Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım, Seda da

al benden de o kadar...ben de dengeleme yapıyorum canım bugün:

Luci'nin mutfağı 16:30 itibariyle kapanmıştır:
menüm:
sabah: 06:30
nescafe - sade ve şekersiz

öğle30
2 adet ızgara kanat
2 adet çiğ köfte
1 ufak tabak yağsız-tuzsuz marul salata

akşam: 16:30
1 avuç leblebi

spor: akşam açık havada 90 dk tempolu yürüyüş...
3,5 litre su + beşi bi yerde bitki çayı :)

Pardon 203 kilo vermiş, kitap yazmış bir de ardındann

valla hiç bilmiyorum hmcım duydugum kadarıyla bunlar işte olurs abi duyum yine söylerim

canıım inşallah güzel bir sonuç gelir, Allah gönlüne göre versin ... 2 bekunis içiyordun ve işe yaramıyor muydu??? ooo yok ben çok nadir içtiğimden belki de, en son 3-4 yıl önce içmiştim bekunis, belki daha da fazladır... ondan dün içtiğimde çok etkiledi sanırım ... aslında çok şükür sıkıntı yaşamıyorum uzun zamandır tek istediğim cmt ve pazar yediklerimi bir an önce vücudumdan uzaklaştırmaktı, yakında kullanacağımı sanmıyorum tekrar

valla hiç bilmiyorum hmcım duydugum kadarıyla bunlar işte olurs abi duyum yine söylerim

felsefen benimkine benziyor ama ben hep insanlara sonsuz iyi niyetle yaklaşıyorum yanlışını görsem bile hatadır insanlık hali derim ama baktım ki çok yara alıyorum mesafe koyuyorum

bu arada erkeklerle çalışmak çok zor değil yani bence kadınlarla çalışmaktan daha kolay - ama işte bazen sorun yaşanabiliyor mesela kalemleri sordum adam beni lafıyla ezdi resmen iş konusunda hiç iş yapmaz çaba da göstermez ama yaranan o olur

ben bu yorumunu beğenmek istedim ama izin vermedi kk

ooo uzun uzun yazmışsın maşallah hoşbulduk canım

selam luci - hoşbulduk tebriğin için de teşekkürler

canım ben de yazacaktım Gamze gibi ama yazını görünce tamam dedim tabii bebeğini de düşünmesi gerekiyor ama doktorunu dinlemesi en iyisi bnce

ben de haftaya bir rakibe istiyorummmmm

maşallah kız bu ne

Kızlar alıntılayıp yorumladıklarım kaç saat öncesine ait bilmiyorum şimdi işten çıkıyorum yarın sabah ortalık sakinken geçmişi daha rahat okur ve yorumlarım şimdilik hoşçakalın

Sabah

1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
1/2 küçük domates
1 dilim kepek ekmek

Ara Öğün

2 mısır patlagı

Öğlen

5 yk pilav
3 yk taze fasulye
1/2 kepçe çorba

Ara Öğün
1 süt
1 mısır patlağı

Akşam

1 kep.e taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek

Ara Öğün

1 elma

Su : 1.5 lt devam +3 bardak 9 lu çay
Spor : Akşam yazarım kızlar ne kadar yürünecek bilmiyorum

canım ben de yazacaktım Gamze gibi ama yazını görünce tamam dedim tabii bebeğini de düşünmesi gerekiyor ama doktorunu dinlemesi en iyisi bnce

ben de haftaya bir rakibe istiyorummmmm

maşallah kız bu ne

ahaha haftaya atlayim geleyim 75'lere, yarisalim seninle dicem de daha 85'e inememisim ne 75'i

var ya lily'cim, en guzel diyeti biz yapiyoruz, zaten bizimki diyet degil saglikli beslenme. psikolojimizi de, dengemizi de sagligimizi da koruyarak zayifliyoruz. bunu bu sitede her gun daha iyi anliyorum.

Gunun menusu

sabah: bol yesillikli, 2 haslanmis yumurtali salata

ara: 1 elma, 2 parca bitter

ara: 200 gr kadar yagsiz yogurt, 3 tane etiform corek otlu (bir pakette 8 cikiyor ya onun 3'u)

ara: 10 gr badem, 10 gr ceviz, 5 hurma

ara: 1 avuc kuru uzum, 2 etiform corekotlu (bu da 8'li paketin 2'si)

aksam: 2 kepce sehriye corbasi, bol yesillikli, bol domatesli salata

su: iki litreyi gecmistir

spor: slim in 6 yapicam insallah birazdan.

Son düzenleme:

sana degil hmcim, 82-83 lere goz diktim bu gecmeler falan isin esprisi, benim yarisim kendimle :) sana da biraz gaz veririm belki diye takiliyorum.

ben boyle derken ebbisss hepimizi gecebilir de. kac km yurudu bugun bakalim, 10 mu 15 mi?

Kreştede çok hastalanır gibime geliyor bakalım yeni bakıcıdan memnun kalmazsak öyle yapıcaz artık kızım 9 aylık ay bir konuşssa

ya orası öyle hastalanıyor ...ama ne biliyim evde bakıcı olsa kamera döşemem lazım her yana..başbaşalar sonuçta kızıyo mu ne yapıyor bilemezsin...bana korkutucu geliyor...bi de çok kötü şeyler duymuştum anlatıp seni korkutmak istemem...çok iyi birini bulman lazım.ve bence nerede oturuyorlarsa oraya gizli kamera kurdur.kimseye güven olmaz.komşuna bile

canım benim eşinle sorununuz ne özel olmazsa

sağol canımmm=))))))))))))))))))

canımsaolasın benim grip ve bademcik

saolasın canım yaa valla nazar olabilir :)
bu arada oğlumun da hem endokrin hemde karaciğer yağlanması var o yüzden kontrolleri vardı
Sanırım bakıcıya baştan sert olmak lazım ama tembel olmasın yenisi ya bu varya tv nin karşısında oturdu bütün gün.inadına söktüm bütün kabloları gıcık oldum birde ortada bıraktıya
iyi yapmışsın canım kabloları çıkarmakla baştan sıkı tut canım tecrübe konuşuyor ne kadar yüz verirsen o kadar cıvıtıyporlar

canım form çayı içebilirsin kuru kayısı da yiyebilirsin kabızlık için

canım 2. yi düşünüyorsan mezoterapi yaptırma boşa gider bu kadar da eleştrimesin yaa kadınız biz

canım ya bende koşturmaktan ne yaptığımı bilmiyorum valla sabah hemen öğlen oluyor dinlenemeden..sonra okula gidiyorum anlat babam anlat dersipert vaziyette eve geliyorum((((
videoya da bakacağımm sağol

hafif bi şok yaşadım şu an=))))))))))nasıl yedin bu kadar şeyi=)))) yani diyette olmasan bile baya zorlamak lazım=)))
6 gofreti nasıl yedin yaww hele ki büyük boy=))) maşallah..bence sen normal diyetlerinde arar ara ye böyle şeyler nefsini kesecek kadar böyle birden cozutman daha kötüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…