- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi maviboncukcum
-
yok gülüm hiç bişi yemicem dediğin gibi ödül olsun kaç gündür bişi yemedim suan bile acıktım hatta ama yemek yok birazdan eşim gelir oğlanı parka götürcez orda aletler var biraz spor yaparım hem iyi olur...burdayım bebem ya sen çıkmışsın forumdan ben gırmışım valla..( makarna :)) ıyı hadı ödül olsun sana ama deidğin gibi akşama meyve dahıl bişi yeme yoğurt dışında hayatım..
valla canım ben bayağı baktım ıyı birşey örneklerde oyle gosterıyor valla..senın için daha ıyı işte dışarı çıkmadan evde yapabılırsın..ben valla sabah akşam bıle yaparımda hareketler baya hareketli :)) mazallah düşük felan yaptırabılır kız..o yuzden tırsıyorum...sen yap yapp..hava sıcaksa al kız bişi olmaz sıcak su içirirsin üstune oldu bıttı bız yıyemıyoruz baree kuzucuk yesın..
yok gülüm hiç bişi yemicem dediğin gibi ödül olsun kaç gündür bişi yemedim suan bile acıktım hatta ama yemek yok birazdan eşim gelir oğlanı parka götürcez orda aletler var biraz spor yaparım hem iyi olur...
bi bakayım bende uyarsa yaparım onun cd si falan varmı acaba yaa netten zor oluyo indirsem mi kız bilgisayara pek anlamam kocişime söleyim de yapsın bari... Akşama alırım dondurma söz verdim cünkü uyuyo suan uyursan alcam demiştim uyanınca ister zaten hemen hiç unutmaz sıpaa
haklısın kızz oğlumla hoplaya zıplaya spor yaparız güzel olur vallaa.... Bence moralini bozma canım olur elbet daha önce kaybın oldugu için tekrar gebelik en az 6 ile 9 ay arası değişir... Benim ilk kaybımdan 9 ay sonra hamile kalmıştım acele etme hayırlısı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli versingunaydın hayatım..varmış dvd leri felan ama nettende direk ındırsın eşin bılgısayara hemen açıp ızlersın...ben ındırmedım ama forumda okudum ındırenler varmış..sen hergun yarım saatını versen süper olur işte..kuzuda yanında hoplar zıplar oyun gibi bişey yapıyosun zanneder kız o :)) yavrum ya eğlence olur onada sende sporunu yapmış olursun bende çok ıstıyorum(
cumartesıde doktoruma gıdıcem randevu aldım bakalım..ıkı aydır neden gebe kalamadığımla ılgılı...
kuzum ekmek peynir ve yumurta hepsini bi arada yemişsin ekmeği yeme bence... Hergün 1 tane yumurta yememnin zararı olmaz ya yüzün çökmez hem bende merak ediyorum hem senin hem kendimi sanırım benim uzun süre daha tartım yok anneme gidemeyeceğim bu hafta eşim nöbetçiymiş hafta sonu07,00 de ıkı bardak ılık su ardından bır yarım saat içinde 5 adet kiraz yedım
08,30 da kahvaltı dört dilim domates bır haşlanmış yumurta beyaz peynır ıkı dilim ekmek yedım
10,00 gibi ıkı adet taze kayısı yıyeceğim
12,30 da öğle yemeği çorba ve bır tabak ne gelırse artık menude o nu :)
15,00 gibi bir salatalık
18,00 gibi bir yeşil elma
eve gidince bır saat yürüyüş için spora ineceğim..gelınce bır soda içip günlük öğünü bıtıreceğim.
Gün içinde 3 lt ılık su tüketmiş oluyorum mutlaka bilginize..tartılmaya son bir hafta...haftaya bugun ya çok mutlu yada hayal kırıklığı yaşayacağım..duruma gorede diyetımı bırakıp karatay uygulayacağım...
Pınarcımm opuldun...
Günaydınnnn
7.00 kalktım 2 brd ılık su
09.30 1 yeşil çay 1 beşibiyerde
12.00 1 dilim karpuz bi kase yogurt yerim
18.00 1 dilim karpuz yerim
bugün hiç iştahım yok midem bulanıyo sabahtır beri spiral olmasa hamileyim sanki diyeceğim
3 lt suyumu da içerim
2-3 fincan daha bitki çayımı da içerim
bu çok azzzmetabolizmanı çok yavaslatır bu diyet sabah bol proteinli bi kahvaltı yapki meto çalısmaya baslasın canımmmm
ilk basta verdğin diyet zaten dukan kartay vari bir seymis ve kesinlikle kilo verilirr o diyetle keske dayanabılsekk
haklısın kızz oğlumla hoplaya zıplaya spor yaparız güzel olur vallaa.... Bence moralini bozma canım olur elbet daha önce kaybın oldugu için tekrar gebelik en az 6 ile 9 ay arası değişir... Benim ilk kaybımdan 9 ay sonra hamile kalmıştım acele etme hayırlısı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli versin
aminn canım ınşallah agzın dualı olsun valla..
kuzum ekmek peynir ve yumurta hepsini bi arada yemişsin ekmeği yeme bence... Hergün 1 tane yumurta yememnin zararı olmaz ya yüzün çökmez hem bende merak ediyorum hem senin hem kendimi sanırım benim uzun süre daha tartım yok anneme gidemeyeceğim bu hafta eşim nöbetçiymiş hafta sonu
bende merak edıyorum ama takılmıyorum..bakalım duruma gore menuyu değiştiricem..mahzenlede konustuk diğer forumda felan karatay uyguluyorlar sonuclar harıka valla paylaştım düşüncelerini memnunlar..bende başka bır forumda bi dıyet okudum uygulayan kişi yazmış bayagı ayrıntılı bak link verıyorum bı ıncelersın..buna bakarak bende aslında bır liste oluşturdum kendıme ama su onumuzdekı hafta kı kg durumuma gore değiştirecegım listemı..şimdiden hazırladım yınede..sende bır bak bakalım nasıl sence? ben sana dedım hoplaya zıplaya spor oh miss valla..yapın beraber senın için sakıncalı bır durum yok nasılsa gebelık gibi..barı rahatken yapıver tatlım.googledan bakarsın canım pratik diyet yazdınmı sitesı çıkıyor
bu linki dediğim dıyetın canım..
Pratik Diyet
bu mu canım senin dediğin
bugun çok mutluyumm :))
ilk olarak akşamı anlatayım kızlar..ben soylemıştım bılıyorsunuz her ayın 20 sınde tartılacağım diye..eczanede tartılmıştım başlarken..evıme baskül almamıştım..kocam dayanamamışş dün işten gelırken kendısıne ceviz vs..diyet için birşeyler sipariş etmiştim ve o da gitmiş bana baskül almış..benden meraklı çıktı kilom konusunda :)) eve geldıkten sonra bende dayanamadım tabiki birlikte tartıldık..
kızlarrrrrrrrrrrrrr henuz 1 ay olmadı ve ben 6 kilo vermişimmmmmçok mutluyum valla...suan 78.00 kg.yum..
bugun çok mutluyumm :))
ilk olarak akşamı anlatayım kızlar..ben soylemıştım bılıyorsunuz her ayın 20 sınde tartılacağım diye..eczanede tartılmıştım başlarken..evıme baskül almamıştım..kocam dayanamamışş dün işten gelırken kendısıne ceviz vs..diyet için birşeyler sipariş etmiştim ve o da gitmiş bana baskül almış..benden meraklı çıktı kilom konusunda :)) eve geldıkten sonra bende dayanamadım tabiki birlikte tartıldık..
Kızlarrrrrrrrrrrrrr henuz 1 ay olmadı ve ben 6 kilo vermişimmmmmçok mutluyum valla...suan 78.00 kg.yum..
kızlar bende size katılabilirmiyim.diyet konusunda bir türlü dikiş tutturamadımboyum 172 kilom 93. Ekmek yememek biraz zor olcak tabi ama denicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?