- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.901
bende öyle umut ediyorum canımkaptancim, senin iyot ve tiroid sorunu cozulurse kilo vermen de hizlanacaktir.
ben odacı falan kullanmıyom en ufak iş için kalkıp yürüyom o da hareket olsun diyebende ki tek sıkıntı ben oturarark çalışıyorum
öğle yemeğini yedikten sonra akşama kadar oturuyorum çok nadir kalkıyorum yürüyorum
O sıkıntı olur mu sizce ??
Canım sabah evden işe 40 dk yürüyorum akşam hava nedeniyle belirli yere kadar servisle gidiyorum o indiğim yerdende 30 dk eve yürüyorum
Yaz saatine geçince eve girdikten sonra yürüyebilir miyim bilmiyorum
İnşallah gerek kalmazda
Çünkü eve gidip eşime yemek hazılıyorum eşim yiyor derken saat 9 buçuğu buluyor.
Günaydın 5. takımın fit ve güzel hanımları
2 gün raporluydum şimdi yine iş başı
Sesim kısık konuşamıyorum ama çok şükür başka sorunum yok
Hafta sonu temizliğinin yarısını dün yaptım diyebilirimo derece iyiyim çok şükür.
Diyet miyet hiç uğraşmadım inanın zaten doğru düzgün iştahım da yoktu ama bugün yine rutinime döndüm klasik tostumla
Yarın tartıdan bana bir güzellik yapması en büyük temennim şu an - çünkü kafam biraz dolu bu aralar o yüzden ufak da olsa beni sevindirecek şeylere ihtiyacım var
Neyse bendeki durumlar kısaca böyle, sizde ne var ne yok?
okula yuruyerk gidip geliyorsan o dakikalari da spor sayabilirsin canim.
handecim merhaba, evet denk gelemedik :) ama gerçmişi okurken mutlaka senin yazdıklarını da okuyorum, seni takipteyim yani :) maşallah sen yürüdükçe ben de yürümek istiyorum... canım biliyorsun ben yaklaşık 80 gündür falan sıkı diyetteydim ve 16 kilo çok şükürgitti...şu an son 6 kilom kaldı hedefime ve bu 80 günde canımın istediği hiç bir şeyi yememiş, aklıma getirmemiş, canımı istetmemiştim :) ama hem az kilomun kalması hem de farklı bir taktik geliştirmek için şu an öğle yemeğinde canım ne isterse yiyip akşamı çok hafif atlatıyorum ve saat 4 den sonra sudan başka hiç bir şey sokmuyorum vücuduma...ama inan çok farketti şu 4 günde... ben de şunu anladım ki öğlen 14:00 e kadar ne istersen ye, akşamı atlatıp biraz da spor yaparsan kilo falan olmaz insanda...bu taktiği çok tuttum ben anlayacağın...dediğin gibi zaten canan hocayı çok beğeniyorum, lahmacunun da sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum... saat 16:00 dan sonra da hiç bir şey yemeyince leptin hormonum yağlarımı yakıyor...
bir dilim orta boy pizza 239 kaloriymis, izin gununde iki filim falan yenebilir bir ogun olarak.
https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/pizza-karisik-1566/5/
Hafta sonu temizliğinin yarısını dün yaptım diyebilirimo derece iyiyim çok şükür.
Diyet miyet hiç uğraşmadım inanın zaten doğru düzgün iştahım da yoktu ama bugün yine rutinime döndüm klasik tostumla
Yarın tartıdan bana bir güzellik yapması en büyük temennim şu an - çünkü kafam biraz dolu bu aralar o yüzden ufak da olsa beni sevindirecek şeylere ihtiyacım var
her gun 16 km imkansiz benim icin. haftada 1-2 en fazla. bugun bi sporsuz gecen iki gunun acisini cikarayim dedim.
Kızlar Günaydınnn
Bugün aşkböcüğüyümmm
Şimdi alıntı yapamayacagım uygun bir zamanda girip geçmişe bakacagım
Hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın
Martarlı kaşarlı mısırlı falan yani vegan olanın kalorisi daha da az olabilir canım
Yok her gün 16 km yürüyüş yapma zaten tükenirsin vazgeçmekyokcum. Her gün o kadar kardio yapmanın bi faydası yok bence . O kadar zaman ayırcaksan kaslarını geliştircek başka egzersizler bulursun zaten squat mekik vs zaten jilian yapıyordun sanırım. Kardio kararında güzel :13:
kızlar öğleyin oğlumun gene dr işleri var yaa öğlen önce dişçide diş çekilecek daha sonra da sonuçları çıkmış onları dr lara göstereceğim fazla buralarda olamayabilirim bu arada arkadaşlar yarın tüm takımların listesini hazırlama sırası bizde bunu her hafta 1 takım sırası ile yapıyor takım ortalaması %0,30 un altına düşerse biliyorsunuz sanırım ama gene hatırlatayım 2 kere düştüğünde sarı kart alınıyor ve 4 hafta boyunca takım listesini sarı kart alan takım hazırlıyor son alınan kararlara göre takımda en az kg veren ya da alan son 4 üye bu listeleri hazırlayacak yani takım kaptanı değil o yüzden arkadaşlar &0,30 un altına gerçi hiç düşmedik ama dikkat edip düşmemeye çalışaalım
Günaydın sevgili takım arkadaşlarım günaydın şu an online olan takım arkadaşlarım vazgecmekyok ve hazos87Hepimize bol sulu sporlu az kalorili bir gün olsun. Tartı günü yaklaştı yine
Lily geçmiş olsun , umarım toparlanırsın kısa sürede sesin de düzelir canım. Umarım yarın tartı güzel bir rakam gösterir de moral olur biraz sana . Ben tartından umutluyum , zaten açıkbüfeere direndin , hastayken de iştahsız oluyo insan :)
Günaydın sevgikelebeği zeycimGünün güzel geçsin.
kızlar öğleyin oğlumun gene dr işleri var yaa öğlen önce dişçide diş çekilecek daha sonra da sonuçları çıkmış onları dr lara göstereceğim fazla buralarda olamayabilirim bu arada arkadaşlar yarın tüm takımların listesini hazırlama sırası bizde bunu her hafta 1 takım sırası ile yapıyor takım ortalaması %0,30 un altına düşerse biliyorsunuz sanırım ama gene hatırlatayım 2 kere düştüğünde sarı kart alınıyor ve 4 hafta boyunca takım listesini sarı kart alan takım hazırlıyor son alınan kararlara göre takımda en az kg veren ya da alan son 4 üye bu listeleri hazırlayacak yani takım kaptanı değil o yüzden arkadaşlar &0,30 un altına gerçi hiç düşmedik ama dikkat edip düşmemeye çalışaalım
canım listeleri ben hazırlarım o sorun olmaz ama bundan sonrası için ayağımızı denk alalım diye yazdım bu arada 1 hafta mı kalacaksın konya da bildirim yapıp gideceksin dimi canımkaptancim yarin listelerin hazirlanmasina yardim etmek isterim ama sabahtan konya'ya gidiyorum bildiginiz gibi, evde olur muyum vaktim olur mu bilmiyorum.
5. takımın hatunları ben okula gidiyorum akşama görüşürüz
canım listeleri ben hazırlarım o sorun olmaz ama bundan sonrası için ayağımızı denk alalım diye yazdım bu arada 1 hafta mı kalacaksın konya da bildirim yapıp gideceksin dimi canım
iyi dersler tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?