Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahahahahahah ben camışım beeee :26::26::26: sanki ne vardı o kadar yiyecek, yiyip yiyip ağladım, regl oldum yaa psikolojimde bozuk tabii bu gün normale döndüm amaaa

ahahahaaa kız bu neeeeee yememiş öldürmüşsün maşallahhhhh

benim haftasonum o kadarda kötü değildi yavv hatta hiç kötü değildi sadwce su eksiğim vardı

offffffffffffffffffffffffff pisss kampaa girdimm pisssssssssssssss

yanlış hatılamıyorsammmmmmm luci benim bodymmm hıhhhh

Luciiiiiiii öyle değil mi konuşşşş

canım gamzemin yediklerini görmedin mi, konuşmaya gerek mi var :) konuşacak halim kalmadı menüyü okuyunca ben de cozuttum diye çıldırma aşamasındaydım, rahatladım vallahi gamzemin menüsünü görünce :)

Duuu bakalımmm, bukiniss amcaylaa ben de bir tanışayımmm doktorun teki diyor kii, sindirim sistemi iyi çalışan biri neden diyet yapsın kii :26::26:

kıyamam sana, öyle deme bebişim, afiyet şeker olsun...canın istemiş yemişsin...sen fazlası ile hak ediyorsun...insanın verecek 1 kilo fazlası olunca cozutmayı da hakediyor gülüm... benim daha var 5-6 kilo...cozutma hakkını vermiyorum kendime

Önümüzde ki maçlara bakarım bennn kaldı ki ben bunu bir kaç haftadır hep yapıyorumm nasıl dengeliyorum cumayaaa bu hafta da dengelerim EWEL ALLAH :129::129::129::129::129:

Duuu bakalımmm, bukiniss amcaylaa ben de bir tanışayımmm doktorun teki diyor kii, sindirim sistemi iyi çalışan biri neden diyet yapsın kii :26::26:

tanışma kuzum tanışma...gerçi reçetesiz 3 tl ye satılan bi ilaç ama çok etkili...geçmişte doktor vermeseydi ben de kullanmazdım...dün çok yiyip şişince kurtulmak istedim sadece...doktora danışmadan alma sen yine de...karın ağrısı da yapıyor....ve inanılmaz bir boşaltım gerçekleşiyor...belki de ameliyat öncesi falan kullanılıyordur. ben de çok etkili oluyor ya da çok ama çok nadir içtiğimden bilemiyorum ki...sen yine de tanışma boşver :)

Önümüzde ki maçlara bakarım bennn kaldı ki ben bunu bir kaç haftadır hep yapıyorumm nasıl dengeliyorum cumayaaa bu hafta da dengelerim EWEL ALLAH :129::129::129::129::129:

dengeleyeceğinden hiç şüphem yok tatlım.... sıkma canını...bakalım ben ne halt edeceğim, toparlamam lazım malum reglim yemiyorum ama yemek istiyorum...bu da sakıncalı bi durum

Enteresan

ay kız öylede deme canın çekmiş yemişsin işte

bende kendi ediklerimi görmezden geldim

sindirim sisteminin iyi çalışması neye bağlıymış acabaaaa ???

Sağlıklı yaşama sağlıklı beslenmeye ee biz ne yapıyorum sağlıklı besleniyoruz.

O amcanın sindirimi iyi heralde

Yaa çok enteresann diyor kii vucudun aklına uyun neyin kafasını yaşıyor acaba gerçekten deee

O değilde 230 kilo veren adamı gördünüz müü ne bir operasyon geçirmiş nede bişii

Pardon 203 kilo vermiş, kitap yazmış bir de ardındann

neyyyy 203 kilo mu? Amman sen koru Yarabbi...sarkmıştır her yeri yaaa, operasyonsuz nasıl olmuş o iş...tamam kilo verilir de ya sonrası? bu arada bekunisin prospektüsünü okudum canım, abartmışım biraz eczacınıza danışarak kullanabilirsiniz diyor...ben de etkili ya, çok etkili sanmışım sanırım :)

Çok spor yapmış canımm, roportaj yaptılar..yürüdü etti ama sarkmış gibi durmuyor du, o pantolonunu bir görsen, tek bacağına sığıyor yer bile kalıyor.. bir de illla 3 öğün diyorr, ara öğünleri terkedin diyor..

hey maşalllahhhhh

canan hocayı tanıdığımdan itibaren ben 3 öğün devam ediyorum zaten çok şükür...ara öğün bende kilo yapıyor...sporda yapsa 200 kilo ve tatlım o göbek falan mutlaka sarkmıştır...Allah yardımcısı olsun

evli değilim ama gözlemlediğim kadarıyla evliliği sekteye uğratan en önemli sebeplerden biri iletişim problemi...
eşinin tavırlarından şunu anlıyorum yanlış da düşünüyor olabilirim sadece senin yazdıklarına istinaden bunu yazacağım :
eşin sana psikolojik baskı uyguluyor ve senin kendine olan güvenini zedeliyor
bence sen tavrını koymalısın ben buyum beğeniyorsan böyle beğen diye... mezoterapiymiş kiloymuş bunlar bahane seven insan her haliyle sever kaldı ki sen ona nur topu gibi sağlıklı bir evlat vermişsin annelik çok kutsaldır bunun kıymetini bilemeyecek kadar anlayışsızsa bu senin kabahatin değil lütfen kendine yüklenmekten vazgeç
tabii ki ayrıl boşan diyemem bir yuva kolay kurulmuyor sonuçta - bence otur ve ciddi olup dinlemesini sağlamaya çalış ben bu evliliğin bu şekilde gitmesinden hoşnut değilim sen evliliğimiz hakkında ne düşünüyorsun diye bir sor
o seni belli kalıplara sokmaya çalışıyor ve bunun altında eziliyorsun gibime geliyor - bence evlilik saygıyla olur sevgi aşk olmasa da... birbirlerini olduğu haliyle kabul etmek ve sevmek...

Hoşbuldum arkadaşımmm uzun uzun yazmışsın maşallah
Bu arada Sevdaya da maşallah hayırlı uğurlu olsun güle güle kirletsin

geçmiş olsun kaptanım sana ve oğlışuna.. bu havalar insanı çarpıyor yaa..bende direniyorum hasta olmamak için

merhaba hoşgeldin aramıza tam muhabbet kuramadık sen geldin ben gittim falan - hamilesin sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlığına dikkat et ama aç da kalma

Kaptan çok çok geçmiş olsun sana... ve oğluşuna tabii...

Aaa geç kaldıkları için mi iptal istiyorlarmış Zeynep ?
Bilemedim ki nasıl olur valla ben razıyım sorarlarsa

Ahh durumdacım onun için neden sen kendini değiştirmeye çalışıyorsun ? Beğenecekse böyle beğensin seni, o 200 kg olsa bile sen onu beğenmez misin ? Açıkçası ben sevdiğim insan ne olursa olsun kalbim ile görürüm ve sevgi böyle bir şey olmalı bence, acaba niye böyle yapıyor eşin ..

Ben de bakarsın diye bekliyorum Lucim de pek iyi mutlu değilim ..

Maşallah güzel çeşitli yemişsin

Aaa hatuna bak bana göz dikti
Buyur geç şekerim ben karar sürecindeyim

Ayy bekunis, aman dikkat tabi nadir kullanıyorsundur da, Lucim ben bir dönem öyle bir kabız oldum ki inan 15 gün oldu, 2 bekuns içip işe yaramıyordu, çok zordu ..

Sabah haberlerinde mi izledin Gamze ?

Menüm

Sabah: 1 kk peynir
1 kayısı

Öğle: 1 kase yoğurt

Ara: 3 kuru kayısı

Akşam: 1 büyük yeşil salata
1 kk peynir (üzerine)

Spor: 65 dk. yürüyüş 2-3 saat ev işi
Su: 14 bardak

Dip Not: dengeleme menüsüdür, çok fazla yediğim için çok fazla katı diyet yapacağım (zaten yemeye halim de yok)

Arkadaşlar yemeğimi yiyip okula gideceğim, geldiğimde yazarım, belki gelince spor da yapabilirim

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…