tamam canim. hamile aerobici fitnessi ve pilatesini cekicem sana....ama doktoruna danis e mi?? Ilk uc ay dusuk riski olabiliyor. olmadi 4. aydan sonra baslarsin...birde hamileler icin dizayn edilmis leslie benzeri birsey var..... herseyi cekicem ben... hatta bendeki pilatesleri de cekeyim dogumdan sonra yaparsinnn, ben butun spor arsivimi yollayayim sigarsa dvd ye..
kızlarrrrrr
hadi bakalım masa başında oturanlar eğer masanızın önü kapalıysa :)))
bacakaları aççıp kapatıyoruzzz
istanbula yagmur yagmasi bi acidan iyi oldu, kocam erken geliyormus bugun. salcali kofte patates var yemekte... yanina cacik yapcam...yemek yapma az yiyelim diye tel acmis.. hadi ben cacik yapmaya kalkiyorum kizlar
yarin gorusuruz....
istanbula yagmur yagmasi bi acidan iyi oldu, kocam erken geliyormus bugun. salcali kofte patates var yemekte... yanina cacik yapcam...yemek yapma az yiyelim diye tel acmis.. hadi ben cacik yapmaya kalkiyorum kizlar
yarin gorusuruz....
yarin gorusuruz....
kızlarrrrrr
hadi bakalım masa başında oturanlar eğer masanızın önü kapalıysa :)))
bacakaları aççıp kapatıyoruzzz
ne hamarat kızsın sen yaa maşallah:lepi:
peppercim ben de çok alıngan oluyorum regl öncesi ya...sevgilime sorsan kesin şikayet eder çünkü her dediğine küsüp ağlıyorum. ben de bu hafta regl olucam ve o psikoloji içindeyim maalesef...hormonlarımızın gazabına uğruyoruz napalım...
nilufert canım alınmadım ben biliyorum şaka yaptığını. hadi ben de açıp kapatıyorum bacaklarımıaklinialirimsmile
zaten öğlende pantolonum ıslandığı için yanımda sporda giymek için eşofman vardı onu giydim. yerimden kalkmıyorum kimse görmesin diyekaydirigubbakcemile3
kızlarrrrr yağmur sebebiynennnn erken çıkıyorummmm...oleyyyy!öptüm sizi pek çooook!
bütün evi temizledim, mayalı poğaça yaptım sonra tam un kurabiyesine başlayacaktım ki, misafirlerin gelmeyeceğini öğrendim, kurabiyeye başlamadan öğrendiğim iyi oldu yoksa o kurabiyelerin hepsini tek başıma yerdim cokacimcoook
güzel oldu valla yumuşacık, sağlıklı olsun diye yarısını tam tahıllı undan yapmama rağmen puf puf olmuş. çok zor değil hayatım, yaş mayalar varya, onlardan kullanıp hamurunu da 1 saat bütün bir saat son haliyle dinlendirdiğinde öyle yumuşak oluyor kabarıyor bir de:)yaa lachesisicim yaa nasıl oldu mayalı pohaçan.
ya ben çok severim mayalı sandviç ekmek tarzı şeyleri. hatta bikeresinde bi kadın yapmıştı bayılmıştım.
benim yaptıklarım sert oluyor bende yumuşak seviyorum. beceremedim bi türlü yapmayı
iyi aksamlar kizlar hepinize..
ben de cikiyorum
kizlar benim moralim bozuldu.
sanirim topikten ayrilma zamanim geldi.
baksaniza nerdeyse verdigim kilonun yarisini geri aldim.
sizler gibi degilim, spor yapamiyorum, diyet deseniz kor- topal gidiyor.
burda sizleri bosuna mesgul ediyorum varligimla..
:çok üzgünüm: artik ben menu falan yazmicam sanirim ya, ck canim sikildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?