6 ayda 53 kilo şaka gibi:)

burdayım bebem ya sen çıkmışsın forumdan ben gırmışım valla.. ( makarna :)) ıyı hadı ödül olsun sana ama deidğin gibi akşama meyve dahıl bişi yeme yoğurt dışında hayatım..
yok gülüm hiç bişi yemicem dediğin gibi ödül olsun kaç gündür bişi yemedim suan bile acıktım hatta ama yemek yok birazdan eşim gelir oğlanı parka götürcez orda aletler var biraz spor yaparım hem iyi olur...

bi bakayım bende uyarsa yaparım onun cd si falan varmı acaba yaa netten zor oluyo indirsem mi kız bilgisayara pek anlamam kocişime söleyim de yapsın bari... Akşama alırım dondurma söz verdim cünkü uyuyo suan uyursan alcam demiştim uyanınca ister zaten hemen hiç unutmaz sıpaa

gunaydın hayatım..varmış dvd leri felan ama nettende direk ındırsın eşin bılgısayara hemen açıp ızlersın...ben ındırmedım ama forumda okudum ındırenler varmış..sen hergun yarım saatını versen süper olur işte..kuzuda yanında hoplar zıplar oyun gibi bişey yapıyosun zanneder kız o :)) yavrum ya eğlence olur onada sende sporunu yapmış olursun bende çok ıstıyorum (

cumartesıde doktoruma gıdıcem randevu aldım bakalım..ıkı aydır neden gebe kalamadığımla ılgılı...

07,00 de ıkı bardak ılık su ardından bır yarım saat içinde 5 adet kiraz yedım
08,30 da kahvaltı dört dilim domates bır haşlanmış yumurta beyaz peynır ıkı dilim ekmek yedım
10,00 gibi ıkı adet taze kayısı yıyeceğim
12,30 da öğle yemeği çorba ve bır tabak ne gelırse artık menude o nu :)
15,00 gibi bir salatalık
18,00 gibi bir yeşil elma
eve gidince bır saat yürüyüş için spora ineceğim..gelınce bır soda içip günlük öğünü bıtıreceğim.

gün içinde 3 lt ılık su tüketmiş oluyorum mutlaka bilginize..tartılmaya son bir hafta...haftaya bugun ya çok mutlu yada hayal kırıklığı yaşayacağım..duruma gorede diyetımı bırakıp karatay uygulayacağım...

pınarcımm opuldun...

haklısın kızz oğlumla hoplaya zıplaya spor yaparız güzel olur vallaa.... Bence moralini bozma canım olur elbet daha önce kaybın oldugu için tekrar gebelik en az 6 ile 9 ay arası değişir... Benim ilk kaybımdan 9 ay sonra hamile kalmıştım acele etme hayırlısı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli versin
kuzum ekmek peynir ve yumurta hepsini bi arada yemişsin ekmeği yeme bence... Hergün 1 tane yumurta yememnin zararı olmaz ya yüzün çökmez hem bende merak ediyorum hem senin hem kendimi sanırım benim uzun süre daha tartım yok anneme gidemeyeceğim bu hafta eşim nöbetçiymiş hafta sonu

Günaydınnnn
7.00 kalktım 2 brd ılık su
09.30 1 yeşil çay 1 beşibiyerde
12.00 1 dilim karpuz bi kase yogurt yerim
18.00 1 dilim karpuz yerim
bugün hiç iştahım yok midem bulanıyo sabahtır beri spiral olmasa hamileyim sanki diyeceğim
3 lt suyumu da içerim
2-3 fincan daha bitki çayımı da içerim

bu çok azzz metabolizmanı çok yavaslatır bu diyet sabah bol proteinli bi kahvaltı yapki meto çalısmaya baslasın canımmmm

ilk basta verdğin diyet zaten dukan kartay vari bir seymis ve kesinlikle kilo verilirr o diyetle keske dayanabılsekk

haklısın canım zaten bunu bu sekilde 1 hafta falan yapacagım cünkü gecen hafta içinde 3 kilo birden aldım onu talafi etmeye calısıyorum... ya ben normalde de kahvaltı yapamıyorum ki alışkanlığım yok

bende merak edıyorum ama takılmıyorum..bakalım duruma gore menuyu değiştiricem..mahzenlede konustuk diğer forumda felan karatay uyguluyorlar sonuclar harıka valla paylaştım düşüncelerini memnunlar..bende başka bır forumda bi dıyet okudum uygulayan kişi yazmış bayagı ayrıntılı bak link verıyorum bı ıncelersın..buna bakarak bende aslında bır liste oluşturdum kendıme ama su onumuzdekı hafta kı kg durumuma gore değiştirecegım listemı..şimdiden hazırladım yınede..sende bır bak bakalım nasıl sence? ben sana dedım hoplaya zıplaya spor oh miss valla..yapın beraber senın için sakıncalı bır durum yok nasılsa gebelık gibi..barı rahatken yapıver tatlım.googledan bakarsın canım pratik diyet yazdınmı sitesı çıkıyor

bu linki dediğim dıyetın canım..

Son düzenleme:

günaydın bitanem karatay hakkında bende epey araştırma yaptım ama ben normalde de o kadar yiyemiyorum menüleri cok dolgun... bana uymadı yani pek belki ilerde düşünürüm... link görünmüyo canım yaa bi bakayım ben dedğin siteye...

bugun çok mutluyumm :))

ilk olarak akşamı anlatayım kızlar..ben soylemıştım bılıyorsunuz her ayın 20 sınde tartılacağım diye..eczanede tartılmıştım başlarken..evıme baskül almamıştım..kocam dayanamamışş dün işten gelırken kendısıne ceviz vs..diyet için birşeyler sipariş etmiştim ve o da gitmiş bana baskül almış..benden meraklı çıktı kilom konusunda :)) eve geldıkten sonra bende dayanamadım tabiki birlikte tartıldık..

kızlarrrrrrrrrrrrrr henuz 1 ay olmadı ve ben 6 kilo vermişimmmmm çok mutluyum valla...suan 78.00 kg.yum..

07,00 ıkı bardak ılık su yarım saat sonra 5-6 kiraz
08,30 da kahvaltı bir domates biraz beyaz penır 4 tane etı form ıkı ceviz
10,00 da ara ıkı taze kayısı yıyeceğim
12,30 da öğle bır kase corba ve bır tabak yemek ne gelırse artık..sevmedığım birşey geldığınde yemek yerıne bır kase cacık yıyorum
14,30 da ara etı form ile ıkı cevız bır bardak sekersız çay tabıkı
16,30 gibi semız otu salatası bol yoğurtlu
18,00 gibi bir elma yıyeceğim..

19,00 da evımdeyım..bu akşam temızlık yapacağım o da bana yeterli spor olur yatana kadar suyuma devam..günlük 3 lt yi de gecıyorum bu ara sanırım havalarda sıcak olunca gıdıyor...

tebrik ederim canim, masaAllah sana spor yapiyormusun peki?

oy oy oy valla cok sevindim tatlım yaa süpersin maşallah böle devam et
Ne güzel kız darısı bana inşallah su ara boşladım gene biraz ama pazartesiden itibaren genesıkı tutcam kendimi kıskandım seni... Heveslendirdin valla hadi bakalım durmak yok tam gaz devam.....

Kızlar bende size katılabilirmiyim.Diyet konusunda bir türlü dikiş tutturamadım Boyum 172 kilom 93. Ekmek yememek biraz zor olcak tabi ama denicem :)

kızlar bende size katılabilirmiyim.diyet konusunda bir türlü dikiş tutturamadım boyum 172 kilom 93. Ekmek yememek biraz zor olcak tabi ama denicem :)

canım tabiki katılabilirsin cok memnun oluruz... Ben bu diyeti yapamadım sadece bilgilendirme amaçlı açtım konuyu... Pazartesi günü karpuz diyetine başlıyorum ekmek de var onda istersen yapalım beraber bi nette araştır bakalım haosuna giderse pazartesi başarız hem destek oluruz birbrimize ben sana diyet listesini göndereyim...

KARPUZ DİYETİ

Hedef: 1 haftada 5 kilo.
Günlük kalori: 900 Kcal

Yaz mevsimi insan ister istemez ağır ve yağlı hiçbir şey yiyemiyor ve bol kalorili her şeyden uzak duruyor. Dolayısıyla bu mevsimde diyet yapmak daha kolay oluyor.İşte bu sıcak yaz günlerinde sizi serinleterek kilo vermenizi sağlayacak bir diyet öneriyoruz. Bu sayede hem haftada 5 kilo verebilir hem de hararetinizi ve susuzluğunuzu dindirebilirsiniz. Temeli karpuza dayanan karpuz diyeti tatlıya düşkünler için de ideal.

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
1. GÜN

Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 30 gram (Bir kibrit kutusu büyüklüğünde) peynir, 1 dilim light ekmek
Öğle : 1 dilim karpuz, 30 gr peynir, 1 dilim light ekmek
İkindi : 1 dilim karpuz.
Akşam : 200 gr ızgara tavuk göğsü, Salata, 1 dilim light ekmek
Gece : 1 dilim karpuz, 1 dilim light ekmek

2. GÜN

Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 1 fincan çay, 1 adet yumurta, 1 dilim light ekmek
Öğle : 1 dilim karpuz, 200 gr patlıcan salatası, 200 gr light yoğurt, 1 dilim light ekmek
İkindi : 1 dilim karpuz
Akşam : 200 gr ızgara biftek ya da yağsız teflonda sote yapılmış 200 gr kuşbaşı et, salata, 1 dilim light ekmek
Gece : 1 dilim karpuz, 30 gr peynir

3. GÜN

Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 fincan çay, 1 dilim light ekmek
Öğle : 200 gram balık, salata, 1 dilim light ekmek
Akşam : 200 gr light yoğurt, haşlanmış kabak, salata

4. GÜN

Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 1 dilim light ekmek
Öğle : Yağsız mantar sote, salata, 1 dilim light ekmek
İkindi : 1 dilim karpuz, 200 gr light yoğurt
Akşam : 200 gr yağsız kıymayla yapılmış köfte, salata

5. GÜN

Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 30 gr peynir
Öğle : Fırında kabak mücver, 1 dilim light ekmek, salata
Akşam : 200 gr kuşbaşı et ve karışık sebzelerle hazırlanmış fırında güveç, salata
Gece : 1 dilim light ekmek, 1 dilim karpuz

6. GÜN

Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 1 yumurta ve 30 gr peynirle yapılmış omlet, 1 dilim light ekmek, salatalık, domates
Öğle : 200 gr light yoğurt, haşlanmış sebze
İkindi : 1 dilim karpuz ,1 dilim light ekmek, 30 gr peynir
Akşam : 200 gr light yoğurt, haşlanmış sebze, salata
Gece : 1 dilim karpuz, 30 gr peynir, 1 dilim light ekmek

7. GÜN

Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 1 dilim light ekmek
Öğle : 200 gr light yoğurt, haşlanmış sebze, 1 dilim karpuz
İkindi : 1 dilim karpuz, 1 dilim light ekmek
Akşam : 200 gr balık buğulama, salata, 1 dilim light ekmek
Gece : 1 dilim karpuz

Bi düşün canım sen istersen pazartesi başlarız menüyü değiştiririz kendimizce mesela ben köfte et yerine akşamalrı sadece haşlanmış tavuk ve salata yemeyi düşünüyorum onun gibi mesela... Ve ben ekmek yemeyecegim ayrıca gece yazanları yemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…