Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menü harika, sporlar şahane...daha ne olsun, maşallah tatlım...bu arada iyi ki yulaf ezmesi var, hemen imdadımıza yetişiyor

selamcanım hoşgeldin.hadi bakalım hayırlısı inşallah sınavında iyi geçer.

.

sagol canim
haydi hayırlısı canııım, azmin bol olsun....
olur,olur yeter ki o abur cuburlardan uzak durmayı başar sen, olur elbet :)

ayy insallah ama aksamlari tatli cikiyor yurtta aksam yemeginde yiyorum mutlaka yaa onu da kesicem insallah zamanlaa

teşkürler=))))))))))))))

kahvalti(10:30)
1 tane sade omlet,
10 kücücük siyah zeytin,
1 dilim light beyaz peynir,

saat(14:30)
200 gr ligth yogurt,
1 kuru incir,

saat(16:45)
1 avuc beyaz leblebi

aksam(19:30)
1 kase brokoli corbasi,
150 gr tavuk izgara
1 dilim revani

bugunu cilek yiyerek kapatirim. revani cok güzeldi ama he

kızlar nasılsınızzzzzzz???çok değişik bir kek denedim..soğuyunca bakacağım tadına şeker yok içinde keçiboynuzu var 1,5 bardak ve tam buğday unuylaa hamurunun tadı çok güzel ve tatlıydı. güzel olursa tarifini paylaşacağım sizinleeeeeeeeeeeeee

selam 5.takımın güzelleri

aynen tatlım.

canım çokteşekkür ederim .

çok geçmiş olsun tatlım bugün iyice dinlenmişsindir .

.

Hasta degilim canim ama yorgunlugum gecti hatta ustune 1.5 saatte yurudum cok sukurr

Kiz bengaydan sonra soguk alinmaz tutulursun mazallahh dikkat et

bi 7 km daha yürüyüp geldim çok şükür bugünü 240 dakika 19 km yürüyüş ile bitirmiş bulunmaktayım..sabah yine 09.30 da yürüyüş...

zeynebim bir şey olmaz tatlım, sıkı giyinmiştim zaten hava da süpperdi, ter içinde kaldım hatta... bu arada yoğurt kürüne başlıyorum arkadaşlar... bir arkadaşım denemiş çok faydasını görmüş...yoğurda zerdeçal,zencefil, tarçın ben bi de keten tohumu aldım onu da ekleyeceğim hadi hayırlısı artık :)

Merhaba,

Bugün diyetisyende kontrolüm vardı, hastaneden aradılar, kadın hastaneden ayrılmış...

Haftasonu yolculukta sürekli katı yiyeceklerle geçtiği için maaesef bağırsak hareketlerim durgun, bu yüzden bugün prebiyotik takıldım biraz :)
Bugünkü menüm
Sabah: 1 dilim light ekmek, 1 küçük parça peynir, 1 activia

Ara:
Yarım paket çubuk kraker, ayran

Öğle: 3 kaşık tavuklu pilav, yarım kase çorba, yarım kase yoğurt, bol salata

Ara: 1 elma, 250 ml kefir, 1 kuru kayısı

Akşam, 6 kaşık taze fasülye yemeğ, iki dilim light ekmek, iki kaşık yoğurt, bol salata

Spor: 30 dakika yürüyüş.
Su 2 litreyi geçti

Spor süper :)

Bu menü çok az sanki. Bağırsak hareketlerin yavaşlamıyor mu bu kadar az yiyince merak ettim. Tabii kilolarımız arasında bayağı fark var yani kalori ihtiyaçlarımız farklı ama yine de çok az gibi...

elendil canım, sebze yemeği yiyince bağırsak hareketlerim düzeldi hatta hiç olmadığı kadar düzgün diyebilirim...zaten kuru kayısı da buna katkı sağlıyor ve bi de bende şekersiz nescafe de çok işe yarıyor...her sabah kahveden sonra wc ye koşarak gidiyorum, belki bünyedendir... bu arada haklısın bugünkü sporuma göre oldukça az kalmış menüm farkettim ben de ama doyduğum için de abartmak istemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Güzel bir menü sevgili elendil. Umarım bağırsakların hareketlenir hem kefir hem probiyotik yoğurt

Canım revani olmasa çok güzeldi . Çileğe razıydım çünkü az kalorili bir meyve. Ama revani

maşallah lucicim çok güzel gün olmuş ben bugün 4 mile leslie yapabildim sadece hava çok feciydi yarın minimum 7 km

Sevdacım suyu 2 lt nin üstüne alsan çok iyi

Evet aç hissetmiyorum ama bunlar iyi günleri iki gün sonra akşam yoğurt olduğunda ne olur bilmem:) ince ve zarif olmak için değer ya canım hiç bişiy istemiyor psikolojik sanırım

Ne güzel canım yAaa gerçekten aynada kendini beğenmek çok güzel bir his

lucim maşallah bugün inşallah yerinden kalkabilmişsindir.ben olsam kıpırdayamazdım sanırım,heryerim tutulurdu.kız şu kahve olayı bizdede çok etkili oluyor wc konusunda

yuzeycim iyi olmana sevindim canım.

bayanbaloncukmenünü beğendim.kız gerçekten meyveleri kakaoya batırınca çikolata gibi oluyormu gerçektennn.

hazos eminim güzel bir kek olmuştur

hnd cim içemiyorum fazlasını ne bilim ,aslında içerimde unutuyorum.

elendil menün güzel tatlım.lucinin de dediği gibi sebze tüket bağırsak problemleri için

kızlar size bağırsak çalıştırıcı bir tarif:5 adet kurukayısı,5 adet siyah kuru erik,5 adet badem,5 adet kuru incir,1 su bardağı süt blenderdan geçirin hem tatlı niyetine hem de bağırsaklar için çok iyiymiş.he birde yerken üstüne tarçın

.

günaydın fıstık, güzeel, keyifli, musmutlu bir gün dilerim ben de... kalkmam mı tatlım duşumu aldım kahvemi içiyorum yürüyüş için hazırlanıyorum...alıştı artık sanırım vücudum :) az kaldı, çok az daha sabır....kiloları verdik şimdi spor ile sıkılaşma ve beden küçültme zamanıııı....

amanın bu senin tarif kalori deposu olmuş ne yaptın sen kuzum :) iyi geliyorsa afiyet olsun tatlışım...öptüm seni, gamzeme çook selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…