- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.561
canımsaolasın benim grip ve bademcik
saolasın canım yaa valla nazar olabilir :)
bu arada oğlumun da hem endokrin hemde karaciğer yağlanması var o yüzden kontrolleri vardı
iyi yapmışsın canım kabloları çıkarmakla baştan sıkı tut canım tecrübe konuşuyor ne kadar yüz verirsen o kadar cıvıtıyporlar
canım form çayı içebilirsin kuru kayısı da yiyebilirsin kabızlık için
canım 2. yi düşünüyorsan mezoterapi yaptırma boşa gider bu kadar da eleştrimesin yaa kadınız biz
sonunda bitti yaaa canım inşallah yeni bakıcın iyi çıkar çok zor bir durum ben iyi bilirim tatlım
kızlar yarış acaip hız kazanmöış ben haftasıonu cozuttum doğal olarak ama bugün düzene giriyorum inşallah cuma gün saat 3 gibi iyice kötü oldum eve gittim bir yattım ctesi pazar öğlene kadar yataktan kalkmadım doğru dürüst bişey yapmadım ama allaha şükür bugün iyice gibiyim sabahleyin de oğlumun endokrin ve gasrto kontrolleri vardı sabah 8 de hastanedeydik koştur koştur canımız çıktı oğlanı bıraktım eve geldim kusura bakmayın yaa bu bademcikler mahvetti beni
hm cim sınavın çok iyi geçmemesine üzüldüm tatlım inş iyi bir sonuç alırsın
lily cim sende hoşgeldin
yuzey cim canım sen mne zaman izne yarılmak istiyorsun öyle bişey okudum sanki
kızlar gözlerim çok ağrıyor gene gelirim okurken helak oldum geçmişi
Hazalcım şöyle söyleyeyim sınavdaki bir sorunun aynısını ben daha önce çözmüştüm bir denemede, bu tesadüf olamaz sanırım. Umarım kardeşinin de gönlüne göre olur hangi bölümü istiyor ? Eşim çıkanları izlemiş beni beklerken her çıkan saydırmış ösymye ..
bi insan çılgın gbi yyip sonra nasıl bu kadar az yiyerek nasıl dayanabilir=))))))))))))))Menüm
Sabah: 1 kk peynir
1 kayısı
Öğle: 1 kase yoğurt
Ara: 3 kuru kayısı
Akşam: 1 büyük yeşil salata
1 kk peynir (üzerine)
Spor: 65 dk. yürüyüş 2-3 saat ev işi
Su: 14 bardak
Dip Not: dengeleme menüsüdür, çok fazla yediğim için çok fazla katı diyet yapacağım (zaten yemeye halim de yok)
Bugün mü başladı yeni bakıcı yoksa eskisi mi bu ? Hastalıktan sonra çocuklar çok huy değiştirirmiş zaten ben bilmem pek de ..
Sıkma canını hiç, zor tabi ama öyle böyle alışıyor çocuk, biraz daha büyüsün sen gidince ağlar sızlar zannedersim bütün gün öyle, aslında nazını sana yapar ..
Ben ağrıdan ölüyorum resmen, 4 ayın adet ağrısı olunca
Sen nasılsın ?
Zor gerçekten, keşke herkes iyi niyetli olsa ama yok öyle olmuyor, ben önceden çok üzülürdüm ama artık felsefem belli, karşımdaki nasıl olursa olsun iyi niyetli davranıyorum, baktım sorun mu var sadece mesafe koyuyorum yoksa canımı sık sık nereye kadar ve son zamanlarda konuşuyoruz hep belki birileri üzüyor bu iyi niyetten dolayı ama o kadar çok da dönüp dolaşıp insanı buluyor ki mutluluğu ..
Bence de zordur erkeklerle çalışmak, bayanlarla bir türlü konuşuyorsun bir de genelde hassas insanlarız hallediliyor ama anladığım kadarı ile erkek mantığı çok farklı çoğu konuda.
Kaptan çok geçmiş olsun grip mi ?
Ne zor değil mi ne hayaller ile evleniliyor ama ben hep aşık olduğun adamdan nefret edecek duruma gelmek çok kötü o yüzden eğer durum kötüye gidiyorsa ayrı yollar çizmek en iyisi derim ama bence bir destek almalısınız durumda belki birbirinizi anlamıyorsunuz. Eğer o sevgi varsa önce çözüm için yollar aramalısınız diyorum ..[bencede zamanla öğrenicez ne olacak.eski bakıcı cumaya kadar devam yıkamıycam bu akşam bulaşıklarını ayakta durmaktan ayaklarım kıpkırmızı çalışssınlar azcık
sonunda bitti yaaa canım inşallah yeni bakıcın iyi çıkar çok zor bir durum ben iyi bilirim tatlım
kızlar yarış acaip hız kazanmöış ben haftasıonu cozuttum doğal olarak ama bugün düzene giriyorum inşallah cuma gün saat 3 gibi iyice kötü oldum eve gittim bir yattım ctesi pazar öğlene kadar yataktan kalkmadım doğru dürüst bişey yapmadım ama allaha şükür bugün iyice gibiyim sabahleyin de oğlumun endokrin ve gasrto kontrolleri vardı sabah 8 de hastanedeydik koştur koştur canımız çıktı oğlanı bıraktım eve geldim kusura bakmayın yaa bu bademcikler mahvetti beni
hm cim sınavın çok iyi geçmemesine üzüldüm tatlım inş iyi bir sonuç alırsın
lily cim sende hoşgeldin
yuzey cim canım sen mne zaman izne yarılmak istiyorsun öyle bişey okudum sanki
kızlar gözlerim çok ağrıyor gene gelirim okurken helak oldum geçmişi
ehehekizim sen beni havada karada gecersin. en az 8 km yuruyorsun bi yuruyunce.
Bursadayım canım kardeşimin iyi değilmiş ama çalışmadı o.temizlikçi ayrı geliyorduda insan çocuk uyurken bşşiy yapar bu çocuğun kıyafetlerini bile ütüledim deyip ütülememiş bu kadar tembel olunmaz yenisi nasıl çıkacak bilmem en azından tanıdık
lilycim hosgeldin, valla fazla bisi olmadi gecen hafta. ozetlersek herhalde bi tek takim ici yarislar kaliyor onemli madde olarak. onun disinda takim olarak 2. olduk, ben 1.2 verdim, 87.3 oldum :) ebbiss'le aramizda 1 kilo var, bu hafta degilse de haftaya onu gecicem insallah. sonra da hm'yi gecicem
Canım sen beni geç sana benden kestane şekeri
Ewt yürüyorum ama bendeyi nasıl bi metabolizma çözemedim milim milim gidiyo bekarken daha cok ve çabuk vermiyordum bebişten sonra gitmiyo
cok uyaniksin cokkestane sekerini yicem sonra ben kilo alicam sonra sen beni gecicen di mi?
saka yapiyorum tabii ki :) kestane sekeri yemistim birkac kez, guzeldi ama ne biliyim ben de "ay kestane sekeri olsa da yesem" etkisi yapmadi hic.
Tühhh ya niyetim belli oldu kestane şekerini beğenmediysen pidesi köfte gönderen
3 Lt içmeye çalışıyorum 1200 den düşük olabilir düşükmüdür sence düşük olunca zor mu veriliyo
ahaha dur bakalim cuma eve gidicem, belki de annemin yemeklerini gorunce unuturum diyeti
dusuk olunca evet metabolizma biraz yavasliyor. cok yeme ama 1200'un altina da inmemeye calis. mesela dunku menun azdi ama ondan onceki gunun telafisi gibiydi.
Nerden hesaplıyoduk menümüzün kalorisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?