- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.041
hehehe bende istiyorum yavvvv aaa
durduğun kabahat kuzuuuum, bi tanıdığından falan rica et çalışıyorum gidemiyorum benim için alıver diye...olmas mı???
dimi canımm teşekkürlerr
inşallah canım yaa su regl döneminide güzel atltsam ii olacak ama bakalım
yok kız fazla cozutmamıssın afiyet olsun
teşekkürler canım benim
maşallahhh güzel menü yavrumm yarın sonucları görelim bakalım bu hafta güzel sonuç bekliyorum senden
oturduğum çevrede kız tanıdık yokkiii =))
neysem sağlık olsun bakalım bir kaç kişiye söyledm gerçi görümceme falan
sen rahatsin tabii, sonuclari merakla beklersin
insallah eksileri gorebilirim, hic umudum yok ama.
ooo iyi sevindim en azından adımsayara ilgisi olanlara faydası dokunur paylaşımımızın...
ahahahaaa aynen canım oldukça rahatımm valla
inşallahhh valla dün kardeşimi 1 saat yürüttüümm mümkün değil normaldee
gel ablacım çıtır kızlar var dedim geldi
yürümeye başlayınca hani abla kızlar dedi bende " olum aha ya 30+ yaş sınırı bir sürü kız var" dedim
ahaha saydı bi dünya tabiki
hhaaaahaha çok uyanıksın tatlım fenasın haaa
E napiyim canim oda hakettii
kaptancim ben de biliyorsun cok berbat bir hafta geciriyorum, diyet falan hak getire. o yuzden menu paylasmamin da anlami yok.
insallah yarin sabahtan yine saglikli guzel menulerime donus yapabilirsem yazarim tabii.
Geçmiş olsun, tabii ki döneceksin. Ben de takipcin olacağım :)
vazgecmekyok canım demin girdim alıntılama yaptım da o kadar çok sayfa olunca pc kapadım
bulaşıklar yıkanacak evde birkaç iş var yarın iş çıkışı yola gideceğim ya ona hazırlanıyorum kızlar uygun bi zamanda alıntıları yazacağım
Ve sonunda kocam zayıfladığımı tamamen farketti baline yerine melek yüzlü karım demeyede başladı.oh beeeee bahar iyiki geldin
Menum
Sabah
Eki Görüntüle 1062572
Ara
Eki Görüntüle 1062580
Saat 4 te
Eki Görüntüle 1062581
Akşam
Eki Görüntüle 1062585
Su 2 Lt
Hmmm anladim canimmgoogle'da biraz ararsan cok bilgiye ulasabilirsin, bayagi detayli bir test. senden kan alip her turlu yiyecegi alerji icin test ediyorlar. alerjin olan seyleri yemezsen direkt kilo vermen hizlaniyor, kendini daha iyi hissediyorsun. ben yaptirmadim da yaptiranlardan duydugum bu. benim zaten alerjik bir bunyem var, alerjik astimla ugrasiyorum, bi de kim bilir hangi yiyeceklere alerjim oldugunu ogrenip moralimi bozmak istemiyorum(ayrica grupanya vs siteler yunus parklarina bilet sattiklari icin de kendilerinden uste para verseler bir sey almam.)
Hadi bakalim sende kavus anneciginee
oh ne güzel keyfini çıkarben de yarın annemin şefkatli kollarında olacağım inşallah hissettiklerini çok iyi anlıyorum şu an bende de bir heyecan ki sorma gitsin
Aslinda tarcinini biraz fazla koyarsan i kadar da berbat olmuyortövbe yarabbi, Allahım günah yazmasın ama bu yoğurt kürü nasıl berbat bi lezzet yahuuu, pis bi acısı var, hangisiyse, zerdeçal mı, zencefil mi yenecek gibi değil
Super canim cok sevindimm senjn adinaaVe sonunda kocam zayıfladığımı tamamen farketti baline yerine melek yüzlü karım demeyede başladı.oh beeeee bahar iyiki geldin
Odem attirici bisryler icsene canimsaol tatlım desteğin için, ben de şu an sıkılaşarak incelme derdindeyim, hedefi de kesin düşüreceğim zaten bu hafta çok şükür motivasyonum ii ama sorun bu sefer şişlikte, o sebeple yarın tartılmayacağım bu kadar spora artı çıkarsa ki çıkacak moralimi bozamam, bozmamam gerek, ama haftaya eminim inecek bu şiş ve mutlu olacağımm
bu arada vallahi hiiiiç üstüme alınmadım ben aylardır takımı uçurmak için maksimum performansla çabalamaktayım, genel sıralamada bile dereceye girip ilk 10 da yer aldım şekerim, o sebeple alınmadım üstüme
yahu neden hep yasak ve kalorili şeyler çok lezzetli iken şu faydalı ve serbest olan şeyler bu kadar lezzetsiz olur kiiii....şu yoğurt kürü bi feciiii, hiç tarzım değil böyle lezzetsiz şeyleri yemek...uygulayıp da fayda gören var mı kızlar bizim takımda ya da çevresinde????
anaaam yulaf yok mu bugünnnn???? yulafsız nasıl doydun şekerim, afiyetler olsun...sen bi ara ne güzel mekikler çekiyordun uçtu gitti onlar da baharla birlikte
dimi canımm teşekkürlerr
inşallah canım yaa su regl döneminide güzel atltsam ii olacak ama bakalım
yok kız fazla cozutmamıssın afiyet olsun
teşekkürler canım benim
maşallahhh güzel menü yavrumm yarın sonucları görelim bakalım bu hafta güzel sonuç bekliyorum senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?