Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi inşallahh diyelim o zaman

dayanabilsem yorumlar çok güzel ama ikizler zorlar beni yapmaktan vazgeçtim onun inin hurmanın kb side çok fazla yemeklerden önce yenincede iyi oluyomuş

çok bilgi sahibi değilim ama bu tarz tek tip diyetler bence sağlıklı değil canım. ben bir günlük detoks yapmıştım şeyda coşkun'un bütün gün soya sütüyle muz yedim, ama kusacaktım artık. soya sütünüde hiç sevmedim. tamam bir gün sonra tartıda çok kilo verdiğimi gördüm ama birkaç güne geldi o kilolar. zaten 1 gün boyunca başka birşey yesem yine kilo verirdim. mesela birgün sırf elma yiyelim, yada erik yiyelim veya başka bişey mutlaka kilo veririz ama sağlıklı değil...

Katılıyorum sana canım ben bağırsaklarım duzenlensin diye başlayayım demiştim ama olmuyo çalışınca

Kızlar metabolizmayı hızlandırmak için günde 3 bardak yeşilçay yetiyor. Sallama çay olmayacak ama. Aktardan alıp kendimiz demleyeceğiz. Isteyen olursa demleme şeklini anlatabilirim.

Ayrıca şok diyetle verilen kilolar geri geliyor. Onlara hiç gerek yok. Beslenmemiz fast food değil de , süt ürünleri, et ürünleri, yumurta ağırlıklı olunca kilolar kendiliğinden gidiyor. Kendimize eziyet etmemize gerek yok bacılarım. Diyet serüvenim 2 yıla yaklaştı :) 80 kilodan 66ya geldim ve sağlıklı beslenerek. inşallah hepimiz istediğimiz vücuda kavuşuruz canlarım :)

Ben de isvec diyeti yapıp 5 kilo vermiştim 6 günde evlenmeden önce et yerine tavuk göğsü Yemiştim

Şimdi gunde iki öğün ceviz ve hurma bir öğün zeytinyağlı veya et ürünü yemeği planlıyorum

Cuma gününe kadar sıkı diyet yapıp en azından 69.9 bile olsa şu 6li rakamları görmek istiyorum artiiikkkk

bayramda kg aldın mı kübra cım biliyon sen ipin ucundasın kg almaman lazım

Hamileliğinden önce yine 65 olmustum beslenme şeklimi değitirerk ve spor yaparak 4 ayda 12 kilo verdim hamile kaldım tekrar 65 oldum iyiki vermişim diyorum 65 ile hamile kalsaydım şimdi ne olurdum allah bilir
baktım olmuyo diyestisyene başladım 36 gün oldu 5 kilom gitti hep yağdan allaha şükür yaşım 29 şuan dr 36 diyince bi utandım anlatamam her 2 kiloda 1 yaş gençleşiyorum
60 da takıldım 5 gündür gram oynamıyo

canım bu hafta 2 etabın birleşimi olduğu için net bişey demedik blanche %1 kg verilsin falan demişti ama bence araya bayram girince en az 300 gr vermeliyiz gene diye düşünüyom haftaya hedef belirleriz
Hedef olunca motivasyon yüksek oluyo en az 300 gayet güzel bencede

merhaba arkadaşlar sabahtan beri dışardayım çokk sıcak iş icabı ben arazide geziyorum ama ne yazıkki hiç faydası olmuyor zayıflamaya

beynim sulandı resmen çookk suu içtim ama

bide ben yoğurt kürüne başladım kırmızı biber yoğurt limonsuyu yatmadan yarım saat önce bakalım etkisi olcak mı yarım yağlı yoğurt olcak ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…