Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

durduğun kabahat kuzuuuum, bi tanıdığından falan rica et çalışıyorum gidemiyorum benim için alıver diye...olmas mı???

oturduğum çevrede kız tanıdık yokkiii =))

neysem sağlık olsun bakalım bir kaç kişiye söyledm gerçi görümceme falan

sen rahatsin tabii, sonuclari merakla beklersin
insallah eksileri gorebilirim, hic umudum yok ama.

sen rahatsin tabii, sonuclari merakla beklersin
insallah eksileri gorebilirim, hic umudum yok ama.

ahahahaaa aynen canım oldukça rahatımm valla

ooo iyi sevindim en azından adımsayara ilgisi olanlara faydası dokunur paylaşımımızın...

inşallahhh valla dün kardeşimi 1 saat yürüttüümm mümkün değil normaldee

gel ablacım çıtır kızlar var dedim geldi

yürümeye başlayınca hani abla kızlar dedi bende " olum aha ya 30+ yaş sınırı bir sürü kız var" dedim

ahaha saydı bi dünya tabiki

hhaaaahaha çok uyanıksın tatlım fenasın haaa

Merhaba arkadaşlar ,
bugünkü menümü paylaşıyım sizlerle.

Sabah 1 dilim kepekli ekmek , 1 yumurta, 4 zeytin , 2 kuru kayısı

Ara kahve dünyasının damla sakızı aromalı 2si1 arada kahvesi

Öğlen 4 yk bol yeşillikli kısır yanında marul ve 4 kornişon turşu , ayran

Ara 1 bardak çilekli yeşil çay 10-12 tane kuru üzüm

Akşam 1 dilim kepekli ekmek ve salata ( haşlanmış brokoli, 2 yk tane mısır ve 1 salatalık) 1 sb ayran

Su 3 ltye tamamlarım Spor 5 km yürüyüş

vazgecmekyok canım demin girdim alıntılama yaptım da o kadar çok sayfa olunca pc kapadım
bulaşıklar yıkanacak evde birkaç iş var yarın iş çıkışı yola gideceğim ya ona hazırlanıyorum kızlar uygun bi zamanda alıntıları yazacağım

canim sen yap islerini, bittiginde gelir yazarsin alintilarini :) ben yolculuk oncesi islerimi hic yetistiremem. hep sabahlamam falan gerekir. o yuzden anliyorum seni :)

Hmmm anladim canimm

oh ne güzel keyfini çıkar ben de yarın annemin şefkatli kollarında olacağım inşallah hissettiklerini çok iyi anlıyorum şu an bende de bir heyecan ki sorma gitsin
Hadi bakalim sende kavus anneciginee
tövbe yarabbi, Allahım günah yazmasın ama bu yoğurt kürü nasıl berbat bi lezzet yahuuu, pis bi acısı var, hangisiyse, zerdeçal mı, zencefil mi yenecek gibi değil
Aslinda tarcinini biraz fazla koyarsan i kadar da berbat olmuyor
Ve sonunda kocam zayıfladığımı tamamen farketti baline yerine melek yüzlü karım demeyede başladı.oh beeeee bahar iyiki geldin
Super canim cok sevindimm senjn adinaa
Odem attirici bisryler icsene canim

Canim ben cok duzenli yemedim ama sanki faydasi olduuu..su an yemiyorum regl olmayi bekliyorum olaki bebis olursa zarari olnasin diyee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar 4 gun sonra regl olmam lazimm bakalim ne olacakkk heyecan doruktaaa:))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anaaam yulaf yok mu bugünnnn???? yulafsız nasıl doydun şekerim, afiyetler olsun...sen bi ara ne güzel mekikler çekiyordun uçtu gitti onlar da baharla birlikte

harbi len nasıl durdumki yulafsız.şaka bir yanada yumurta bayadır yemiyordum.canım istedi yumurta yedim .valla canım ya kendimi adapte edemiyorum hala.napacam bilmiyorum toparlamam lazım kendimi.

bu hafta giden 100, buna da şükür .

.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…