- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #143.981
Hehhe dayanamıyorum yorum yazıyorum fatsecreta, millet beslenme bilimci kesilmiş
Az yiyenleri baltalıyorlar yok kastan gider filan diye. Az ve sağlıklı beslendikten sonra hiçbir yerden gitmez. Neden bukadar açlıktan korkar olmuşuz ben merak ediyorum. Oysa başımıza ne geldiyse tüm hastalıklar kilodan
Bu arada canım senin kilon baya fazla, bu avantaj çünkü haftada iki kilo filan verebilirsin bu da seni acayip motive eder. Bence hemen işe koyul. Artık geçmişe reset at, kendine 36 beden elbise al ve ona gireceğine kendine söz ver, hiçbir şey seni hedefine ulaşmaktan alıkoyamasın, duygusal boşluklarını yemekle doldurma
Ve mutlaka ama mutlaka günde 1 saat yürü, yoksa cok sarkmaların olur: bu çok önemli. Artık bu sayfayı kapat, sen de zayıfsın iskeletin ve kasların zayıf, sadece o yağlardan kurtulma vakti.. 6lara düşene kadar asla kaçamak yapma
Hadi göreyim seni...
Bence de hadi bir fikrim var herkes haftaya cumaya kendine bir hedef koysun, basaramayanlar ceza alsin; basaranlar bir suru tebrik :)
hem de kendimize kendimizi kanitlamis oluruz.
benim haftaya cumaya hedefim 56.9 arkadaslar :)
kızlar ben acaip kaşınıyorum yaa şimdi dr a gidiyorum görüşürüz dr dan çıkınca yazarım size kaşınmaktan yazamıyorum :)
eşimde bana inanmaz inanmaz tavırlar içerisinde ben kendim için zayıflıyorum dedim en sonben dün gece kocam magnum yerken ona dedim ki 109 olmadan magnum yemicem. o da bana dedi ki "ha, 109 olunca magnum yicen yani dedi." "e, evet tabiki dedim" bana senden bi cacık olmaz gibi bi bakış attıçok moralim bozuldu gece gece
çok çok geçmiş olsun canım habersiz bırakma bizikızlar ben acaip kaşınıyorum yaa şimdi dr a gidiyorum görüşürüz dr dan çıkınca yazarım size kaşınmaktan yazamıyorum :)
ne güzel yazmışsın öyle canım yaa arada bende gaza geldimHehhe dayanamıyorum yorum yazıyorum fatsecreta, millet beslenme bilimci kesilmiş
Az yiyenleri baltalıyorlar yok kastan gider filan diye. Az ve sağlıklı beslendikten sonra hiçbir yerden gitmez. Neden bukadar açlıktan korkar olmuşuz ben merak ediyorum. Oysa başımıza ne geldiyse tüm hastalıklar kilodan
Bu arada canım senin kilon baya fazla, bu avantaj çünkü haftada iki kilo filan verebilirsin bu da seni acayip motive eder. Bence hemen işe koyul. Artık geçmişe reset at, kendine 36 beden elbise al ve ona gireceğine kendine söz ver, hiçbir şey seni hedefine ulaşmaktan alıkoyamasın, duygusal boşluklarını yemekle doldurma
Ve mutlaka ama mutlaka günde 1 saat yürü, yoksa cok sarkmaların olur: bu çok önemli. Artık bu sayfayı kapat, sen de zayıfsın iskeletin ve kasların zayıf, sadece o yağlardan kurtulma vakti.. 6lara düşene kadar asla kaçamak yapma
Hadi göreyim seni...
hiç moralini bozma canım arada ödülde lazım yoksa çok zor oluyor, hiçbirşey yıldırmasın seni hedefine ulaşınca hatırlatırsın bunlarıben dün gece kocam magnum yerken ona dedim ki 109 olmadan magnum yemicem. o da bana dedi ki "ha, 109 olunca magnum yicen yani dedi." "e, evet tabiki dedim" bana senden bi cacık olmaz gibi bi bakış attıçok moralim bozuldu gece gece
hiç bozma moralini bu arada ne varsa kocada var onların bu sinir tavırları canımıza tak edince zayıflamaya karar veriyoruz başka türlü amann şunu da yiyeyim bişey olmaz modundayız biz kadınlarben dün gece kocam magnum yerken ona dedim ki 109 olmadan magnum yemicem. o da bana dedi ki "ha, 109 olunca magnum yicen yani dedi." "e, evet tabiki dedim" bana senden bi cacık olmaz gibi bi bakış attıçok moralim bozuldu gece gece
geçmiş olsun kaptanım bişey alerji falan mı yaptı acaba
çok çok geçmiş olsun canım habersiz bırakma bizi
bu arada kızlar topluca yazayım dedim alerji olmuşum muhtemelen ağaçlardan ya da yeşilliklerden gibi duruyor dedi eğer bayram sonuna kadar verdiği ilaç ve krem işe yaramazsa detaylı kan tahlili vs yapalım ama %99 gecer dedikızlar bimden zayıflama ayakkabısı aldım
Cok ideal bir menu olmus :)
Bugün erken yedim yemeğimi hemen menümü yazayım
sabah: 2 dilim çok tahıllı ekmek, 2 bardak çay tek şekerli, tereyeğı, peynir, salça, süzme yoğurt, pul biber, 1 yeşilbiber
ara: ince bir dilim kavun, 1 bardak ballı süt, birkaç tane ceviz içi,leblebi ve badem
öğle: 3 kaşık kıymalı patlıcan yemeği, yoğurt ve 2 tane eti form bisküvi
ara: ince bir dilim kavun
akşam: peynirli omlet ( 1 yumurtadan), 3 tane eti form bisküvi, süzme yoğurt
ara: sütlü nescafe ( tek şekerli)
ilerleyen saatlerde yürüyüş yapmayı düşünüyorum ve belki az şekerli türk kahvesi içebilirim
sağol canım öğrenmeye başladım galibaCok ideal bir menu olmus :)
sağol canım öğrenmeye başladım galiba
ya neden herkes fatsecret kullaniyor ben myfitnesspal kullaniyorum, keske biri benim de arkim olsa orada
orasi sana boyle gidersen 5 hafta sonra boyle olursun da diyor myfitnesspal'i o yuzden daha cok seviyorum :)
kızlar ben acaip kaşınıyorum yaa şimdi dr a gidiyorum görüşürüz dr dan çıkınca yazarım size kaşınmaktan yazamıyorum :)
ben dün gece kocam magnum yerken ona dedim ki 109 olmadan magnum yemicem. o da bana dedi ki "ha, 109 olunca magnum yicen yani dedi." "e, evet tabiki dedim" bana senden bi cacık olmaz gibi bi bakış attıçok moralim bozuldu gece gece
kızlar bimden zayıflama ayakkabısı aldım
hiç bozma moralini bu arada ne varsa kocada var onların bu sinir tavırları canımıza tak edince zayıflamaya karar veriyoruz başka türlü amann şunu da yiyeyim bişey olmaz modundayız biz kadınlar
zamanında 1 ayakkabı beğenmiştim o zaman 78 kg yum hiç hayatımda platform ayakkabım olmamış eşim dedi ki bu ayakkabıyı bu kilo ile mi giyeceksin o gün ordan nasıl çıktığımı bilmiyorum ağlama krizlerine girdim vs vs ama o oldu o sinirle ben kg vermeye başladım şimdi de gayet iyi her giydiğin yakışıyor yalnız fazla kısa olmasın dekolte olmasın deyip kıskanmaya başladı
hiç bozma moralini bu arada ne varsa kocada var onların bu sinir tavırları canımıza tak edince zayıflamaya karar veriyoruz başka türlü amann şunu da yiyeyim bişey olmaz modundayız biz kadınlar
zamanında 1 ayakkabı beğenmiştim o zaman 78 kg yum hiç hayatımda platform ayakkabım olmamış eşim dedi ki bu ayakkabıyı bu kilo ile mi giyeceksin o gün ordan nasıl çıktığımı bilmiyorum ağlama krizlerine girdim vs vs ama o oldu o sinirle ben kg vermeye başladım şimdi de gayet iyi her giydiğin yakışıyor yalnız fazla kısa olmasın dekolte olmasın deyip kıskanmaya başladı
bu arada kızlar topluca yazayım dedim alerji olmuşum muhtemelen ağaçlardan ya da yeşilliklerden gibi duruyor dedi eğer bayram sonuna kadar verdiği ilaç ve krem işe yaramazsa detaylı kan tahlili vs yapalım ama %99 gecer dedi
Ben ramazan bittikten sonra akşam 6 buçuktan sonra yemek yemicem arkadaşlar böyle bir karar aldım
ilk zamanlar acıkırım belki kahve mahve idare ederim alışırım sonra zaten
ramazandan sonra spora da başlicaz ya zaten geç yersem spor yapamam bu sefer
sabah: 2 dilim çok tahıllı ekmek, 2 bardak çay tek şekerli, tereyeğı, peynir, salça, süzme yoğurt, pul biber, 1 yeşilbiber
ara: ince bir dilim kavun, 1 bardak ballı süt, birkaç tane ceviz içi,leblebi ve badem
ilerleyen saatlerde yürüyüş yapmayı düşünüyorum ve belki az şekerli türk kahvesi içebilirim
Evet çok haklısın ama ben doyamıyorum o kadarcık şeyle, yavaş yavaş onlarıda çıkarıcam menümden ama, (midem küçüldükçe) sizin menülerden kopya çeke çeke olacak bu işAma yine de bence kbyi azaltmak namina sabah ekmegini 1'e dusursen ve ogle-aksam eti form yemesen daha iyi olur kanimca :)
Afiyet olsun Ameliacım.
Genel olarak menün güzel ama yanlış hatırlamıyorsam 1 küp şeker 13 KB idi. Ona dikkat et derim.
ek olarak
Gözün aydın :)İyiyim canım bugün doğumdan sonra sıgamadığım kotuma sıgdım
Aynen öyle :) kendim için bir yöntem buldum zaten onu da paylasicam sizinleTekrar hoşgeldin Ece.
Üniversite kilo almak için çok uygun bir yer ama dikkat edince de tam tersi harika veriliyor.
ayy bi üzüldüm bi kötü oldum tabi ki yiceksin neyse sen moralini hiic bozma :)ben dün gece kocam magnum yerken ona dedim ki 109 olmadan magnum yemicem. o da bana dedi ki "ha, 109 olunca magnum yicen yani dedi." "e, evet tabiki dedim" bana senden bi cacık olmaz gibi bi bakış attıçok moralim bozuldu gece gece
Tabi ki kendimiz için :)eşimde bana inanmaz inanmaz tavırlar içerisinde ben kendim için zayıflıyorum dedim en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?