Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptancim nasil oldun? senin bagisikligin dustu sanirim bu aralar. zencefil iyi geliyormus, polen de iyi geliyor sanirim. c vitaminini zaten biliyorsun. dikkat et kendine :)

kaptancım geçmiş olsunnnnnnnnnnnn

hmmm kesin vardır bi yerlerde sorular zaten=)))) insallah canım herkesin gönlüne göre olsun.makine müh. istiyor..

bi insan çılgın gbi yyip sonra nasıl bu kadar az yiyerek nasıl dayanabilir=))))))))))))))

Geçmiş olsun kuzucum çocuklarımız sağlıklı olsun

Bugunki menüm. Sabah bir kahve öğlen 3 kaşık makarna 3 köfte 3 kaşık yoğurt akşam yarım dilim ekmek mercimek çorbası 4 kaşık zeytinyağlı fasülye 1lt su

Bursalımısın neresınden bende bursa fomara

Canım sen beni geç sana benden kestane şekeri

Canım sen beni geç sana benden kestane şekeri

cok uyaniksin cok kestane sekerini yicem sonra ben kilo alicam sonra sen beni gecicen di mi?

saka yapiyorum tabii ki :) kestane sekeri yemistim birkac kez, guzeldi ama ne biliyim ben de "ay kestane sekeri olsa da yesem" etkisi yapmadi hic.

cok uyaniksin cok kestane sekerini yicem sonra ben kilo alicam sonra sen beni gecicen di mi?

saka yapiyorum tabii ki :) kestane sekeri yemistim birkac kez, guzeldi ama ne biliyim ben de "ay kestane sekeri olsa da yesem" etkisi yapmadi hic.

Tühhh ya niyetim belli oldu kestane şekerini beğenmediysen pidesi köfte gönderen

3 Lt içmeye çalışıyorum 1200 den düşük olabilir düşükmüdür sence düşük olunca zor mu veriliyo

3 Lt içmeye çalışıyorum 1200 den düşük olabilir düşükmüdür sence düşük olunca zor mu veriliyo

dusuk olunca evet metabolizma biraz yavasliyor. cok yeme ama 1200'un altina da inmemeye calis. mesela dunku menun azdi ama ondan onceki gunun telafisi gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…