ay ben de bugünlerde böyleyim havalrdan mıdır nedir pek halsizim, hiç spor yapamadım kaç gündür
Koç sensin motive et azcık bizi, tabi bu saatte değil:)
:roflol: :roflol:
ben en çok müzikle coşarım bak böyle anlarda
offf birde aksilik yarın misafirim var yaa :bbo:bugünde vardıbenneyaptımki
ilgilenemiyorum bölümlee:1ninca:
Haftasonu pek giren olmuyor zaten dert etme cicim:)
ay ben de bugünlerde böyleyim havalrdan mıdır nedir pek halsizim, hiç spor yapamadım kaç gündür
Koç sensin motive et azcık bizi, tabi bu saatte değil:)
canım sende mide bulantısı varmı benim var ince ince 1 haftadır :uhm:
allahtan sürekli değilbenneyaptımki
Diyetten vücut yorgun düşmüş olabilir mi??? Ben de regl oldum kızlar yaa daha 10 gün var( geç gelir erken gelmezdi bu ne oldu bu sefer yaaa
durup dururken değil de, araba falan tutuyor normalde hiç tutmaz
Mideler boşluktan hava yaptı zanlımca o yüzden mide bulantısı var :dance:
bol lifli gıdalar yemek lazım, az lifli yiyince sinirim sistemi yavaşlıyor. ondan bulantı olabilir.
Ben de ölçüldüm sonunda:
Göğüs:82
Bel:64
Kalça 94
canlarım nasılsınız yahu ben geldım:))
1- ya benım gunlerım asırı kotu gecıyor nasıl olacak bılmıyorum boyle(
2-alt bacagımın arkası ınanılmaz agrıyor ne yaptım ne ettım bılemedım(
3-selulıt yagı aldım bugun:)))
iyiyiz canım sen nasılsın dicem ama iyi değilim demişsin
yaaa niye günlerin kötü geçiyor yemekle mi alakalı
alt bacağınında ağrısı sporla alakalıguclubacismile bence dikkat et:sm_confused:
evet canım yaa yemekle alakalı ama hergun de kotu gecmez kı resmen hergunum ıvır zıvır ve de kalorısı cok yuksek olan seylerle gecıyor ısmını vermeyım sımdı kaydirigubbakcemile
valla annemle gıttıkten sonra oldu bugun ve yarın gıtmeyecegım umarım pazartesıne duzelır de tekrar gıderım nıye oldu kı normalde de yapıyordum ben spor ama bu bayaa bı zorladı sankı yaa sempatiksalakcinni
Canım soğuma egzersizlerini yapıyor musun spor bitiminde kaslarını dinlendirmek için o bi bakıma .. Eğer normal spordan fazlasını yapmış ve zorlamışsan da olur ...
Et kesiği gibi mi?
hocaların gözetiminde yapınce farklı kaslarda çalışıyor o bacağını zorlamayacak hareketlere yap tatlım yerimsenibenevet canım yaa yemekle alakalı ama hergun de kotu gecmez kı resmen hergunum ıvır zıvır ve de kalorısı cok yuksek olan seylerle gecıyor ısmını vermeyım sımdı kaydirigubbakcemile
valla annemle gıttıkten sonra oldu bugun ve yarın gıtmeyecegım umarım pazartesıne duzelır de tekrar gıderım nıye oldu kı normalde de yapıyordum ben spor ama bu bayaa bı zorladı sankı yaa sempatiksalakcinni
canım benım normalde evde vıdeoları falan yapardım sımdı turkıyeye gelınce annem spora yazılmıs aletlı hem de normal hareketler falan ona gıttım ama sonrasında hemen bu sankı kas ustuste gelır yaa cok fena agrıyor et kesıgını bılemedım valla canım benım yaa bıttıkten sonra da gevseme hareketlerı yaptırıyor hocamız ama bıraz kısa tutuyor ondan mı acaba sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?