- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.541
Aaa geç kaldıkları için mi iptal istiyorlarmış Zeynep ?
Bilemedim ki nasıl olur valla ben razıyım sorarlarsa
Ahh durumdacım onun için neden sen kendini değiştirmeye çalışıyorsun ? Beğenecekse böyle beğensin seni, o 200 kg olsa bile sen onu beğenmez misin ? Açıkçası ben sevdiğim insan ne olursa olsun kalbim ile görürüm ve sevgi böyle bir şey olmalı bence, acaba niye böyle yapıyor eşin ..
Ben de bakarsın diye bekliyorum Lucim de pek iyi mutlu değilim ..
Maşallah güzel çeşitli yemişsin
Aaa hatuna bak bana göz dikti
Buyur geç şekerim ben karar sürecindeyim
Ayy bekunis, aman dikkat tabi nadir kullanıyorsundur da, Lucim ben bir dönem öyle bir kabız oldum ki inan 15 gün oldu, 2 bekuns içip işe yaramıyordu, çok zordu ..
Sabah haberlerinde mi izledin Gamze ?
Menüm
Sabah: 1 kk peynir
1 kayısı
Öğle: 1 kase yoğurt
Ara: 3 kuru kayısı
Akşam: 1 büyük yeşil salata
1 kk peynir (üzerine)
Spor: 65 dk. yürüyüş 2-3 saat ev işi
Su: 14 bardak
Dip Not: dengeleme menüsüdür, çok fazla yediğim için çok fazla katı diyet yapacağım (zaten yemeye halim de yok)
al benden de o kadar...ben de dengeleme yapıyorum canım bugün:
Luci'nin mutfağı 16:30 itibariyle kapanmıştır:
menüm:
sabah: 06:30
nescafe - sade ve şekersiz
öğle30
2 adet ızgara kanat
2 adet çiğ köfte
1 ufak tabak yağsız-tuzsuz marul salata
akşam: 16:30
1 avuç leblebi
spor: akşam açık havada 90 dk tempolu yürüyüş...
3,5 litre su + beşi bi yerde bitki çayı :)
Ahh durumdacım onun için neden sen kendini değiştirmeye çalışıyorsun ? Beğenecekse böyle beğensin seni, o 200 kg olsa bile sen onu beğenmez misin ? Açıkçası ben sevdiğim insan ne olursa olsun kalbim ile görürüm ve sevgi böyle bir şey olmalı bence, acaba niye böyle yapıyor eşin ..
Ayy bekunis, aman dikkat tabi nadir kullanıyorsundur da, Lucim ben bir dönem öyle bir kabız oldum ki inan 15 gün oldu, 2 bekuns içip işe yaramıyordu, çok zordu ..
felsefen benimkine benziyor ama ben hep insanlara sonsuz iyi niyetle yaklaşıyorum yanlışını görsem bile hatadır insanlık hali derim ama baktım ki çok yara alıyorum mesafe koyuyorumZor gerçekten, keşke herkes iyi niyetli olsa ama yok öyle olmuyor, ben önceden çok üzülürdüm ama artık felsefem belli, karşımdaki nasıl olursa olsun iyi niyetli davranıyorum, baktım sorun mu var sadece mesafe koyuyorum yoksa canımı sık sık nereye kadar ve son zamanlarda konuşuyoruz hep belki birileri üzüyor bu iyi niyetten dolayı ama o kadar çok da dönüp dolaşıp insanı buluyor ki mutluluğu ..
Bence de zordur erkeklerle çalışmak, bayanlarla bir türlü konuşuyorsun bir de genelde hassas insanlarız hallediliyor ama anladığım kadarı ile erkek mantığı çok farklı çoğu konuda.
ben bu yorumunu beğenmek istedim ama izin vermedi kkCanım seninle hiç sohbetimiz olmadı ama seni takip ediyorum epeydir..Haddimi asla aşmak istemem ama sen karnında yavrunla ne diyeti yapmaya çalışıyorsun anlamış değilim, evet sağlıklı beslenmeye ben de varım ama diyeti hiç uygun bulmuyorum şu anlık senin için, üstelik bir uzmandan yardım almalısın bu gibi durumlarda..Menüne bakıyorum da gerçekten hamile biri için uygun mu değil mi bunu çözemiyorum, üstelik bu konuda ne uzmanım nede tecrübem var ama bu kadarcık bilgime göre bile sana yapma diye tavsiye de bulunmak istiyorum..Aklında kilo vermek varken sen bu topiklere bile bakma, ruh sağlığını etkileyebiliriz senin..Kilo vermeye çalışıyor olmamız ve bu yarışmalar seni de bu isteğin içine sokabilirler..
Bebeğin ve kendin için en uygunu doğum sonrası bu yola çıkmandır, boşver kiloları.. bebeğinini anne olmanın tadını çıkar sağlıklı beslenerek.. ( haddimi aştıysam özür dilerim, nacizane arkadaş tavsiyesiydi)Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
.
ooo uzun uzun yazmışsın maşallahbenimde bugün 2.ayımmm
ver gazı lucim ver gazıı
canım öncelikle umarım güzel bir sonuç alırsın.
bizim şirkette sınava giren kişilerden duydum
Sınavın iptali için imza toplanıyormuş .
İstanbulda hem trafik,nevruz kutlamaları ve seçim arabalarının görselliği yüzünden geç kalanlar olmuş.
İçeriğini net bilmiyorum sadece imza toplandığını biliyorum bilgin olsun
ohhh misss şu aralar evde olmayı yani çalışmamayı evimle ilgilenmeyi ne çok istiyorum bir bilsennn
tatlım yotubeda var tek parça
bak burda
http://www.youtube.com/watch?v=3akepGSMWsQ
kk da da bunun için bir forum var. Bayaaa faydasını gören olmuş düzenli yapabileceiğimi bilsem bende başlıcam ama suan değil biraz daha zamnım var
detoks dan kastın nedir canım bende bi bakım o dediğine ???
canım benim umarım uygun bir bakıcı bulursun ben annelik duygusunu tatmadan korkutuyor beni bu durumlar
Lilycim öncelikle hoşgeldinnn
Geçmiş olsun ve tebrik ederim canım.
Anlattıgıngi,bi bir ortamda anlattıgın gibi günlerini geçirmişsin harikaa vede eksileri gördüğünü söylemişsin bravo tatlım
Bu arada masa konusunda kesinlikle bende sana katılıyorum.
Bir gün benimde masama biri oturmuş ertesi gün bir geldim hani bu gelinle damadın içinde olduğu fanus gibi bir biblo varya onun noel babalısı vardı çok sevdiğim bir arkadaşımın hediyesi. Onu kırmışlar birde kırıklarını toplayıp pc kasamın üstüne koymuslar. Sinirden ortalığı ayağa kaldırdım
Yaptığı 2 hata var biri yönetici masasına oturmak diğeri bana ait eşyayı kırmak. Delirdim.
Düzgün bir dille söylese sorun değil ama yaptığı terbiyesizlikti.
O yüzden seni anlıyorum canım yaa
Canım kıyamam yaa bu iş sana ii gelecek ama toparlar kafanı dağıtmış olursun
Çalışmadığın zaman sorunlara daha çok takılıyorsun emin ol
Umarım herşey yoluna girer
çok şükür handecim s en nasılsın
tatlım hoşgeldin hoş gittin maşallahhh
Kaptancım hoşgeldinnn
Öncelikle geçmiş olsunn
Evet izine ayrılmak istiyordum ancak arkadaşlarla 2 haftalık yarışa girdik bu nedenle erteliyorum
Kilo vermem durduğu için biraz toparlım istedim bakalım bu haftaya göre olmazsa yine talep edebilirim uygunsa o zaman konuşuuz olur mu ??
selam luci - hoşbulduk tebriğin için de teşekkürlerherkese merhaba...hava miss yaa...beni bu havalar mahvetti :)
kaptancım haftasonu ben de cozutmuş durumdayım, istemeye istemeye toparlanmaya çalışıyorum güç oluyor vallahi... bi de reglim, bulduğum her şeyi yiyesim var...sana ve oğluşuna da geçmiş olsun...dikkat edin kendinize...hakkaten ne çok hasta oldun sen bu kış...dikkat mi edemiyorsun kendine koşuşturmalardan acaba..amman dikkat
durumdacım hoşgeldin tatlım...bakıcın gitmiş yenisi geliyormuş...hayırlısı canım inşallah memnun kalırsın yeni gelenden....
gamzeem evet yeter artık şu kaçamaklar... silkelenmek lazım..neyse 2 haftamız var, 2 haftada gider bu fazlalıklar Allah'ın izni ile....
hmcim hoşgeldin tatlım...gelmiş geçmiş olsun atlattın sonunda sınavı..inşallah Allah gönlüne göre versin canım...bakarsın iyi bir sonuç gelir
zeynebim valla gaz vermeye çalışıyorum ama sizden önce kendime :) giremedim henüz diyet moduna...hafta sonu cozuttum dediğim de cmt 1000 pazar 900 kalori almışım benim cozutmam bu..ama reglden dolayı çok şiş hissediyorum ödem var vücudumda farkındayım...alyansımı orta parmağıma takmaya başlamıştım uzun zaman önce hatta geçen hafta orta parmağımdan da düşüp gidiyordu...bugün orta parmağı sıkıyor...bu da ödemin en güzel habercisi:)
haftasonu cozuttum derken helvalar tahinler ızgaralar vs her şeyi yedim ama çok şükür mide küçülmüş sanırım porsiyonlar ufak ufaktı hep...zaten kilo almaktan da korkuyorum artık o sebeple hala kontrollüyüm ama mesela hiç ekmek yemediğim için h.sonu yediğim 1/2 dilim ekmek bile bana cozutmuşum gibi geliyor... neyse bugün de güne pek iyi başlayamadım başladım da sonra yine bir şeyler oldu... öğle yemeğinde 2 kanat ızgara, 2 ufak çiğköfte ve yağsız tuzsuz marul salata benim için abartı...diyetim için abartı o sebeple mutsuz ve huzursuz oldum...neyse akşam yürüyüşlerine başlıyoruz eşimle bugün yine akşamı cacık ile atlatırsam bugünü kurtarırım sanırım
lilycim dönmüşsün, hoşgeldin aramıza... - ile gelmen de ayrı bir güzellik, tebrikler...
gamzem sevdama da çook selam öpüyorum hepinizi :)
canım ben de yazacaktım Gamze gibi ama yazını görünce tamam dedim tabii bebeğini de düşünmesi gerekiyor ama doktorunu dinlemesi en iyisi bnceKizlar, ushuia (boyle miydi nicki tam hatirlayamadim)'dan bahsediyorsaniz, o kilo vermek icin diyet yapmiyor. fazla kilosu oldugu icin hamilelik zehirlenmesi (ya da onun gibi bir sey) bir durumu var, bebegin sagligi ve vaktinde dogabilmesi icin doktoru kilo vermesini soylemis. O yuzden hic degilse biraz kilo vermesi cok onemli onun icin. Zaten doktoru da bir diyet listesi vermis. Su an ne kadar takip ediyor listeyi bilemiyorum ama.
Konuyu acikliga kavusturmusumdur umarim.
ben de haftaya bir rakibe istiyorummmmmlilycim hosgeldin, valla fazla bisi olmadi gecen hafta. ozetlersek herhalde bi tek takim ici yarislar kaliyor onemli madde olarak. onun disinda takim olarak 2. olduk, ben 1.2 verdim, 87.3 oldum :) ebbiss'le aramizda 1 kilo var, bu hafta degilse de haftaya onu gecicem insallah. sonra da hm'yi gecicem
maşallah kız bu neSabah 10:30 da uyandım
6 gofret (büyük boy)
1,5 bazlama
-6 zeytin
- krem peynir sürdüm bazlamalar (bolca)
- normal peynir
-kaşar peyniri (bol bol)
-1 domates
Öğle: 1 büyük tabak ciğer (tereyağı ilaveli)
-kocaman kola
-6 dilim ekmek (banmak lazım)
-1 profeterol
Ara: 1 paket cips
-1 paket kabuklu badem
-4 dilim hazır kek
-1,5 paket bisküvi
-1 büyük paket çikolata
Akşam: 1 bazlama (tereyağı sürdüm)
-2 dilim daha kek yedim (üçgen keklerden)
-1 paket cip ve dondurma
Unuttuğum oldu ama asla abarttığım olmadı, cumartesi günü de su böreği ve hamur işi günümdü
canım ben de yazacaktım Gamze gibi ama yazını görünce tamam dedim tabii bebeğini de düşünmesi gerekiyor ama doktorunu dinlemesi en iyisi bnce
ben de haftaya bir rakibe istiyorummmmm
maşallah kız bu ne
Kreştede çok hastalanır gibime geliyor bakalım yeni bakıcıdan memnun kalmazsak öyle yapıcaz artık kızım 9 aylık ay bir konuşssa
Yeşil kahveye baksanıza bence zayıflatıyor ama tadını sewmedimm içemiycek ben
Artık iş saatim düzenim oturdu günlük programım şu şekilde sabah 7 uyanıp plates duş 9da işe gün içinde 2 gibi öğlen büroda yemek ama hep makarna falan olacak, Aparatif kolay şeyler ben azcık yemey. Planlıyorum çay yerine bitki çayı ve bir su şişesi edinicem burda su içmiyorum yoksa,saat6 gibide evde olup yemekti çocuktu uğraşıcam erken çıktığımdada yürüşüş yapıcam,bu ara kola çikolata abarttım bunada dur diyorum,ve sanırım depresyondayım hergün ağlıyorum salya sümük kocam yüzünden emzirdiğim için ilaçta alamıycam ona başka yol arıyorum
canım başın sağolsun bilmiyordumgeride kalanlara sağlık ve uzun ömür versin insallh.. canım sen yapıcam diye gaza getr kendini zaten yaparsın..hırslan azcık
öğlen 1den aksam 6ya kadar nasıl aç kalıyosun kızz bravo valla..
benim gözüme tek takılan sebzen var ama meyven yok..en azından 1 elma ,portakal vs tüketsen ? suyun ve sporunda süper
menunu beğendim canım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=204096 burda kkda linkni vereyim canım.. [h=2]Callanetics Egzersizleri[/h]
canım çook üzüldümevlilik terapistine filan gitseniz? hemen boşanmak yerine.. insallah düzelir aranız.
canımsaolasın benim grip ve bademcikBugün mü başladı yeni bakıcı yoksa eskisi mi bu ? Hastalıktan sonra çocuklar çok huy değiştirirmiş zaten ben bilmem pek de ..
Sıkma canını hiç, zor tabi ama öyle böyle alışıyor çocuk, biraz daha büyüsün sen gidince ağlar sızlar zannedersim bütün gün öyle, aslında nazını sana yapar ..
Ben ağrıdan ölüyorum resmen, 4 ayın adet ağrısı olunca
Sen nasılsın ?
Zor gerçekten, keşke herkes iyi niyetli olsa ama yok öyle olmuyor, ben önceden çok üzülürdüm ama artık felsefem belli, karşımdaki nasıl olursa olsun iyi niyetli davranıyorum, baktım sorun mu var sadece mesafe koyuyorum yoksa canımı sık sık nereye kadar ve son zamanlarda konuşuyoruz hep belki birileri üzüyor bu iyi niyetten dolayı ama o kadar çok da dönüp dolaşıp insanı buluyor ki mutluluğu ..
Bence de zordur erkeklerle çalışmak, bayanlarla bir türlü konuşuyorsun bir de genelde hassas insanlarız hallediliyor ama anladığım kadarı ile erkek mantığı çok farklı çoğu konuda.
Kaptan çok geçmiş olsun grip mi ?
Ne zor değil mi ne hayaller ile evleniliyor ama ben hep aşık olduğun adamdan nefret edecek duruma gelmek çok kötü o yüzden eğer durum kötüye gidiyorsa ayrı yollar çizmek en iyisi derim ama bence bir destek almalısınız durumda belki birbirinizi anlamıyorsunuz. Eğer o sevgi varsa önce çözüm için yollar aramalısınız diyorum ..
saolasın canım yaa valla nazar olabilir :)Kaptan sana nazar değdi bu sıralarda sanırım şöyle bir bak bakalım etrafına kim dikmiş gözleri üzerine de nazarlar değdiriyor.
Oğlunun nasıl çıktı ? Mide problemi mi var ? Geçmiş olsun zor cidden.
Ben de çok üzgünüm ama tek umudum beklediğimden iyi gelmesi ..
iyi yapmışsın canım kabloları çıkarmakla baştan sıkı tut canım tecrübe konuşuyor ne kadar yüz verirsen o kadar cıvıtıyporlarSanırım bakıcıya baştan sert olmak lazım ama tembel olmasın yenisi ya bu varya tv nin karşısında oturdu bütün gün.inadına söktüm bütün kabloları gıcık oldum birde ortada bıraktıya
canım form çayı içebilirsin kuru kayısı da yiyebilirsin kabızlık içinbugünkü menüm
kahvaltı:
1 kase sıcak süte 2 dilim ekmek doğrayıp yedim
ara: 1 elma , 1 portakal
öğlen :
1 büyük boy tabağa sığacak şekilde iri doğranmış marul,2 servis kaşığıyla bulgur pilavı , üstüne biraz zeytinyağı,1 çay kaşığı pul biber,1çk sumak katıp harmanlayıp yedim
3günden beri kabızlık problemim var benimdeçok aferdesniz ama ıkınmaktan şimdi kasıklarım ağrıyor (( napçamı şaşırmış vaziyetteyim bu hafta sonu doktor kontrolum var o zaman kabızlık için ilaç istiycem de bana şimdilik ne yapsam bilmiyorum...
bu arada kuru incir.kayısı,üzüm vs hep yiyorum nasıl kabız oldum anlamıyorum
sıcak süte sahlep katıp içsem iyi gelirmi acaba?
ara olarak: 1 kase yoğurt yanına 2 incir yiycem
spor 3 mil lesie + 8dk bölgesel hareket..
İnşallah düzelir tabide çabasını görmem lazım.sorunu bence beni beğenmiyor en azından öyle yansıtıyor takmış pantolon iğrenç duruyor bacakların çok kötü boyun kısa hep böyle.belki evet vucudum güzel değil ama benim çok güzel b,r yüzüm var,zayıflayıncada değişir dedim son 10 kilom bacaklarımada mayısa kadar mezoterapi yaptırıcam üstüme ne düşüyorsa yapıcam,
canım ya bende koşturmaktan ne yaptığımı bilmiyorum valla sabah hemen öğlen oluyor dinlenemeden..sonra okula gidiyorum anlat babam anlat dersipert vaziyette eve geliyorumbenimde bugün 2.ayımmm
ver gazı lucim ver gazıı
canım öncelikle umarım güzel bir sonuç alırsın.
bizim şirkette sınava giren kişilerden duydum
Sınavın iptali için imza toplanıyormuş .
İstanbulda hem trafik,nevruz kutlamaları ve seçim arabalarının görselliği yüzünden geç kalanlar olmuş.
İçeriğini net bilmiyorum sadece imza toplandığını biliyorum bilgin olsun
ohhh misss şu aralar evde olmayı yani çalışmamayı evimle ilgilenmeyi ne çok istiyorum bir bilsennn
tatlım yotubeda var tek parça
bak burda
http://www.youtube.com/watch?v=3akepGSMWsQ
kk da da bunun için bir forum var. Bayaaa faydasını gören olmuş düzenli yapabileceiğimi bilsem bende başlıcam ama suan değil biraz daha zamnım var
detoks dan kastın nedir canım bende bi bakım o dediğine ???
canım benim umarım uygun bir bakıcı bulursun ben annelik duygusunu tatmadan korkutuyor beni bu durumlar
Lilycim öncelikle hoşgeldinnn
Geçmiş olsun ve tebrik ederim canım.
Anlattıgıngi,bi bir ortamda anlattıgın gibi günlerini geçirmişsin harikaa vede eksileri gördüğünü söylemişsin bravo tatlım
Bu arada masa konusunda kesinlikle bende sana katılıyorum.
Bir gün benimde masama biri oturmuş ertesi gün bir geldim hani bu gelinle damadın içinde olduğu fanus gibi bir biblo varya onun noel babalısı vardı çok sevdiğim bir arkadaşımın hediyesi. Onu kırmışlar birde kırıklarını toplayıp pc kasamın üstüne koymuslar. Sinirden ortalığı ayağa kaldırdım
Yaptığı 2 hata var biri yönetici masasına oturmak diğeri bana ait eşyayı kırmak. Delirdim.
Düzgün bir dille söylese sorun değil ama yaptığı terbiyesizlikti.
O yüzden seni anlıyorum canım yaa
Canım kıyamam yaa bu iş sana ii gelecek ama toparlar kafanı dağıtmış olursun
Çalışmadığın zaman sorunlara daha çok takılıyorsun emin ol
Umarım herşey yoluna girer
çok şükür handecim s en nasılsın
tatlım hoşgeldin hoş gittin maşallahhh
Kaptancım hoşgeldinnn
Öncelikle geçmiş olsunn
Evet izine ayrılmak istiyordum ancak arkadaşlarla 2 haftalık yarışa girdik bu nedenle erteliyorum
Kilo vermem durduğu için biraz toparlım istedim bakalım bu haftaya göre olmazsa yine talep edebilirim uygunsa o zaman konuşuuz olur mu ??
hafif bi şok yaşadım şu an=))))))))))nasıl yedin bu kadar şeyi=)))) yani diyette olmasan bile baya zorlamak lazım=)))Sabah 10:30 da uyandım
6 gofret (büyük boy)
1,5 bazlama
-6 zeytin
- krem peynir sürdüm bazlamalar (bolca)
- normal peynir
-kaşar peyniri (bol bol)
-1 domates
Öğle: 1 büyük tabak ciğer (tereyağı ilaveli)
-kocaman kola
-6 dilim ekmek (banmak lazım)
-1 profeterol
Ara: 1 paket cips
-1 paket kabuklu badem
-4 dilim hazır kek
-1,5 paket bisküvi
-1 büyük paket çikolata
Akşam: 1 bazlama (tereyağı sürdüm)
-2 dilim daha kek yedim (üçgen keklerden)
-1 paket cip ve dondurma
Unuttuğum oldu ama asla abarttığım olmadı, cumartesi günü de su böreği ve hamur işi günümdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?