Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gayet güzel meenün
İnşallah benim menüler de güzelleşmeye başlar

Tekrar hoşgeldin Ece.
Üniversite kilo almak için çok uygun bir yer ama dikkat edince de tam tersi harika veriliyor.

İyiyim canım bugün doğumdan sonra sıgamadığım kotuma sıgdım

Süpersin Fatmacım.
En güzel ödül bunlar işte bize.

Rakibem, haklısın tuvalet alışkanlığı çok önemli ama daha da önemlisi, ipin ucunu kaçırmamak.
Her ne kadar tuvalet durumu sıkıntı olsa da, düzenli beslenme ile ufak ufak da olsa gidiyor.

Ben de alacağım bir ilaç bakalım bu sıralarda kaptanım da uygun günü bekliyorum.
Benimkisi biraz sıkıntılı. Gece içiyorum, gün içerisinde etki ediyor.
Ani bir şekilde dışarı çıkmam gerekmeyecek gün ayarlamaya çalışıyorum.

Ahh kaptanım geçmiş olsun. Şekerli şeyler alerji yapsa da aslında hiç yemesen.

Kollontaicim, alıntı yapamamışım.
Sen kendini bir toplayınca, hepsini verirsin eminim ki.
Elbisenin içerisinde de harika görüneceksin.

ahhhhhh göbişimde bi gitse

Hehhe dayanamıyorum yorum yazıyorum fatsecreta, millet beslenme bilimci kesilmiş
Az yiyenleri baltalıyorlar yok kastan gider filan diye. Az ve sağlıklı beslendikten sonra hiçbir yerden gitmez. Neden bukadar açlıktan korkar olmuşuz ben merak ediyorum. Oysa başımıza ne geldiyse tüm hastalıklar kilodan
Bu arada canım senin kilon baya fazla, bu avantaj çünkü haftada iki kilo filan verebilirsin bu da seni acayip motive eder. Bence hemen işe koyul. Artık geçmişe reset at, kendine 36 beden elbise al ve ona gireceğine kendine söz ver, hiçbir şey seni hedefine ulaşmaktan alıkoyamasın, duygusal boşluklarını yemekle doldurma
Ve mutlaka ama mutlaka günde 1 saat yürü, yoksa cok sarkmaların olur: bu çok önemli. Artık bu sayfayı kapat, sen de zayıfsın iskeletin ve kasların zayıf, sadece o yağlardan kurtulma vakti.. 6lara düşene kadar asla kaçamak yapma
Hadi göreyim seni...

Hanımlar silkelenîp kendimize gelelim
Sağlıksız yemeklere neden hayır diyemiyoruz, bukadar mı zor
Hayır bence zor değil, insan gerçekten isterse yapabilir
Kızlar nefsimizi terbiye etmeliyiz, yoksa o evcilleştirilmemiş hayvanlar gibi sürekli saldırır, daha insani bir yaşam için canımızın çektiklerine hayır demesini öğrenmeliyiz

O da gider şeker o da gider. Biz bir anda almadık ki bu kiloları. Ellbet biraz zamanı olacak.
Evet çok sabırsızıs, büyük hedefler koyuyoruz, başaramayınca motivasyonumuz düşüyor
Oysa sabırla küçük hedefleri başararak ilerlesek devamlı olur

Evet çok sabırsızıs, büyük hedefler koyuyoruz, başaramayınca motivasyonumuz düşüyor
Oysa sabırla küçük hedefleri başararak ilerlesek devamlı olur

Bence de hadi bir fikrim var herkes haftaya cumaya kendine bir hedef koysun, basaramayanlar ceza alsin; basaranlar bir suru tebrik :)

hem de kendimize kendimizi kanitlamis oluruz.

benim haftaya cumaya hedefim 56.9 arkadaslar :)

Bence de hadi bir fikrim var herkes haftaya cumaya kendine bir hedef koysun, basaramayanlar ceza alsin; basaranlar bir suru tebrik :)

hem de kendimize kendimizi kanitlamis oluruz.

benim haftaya cumaya hedefim 56.9 arkadaslar :)
Benim hedefim 58 olmak inşallah

kızlar ben acaip kaşınıyorum yaa şimdi dr a gidiyorum görüşürüz dr dan çıkınca yazarım size kaşınmaktan yazamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…