara: 3 kuru erik, 2 hurma

ogle: bol yesillikli salata, 4 kofte

ara: 1 parca bitter cikolata, 1 elma

aksam: haslanmis yumurtali, avokadolu bol yesil salata

su: 2 litreyi gecmistir.

ogle ve aksamki salata cesit cesit yesillikten olusuyordu, iki litre kadardi hacmi. yani sadece salata yemissin denecek bir menu degil, salatadan baska bisi yiyecek yer kalmadi midemde. semizotu ve maskolin salatanin cok omru kalmis gibi gorunmuyordu, bozulmadan tuketeyim diye biraz bol yaptim salatayi. bundan sonra en fazla 1,5 litre salata yapicam

spor: slim in 6 start it up yaptim, birazdan insallah bir kere daha yapip dunu telafi edicem. baska spor yaparsam yazarim yarin.

yaris yaris diyoruz ama cok sukur gizli kapakli herkesten sakli seyler yapmak gibi bir ihtiyacim yok.

Son düzenleme:
bu hafta sanirim aldigim yesillikleri ve lor peynirini bozulmadan tuketmek icin her turlu yesil salatayi bagrima basicam. haslanmis bulgur, haslanmis kuru fasulye, haslanmis mercimek gibi besleyici icerikler eklemeyi dusunuyorum. eve gitmeden bitmesi gerek yesilliklerin.

kardesimin tip fakultesindeki hocasinin da dedigi gibi "iyi ki selulozu sindiremiyoruz"

Son düzenleme:
o degil de ben lily'yi cok ozledim ya gecen hafta seminer, ondan once is yuku.. bu hafta bir doya doya girsin su siteye, yorumlarini yazsin yine :)

bende bitter yiyenlere ağızlarının tadını bilmiyooo yaa bunlar derdim :))) halbukisi mideye,kalbe vucuda en sağlıklısı bittermiş meğer.. şimdi şekerli bitterlileri icat edileli evet bana yaradı diyebilirim..ama dediğin gibi önce bi alıştırayım bitteri kendime sonra şeker oranını düşük olanlardan almaya başlıcam.. olmazsa şu misafirlikte tutulanlar varyaa hepten acı onları yiyeceğim

hım biberiyenin o faydasını bilmiyordum öğrenmiş oldum .. bende sarı kantaronun ruhsal sıkıntıya iyi geldiğini biliyorum ve her adet öncesi içerdim..adetten kaynaklı bunalımıma engel olsun diye :)))

dün avmden bi tane ülkerin bitterini aldım ama yemedim şöyle çok tatlı krizim tutarsa yemeyi düşünüyorum açıkçası..porsiyonluk çıkarması çok çok iyi olmuş..bitter değil ama diğer çikolatalarda ben paket bitmeden elimden bırakmazdım önceden şimdi aynı şeyi bitter içinde yaparsam diye korkmustum açıkcası ;:)

anaaa ben seni öğrenci sanıyorum :) hatta bi msjımda sana sınavında başarılar filan yazmıştım :))) öğretmensin sanırım
ayy ben deli olurdum o beyaz ,renkli içi ne bilim kokteyl olanlara..birgün okadar çok yedimki açtım bide..sonra bi mide bulantısı ve sırf çikolata çıkarmıştım (kötü anılar oldu benim için haliyle ) ee o kadar yersem olcağı buydu elbet.. siyah acı çikolata kavramı tamamen şu misafirlikte tutulanlardan kaynaklı ,,gerçekten acıydı tadı hiç yiyemezdim ..o yüzden soğumuştum ben bitterden :) şu %80likten başlayaıp şeker oranı giderek düşük olana doğru ilerliycem son durak hiç katkısız saf acı bitter olacak benim için...

ayy sormaaa canım yaaa... eğer ben bunları buraya yazmasaydım kendimi kandırmış olucatım hatta yazarken dedimki okadar dengesiz beslenıyorumki,kaptan beni burda barındırmayacak o olacak...neyse müstehak bana diyip devam ettim ..
yaa varyaa şu yazını yanlıs okumusum ''anne karnında olsada coğu şeyi istediğine - canımın çektiğine yorumunu kattım hemen- inananlardanım'' aklım fikrim hala boğazda haklısın canım hatta çok asabi bi sıpa olucak orası aşikar hamilelğimin ilk başlangıcında eşim bir iş kazası geçirdi ve 3ay raporluydu ..amanin bi nazlarrr niyazlarrr...sankim o hamile!!! ayol o düşeceğine ben düşüpte kırsaymışım ayağımı!!! evin hem kadını hemde kocası rolundeydim..zorlandım evet ama eşimin şu hastayım psikilojisi beni daha çok yıprattı diyebilirim..
ahh ahh bidaha tok gidicem zaten.. hem öle aşırı bişiler almam (aslında kumpir yerim diyordum pizza nerden çıktı anlamadım :S ) abur cuburların yarım paketlerim vardı çöpe attım , bütünleride dediğin gibi komşuya vereceğim.. eşim yemiyor ben yiyeyim diye alıyor eve ..alma dedikçeee inadına alıyor yaa.. şimdi doktorda kızınca almaz heralde daha artık...
motivasyondan eksikliği var evet onuda ancak bölee bi musibet getiriyorum birden yüklendikten sonra gaza geliyorum..ve uyguluyorum..halbukisi yememem lazımken bişileri bahane etmek işime geliyor açıkcası (anam nası bi itiraf oldu bu böleee ) ama artık daha erteleyemem..2ay sonra doğum yapıcam insallah..verdim verdim bidaha çok zorlanırım
Sol taraftaa 19 yaşındaaa 55 kilo (belki daha az ) Zeynep

Sağ tarafta henüz yeni çekilmiş (2 hafta olmuyor ) 62 Kiilo Zeynep

Eki Görüntüle 1032990
oyyyşşş masallah canım..resmine bakınca yaww zayıf bu kız dedim içimden.. sanırım bölgesel sorun seninkisi?

canım ben seni kendime benzettim çünkü bende hamile kalmadan önce sıkı bi diyet ve egzersiz yaptım 68e kadar düştüm..sonrası 3 ayda annemdi kv di 2 bayram geçti ramazan ve kurban derken hoop 76ya kadar yukseldim sen benim yaptığım hatayı sakın yapma.. diyetini bırakma sakın..hatta diyette demiyim sağlıklı beslenmek diyim..
hamile kaldığında ilk 4 ay mumkunse hiç kilo alma.. 5,aydan sonra 1 er kilo almaya çalış (fazla alma) ... turşu gibi tuz oranı yüksek gıdalara aşermezsin umarım..yoksa ödem yapar vucudunda..tansiyonun yükselir

ben ilk 3 ay hiç kilo almadım..
3 ile 4 arası 4 kilo aldım maalesef yine misafirlikte idim biraz kv birazda annemde kalınca..bide demezlermi yee yee bişi olmaz
4-5 arası aynı kilomda kaldım (80dim) ama ebe çok kızmıstı bu halin ne diye..haklıydı...
5.5 aylıkken 1 haftada 5 kg aldım bi anda dersem yalan olur götürdüğüm turşuların hatti hesabı yoktu (tatlıyı hiç sevmedim ben ,tatlıyla aram yoktu benim) sonra sabah erken kalkıyordum acıkıyordum çünkü..sonra bide eşimle yapıyordum ettimi 2 kahvaltı..yada 2 akşam yemeği öğünü gibi vs.. hareket varla yok arası..doktorum en başından beri dedi 1 saat yurucen dedi..yurudum mu ehh çok nadir... yanii ben en başından doktorumu dinleseydim şimdi çok daha sağlıklı (erken doğum riskim olmayan) ve az bi kiloda olacaktım..

Rabbim şimdiden hayırlı ,sağlıklı bir evlat nasip etsin canım,Allah gönlüne göre bir evlat nasip etsin -amin-

şimdi kendime geleyim ;

öğlen :
1 tabak bulgur yaklaşık 4-5 yemek kasığı kadar
1 kase yoğurt, lahana,domates,kuru soğan,1 yk zeytinyağndan salata

ara : sütlü şekersiz nescafe

akşam fırında balık.. soğan-sumak-zeytınyagından salata.. 1 dilim ekmek

yatana kadarda bişi yeniycem açlık hissi yok..dün yemedğim için mide istemıo sanırım..

akşam 6da 1 saatlık yuruyusun..30dk hızlı...30dk orta tempo yurudum..

yarın sabah yuruyusumden sonra bölgesel diyebileceğim egzersizlere başlıycam ..bunuda 1 gün yapıp 1 gün yapmıycam vucud alısmasın diye.. ama yuruyusumu sabah-aksam ve hergun yapıcam.

Iste rezılliğimi açıklıyorum

10 2 dılım tam buğday ekmegı uzerı salça ve krem peynir
17 2 lahmacun ayran
19 2 adet karam bıtter

Yok böyle bı menü spor yok su 1 Lt çok pis saldım nasıl toparlıcam bılmem

canım senin menüde benim dünkine dönmüş ama kıyas yapmak gerekirse seninkisi daha iyi geldi bana ...

içtiğin ayranda sıvı nihayetinde o yüzden 1.5 litre diyelim istersen günlük çayda içiyorsan onuda içtiğin sıvı miktarına eklemelisin..haa su gibi olmaz belki ama hiç yoktan iyidir.. içeceğin suyu artıırmak için yarım pet yada 1 - 1.5 litrelik pet şişelerden yararlanabilirsin.. böyle böyle arttıracaksın içeceğin suyu canım..

senin küçük bebeğin vardı dimi? evde egzersiz için dahası yürüyüş için http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=320949[h=2]Leslie sansone yürü ve incel programı[/h]
yapabilirsin canım.. bu videonın zorluk dereceleri var 11dk lıktan başlıyor 2saate yakın olana kadar devam ediyor..part part ayırmışlar zaten..

sen yapacağıan inandır kendini önce bak nasıl geliyor çorap söküğü gibi.. kendine bi plan yap bi kağıda çiz ama öyle çok sınırda koyma hafif esnek bi plan olsunki uygulayabilesin kolay gelsin

menunu begendim canim masallah her gun boyle olur umarim :)

ben doktora ogrencisiyim, hem ogrenciyim hem asistanliktan hocayim. basarilar diledigin sinav da aslinda bizim yaptigimiz sinavdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…