Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr

kaptancim, senin iyot ve tiroid sorunu cozulurse kilo vermen de hizlanacaktir.
bende öyle umut ediyorum canım

bende ki tek sıkıntı ben oturarark çalışıyorum

öğle yemeğini yedikten sonra akşama kadar oturuyorum çok nadir kalkıyorum yürüyorum

O sıkıntı olur mu sizce ??
ben odacı falan kullanmıyom en ufak iş için kalkıp yürüyom o da hareket olsun diye

canım ertesi günün yemeğini bi gün önceden hazırlasan akşam eve gidince sadece yemeği ısıtsan ben öyle yapıyom

vazgeçmek yok luci yürümedinin dibini çıkarmışsınız ebbiisss seni döylemiyom zaten maşallah ekip sizee

lily göz<lerimiz seni aradı geçmiş olsun tatlımm

gecmis olsun canim :)

valla 2 gundur cok onemli bisi olmadi. herkes yarina odaklanmis durumda benim de yine bugun de yetismesi gereken bi isim var. yarin sabah da erkenden ver elini konya insallah :)

okula yuruyerk gidip geliyorsan o dakikalari da spor sayabilirsin canim.

canım ya yürüyerek gidemiyorum..yürüsem 30 dk sürer..normal bi vakit olsa yürürüm ki yürümeyi çok severim ama anca yemek yapıp güç bela yetişiyorum okula..dönüşte de 6 da çıkıyorum bizimkiler ve ben acıkmış oluyoruz..anca dönüp yemeği hazırlıyorum...ilk döönemki gibi sabahçı olsam dönüşte yürürdüm ama öğlenci olunca malesef olmuyor((

bugün 2 dersim boş bu seferde eski okulumdan başka öğrencilerim ziyaretime gelecekmiş canlarım benimmmmmmmmm....asıl benim onları ziyarete gitmem lazım ama bilerek gitmiyorum çünkü 4 sınıf yani 160 kişi birden başıma geliyor bi o ağlıyor bi bu ağlıyor..beni ağlatıyorlar hiçbirey anlaşılmıyor...konusamıyoruz bile...o yüzden ben gitmiyorum..gelsinler bakalım kuzucuklarım çok özledim onlarııııı

Kızlarrr merhaba nasılsınız? Uzun bir aradan sonra tekrardan geldim kabul ederseniz tabi :)

Kolestroldü , kansızlıktı, bebişin uyku bozukluğu felan derken bayağı bir gerilmiş tabi ben yarışmadan da ayrılmak zorunda kaldım.

Çok şükür şimdi hersey daha kontrolü hayatımız daha düzenli evimizdeyiz her gün bebişi alıp evimize geçiyoruz artık ananede kalmıyoruz. Eşim ay başı yeni bir iş başlıyor. Anlıyacağınız hayatımda yeni bir sayfa açıldı. Eşimlede bazı seyleri yola koyduk. Ve dedim ki haydi eliff sıra göbeğini eritmeye herkes kilomun olmadığını söyleyip göbeğini eritsen yeter diyorlar :)

Eger kabul olursa bu günden itibaren sizlerle takip altına başlamak istiyorum.

Şuanki kilom : 74
Hedef : 64
Vermerk istediğim zaman süresi : 2 ay

Her türlü öneriyi itina ile dinlerim :)

Ben de akşam yemeğinin hafifliğinin zayıflamada ve zayıf kalmada çok etkili olduğunu düşünüyorum . Bir zamanlar 57 kiloydum her şeyden az yerdim pastayı da çikolatayı da akşamlar genelde çorba- salata ile geçirirdim. akşam 16dan sonra hiç yemeden durabilmeni de takdir ediyorum luci , ben 18 den sonra falan dayanabiliyorum ancak , biraz daha bunyem alışsın bu saati 17 ye çekicem . :112:

geçmiş olsun Lilycim hasta mı oldun sen, ev için de bahane olmuş ..

her gun 16 km imkansiz benim icin. haftada 1-2 en fazla. bugun bi sporsuz gecen iki gunun acisini cikarayim dedim.

Yok her gün 16 km yürüyüş yapma zaten tükenirsin vazgeçmekyokcum . Her gün o kadar kardio yapmanın bi faydası yok bence . O kadar zaman ayırcaksan kaslarını geliştircek başka egzersizler bulursun zaten squat mekik vs zaten jilian yapıyordun sanırım. Kardio kararında güzel :13:

Günaydın sevgili takım arkadaşlarım günaydın şu an online olan takım arkadaşlarım vazgecmekyok ve hazos87 Hepimize bol sulu sporlu az kalorili bir gün olsun. Tartı günü yaklaştı yine

Lily geçmiş olsun , umarım toparlanırsın kısa sürede sesin de düzelir canım . Umarım yarın tartı güzel bir rakam gösterir de moral olur biraz sana . Ben tartından umutluyum , zaten açıkbüfeere direndin , hastayken de iştahsız oluyo insan :)

Kızlar Günaydınnn

Bugün aşkböcüğüyümmm

Şimdi alıntı yapamayacagım uygun bir zamanda girip geçmişe bakacagım

Hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın

Günaydın sevgikelebeği zeycim Günün güzel geçsin.

evet gunluk 1 saat iyi bence kardiyo icin. arada bir hizi ve dayanikliligi artirmak icin boyle cok yurunebilir. aslinda haftada birkac gun 10 km kadar kosmak guzel olurdu ama simdilik cok kosamiyorum.

kızlar öğleyin oğlumun gene dr işleri var yaa öğlen önce dişçide diş çekilecek daha sonra da sonuçları çıkmış onları dr lara göstereceğim fazla buralarda olamayabilirim bu arada arkadaşlar yarın tüm takımların listesini hazırlama sırası bizde bunu her hafta 1 takım sırası ile yapıyor takım ortalaması %0,30 un altına düşerse biliyorsunuz sanırım ama gene hatırlatayım 2 kere düştüğünde sarı kart alınıyor ve 4 hafta boyunca takım listesini sarı kart alan takım hazırlıyor son alınan kararlara göre takımda en az kg veren ya da alan son 4 üye bu listeleri hazırlayacak yani takım kaptanı değil o yüzden arkadaşlar &0,30 un altına gerçi hiç düşmedik ama dikkat edip düşmemeye çalışaalım

kaptancim yarin listelerin hazirlanmasina yardim etmek isterim ama sabahtan konya'ya gidiyorum bildiginiz gibi, evde olur muyum vaktim olur mu bilmiyorum.

insallah hnd=))))az kalorili olur insallahhhh
bu akşam yemekten sonra ağzıma bir lokma sürmeyeceğimmm kararlıyımmmmmmmmmm

oyyyy düşmemeliyizzzzzzzzz kaptancımmmmm

kaptancim yarin listelerin hazirlanmasina yardim etmek isterim ama sabahtan konya'ya gidiyorum bildiginiz gibi, evde olur muyum vaktim olur mu bilmiyorum.
canım listeleri ben hazırlarım o sorun olmaz ama bundan sonrası için ayağımızı denk alalım diye yazdım bu arada 1 hafta mı kalacaksın konya da bildirim yapıp gideceksin dimi canım

5. takımın hatunları ben okula gidiyorum akşama görüşürüz

iyi dersler tatlımmm

3 gun kalicam, gitmeden bildirimimi de yaparim insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…