Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canim corek otu yagida kullanim alanlari var ve cok etkili oldugunu okudum bende en kisa zamanda yagini alacagim.bizden birinin fayda gordugunu duymakta guzell

ne yemis olabilirsin ki tatlimm ?
gerçi ben güne 5te başladım,kızımla beraber
kahvaltı:2kk peynir,1 yumurta,6 zeytin,bol yeşillik domates havuç filan
ara:kahve
ara: 1kahve fincanı taze yerfıstığı ve cennet hurması
seninle konustuktan sonra,çörek otunu bir türlü çekemedim,balla karıştırıp çektim; 1haftalık çekmiş oldum,aslında hergün taze cekmek lazım ama mümkün olmadı,neyse bundan 1 tatlı kaşığı yedim
hepsini yazdım uygulamaya 1000 civarı cıktı
bu arada kavrulmuş fıstık taze fıstıktan daha az kalorili,ben anlamadım neden

vovv süpersinn

Arkadaşlar günaydın sabah yazamadım kusura bakmayın.
Erkenden kalkıp çocugu kahvaltı niyetine kayınvalideye bıraktım bays yemişler doymuşlar...
Bende koşuya gittim bi gazla...
Yağmurda 10 km koştum tabi tüm önlemleri aldım sonra eve geldim duş falan filan derken çocugu aldım biraz viyakladı yatırdım yatagına...
Eveet aranızdayım.

süpersinnn
ben de tamamen toparlayayım,başlıyorum callaneticsime,çok özledim

Tesekkurler yuzey
Ben sadece cekilmeden tuketılırse fayda saglamıyacagını duymustum

canim kullanim yerine gore cekilmis kullaniliyor ama bildigim kadariyla onu cekilmeden cignemek daha etkili (arastirim yine )

tatlim o iste bi yanlislik var bence fat secretten baksana gramlarini vs yanlis yazmissindir bak istersen

hosgeldin tatlimmm

Callancım, kaloriler muhtemelen kişiler tarafından girildiği için farklı girilmiştir.
Yoksa doğru bir bilgi değil elbette ki.

maşallah sana çok güzel gidiyor ben valla bu hafta hiç tartılmadım bi de bursaya gittim geldim bakalım yarın sabah tartılacağım
callan cım çiğinin kalorisi daha düşük olmalı bence yaaa
kızlar 25 sayfadan fazla var ben yine bugunde aranızda olamıyacam kusura bakmayın öğleden sonra davete gideceğim size iyi muhabbbetler
çok ihmal ediyorsun canım bizleri seninde hergün davet mi var yoksa

şimdi ben berilden izin almıştım ya,cuma günü listeye giremeyecekmiyim acaba
ishalle giden kilolar işe yarasa bari
canım izinli yazılmamıştın listeye hatırladığım kadarıyla o yüzden devam bence ama fazla vereceğim diye uğraşma malum sen emziriyorsun
meltem cim maşallah 10 km gene koşturmuşsun
ufaklık neler yemiş babaanne ile merak ettim

Gidiyor valla bu hafta kaptanım.
Sebze günlerimde de pek sebze yemiyorum. Kendim olunca uğraşasım gelmiyor. Sanırım onun da etkisi var.
2'ye tamamlanacak mı bakalım cumaya kadar.
Belki sana da süpriz olur bu hafta.

Canım maşallah ne güzel yemişsin ama bunları nasıl eriteceksin? Nasıl kilo verebilirsin bu şekìlde.neyse ben bir şey söylemicem canım arkadaşlar gerekli yorumları yaparlar...öptüm
Evet kaptanım.bizim zırlak yememiş onlar ufaklıgı yemişler hehe... Sabah kahvaltısı krep yapamadım hafta sonu yapıcam kaptancım.ya peynir veriyorum sanki dövüyorum yüzüme bi bakışı var agladı aglıcak ve ardından zırlıyor... allahım ya zaten yumurta falan onları hiç yemiyor ama artık kaşık maması var ona karıştırıp veriyorum.tatlıdan nefret ediyor.

Gidiyor valla bu hafta kaptanım.
Sebze günlerimde de pek sebze yemiyorum. Kendim olunca uğraşasım gelmiyor. Sanırım onun da etkisi var.
2'ye tamamlanacak mı bakalım cumaya kadar.
Belki sana da süpriz olur bu hafta.
bilmiyorum tatlım yaa merakla bekliyorum bakalım bende yarını
labne falan denemişsindir dimi kaşık mamasına da fazla alıştırma sonra normal kahvaltı etmeyi öğrenmiyorlar bu sıpalar benim ilkinde başıma gelmişti de 2. de hiç kaşık maması vermedim yerse yesin yemezse yemesin modundayım büyükte şimdi kg problemi var küçük de zayıf ama kendisi bilir hiç üstüne düşmüyorum sadece balığı ben yediriyorum onun dışında herşeyi koyuyorum önüne yerse yiyor yemezse sorun değil ana yemeklere pas vermiyor mesela sadece çorba içeyim diyor o yüzden çorbaları mümkün olduğu kadar etsuyu sebzeli falan yapıyorum ki işe yarasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…