Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım öğrenci değilim, çalışıyorum, anaokulu öğretmeniyim, 8-5 çalışıyorum. 25 öğrencim var. şu an bile ayaktayım telefondan yazıyorum:) boyum 160 kilom 70.9, ilk hedefim 60, ondan sonraki hedefim 55-56, son 8 ayda 15 kilo verdim. armut tipinde bir vücut yapım var ve olduğum kilodan her zaman 3-4 kilo az gösterdiğimi söylerler. nasıl hitap etmek istersen öyle hitap edebilirsin canım.

Ben de peynır yenmez anlamasam da oglum yemıyor ne yaptıysam peynır zeytın yok ama artık ısrar etmıyorum ettıkce uzakladtı corbalarına koyuyorum farkedrse tereyag dıyorum omlete koyuyorum ama ztn yoğurt sut ayran tuketıyor dert degıll varsın yemesınnn

biz bir takımız dolayısıyla herkes kendine göre yanlış olan durumları belirtebilir bu çok normal.

Senin menünle ilgili yoruların yapılmasıda normal yanlışlar eksiklerin belirtilmesi güzel

Sen kendi yasantının bu sekilde oldugunu doğrun olduğunu belirtmişsin ama biraz tahammülsüz gibi belirtmişsin

senin doğru bildiğin yanlışlar olabilir bizimde olabilir elbette metabolizman hızlı olabilir ancak bunu kimse bilemez

Takımdakiler gelen arkadaşlara yardımcı olmaya calısıyorlar ki bu cok normal hepimizin ortak amacı var ve yardımlaşarak bu amaca ulaşmak istiyoruz bu nedenle yorumlara vs açık olunması gerekiliyor.

Oke sana göre bu doğru ve sen bu sekilde devam edeceksen eğer yorumlar ona göre olur bu gibi durumları en baştan belirtirsen kişiler sana ona göre yorumda bulunur.

Örneğin dukan diyeti yapan arkadaş bunu belirtiyor vemenüi paylaşıyor dolayısıyla herkes ona göre bilgilerini aktarıyor.

Hedeflediğin kilona ulaşman dileğimle

Sevgiyle kal tatlım

Ya canım inan bizde çok severiz peyniri ama yemiyor işte... Labne yiyodu onu da bıraktı... Ama her gün deniyorum işte alışması için ne gerekiyorsa yapıcam...

çokda zorlama bence bırak yemesin şimdi çok zorlarsan inatla yemez.

Zaman geçtikten sonra denersin yine.

Top top yap mesela eğlenceli hale getir

Hytsvcgzl katılıyorum su anlamda azaltarak kilo verılır dıyet psıkolojısı insanı boguyor ve snr bırakınca beter oluyor ben o selilde kotuyorum verdıklerımı.benım felsefem su herkes neyden aldıgını ıyı bılır ona dıkkat edınce cozuluyor ben tatlıyı bıraktıgım an verıyorum edım rkmegı bırakınca verıyor ama canım cok ısterse bır lokma alıp bırakmayı ogrenmfli işte o zor herkes nasıl mutlu olacaksa oyle yapsın mesela hatırlarsanız hayrıye cok sıkı yaptı ve 4 kusur verdı bence bu onemli dgl ben de bu hafta sıkayım ıddıa egıyorum 3-4 verırım eee snr o yuzden yasam tarzına donusturmeliiii

Kizlar benm menumde

Sabah 1 dilim ekmek peynir 4 zeytin sogus maydanoz
Ara 1 elma 5 badem yesilcay
Oglen firinda berilon pirasasii ve yogurt
Aksam tavuk ciger mor lahana salatasi havuclu
3 lt su 45 dk 6.7 hizla yuruyus
çokk beğendim,çok başarılı her şey

Cok dogru
Zaten herkes hersryı bılıyor daha dogrusu uygulayabılıyor olsa ne ısımız var burada
Mesela ben karataya yatkınım ve salatanın zyagsız yenmesıne ve tereyag tuketmemeye ınanmıyorum o yuzden herkes bılıyor bunu ona gore yorum yapıyor burası guzelbpaylasımların alanı maksat gulumseyerek amaca ulasmak

Callan senı gordukce emzırme donemim için mutlu oluyorum cunku ben takıbtı duzeyınde anne sutu verılmesı gerektıgını fusunuyorum senın gıbı beslenerek de oluyor demek kı kacıncı ayından snr spor yaptın sut acımasın dıye

elbette öyle tatlım maksat birlikte paylaşarak dorğuları bulmak eğlenmek

evet bizler bazen ilk adımda fazla eleştride bulunabiliyoruz ancak tamamen karşımızdakini düşündüğümüz için en azından ben arkadaşlarım adına böyle düşünüyorum çünkü kendim genelde menülerle ilgili pek yorum yapmıyorum (en azından şuan )

Herkes kendinden sorumlu zayıflasan bana yararın yok ben sadece burda paylaştığımız zamanlardan ötürü mutlu olurum hedefine ulaşamazsanda üzülürüm ama herkesin zararı kendisine olur

yöntem seçtim. herkes kendini bilir ve ona göre bir program uygular diye düşünüyorum.
canım zeynette de aynı şeyi söylemiştim,ben kendim eleştirilerek motive olduğum için eleştiriyorum ama sen de pozitif yorumlarla daha cok gaza geliyorsan negatifleri bırakayım
zeynette pozitif pekiştereçin kendine yaradığını söyledi
yoksaa ben böyle aynı menüleri eleştirir dururumm

aynen ben de ilk 6 ay(tabi sütü yetenler için,yetmeyen tabiki mama filan ) anne sütü konusunda ısrarcıyım
pediatristimiz son gidişimizde ek gıdaya geçin dedi ama ben geçmedim,sonuçta kilo alımı iyi neden geçeyim.dünya sağlık örgütü ilk 6 ay sadece anne sütü diyor
ilk 1 yaşta temel besin kaynağı anne sütü aslında
ben ilk 6 ay boyunca bir şey de tattırmadım,eltim filan geçen haftalarda geldi,çocuğa kaşığın ucuyla aşure vermeye çalıştı, cidden beynime kan sıcradı.asure dediğin şeyin icinde olmayan sey yok,çocuk orada anaflaktik şoka girse ne yaparız.bebişlerin yapısı besin alerjilerine müsait
spora 4. ayda basladım ama kızımla yürüyüslere 2. ayda başladım

Ya canım inan bizde çok severiz peyniri ama yemiyor işte... Labne yiyodu onu da bıraktı... Ama her gün deniyorum işte alışması için ne gerekiyorsa yapıcam...
bennde peyniri catalla yediremiyorm canm bebekken yiyordu buyudu birakti ama bende omletine katyorum o sekilde yiyor veya tost yapiyorm oylede hosuna gidiyor tatlm ah buyusler bayila bayila yiceklerde smdik anneye eziyet olsn :)

Selin berus hıc ugradı mı gormedım
hayr canm ugramadi bende bekliyorm sadece bekliyorm....

bencede canm cok ustne gitmemek gerek o lari yiyorsa tamam zaten dedgn gbi :)
çokk beğendim,çok başarılı her şey
Teskkr ederm cnm :)
Ben mesela olmlu olmlugiderse salarm ama negatd ve gercekten bana dogrulari soyleyen arkadaslarm oldukca tam gaz devsm ederm meltem gibi beril gibi callan gibi ve diger arkadaslarm gibi

nasil bisy ya inanki mucize gibi bende yarn sabah cekip yiyym bakiym bide onu deniym

katiliyorm canm bende 6 ay sadece anne sutu verdm ikisnede sonr yavd yavs basladk yeni bisyse cok az ve gozlemleyerek yediriim bende ama cevremdekiler dedgin gibi bunnda tadini bilsn diye yedirme mantigindadrlar ..hem onlarn mideleri ufack sindirebilcekleri sy var sindiremiyecekleri sey garip yanii

aynen hem sindirim sistemleri gelişmemiş,hem alerji gelişebilir..bir de tatlı şeyi yedikten sonra anne sütünün okadar da tatlı olmadığını farkedecekler,sandığımızdan daha zekiler kesinlikle

insallah buyuyunce yerler tatlim

corek otunu cekmeden ye canim cignerken daha ii oluyormuş musait olunca daha net araştırcam

aynen hem sindirim sistemleri gelişmemiş,hem alerji gelişebilir..bir de tatlı şeyi yedikten sonra anne sütünün okadar da tatlı olmadığını farkedecekler,sandığımızdan daha zekiler kesinlikle
ayrica bunn bide dis boyutu var cikacak ve cikms disleride curuyor tatliyla beraber ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…