50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canim cok tatlisiniz düsüncelisiniz sizi yerim ben
doktoru aradim ama persembe günü ara dediler doktor bu arada magnezyum ve kalyum takviyesi vermisti. ümitliyim iyiyim, bisey cikmaz gibime geliyor artik

aman aman cnm çıkmasın bir şey, çıkarsada önemli bir şey olmasın yeter ki, hayatta en önemli şey sağlık malesef çoğu kez farkına varmasak değerini bilmesek, mutlu olmak için yeterli görmeksekte ............ sende çok tatlısın

walla aygirli sayende canım 3 kilo verdim 60 ile başladım 57 yim suan öyle morelim düzgün ki motivasyonun menülerimizi değerlendirmen süperdi canım

slm kızlar 2 gündür giremiyodum nete nasılsınız ??? kızımı doktora götürdüm genel bi muane olsun diye kontrole.. pazartesi ve bugün yani (SAlı) günkü menülerimi yazıyorum ...
PAZARTESİ
SABAH
1 simit 1 ayran ve 1 brdk çay
ÖĞLE
ÇEYREK TOST 1 bardk çay
AKŞAM
1 KASE ÇORBA 1 TANE KIYMALI PİDE 1 ayran salata
ARA
1 kupa yeşil çay ve 1 kurabiye
yatarken 1 elma yarım saat spor ve 2,5 lt re su içtim
SALI
SABAH
2 servis KAŞIĞI patates salatası 2 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
yarım poğaça
yarım yumurta
4 tane zytin
2 bardak tek şekerli çay ( 1 haftada 3 kilo verince şekeride ödül olarak sadece sabahları içeyim dedim sakıncası yoksa kızlar )
1 dilim ekmek
ÖĞLE
IHLAMUR
poğaça 1 tane
AKŞAM
KESME ÇORBASI 1 KASE
1 tane palamut balık yedim
2 dilim ekmek
salata
ARA
Yeşil çay yarım halley
1 tane kurabiye
yine sporumu ihmal etmedim sabah yarım saat spor yaptım 2,5 ltre su içtim

bana henuz doktor soylemedi tahmini dogum tarihini, ben de unuttum sormayi
bizimki de 25 agust. olursa babasiyla ayni olacak . bakalim basak da olabilir aslanda. bilmiyorum )

hmm, yararli bilgiler cnmm
ultrasona girdim cnm gecen cmr. gorduk ama daha cok kucuk 7 mm.
Allah onu melekleriyle korusun da cabucak buyusun umarim :97:

GÜÜNNNAAAAYYDDDDIIIIIIIINNNNNNNNNN
yirim ben onu yirim yirim 7 mm miş amanda aman
allah nazarlardan saklasın onu

şuleulkucum salı günkü menümüü açıklıorum şok şok flash flash

2 bardak su
1 hurma
(20 dk sonra)
1 haşlanmış yumurta
1 fincan 5i 1 yerde çay

Ara
2 bardak su
1 fincan çay
1 hurma

öğlen

soslu tava köfte
erişte( çok az)
yoğurt
salata

ara
1 kuru incir 1 kücücücük galate ( incir kan şekerimi düşürüo dengelemek için attım ağzıma)
1 5i1 yerde çay

Ara
1 çay
2 kuru kayısı

Ara
1 su
1 hurma

Akşam
1dilim kızarmış ekmek
Domates
Salatalık (keten tohumlu)
Çay

Ara
Kruvasan
Su su su=)

Spor 20 dk

gunaydin kizlarrrr

sule cnm dunku menum

sabah
yarim simit
yarim salatalik
1 ucgen peynşr
bikac zeytin

ara
1 bardak sikma havuc suyu

ogle
1 kase ezogelin corbasi
1 yemek kasigi tavuklu nohutlu pilav
1 kase cacik

ara1
1 bardak sikma havuc suyu

ara2
ceyrek simit
bikac yesil/bikac siyah zeytin

aksam
1 tabak yaprak sarma
1 bardak ayran

ara
-

(aksam dolmalar cok geldi, midemi rahatsiz etti, ara yapamadim ustune )

optum cnm,
agzina saglik simdiden

Günaydın kızlar birkaç gündür giremedim anchusaya kilomu da bildiremedim oğlum hasta acil servise gidip geliyoruz o yüzden bu haftalık izin istiyorum sizden yediklerime dikkat edemiyorum spor da yapamıyorum haftaya görüşmek üzere...

1 çay bardağı sahlep 80-90 kaloriymiş baktım....

öğle v akşam yeğenide 3. besin grubundan besin almaışın bunun dışına çok güzel puanın 8

öğlen krep hmur e sadece yarım domates yemişin olmamaış ve akşam 3. besin grubun yok bunu için puanın 7

haria bir menü tebik ederim........puanın 10

sabah birazda peynir yeseydin çok güzel olurdu......aran yok... öğle yemeğin çokaz.... ölen z yedn için arada biküvi yemişin çok sağlıklı deil onun yerine meyve ile yanında süt ayran yoğurt olsa daha iyi

en iyi öğün akşam çok dengeli olmuş... ama ara yok...

veee suuu eğer yeterince su içmezsen kilo veremezsin..... parçalanan yağlar su ile dışarı atılıyor.....2,5 lite şişeyi dodur akşama kadar gel git iç......

çok güzzel bir menüüü bir çok kişiye bu halinel bir örnek oluyorsunnn terik ederim.....akşam yemeğinde 1. bsin grubun eksik..bide aran yok puanın 8

sabah ekmek yokkkk olmamaış puan vermiyorum bu sefer dn uyarmıştım.......arların ve öğle yemeğin çok güzelllll akşam 3. besin grubun eksik

bidee kruvasan ekmek gibi bir şey değiimiydi tek onumu yedin

çok geçmiş olsn işn kötü br şey yoktur...... izin ne demek ne zaman istersen geri katılıın aramıza.....

Herkese günaydın,

Salı günkü menümü yazıyorum:saygılar koçum...

Sabah:Bir bardak çay az şekerli,azcık tereyağ,bi kk peynir,bir dilim kepek ekmeği,iki zeytin,

Ara:bir elma,bi avuç yaban mersini

Öğle:iki adet kepek ekmeğinden yapılmış kaşarlı tost,4 minik çikolata yedim.(ama minnacık bilye büyüklüğünde)

Ara:yarım muz,bi avuç yaban mersini,5-10 antep fıstığı

Ara:bir portakal

Akşam:Bir tabak Yoğurt çorbası,biraz haşlanmış kaz ve biraz bulgur pilavı,üç-dört turşu ve 5-6 dal marul

iki tane de ceviz büyüklüğünde top çikolata yedim,regl dönemi çikolatasız olmuyo napayım...

yatmadan da iki kivi yedim.

Spor olarak,sabah 30dk. leslie yaptım,akşam da 45 dk. leslie+aerobik+dans yaptım.2 lt.su hep

içiyorum zaten.

eşimle dışarı çıkmıştıkya beni kandırdı iki dilim pizza ile kola içtim
çok pişmanım
böhühü

pizzaya değilde kolay pişman olabilirisin...... evde potakal suyunu içtimi bari gidice yadameyve yedinmi???

önceliklee çok geçmiş olsun inş bir şey çıkmamıştır....... gelelim menüneeeee... malasef çok kötü 2 gündee araa yok meyve yok sebze yokkkk varsa yoksa karbonhidrat.... böyle giderse verdin kiloları geri alırsınnn....

pazartesi

ara yok sabah simit öğlen tost olmamış... akşam öğünün en iyi öğün..... ama rada tek kurabiye olmamış tatlı ile yapılan aralara puanvermiyorum puanın 6

salı

sabah he 2 servis kaşığı patates hem yarım poğaca hem ekmek ..çokkkkk fazlaaaaaa olmuş....
bide ara yok öğlene tekrar poğaca akşama kesme çorba hmaur zaten bide 2 ekmek yemişin olmamaış arada ersen felakaet gene 2 tane tatlı yediğin için hem puan vrmiyorum hem - alıyorsun.... insan meyve falan yer puanın 4

azul hangi menü dünkü....salı günüe ait 2 tane menü var yazdığı......

bende yazayım menümü

sahurda

1 tabak etli nohut yeeği
2 küçük dilim ekmek
1 bardak süt
1 kurabiye ( anchusanın verdiğim hindistan cevizli çok güzle oldu tavsiye ederim......)

iftarda
1 sütaş tatlım ( son kullanma taridi geçiyor daa evde 4-5 tane daha var bende yiyim bitsindedim)
1 elma

akşam
2 tavuk baget ( maggi fırın harcı ile çok güzel oluyr tavsiye ederim)
2 kaşık pilav
salata

ara
1 avuç leblebi
braz yaban mersini
biraz dut kurusu

ara

yarım portakal
yarım mandalina
1 kivi

spor yok... okul çok soğuktu dondum eve gittim yattım hemen...... benimpuanımda 8

Son düzenleme:
Günaydin kizlaaar

Daisycim, vok sagol, sagligimizin kiymetini bilmeliyiz...

Lachesis, tatlim umarim degilimdir, doktordan sonuc bekliyorum.

Nazzz, senin adina cok sevindim ama dikkat et bu kadar hizli verince kiloyu almak da hizli oluyor.
Moralin iyi, tartin iyi, korumaya bak derim ben.

Hatice84 gecmis olsun cnm...

Kocum tesekkürler 10 Puan wooow

çok güzzel bir menüüü bir çok kişiye bu halinel bir örnek oluyorsunnn terik ederim.....akşam yemeğinde 1. bsin grubun eksik..bide aran yok puanın 8

sagol cnm , tesekkur ederimm.
giderek daha iyi oluyorum canim, eskisi gibi 10 puanlari kapamiyorum ama buna da sukur)

Son düzenleme:

günaydinnn.... demin "saclari uzamayanlar" topiginde bir yazi okudum. maya özellikle hamilelik doneminde cok faydaliymis.. b5 ve diger aminoasitler oldugu icin.. sac uzatmasi icin ben 3 gunde 1 1 bardak sute 1 tatli kasigi ekleyip iciyorum..

canim ben de merak ettim ins önemli birsey degildir... haberlerini bekliyorus :))

ben sac uzatma disinda bide gürlessinler isterdim.. benim alnim acik, yüz cevresindeki minik saclar gürlessin diye trasliyorum onlair bir süredir...

haber ederim canim...

ben sac uzatma disinda bide gürlessinler isterdim.. benim alnim acik, yüz cevresindeki minik saclar gürlessin diye trasliyorum onlair bir süredir...

haber ederim canim...

traslamayi ben de duymustum. ben 4 yasindayken annemler 2 ser hafta ara ile 2 kere tum kafami komple tiraslamislar. ince telli, sari ve cok cok az olan saclarim sonrasinda kestane tonunda ve oldukca gur cikti :))

tabi ünv sinavi ile birlikte bana dahil olan sac koparma takintim yuzunden suan acikliklar mevcut insallah bu salak huydan kurtulabilirim... ama neredeyse 8 yil oldu hala stresli bir doneme girsem elim kafama gider, oynar oynar sonra elimde kalan teli ceker koparirim...

mayayi hergun icmek istemiyorum cunku diger kil tuy ne olur bilmiyorum birden recep ivedik e donusmeyelim de P

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…