- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.361
Tatlım nasıl hesapladın bi yazda belki doğrudur hesabın.karbonhidrat puanı ne ben onu bilmiyorumben gr olarak hesapladım mesela bugun 70 gr kb aldım muskacıııııım bi yardım eli
Herşey size bağlımuska ve imseval ne yapın ne edin gecen haftaki kg nuzun altında ya da sabit gelin kızlar
şu anki ortalamamız 0,36 0,30 un altına inersek nota alırız seval wc ye çıkamadıysan magnezyumunu şimdi mi içersin ne yaparsın muska cım sen de iftardan önce wc ye çıkmaya çalış canım haaa
Çok heyecanlı bir durum gerçekten....Herşey size bağlı
Şu kb hesaplamayı banada öğretinKb hesabı baslamıs, hayırlı olsun canım sen bunu basarırsın'
canım mesela ekmek 3 porsiyon 69 gr %24 diyor ben 69 kb aldım olarak hesapladımTatlım nasıl hesapladın bi yazda belki doğrudur hesabın.
imsevalcim benim de mesajlarım cok ama beni de yaaaaz
bu arada mesajlarınızı saydım bayanlar
bugünü de ekliyim yarın grupta analizi paylaşıcam
şöyle ufak bir tüyo vereyim:
hedef38beden ve muska77 arkadaşlarımı paylaşımlarından ötürü kutlarım gözlerim gitti sayarken ama
@servey arkaaşımız ise kilo bildiriminden kilo bildirimine uğruyorfakat iyi kilo veriyor
Dövme koymuyoruz yoğurt un kırmızı salçalık biberlerle yaparız sonra dışarıda bırakılıp kabartılır bir hafta taşacak seviyede kabartılır sonrada kapaklı kaplarla dolaba koyarız..
öyle mi yapsam kikalori hesabı da iyi ama yulaf kepeğinin kalori hesabı nasıl olur acaba çünkü ben dukan tatlılarını yicem kaçarı yok
***5.TAKIM 419.ETAP***
toplight (65,9/65,7/0,2/%0,30)
kb196(72,4/) 1.kez bildirimde bulunmadı
deryalimm07(79,5/)3.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
kollontai (61,2/60,5/0,7/%1,14)
blanche_ea (59,7/59,4/0,15/%0,25) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
servey(68,5/68/0,5/%0,73 )
hedef 38beden (82/81,5/0,5/%0,61 )
muska77 (91,8/) sabit
hmyr_19 (93/92,5/0,5/%0,54)
imseval (116,9/ )sabit
5. TAKIM ORTALAMASI :% 0,39
callanpickney 58,4/58,1/0,3/%0,51
crknordk 70,4/68,5/1,9/%2,6 yeni üye başlangıç 70,4kg hedef 55 kg
kızlar muska ve imseval kgları aynı olursa ortalamamız yukardaki şekilde
her ikinizde eğer değişiklik olursa ona göre düzeltme yaparsınız artık kızlar kim müsait olursa iftardan önce düzeltmeyi yapıp eklesin
Rakibem de diskalifiye oldu demek.
Kızlar, kim bana rakip olacak yahu?
Ben olurdum da kilom çok benim
Benim çok az sanki imsevalcim.
Eğer rakiben yoksa gel biz olalım.
Yüzde üzerinden yarışırız olmaz mı?
olaaaar
böyle de güzel rekabet olmaz ama haherkes diğeri daha çok zayıflasın diye uğraşıyor
İlahi tatlım yaaa..Herşey size bağlı
Öğretcek bişey yok yediklerinn karbonhidrat değerlerini topluyosun 40ı geçmiyosun..Şu kb hesaplamayı banada öğretin
Kız allah canını almasın 3 dilim ekmek 69 kb olurmu ince karelerdense 1 dilimi 8 kbdir 8*3=24 Yani 69 gr yediğnn ağırlığı kb %24 olan..canım mesela ekmek 3 porsiyon 69 gr %24 diyor ben 69 kb aldım olarak hesapladım
valla helal sana
Seni cadı seni haksız rekabet haaaaRakibem, rakip olunca iş değişir bak çok pis rakip olurum ben.
Her türlü haksız rekabete varım.
İlahi tatlım yaaa..
Öğretcek bişey yok yediklerinn karbonhidrat değerlerini topluyosun 40ı geçmiyosun..
Kız allah canını almasın 3 dilim ekmek 69 kb olurmu ince karelerdense 1 dilimi 8 kbdir 8*3=24 Yani 69 gr yediğnn ağırlığı kb %24 olan..
valla helal sana
Seni cadı seni haksız rekabet haaaa
Hedefcim ben kuru tarhana sevmiyorum hamur tarhana yapıyorum bence daha lezzetli (hoş artık yapınca sadece 1 kaşık tadabiliyorum unla yapıldığı için..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?