Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

az yemekten kimse ölmüyor valla.. yok kastan gider bilmem ne yemek için kendimize bahaneler arayıp buluyoruz sadece sana katılıyorum

36 beden mi kız ben 36 bedeni rüyamda görsem inanmam ben şimdilik 44 bedeni hedefliyim de bir önce sonra o 40 lar 36 lar

az buçuk gaza geldim gene takıma girmek iyi geliyor ya

Bence de hadi bir fikrim var herkes haftaya cumaya kendine bir hedef koysun, basaramayanlar ceza alsin; basaranlar bir suru tebrik :)

hem de kendimize kendimizi kanitlamis oluruz.

benim haftaya cumaya hedefim 56.9 arkadaslar :)

canım benim bu cuma hedefim 114,6 diceksin ki niye bu kadar az çünkü haftada 1 kilo hedefliyorum ben. biz her gün, bazen saat başı tartılıyoruz oldu sanıyoruz ama haftalık tartılsak haftada 1-1.5 kilo benim için normal zaten. bi şişiyoruz bi iniyoruz bi önceki haftadaki kilomdan -1-1.5 benim için yeter

ben dün gece kocam magnum yerken ona dedim ki 109 olmadan magnum yemicem. o da bana dedi ki "ha, 109 olunca magnum yicen yani dedi." "e, evet tabiki dedim" bana senden bi cacık olmaz gibi bi bakış attı çok moralim bozuldu gece gece

eşimde bana inanmaz inanmaz tavırlar içerisinde ben kendim için zayıflıyorum dedim en son

ne güzel yazmışsın öyle canım yaa arada bende gaza geldim

hiç moralini bozma canım arada ödülde lazım yoksa çok zor oluyor, hiçbirşey yıldırmasın seni hedefine ulaşınca hatırlatırsın bunları

hiç bozma moralini bu arada ne varsa kocada var onların bu sinir tavırları canımıza tak edince zayıflamaya karar veriyoruz başka türlü amann şunu da yiyeyim bişey olmaz modundayız biz kadınlar
zamanında 1 ayakkabı beğenmiştim o zaman 78 kg yum hiç hayatımda platform ayakkabım olmamış eşim dedi ki bu ayakkabıyı bu kilo ile mi giyeceksin o gün ordan nasıl çıktığımı bilmiyorum ağlama krizlerine girdim vs vs ama o oldu o sinirle ben kg vermeye başladım şimdi de gayet iyi her giydiğin yakışıyor yalnız fazla kısa olmasın dekolte olmasın deyip kıskanmaya başladı
geçmiş olsun kaptanım bişey alerji falan mı yaptı acaba

çok çok geçmiş olsun canım habersiz bırakma bizi

kızlar bimden zayıflama ayakkabısı aldım
bu arada kızlar topluca yazayım dedim alerji olmuşum muhtemelen ağaçlardan ya da yeşilliklerden gibi duruyor dedi eğer bayram sonuna kadar verdiği ilaç ve krem işe yaramazsa detaylı kan tahlili vs yapalım ama %99 gecer dedi

Ben ramazan bittikten sonra akşam 6 buçuktan sonra yemek yemicem arkadaşlar böyle bir karar aldım

ilk zamanlar acıkırım belki kahve mahve idare ederim alışırım sonra zaten

ramazandan sonra spora da başlicaz ya zaten geç yersem spor yapamam bu sefer

Bugün erken yedim yemeğimi hemen menümü yazayım

sabah: 2 dilim çok tahıllı ekmek, 2 bardak çay tek şekerli, tereyeğı, peynir, salça, süzme yoğurt, pul biber, 1 yeşilbiber

ara: ince bir dilim kavun, 1 bardak ballı süt, birkaç tane ceviz içi,leblebi ve badem

öğle: 3 kaşık kıymalı patlıcan yemeği, yoğurt ve 2 tane eti form bisküvi

ara: ince bir dilim kavun

akşam: peynirli omlet ( 1 yumurtadan), 3 tane eti form bisküvi, süzme yoğurt

ara: sütlü nescafe ( tek şekerli)

ilerleyen saatlerde yürüyüş yapmayı düşünüyorum ve belki az şekerli türk kahvesi içebilirim

Cok ideal bir menu olmus :)

ya neden herkes fatsecret kullaniyor ben myfitnesspal kullaniyorum, keske biri benim de arkim olsa orada

orasi sana boyle gidersen 5 hafta sonra boyle olursun da diyor myfitnesspal'i o yuzden daha cok seviyorum :)

Ben myfitnesspal kullanıyordum ama kişilerin girişleri farklı kişiler tarafından da görülüyor. O da çok hatalı veri oluşmasına neden oluyor. O yüzden kullanmıyorum artık.

kızlar ben acaip kaşınıyorum yaa şimdi dr a gidiyorum görüşürüz dr dan çıkınca yazarım size kaşınmaktan yazamıyorum :)

Kaptanım, ne dedi doktor nasılsınız şimdi?

Sevalcim eşine nasıl kızdım anlatamam.
Ne demek senin yanında dondurma yemek sen yemezsen.
Çok ayıp. Hem de senin sevdiğini bile bile.
Bir de yiyeceksin demek diyor.
kızlar bimden zayıflama ayakkabısı aldım

Aaa, ne işe yarıyor şu ayakkabılar ben merak ediyorum aslında.

Seninkisi tam ders olmuş kaptanım eşine.
Yalnız o değil de, kilo sorunu varken ince topuk asla giyilmemeli.
Geçen sene bir gün giyip çıkmıştım bir gece de. O acıyı anlatamam.

İlaçlar alerji baskılama ilaçlarıdır ama kaptanım aslında her şeye rağmen neyin yaptığını bulsa iyi olur.

İyi yapmışsın Sevalcim.
Erken yemek çok önemli.

Afiyet olsun Ameliacım.
Genel olarak menün güzel ama yanlış hatırlamıyorsam 1 küp şeker 13 KB idi. Ona dikkat et derim.

Ama yine de bence kbyi azaltmak namina sabah ekmegini 1'e dusursen ve ogle-aksam eti form yemesen daha iyi olur kanimca :)
Evet çok haklısın ama ben doyamıyorum o kadarcık şeyle, yavaş yavaş onlarıda çıkarıcam menümden ama, (midem küçüldükçe) sizin menülerden kopya çeke çeke olacak bu iş

Afiyet olsun Ameliacım.
Genel olarak menün güzel ama yanlış hatırlamıyorsam 1 küp şeker 13 KB idi. Ona dikkat et derim.

çok sağol canım. oooo çokmuş 13 kb çok zor olacak ama şekeride bırakmam gerekecek o zaman, onuda yavaş yavaş azaltayım o zaman bende tatlıya acayip düşkünümdür, hatta bugün o kadar tatlı şey yememe rağmen akşam krize girdim yine

ek olarak

1 saatlik koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş
30-35 dakika açık havada yavaş tempoda yürüyüş

İyiyim canım bugün doğumdan sonra sıgamadığım kotuma sıgdım
Gözün aydın :)
Tekrar hoşgeldin Ece.
Üniversite kilo almak için çok uygun bir yer ama dikkat edince de tam tersi harika veriliyor.
Aynen öyle :) kendim için bir yöntem buldum zaten onu da paylasicam sizinle
ayy bi üzüldüm bi kötü oldum tabi ki yiceksin neyse sen moralini hiic bozma :)
eşimde bana inanmaz inanmaz tavırlar içerisinde ben kendim için zayıflıyorum dedim en son
Tabi ki kendimiz için :)

Yazacak bir sürü şey vardı evdekilere didismeye başlayınca gitti ya :) tüh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…