- 13 Kasım 2014
- 797
- 985
- 123
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #126.041
kek,mısır ekmeği ve çikolata olmasaydı güzel menü
ben sürekli böyle yemiyorum ki, öğlen yemeği ve ara öğün evet böyle oluyor genelde, akşam yemeğim daha hafif olur. ben şunu yeme bunu yeme gibi kısıtlamaların daha sonra iki katını yemeye neden olacağını bildiğim için herşeyden yiyorum, az yiyorum. gözüm ya da aklım kalmıyor. bu menü ile kilo alan insan hiç bir şey yapmadan bütün gün oturuyor olmalı bana göre. çünkü ben hamilelikten önce inanın bu menüye çikolatanın ve kekin iki katını ekleyin, kahvaltıda 2 dilim ekmek ve ekstra şeyler de ekleyin o şelkilde yiyordum ve hiç kilo almıyordum. sabitti hep kilom. hamilelikte acayip ceviz, fındık, kuru üzüm gibi şeyler tükettiğim için çok kilo aldım. bi de normalde sadece kahvaltıda ekmek yerdim ama hamilelikte ekmeksiz yemek yediğimde midem bulanıyordu. o yüzden ekmek de yedim. kısacası ben daha önce hiç diyet yapmadım, yapamadım. çok sıkı diyet yapamıyorum, yediklerimi azaltarak kilo verebiliyorum, o yüzden çok kendimi diyet psikolojisine sokmadan dikkat ederek devam ediyorum.canım 1 porsiyon pilav öğle yemeğibnde biraz fazla olmuş 2-3 kaşıkda sabit tutabilirsen iyi olur hem kek hem meyve yerine süt ve meyve olsaydı daha iyi olurdu yumurta sahanda değil haşlanmış olsaydı daha iyi olurdu
akşamda hem hamsili pilav hem mısır ekmeği pek olmamış canımhele o kadar karbonhidratın üzerinde bitter çikolata da olmamış bu menü pek zayıflama değil koruma hatta kilo alma menüsü gibi olmuş protein az biraz daha artırman gerekiyor
merhaba arkadaşım, yukarıdakileri okursan sorularına cevap bulabileceğini düşünüyorum..ben de öptm.Canım maşallah ne güzel yemişsin ama bunları nasıl eriteceksin? Nasıl kilo verebilirsin bu şekìlde.neyse ben bir şey söylemicem canım arkadaşlar gerekli yorumları yaparlar...öptüm
Evet canım haklısın.OLUR OLUR.. SIMDI tatlıdan nefret eder..sonra doner tatlıcı olur.
bellı olmaz onların ısı. bız uzuldugumuzle kalırız:)
Bizimki obur her şeyi yiyor aynen çorbaları etli yapıyorum işte tek sorun kahvaltı ona da kaşık maması veriyorum ne yapayım ya normaline alıştıramadım.balığı çok seviyor özellikle limonla...2. Bende kaşık maması hiç vermicem tecrübe oldu ahh kayınvalidemi annemi dinleseydim bilmişlik yaptım pişmanım...hehebilmiyorum tatlım yaa merakla bekliyorum bakalım bende yarını
labne falan denemişsindir dimi kaşık mamasına da fazla alıştırma sonra normal kahvaltı etmeyi öğrenmiyorlar bu sıpalar benim ilkinde başıma gelmişti de 2. de hiç kaşık maması vermedim yerse yesin yemezse yemesin modundayım büyükte şimdi kg problemi var küçük de zayıf ama kendisi bilir hiç üstüne düşmüyorum sadece balığı ben yediriyorum onun dışında herşeyi koyuyorum önüne yerse yiyor yemezse sorun değil ana yemeklere pas vermiyor mesela sadece çorba içeyim diyor o yüzden çorbaları mümkün olduğu kadar etsuyu sebzeli falan yapıyorum ki işe yarasın diye
Tamam canım afiyet olsun yalnız 65 ten sonra kalıcı basen bacak göbek kaldıgında zor eritirsin o kadar.öptümevet ama ben bu gördüğünüz menü ile ayda 2 kilo veriyorum, hergün 2 parça bitter yiyorum. sadece normalde akşam yemeğinde ekmek hiç yemiyorum. mısır ekmeğini özlemişim:) çok yemedim zaten. okulda da ikindi kahvaltısında kek oluyor. ben onu yemezsem kesin bir yerde bayılır düşerim. çok fazla ayakta kalıyorum ve çok yoruluyorum, dolayısıyla fazla enerji harcıyorum.
ben sürekli böyle yemiyorum ki, öğlen yemeği ve ara öğün evet böyle oluyor genelde, akşam yemeğim daha hafif olur. ben şunu yeme bunu yeme gibi kısıtlamaların daha sonra iki katını yemeye neden olacağını bildiğim için herşeyden yiyorum, az yiyorum. gözüm ya da aklım kalmıyor. bu menü ile kilo alan insan hiç bir şey yapmadan bütün gün oturuyor olmalı bana göre. çünkü ben hamilelikten önce inanın bu menüye çikolatanın ve kekin iki katını ekleyin, kahvaltıda 2 dilim ekmek ve ekstra şeyler de ekleyin o şelkilde yiyordum ve hiç kilo almıyordum. sabitti hep kilom. hamilelikte acayip ceviz, fındık, kuru üzüm gibi şeyler tükettiğim için çok kilo aldım. bi de normalde sadece kahvaltıda ekmek yerdim ama hamilelikte ekmeksiz yemek yediğimde midem bulanıyordu. o yüzden ekmek de yedim. kısacası ben daha önce hiç diyet yapmadım, yapamadım. çok sıkı diyet yapamıyorum, yediklerimi azaltarak kilo verebiliyorum, o yüzden çok kendimi diyet psikolojisine sokmadan dikkat ederek devam ediyorum.
merhaba arkadaşım, yukarıdakileri okursan sorularına cevap bulabileceğini düşünüyorum..ben de öptm.
arkadaşlar şunu unutmayalım, herkesin metabolizma hızı farklıdır. benim yediklerim kimisine kilo aldırır, kimisine kilo verdirir, kimisinde ise hiç bir etki yapmayabilir. bu tamamen metabolizma hızı ve yaşam şekline(hareketli ya da hareketsiz) bağlı bir durum. bence çok kilo vermek değil, verdiğin 1 kilo bile olsa onu sabitleyebilmek ve geri almamaktır önemli olan. çevremde çok kısa zamanda çok kilo veren insanlar oldu ve gördüğüm kadarıyla hepsi şimdi eskisinden çok daha fazla kilo almış durumda15 kiloyu 8 ayda verdim ama hiç zorlanmadım. hiç çok az ya da çok fazla yediğim olmadı. bazı günler dünkü menüm gibi oluyordu. en fazla o kadar, daha çoğu olmadı. ben böyle bir
https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/yerfistigi-612/Callancım, kaloriler muhtemelen kişiler tarafından girildiği için farklı girilmiştir.
Yoksa doğru bir bilgi değil elbette ki.
Tamam canım afiyet olsun yalnız 65 ten sonra kalıcı basen bacak göbek kaldıgında zor eritirsin o kadar.öptüm
hayatsevınceguzel,
ben suana kadar kımsenın menusunu elestırmedım.
herkesın kendıne has yolu var.
once yollarını anlıyorum sonra "hoppp burada ne yaptın sen" dıyecegım.
yalnız sen acıklamıssın..guzel.
elbet 1kg bıle versen korudugun zaman 10kgverıp gerı aldıgından daha degerlıdır..
benım gıbı yoyo sıstemıne gırmıs bırı bunu cok net anlarç
yalnız o kekı yemezsem bı yerlerde duserım dedın ya...
kek degıl de yıne o kcalde daha besleyıcı bısey yesen..
netıcede o yedıgın kek sadece kcal degerlı degıl.
bı de senı yenıden yemeye ıtecek degerlerı var.
kolay gelsın..
her 1kcal 1kcal degıldır.
Şey 65 kg dan aşağısından bahsetmiştim.ok ok canım problem yokteşekkür ederim, şu an 26 yaşındayım ve bu yaşı yaşamayı tercih ediyorum, ben zaman ve durum ne gösteriyorsa ona uymaktan yanayım. 65 yaşı görüp göremeyeceğimiz meçhul...en iyisi bu günü yaşamak, abartmadan kendince yaşamak...bugün hızlı kilo verebiliyorsam, ona göre yerim, yarın kilo verme hızım azaldığında, menüm ona uygun olur. benim yaptığımı yapmak zorunda değilsiniz Meltemkrk , siz kendinize uygun bir menü hazırlayın uygulayın. ya da kaç kilosunuz? boyunuz kaç? yaşam tarzınızdan bahsedin, ben size bir menü hazırlayayım.
iyi aksamlar arkadaslar cumadan beri gercekten stresli gunler yasiyorum.sanal manal ama guvenimi kiran bana ters gelen olaylar oluyor bunlarin karsiligindada susmak beni zorluyor.guvendigim insanlara karsi guvenimin sarsilmasi burdaki kalisimi anlamsiz kiliyor.dusunduklerimi soyleyemeyecegim bir yerde, haksiz suclamalara, abartilan olaylara karsi sessiz kalma savaslari vermeye calismak kendime olan saygimi kaybettiriyor.benki burda bir tek kisiye bir yararim olacaksa sattleri su gibi harcarken ve bundan mutlu olurken hic sikayetci olmadim.
hepinize en kisa hayallerinizi gerceklestirmenizi diliyorum.
yarin paylasimada diskalifiyemi yazacagim.ama once size bildirmek istedim cunku size karsi kendimi hep sorumlu hissettim.
hoscakalin
ay canım minyonum deyince,forumun girişinde erkekler minyon kadın sever gibi bir yazı ve nedenleri var o aklıma geldi,gülümsedim.minyonluk iyidir o açıdan :)
zeynett dün söylediğin menü kalorisi hesaplayan uygulamayı indirdim,baya beğendim,dün ben de 1492 kcal tüketmişim
https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/yerfistigi-612/
yer fıstığı masum gibi ama bir avucun bile kalorisine bak
vovvvvvvpısssttt hanımlar sabah 85ı gordum
ona gore..
hangi bölümde okuyorsun canımevet ama ben bu gördüğünüz menü ile ayda 2 kilo veriyorum, hergün 2 parça bitter yiyorum. sadece normalde akşam yemeğinde ekmek hiç yemiyorum. mısır ekmeğini özlemişim:) çok yemedim zaten. okulda da ikindi kahvaltısında kek oluyor. ben onu yemezsem kesin bir yerde bayılır düşerim. çok fazla ayakta kalıyorum ve çok yoruluyorum, dolayısıyla fazla enerji harcıyorum.
ben sürekli böyle yemiyorum ki, öğlen yemeği ve ara öğün evet böyle oluyor genelde, akşam yemeğim daha hafif olur. ben şunu yeme bunu yeme gibi kısıtlamaların daha sonra iki katını yemeye neden olacağını bildiğim için herşeyden yiyorum, az yiyorum. gözüm ya da aklım kalmıyor. bu menü ile kilo alan insan hiç bir şey yapmadan bütün gün oturuyor olmalı bana göre. çünkü ben hamilelikten önce inanın bu menüye çikolatanın ve kekin iki katını ekleyin, kahvaltıda 2 dilim ekmek ve ekstra şeyler de ekleyin o şelkilde yiyordum ve hiç kilo almıyordum. sabitti hep kilom. hamilelikte acayip ceviz, fındık, kuru üzüm gibi şeyler tükettiğim için çok kilo aldım. bi de normalde sadece kahvaltıda ekmek yerdim ama hamilelikte ekmeksiz yemek yediğimde midem bulanıyordu. o yüzden ekmek de yedim. kısacası ben daha önce hiç diyet yapmadım, yapamadım. çok sıkı diyet yapamıyorum, yediklerimi azaltarak kilo verebiliyorum, o yüzden çok kendimi diyet psikolojisine sokmadan dikkat ederek devam ediyorum.
merhaba arkadaşım, yukarıdakileri okursan sorularına cevap bulabileceğini düşünüyorum..ben de öptm.
arkadaşlar şunu unutmayalım, herkesin metabolizma hızı farklıdır. benim yediklerim kimisine kilo aldırır, kimisine kilo verdirir, kimisinde ise hiç bir etki yapmayabilir. bu tamamen metabolizma hızı ve yaşam şekline(hareketli ya da hareketsiz) bağlı bir durum. bence çok kilo vermek değil, verdiğin 1 kilo bile olsa onu sabitleyebilmek ve geri almamaktır önemli olan. çevremde çok kısa zamanda çok kilo veren insanlar oldu ve gördüğüm kadarıyla hepsi şimdi eskisinden çok daha fazla kilo almış durumda15 kiloyu 8 ayda verdim ama hiç zorlanmadım. hiç çok az ya da çok fazla yediğim olmadı. bazı günler dünkü menüm gibi oluyordu. en fazla o kadar, daha çoğu olmadı. ben böyle bir
Canım maşallah ne güzel yemişsin ama bunları nasıl eriteceksin? Nasıl kilo verebilirsin bu şekìlde.neyse ben bir şey söylemicem canım arkadaşlar gerekli yorumları yaparlar...öptüm
Evet kaptanım.bizim zırlak yememiş onlar ufaklıgı yemişler hehe... Sabah kahvaltısı krep yapamadım hafta sonu yapıcam kaptancım.ya peynir veriyorum sanki dövüyorum yüzüme bi bakışı var agladı aglıcak ve ardından zırlıyor... allahım ya zaten yumurta falan onları hiç yemiyor ama artık kaşık maması var ona karıştırıp veriyorum.tatlıdan nefret ediyor.
bilmiyorum tatlım yaa merakla bekliyorum bakalım bende yarını
labne falan denemişsindir dimi kaşık mamasına da fazla alıştırma sonra normal kahvaltı etmeyi öğrenmiyorlar bu sıpalar benim ilkinde başıma gelmişti de 2. de hiç kaşık maması vermedim yerse yesin yemezse yemesin modundayım büyükte şimdi kg problemi var küçük de zayıf ama kendisi bilir hiç üstüne düşmüyorum sadece balığı ben yediriyorum onun dışında herşeyi koyuyorum önüne yerse yiyor yemezse sorun değil ana yemeklere pas vermiyor mesela sadece çorba içeyim diyor o yüzden çorbaları mümkün olduğu kadar etsuyu sebzeli falan yapıyorum ki işe yarasın diye
Ya canım inan bizde çok severiz peyniri ama yemiyor işte... Labne yiyodu onu da bıraktı... Ama her gün deniyorum işte alışması için ne gerekiyorsa yapıcam...benim 7 yasinda kardesim var oda peynir yemiyot neler denedik olmadi gecenlerde antalyaya gittigimde hatrim icin birazcik ye dedim senin icin yicem abla dedi ve aldi agzina resmen kusacaktii ilk defa gordum bole biseyi ve hemen agzindan aldim bazisi alisamiyor umarim ilerde yer
peynir yenmezmi yahuu ben kahvaltida cesit cesit bulundururum mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?