5 Yıllık ilişkim ve Nişanlımın tavırları..

Gerçi sustuğum yok arayıp sormuyorum sürekli ailesi ne karar vermişsler diye oğullarına soruyormuş.Arayıp aileme soramıyorlar.Hepinize çok teşekkür ederim bana yol gösterdiğiniz için.

Gerçi sustuğum yok arayıp sormuyorum sürekli ailesi ne karar vermişsler diye oğullarına soruyormuş.Arayıp aileme soramıyorlar.Hepinize çok teşekkür ederim bana yol gösterdiğiniz için.

Bende sana soruyorum işte, ne yapacaksın? Ekimde evlenmiyorsun, şurda kalmış 1 ay. Benim bildiğim bu dönemde davetiyeler dağıtılır, hazırlıklar yapılır.

Ayrılsın diyemi bekliyorsun, sen mi ayrılacaksın?

Bu olay nisanlinin "ideal es adayligi sinavi"ymis..
Ama burdan gorunen o ki kaybetmis..
Herkesi uzup, evlenecegi kisinin bile gonlunu yapmadan kimle nasil yuva kurmayi planliyor acaba?

tabi ki bitireceğim zaten konuşmuyoruz kur yapıyor bana kız gibi.Sürekli onu idare etmekten hep alttan almaktan da yoruldum haklıda olsam alttan alan ben oluyorum bu yüzden en hayırlısı nokta koymak olacak.

Bu olay nisanlinin "ideal es adayligi sinavi"ymis..
Ama burdan gorunen o ki kaybetmis..
Herkesi uzup, evlenecegi kisinin bile gonlunu yapmadan kimle nasil yuva kurmayi planliyor acaba?
İşte bir bilsem nasıl yuva kurmayı planlıyor bende bilmiyorum dediğiniz gibi beni bile kırıp hiçe sayarak.

Abbowwwww bu işin olmaması için herşeyi yapmışlar, keza seni de uyarmışlar, dahası nişanlının tavrını da görmüşün, bu iş kanımca olmaz başın çok ağrır, çook pişman olursun gibime geliyor...

Yol yakınken yol ver gitsin, ben kına günümde niye boşandığım şahsı ve terbiyesiz ailesini kovmadım diye dövündüm durdum, kaza geliyorum diyor işte... Sevgi mevgi kurtarmıyor artık bu evlilikleri... Aileni dinle, onlar en iyisini bilir...

Canim oncelikle Allah kolaylik versin. Durumun zor. Ama ailen hakli. Sen kimsesiz degilsin ki sadece kendileri karar veriyor herseye. Dugun icin ekim ayi diye once seninle konustuktan sonra donup birde aileni arayip sormalari gerekirdi ekim ayi sizin icin de uygun mu diye. Sonucta dugunde her iki taraf ta masraf edecek. Belki ailen o zaman hazir olmayacsk boyle bir seye. Olur yani insanlik hali. Nisanlinin ailesi despot. Evlenince de butun hayatina karisip hayatinla ilgili kararlari onlarin vereceginin gostergesi. Ilerde ah vah edip aglamak istemiyorsan aklini kullan ve bu aileyle olmayacagini gor. Tut ki evlendin esinle anlasamadin ayrilmak istiyorsun. Ama senin ailen bu meselelerden dolayi ya sana destek olmazsa, ya da yeterince destek olmazsa, ya da biz sana demistik deyip dururlarsa. Fln fln fln. Her ihtimal var. El oglunun hayatinda ne kadar kalacagini bilemezsin. Ama ailen olene dek senin hayatinda olacak. Olene dek senin destekcin olacak. Ama el oglu, iyiyken iyi, kotuyken sana oyle bir dusman olur ki sasirir kalirsin. Kim olursa olsun hayatindaki erkek, aileni asla el ogluna degisme. su an asiksin mantikli davranamiyorsun gercekleri goremiyorsun. Ama buraya yazdigina gore sende bir care ariyorsun. Bence mantiginla karar ver duygularinla degil. Ailenin dedigi tarihte olmasini istedigini soyle dugunun. Birakirsa biraksin. Zaten ayrilmaniz faydaniza olacak gibi gorunuyor.

Yani ailesi despot ona lafım yok.İnat ile diretmeleri çok sinir bozucu ve nişanlımın ısrarla ailesinden taraf çıkıp kesinlikle sözümden dönmem demesi bunları düşününce zaten mutlu bir gelecek çıkmıyor ortaya.Sürekli beni suçlamaları felan.Hayırlısı bitmesi zaten ap açık ortada herşey..

ya 3. sayfadan sonrasını okuyamadım açıkçası ...Aileler arasında kalmanız daha doğrusu ailelerinizin sizi böyle bir seçime zorlamaları hiç hoş değil ancak yazdıklarınızdaki ayrıntılara dikkat edin nişanlınız sadece kendini ve ailesini haklı görüyor bana destek olmuyor diyorsunuz bu çok ama çok önemli bir nokta nişanlandıktan sonra çok değişti kavga etmeye yer arıyor diyorsunuz hem nişan ve düğün stresi hemde ailesinin dolduruşları olduğunu düşünüyorum ..evlendikten sonrada ailesinin ağzının içinemi bakacak o dengeyi tutturamayıp sizi ezdirecekmi bence bunun üzerinde ciddi manada bir düşünün inşaallah hakkınızda hayırlısı olur

İnanın bilmiyorum tek bildiğim kafamın allak bullak olması.Her laf açıldığında benim ailem bir tane çok şanslısın böyle aileye gelin geldiğin için felan arasan tarasan böyle aile bulmazsın diye ailesini öven biri.Sizce nedir bu laflar? Ama en hayırlısı nokta koymak gibi gözüküyor ki kendisi bunda kararlı geri adım asla atmam diyor.

uzun süreli bir ilişki var ortada ama nişanlılık devreye girince işin içine ailelerde karışmış oldu değişmesi bunun için e evlilik boyuncada aileleriniz hayatınızda olacak, anladığım kadarıyla ailesini çok üstte görüyor aslında satır aralarından açık veriyor evlenince ne olur bilemem ama bu kurulan cümlelerden çıkarılan sonuç bu eğer ben bunun üstesinden gelirim kendimi ezdirmem diyebiliyorsanız kararlı olun ama amalar varsa evlendikten sonra herşey daha zor oluyor aile ne kadar baskı yaparsa yapsın sizin arkanızda durabilen bie eş lazım bu durum sizin içinde geçerli ..aile-eş arasındaki hassas dengeyi tutturabilmek önemli ailesine karşı sizi ezebilecekmiş gibi bir his veriyorsa bir kere daha düşünün derim

Dedigi gibi ailesi bir tane, mukemmel bir aile olsaydi, oyle bir aileden kendisi gibi, dedigim dedik, kavgaci, saygisiz, ozur dilemekten aciz, vefa duygusu gelismemis bir evlat cikmazdi. Demekki o kadar da iyi bir aile degillermis ki, evlatlarini yeterince iyi yetistirememisler. Bence aynen bunlari soyleyin ya. Bozum bozum bozulsun
Saka bir yana bu soylediklerim dogru.

tabi ki bitireceğim zaten konuşmuyoruz kur yapıyor bana kız gibi.Sürekli onu idare etmekten hep alttan almaktan da yoruldum haklıda olsam alttan alan ben oluyorum bu yüzden en hayırlısı nokta koymak olacak.

Ne zaman bitireceksin peki?

Canım şuan seni avuçlarının içinde görüyor, ayrılcam de bak, işitmediğin laf kalmayacak.

onlar bu iş şu zaman olmazsa biz daha yokuz dedi ve nişanlımda öyle diyor
bunu diyen nişanlının kulu kölesi olacaksan buuyr... hep haksız olacaksın

Ne zaman bitireceksin peki?

Canım şuan seni avuçlarının içinde görüyor, ayrılcam de bak, işitmediğin laf kalmayacak.
Evet öyle sanıyor ama kimse vazgeçilmez değil kendisi hep öyle der sevgimden gebersemde bir kalemde silerim diyordu.Bende öyle söyleyeceğim bugün madem sen gözden çıkardın yanımda değilsin tmm yine senin dediğin gibi olsun bu işte bende yokum senin dediğini yapıyorum nokta..

Bugün konuşacaksın demek. Aferin, aşkımdan ölüyorum diyenlere örnek olsun. :)

Bize de haber ver olur mu, hayırlısıyla kurtulursun inş.

bu istihareyle verilecek bir karar değil. sizin sorunlarınız daha evlenmeden başlamış ve evlendikten sonra daha büyük sorunlar olacak bundan emin ol.

nişenlınız sizi ailenizi çiğnemek için ayrılmaklamı tehdit ediyor? bu daha büyük bir problem bence ..nişanlınızın ailenizle konuşması gerekiyor bence. sen resmen beni tehdit ediyorsun ben tehditle evlenecek biri değilim de

dedim tehditle bana bisey yaptıramazsın madem öyle ailen konuşsun dedim ama nafile boş konuşuyorum benim anlattığımı değilde kendi anlamak istediği gibi anlıyor hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…