- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.521
amanın gamzem kıtlıktan mı çıktın yavru kuşum bunlar ne böyleee.... benim diyete başlamadığım dönemlerdeki beslenmeme dönmüş bu :) kek, bisküi, çikolata fazla olmuş...2 pk de cipsoooo büyük boy olmadıklarını düşünüyorum...neettin sen kuzum evet hemen kampa giriyoruz:) vallahi gözlerim açıldı menünü okudukça...ben bi şey yememişim ki yahu:)
ahahahaaa kız bu neeeeee yememiş öldürmüşsün maşallahhhhh
benim haftasonum o kadarda kötü değildi yavv hatta hiç kötü değildi sadwce su eksiğim vardı
yanlış hatılamıyorsammmmmmm luci benim bodymmm hıhhhh
Luciiiiiiii öyle değil mi konuşşşş
canım bekunis bağırsakları boşaltmak için bi ilaç ama oldukça etkili bir ilaç normalde içmem ama dün yediklerimi atmak istedim vücudumdan, acayip de işe yaradıen son 3-4 sene önce doktor verdiğinde içmiştim aklıma geldi dün akşam....
hahahahahahah ben camışım beeee:26::26::26: sanki ne vardı o kadar yiyecek, yiyip yiyip ağladım, regl oldum yaa psikolojimde bozuk tabii bu gün normale döndüm amaaa
offffffffffffffffffffffffff pisss kampaa girdimm pisssssssssssssss
canım gamzemin yediklerini görmedin mi, konuşmaya gerek mi var :) konuşacak halim kalmadı menüyü okuyunca ben de cozuttum diye çıldırma aşamasındaydım, rahatladım vallahi gamzemin menüsünü görünce :)
Duuu bakalımmm, bukiniss amcaylaa ben de bir tanışayımmmdoktorun teki diyor kii, sindirim sistemi iyi çalışan biri neden diyet yapsın kii :26::26:
Önümüzde ki maçlara bakarım bennnkaldı ki ben bunu bir kaç haftadır hep yapıyorumm nasıl dengeliyorum cumayaaa bu hafta da dengelerim EWEL ALLAH :129::129::129::129::129:
tanışma kuzum tanışma...gerçi reçetesiz 3 tl ye satılan bi ilaç ama çok etkili...geçmişte doktor vermeseydi ben de kullanmazdım...dün çok yiyip şişince kurtulmak istedim sadece...doktora danışmadan alma sen yine de...karın ağrısı da yapıyor....ve inanılmaz bir boşaltım gerçekleşiyor...belki de ameliyat öncesi falan kullanılıyordur. ben de çok etkili oluyor ya da çok ama çok nadir içtiğimden bilemiyorum ki...sen yine de tanışma boşver :)
hahahahahahah ben camışım beeee:26::26::26: sanki ne vardı o kadar yiyecek, yiyip yiyip ağladım, regl oldum yaa psikolojimde bozuk tabii bu gün normale döndüm amaaa
offffffffffffffffffffffffff pisss kampaa girdimm pisssssssssssssss
canım gamzemin yediklerini görmedin mi, konuşmaya gerek mi var :) konuşacak halim kalmadı menüyü okuyunca ben de cozuttum diye çıldırma aşamasındaydım, rahatladım vallahi gamzemin menüsünü görünce :)
Duuu bakalımmm, bukiniss amcaylaa ben de bir tanışayımmmdoktorun teki diyor kii, sindirim sistemi iyi çalışan biri neden diyet yapsın kii :26::26:
Önümüzde ki maçlara bakarım bennnkaldı ki ben bunu bir kaç haftadır hep yapıyorumm nasıl dengeliyorum cumayaaa bu hafta da dengelerim EWEL ALLAH :129::129::129::129::129:
ay kız öylede deme canın çekmiş yemişsin işte
bende kendi ediklerimi görmezden geldim
sindirim sisteminin iyi çalışması neye bağlıymış acabaaaa ???
Sağlıklı yaşama sağlıklı beslenmeye ee biz ne yapıyorum sağlıklı besleniyoruz.
O amcanın sindirimi iyi heralde
neyyyy 203 kilo mu? Amman sen koru Yarabbi...sarkmıştır her yeri yaaa, operasyonsuz nasıl olmuş o iş...tamam kilo verilir de ya sonrası? bu arada bekunisin prospektüsünü okudum canım, abartmışım biraz eczacınıza danışarak kullanabilirsiniz diyor...ben de etkili ya, çok etkili sanmışım sanırım :)
hey maşalllahhhhh
Çok spor yapmış canımm, roportaj yaptılar..yürüdü etti ama sarkmış gibi durmuyor du, o pantolonunu bir görsen, tek bacağına sığıyor yer bile kalıyor.. bir de illla 3 öğün diyorr, ara öğünleri terkedin diyor..
Valla eşimle anlaşamamak için hiç bir nedenimiz yok ama anlaşamıyoruz konuşmaya kalkınca konuşmuyor hiç h
diyip duruyor yaza kadar düzelmezse ihtar verdim boşanıcam çocuğumun huzursuz bir evde yaşamasını istemiyorum
Hoşbuldum arkadaşımmm uzun uzun yazmışsın maşallah
Liliciğimmmm, hoş geldin arkadaşım, özlettinn
Arkadaşlar bu arada Sevda acayip temizliğe başlamış bulunuyor, boya badana süper oluyor..ben de ondan heveslendim biraz temizlik yapayım dedimtabiki benim ki su temizliği okula gidene kadar iş yapacağım ama öncesinde aklımın ve yüreğimin sizlerle olduğunu belirtmek istedim, sizi seviyorum kiii
.
geçmiş olsun kaptanım sana ve oğlışuna.. bu havalar insanı çarpıyor yaa..bende direniyorum hasta olmamak için
Kaptan çok çok geçmiş olsun sana... ve oğluşuna tabii...sonunda bitti yaaa canım inşallah yeni bakıcın iyi çıkar çok zor bir durum ben iyi bilirim tatlım
kızlar yarış acaip hız kazanmöış ben haftasıonu cozuttum doğal olarak ama bugün düzene giriyorum inşallah cuma gün saat 3 gibi iyice kötü oldum eve gittim bir yattım ctesi pazar öğlene kadar yataktan kalkmadım doğru dürüst bişey yapmadım ama allaha şükür bugün iyice gibiyim sabahleyin de oğlumun endokrin ve gasrto kontrolleri vardı sabah 8 de hastanedeydik koştur koştur canımız çıktı oğlanı bıraktım eve geldim kusura bakmayın yaa bu bademcikler mahvetti beni
hm cim sınavın çok iyi geçmemesine üzüldüm tatlım inş iyi bir sonuç alırsın
lily cim sende hoşgeldin
yuzey cim canım sen mne zaman izne yarılmak istiyorsun öyle bişey okudum sanki
kızlar gözlerim çok ağrıyor gene gelirim okurken helak oldum geçmişi
benimde bugün 2.ayımmm
ver gazı lucim ver gazıı
canım öncelikle umarım güzel bir sonuç alırsın.
bizim şirkette sınava giren kişilerden duydum
Sınavın iptali için imza toplanıyormuş .
İstanbulda hem trafik,nevruz kutlamaları ve seçim arabalarının görselliği yüzünden geç kalanlar olmuş.
İçeriğini net bilmiyorum sadece imza toplandığını biliyorum bilgin olsun
ohhh misss şu aralar evde olmayı yani çalışmamayı evimle ilgilenmeyi ne çok istiyorum bir bilsennn
tatlım yotubeda var tek parça
bak burda
http://www.youtube.com/watch?v=3akepGSMWsQ
kk da da bunun için bir forum var. Bayaaa faydasını gören olmuş düzenli yapabileceiğimi bilsem bende başlıcam ama suan değil biraz daha zamnım var
detoks dan kastın nedir canım bende bi bakım o dediğine ???
canım benim umarım uygun bir bakıcı bulursun ben annelik duygusunu tatmadan korkutuyor beni bu durumlar
Lilycim öncelikle hoşgeldinnn
Geçmiş olsun ve tebrik ederim canım.
Anlattıgıngi,bi bir ortamda anlattıgın gibi günlerini geçirmişsin harikaa vede eksileri gördüğünü söylemişsin bravo tatlım
Bu arada masa konusunda kesinlikle bende sana katılıyorum.
Bir gün benimde masama biri oturmuş ertesi gün bir geldim hani bu gelinle damadın içinde olduğu fanus gibi bir biblo varya onun noel babalısı vardı çok sevdiğim bir arkadaşımın hediyesi. Onu kırmışlar birde kırıklarını toplayıp pc kasamın üstüne koymuslar. Sinirden ortalığı ayağa kaldırdım
Yaptığı 2 hata var biri yönetici masasına oturmak diğeri bana ait eşyayı kırmak. Delirdim.
Düzgün bir dille söylese sorun değil ama yaptığı terbiyesizlikti.
O yüzden seni anlıyorum canım yaa
Canım kıyamam yaa bu iş sana ii gelecek ama toparlar kafanı dağıtmış olursun
Çalışmadığın zaman sorunlara daha çok takılıyorsun emin ol
Umarım herşey yoluna girer
çok şükür handecim s en nasılsın
tatlım hoşgeldin hoş gittin maşallahhh
Kaptancım hoşgeldinnn
Öncelikle geçmiş olsunn
Evet izine ayrılmak istiyordum ancak arkadaşlarla 2 haftalık yarışa girdik bu nedenle erteliyorum
Kilo vermem durduğu için biraz toparlım istedim bakalım bu haftaya göre olmazsa yine talep edebilirim uygunsa o zaman konuşuuz olur mu ??
İnşallah düzelir tabide çabasını görmem lazım.sorunu bence beni beğenmiyor en azından öyle yansıtıyor takmış pantolon iğrenç duruyor bacakların çok kötü boyun kısa hep böyle.belki evet vucudum güzel değil ama benim çok güzel b,r yüzüm var,zayıflayıncada değişir dedim son 10 kilom bacaklarımada mayısa kadar mezoterapi yaptırıcam üstüme ne düşüyorsa yapıcam,
herkese merhaba...hava miss yaa...beni bu havalar mahvetti :)
kaptancım haftasonu ben de cozutmuş durumdayım, istemeye istemeye toparlanmaya çalışıyorum güç oluyor vallahi... bi de reglim, bulduğum her şeyi yiyesim var...sana ve oğluşuna da geçmiş olsun...dikkat edin kendinize...hakkaten ne çok hasta oldun sen bu kış...dikkat mi edemiyorsun kendine koşuşturmalardan acaba..amman dikkat
durumdacım hoşgeldin tatlım...bakıcın gitmiş yenisi geliyormuş...hayırlısı canım inşallah memnun kalırsın yeni gelenden....
gamzeem evet yeter artık şu kaçamaklar... silkelenmek lazım..neyse 2 haftamız var, 2 haftada gider bu fazlalıklar Allah'ın izni ile....
hmcim hoşgeldin tatlım...gelmiş geçmiş olsun atlattın sonunda sınavı..inşallah Allah gönlüne göre versin canım...bakarsın iyi bir sonuç gelir
zeynebim valla gaz vermeye çalışıyorum ama sizden önce kendime :) giremedim henüz diyet moduna...hafta sonu cozuttum dediğim de cmt 1000 pazar 900 kalori almışım benim cozutmam bu..ama reglden dolayı çok şiş hissediyorum ödem var vücudumda farkındayım...alyansımı orta parmağıma takmaya başlamıştım uzun zaman önce hatta geçen hafta orta parmağımdan da düşüp gidiyordu...bugün orta parmağı sıkıyor...bu da ödemin en güzel habercisi:)
haftasonu cozuttum derken helvalar tahinler ızgaralar vs her şeyi yedim ama çok şükür mide küçülmüş sanırım porsiyonlar ufak ufaktı hep...zaten kilo almaktan da korkuyorum artık o sebeple hala kontrollüyüm ama mesela hiç ekmek yemediğim için h.sonu yediğim 1/2 dilim ekmek bile bana cozutmuşum gibi geliyor... neyse bugün de güne pek iyi başlayamadım başladım da sonra yine bir şeyler oldu... öğle yemeğinde 2 kanat ızgara, 2 ufak çiğköfte ve yağsız tuzsuz marul salata benim için abartı...diyetim için abartı o sebeple mutsuz ve huzursuz oldum...neyse akşam yürüyüşlerine başlıyoruz eşimle bugün yine akşamı cacık ile atlatırsam bugünü kurtarırım sanırım
lilycim dönmüşsün, hoşgeldin aramıza... - ile gelmen de ayrı bir güzellik, tebrikler...
gamzem sevdama da çook selam öpüyorum hepinizi :)
lilycim hosgeldin, valla fazla bisi olmadi gecen hafta. ozetlersek herhalde bi tek takim ici yarislar kaliyor onemli madde olarak. onun disinda takim olarak 2. olduk, ben 1.2 verdim, 87.3 oldum :) ebbiss'le aramizda 1 kilo var, bu hafta degilse de haftaya onu gecicem insallah. sonra da hm'yi gecicem
canım bekunis bağırsakları boşaltmak için bi ilaç ama oldukça etkili bir ilaç normalde içmem ama dün yediklerimi atmak istedim vücudumdan, acayip de işe yaradıen son 3-4 sene önce doktor verdiğinde içmiştim aklıma geldi dün akşam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?