- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.861
sabah:3 y.k yoğurt,2 y.k yulaf ezmesi,1 tane elma
ara:2 tane kurukayısı,yarım ç.b süt
öğle:1dilim ekmek ,1 tabak ıspanak yemeği,3y.k yoğurt,salata
ara:yarım ayva
akşam:3 y.k yoğurt,2y.k yulaf ezmesi,yarım elma
spor:50 dk eliptik,30 dk aerobik hareketler
su:1.5 litre
.
selamcanım hoşgeldin.hadi bakalım hayırlısı inşallah sınavında iyi geçer.
.
haydi hayırlısı canııım, azmin bol olsun....
olur,olur yeter ki o abur cuburlardan uzak durmayı başar sen, olur elbet :)
günaydınlarrr
kızlar oğlum yerine teşekkür ederim dün koşturmaca ile geçti ilk gözağrımddı 9 sene ne çabuk geçmiş
tabiiki canım annen gelmiş sen bildirimini cuma güğn 12 ye kadar yap yeterli
lucimm dikkat et kendine yorma bu kadar fazla yaa
vazgeçmekyok canım senin ishal olayı nasıl oldu? düzeldin mi?
lily canım iş hayatı böyle bazen çok yoğun olursun bazen rahat canını sıkmamaya çalılş
sevda cım seninde gözün aydın allah kavuştursun
selam 5.takımın güzelleri
aynen tatlım.
canım çokteşekkür ederim .
çok geçmiş olsun tatlım bugün iyice dinlenmişsindir .
.
kızlaaar vay başım diyorummmm...az önce eşim aradı benimle de yürür müsün dedi, hayır diyemedim...hazırlanıyorum şimdi, bi 90 dakika daha yürüyüp geleceğim Allah sonumu hayretsin, ağrı kesicimi içtiiim, bengayımı sürdüüüm, haydi luci tabana kuvvet :)
bi 7 km daha yürüyüp geldim çok şükürbugünü 240 dakika 19 km yürüyüş ile bitirmiş bulunmaktayım..sabah yine 09.30 da yürüyüş...
zeynebim bir şey olmaz tatlım, sıkı giyinmiştim zaten hava da süpperdi, ter içinde kaldım hatta... bu arada yoğurt kürüne başlıyorum arkadaşlar... bir arkadaşım denemiş çok faydasını görmüş...yoğurda zerdeçal,zencefil, tarçın ben bi de keten tohumu aldım onu da ekleyeceğim hadi hayırlısı artık :)
toplightcım teşekkür ederim tatlım...inşallah sen de bir an önce kaybettiğin motivasyonuna kavuşursun...
LUCI'nin mutfağı 16:30 itibarıyle kapanıyooor....
sabah : 06:30
nescafe sade ve şekersiz
öğle: 12:30
1 ufak pasta tabağı yumurtalı z.yağlı ıspanak
1/2 pasta tabağı kabak yemeği
3 yk yoğurt
akşam: 16:30
1 adet ufak sıkmalık portakal
2 adet kuru kayısı
5 adet ceviz içi
su: 3 litre + 1 fincan 5 i birarada form çayı
spor: 150 dakika açık havada yüksek tempo yürüyüş (12 km)
açık havada 15 dk aletli jimnastik + 15 dakika evde bölgesel bel hareketleri ( 100 adet x 3tur)
Spor süper :)
Bu menü çok az sanki. Bağırsak hareketlerin yavaşlamıyor mu bu kadar az yiyince merak ettim. Tabii kilolarımız arasında bayağı fark var yani kalori ihtiyaçlarımız farklı ama yine de çok az gibi...
Merhaba,
Bugün diyetisyende kontrolüm vardı, hastaneden aradılar, kadın hastaneden ayrılmış...
Haftasonu yolculukta sürekli katı yiyeceklerle geçtiği için maaesef bağırsak hareketlerim durgun, bu yüzden bugün prebiyotik takıldım biraz :)
Bugünkü menüm
Sabah: 1 dilim light ekmek, 1 küçük parça peynir, 1 activia
Ara:
Yarım paket çubuk kraker, ayran
Öğle: 3 kaşık tavuklu pilav, yarım kase çorba, yarım kase yoğurt, bol salata
Ara: 1 elma, 250 ml kefir, 1 kuru kayısı
Akşam, 6 kaşık taze fasülye yemeğ, iki dilim light ekmek, iki kaşık yoğurt, bol salata
Spor: 30 dakika yürüyüş.
Su 2 litreyi geçti
kahvalti(10:30)
1 tane sade omlet,
10 kücücük siyah zeytin,
1 dilim light beyaz peynir,
saat(14:30)
200 gr ligth yogurt,
1 kuru incir,
saat(16:45)
1 avuc beyaz leblebi
aksam(19:30)
1 kase brokoli corbasi,
150 gr tavuk izgara
1 dilim revani
bugunu cilek yiyerek kapatirim. revani cok güzeldi ama he
Canım revani olmasa çok güzeldi . Çileğe razıydım çünkü az kalorili bir meyve. Ama revani
maşallah lucicim çok güzel günbi 7 km daha yürüyüp geldim çok şükürbugünü 240 dakika 19 km yürüyüş ile bitirmiş bulunmaktayım..sabah yine 09.30 da yürüyüş...
zeynebim bir şey olmaz tatlım, sıkı giyinmiştim zaten hava da süpperdi, ter içinde kaldım hatta... bu arada yoğurt kürüne başlıyorum arkadaşlar... bir arkadaşım denemiş çok faydasını görmüş...yoğurda zerdeçal,zencefil, tarçın ben bi de keten tohumu aldım onu da ekleyeceğim hadi hayırlısı artık :)
sabah:3 y.k yoğurt,2 y.k yulaf ezmesi,1 tane elma
ara:2 tane kurukayısı,yarım ç.b süt
öğle:1dilim ekmek ,1 tabak ıspanak yemeği,3y.k yoğurt,salata
ara:yarım ayva
akşam:3 y.k yoğurt,2y.k yulaf ezmesi,yarım elma
spor:50 dk eliptik,30 dk aerobik hareketler
su:1.5 litre
.
Evet aç hissetmiyorum ama bunlar iyi günleri iki gün sonra akşam yoğurt olduğunda ne olur bilmem:) ince ve zarif olmak için değer ya canım hiç bişiy istemiyor psikolojik sanırım
lucim maşallah bugün inşallah yerinden kalkabilmişsindir.ben olsam kıpırdayamazdım sanırım,heryerim tutulurdu.kız şu kahve olayı bizdede çok etkili oluyor wc konusunda
kızlar size bağırsak çalıştırıcı bir tarif:5 adet kurukayısı,5 adet siyah kuru erik,5 adet badem,5 adet kuru incir,1 su bardağı süt blenderdan geçirin hem tatlı niyetine hem de bağırsaklar için çok iyiymiş.he birde yerken üstüne tarçın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?