- Konu Sahibi maviboncukcum
-
kız bende baska yerden buldum caktırmaamannnnnnnnn boşver kızz geçti gittii bende yalan sölüyorsun dedin demeedim kızzz biz senle varya yan yana olsak kavga eder dururuz bee cadısın sen cadı neden daarılayım canım yaa senden iyi arkadaş mı bulcam bi daha sanki...
:))) deli hatun..güldürdün beni hee cadıyım ama süpürgem yoq :)))) alıverırsın gariiii....sagol canım benım sende ıyı olmasan boyle guzel olunmaz zaten..
cok ilginç denemek lazım biri bişi sölüyorsa vardır bi bildiği... ben soğuk su içiyorum arada cok sıcak burası yanıyo insan... strese bağlı da olabilir tabi bikaç gün yoktum ya sinirinden çatladın demi
aynennn bılıyosun ama yınede sensız bırakıyosun...löp löp yedın mamalarıda aldın kıloları hiç demedınkı arkadaşım orda aç açına çalışıor ben yıyorum barı en azından bı gıreyımde ıkı laf edeyım keyfı yerıne gelsın...ahh ahhhh :44: :))
ne diyon kızzz anlamadım vallaa... ama yapmışın galiba mahzen güzelce anlatmış saolsun....
aminnnn nazar değmesin arkadasımı cok seviyorum... fibocum beni sevdiğinden öle yapıyo alınmak gücenmek küsmek yok bizde...ben zaten 2-3 yere girip cıkıyorum ama en cok vaktim burda geçiyo...
günaydın bitanemmm valla benim ağzımda geçti menün güzel senin masallah... bende şimdi 2 çilek yedim üstüne büyük fincan sade kahve içiyorum.... tartım da yok delircem valla meraaktan yaa sen iyi dayanmışsın kızz....benim tartım annemde bakalım ne zaman gidersem oraya ancak o zaman tartılırım artık...
firdes hanım burdasınızzz nihayet karşılaştık valla... Süpürgeni ben alıveririm gari ucuz burda...
bencede bundan sonra fazla tartılmıcam böle daha azimli ve heyecanlı oluyomuş insan... bakalım aldıgım 3 kiloyu vermem lazım... ama napayım yaa kaynım baklava ustası doldurmuş gelmiş tatlıları yedim dayanamadım eee misafir olunca da hergün değişik bişşlr yapılıyo anlayacagın kendim kaşındım... ama olsun gözüm dıydu artık canım bişi istemiyo.... suyum benimde ılık arada 2-3 brd soğuk su içiyorum o kadar...aman ıyı çok şükür fena bişey ya o yara olayı ben antıbıyotığe devam valla..kafaya takma tartı olayını ki kılo vermek için azmın artsın..devamlı tartılmak bence ıyı değil tatlım..su konusuna gelınce günlük tükettığın suyu sakın soğuk içme hayatım..ılık sudur yağları yumuşatan..zaten soğuk su insanı tıkıyor fazla içemıyorsun..en azından damacanadan dırek iç..ben bırde üzerine sıcak su bıle döküyorum..ılıktan sıcak yapıyorum anlıyacağın..çok hararet bastığında bır bardak iç arada..ama 1,5-2 lt suyunu mutlaka ılık iç..
bencede bundan sonra fazla tartılmıcam böle daha azimli ve heyecanlı oluyomuş insan... bakalım aldıgım 3 kiloyu vermem lazım... ama napayım yaa kaynım baklava ustası doldurmuş gelmiş tatlıları yedim dayanamadım eee misafir olunca da hergün değişik bişşlr yapılıyo anlayacagın kendim kaşındım... ama olsun gözüm dıydu artık canım bişi istemiyo.... suyum benimde ılık arada 2-3 brd soğuk su içiyorum o kadar...
hee yaa sorma bacımm çok şükür kavuşturana..ıyı ki adresın yok bende yoksa senı bulamadığım zaman sınırımden çıkıp gelıvercem :))
allah razı olsun al şekerım uçar gelırım vallaha :))
napıyosun kızz valla özledım..hele anlatt
aynen benım taktığı uygula hayatım..her ayın 20 sınde bıldırım yapalım kilomuzu :)) hiç sevmem tatlıları valla profıterol bıtterlı pudıng dışında :)
amannn be aynı işte günlük tempo... misafirler varken epey yorulmuşum 2 gündür 10 kadar uyuyorum ama yarın erken kalkarım artık uyumak iyi değil çünkü... cocuklar mahvetti beni kavga dövüş oooo nasıl geçti 1 hafta anlamadım gitti... ama iyi oldu gezdik tozduk eltimi de severim iyi kadın sıkılmadım yani... hatta giderlerken ağladım bile...
oğlum bile arıyo hala onları arkadaslarım nerde diye...
dün evi sildim süpürdüm bugünde işim yok komsu cagırdı oraya gidecem öğlen...
şimdi eşim gelir canım aniden cıkarsam kusura bakma yemeğe geliyo...
aynen benım taktığı uygula hayatım..her ayın 20 sınde bıldırım yapalım kilomuzu :)) hiç sevmem tatlıları valla profıterol bıtterlı pudıng dışında :)
yorgunluk olur tabı..kalabalıkta vakıtte nasıl gecıor anlaşılmıyor dediğin gibi..ıyı barı değişiklik olmuş sanada..bızde artık bayram tatılınde çıkıcaz tatıle..fethıyeye gıdelım dedım bu senede bakalım hayırlısı..benımde yemek saatım geldı zaten hayatım çıkarım bende..hiç önemlı değil alıştım öğlenleri senın yemek hazırlama telaşına :)) napıcaksın mecburrrrrr...tostosuda öp yerıme...
fethiye ölüdenizi tavsiye ederim harika bi yer... bide saklıkente git canım bende istiyırum oaraları tekrar görmeyi... öperim teyzesi hadi afiyet olsun tatlım az ye bak kızarım haaa bende karpuz yicem şimdi... acıktım
Bugün erken kalktım ama gözüm hala uykuda... 2 brd ılık suyumu içtim. şimdide kahvemi içeyim de gözüm acılsın bari... Herkese iyi bi gün diliyorum firdescim özellikle sana canım...
canım hiç bişi istemiyo inanki dün aksam zorla yarım kase yogurt corbası yedim gece de misafirim vardı biraz meyve yedim ama bugün iyiyim.. Bende düşük tansiyon var o beni cok halsiz bırakıyor... Evde olmak rahat tabi istediğimi yapıp yiyorum dısarı cıksam da o öğünümü yanıma alıyorum eşim gülüyo bana...gunaydın bebeğim...sağolasın umarım senınde günün güzel gecer...bıraz halsız kaldım demişsin..bu ara en azından sebze hani özellikle çiğ tüketebılırsen yeşillik salatası,semız otu,maydonoz,dereotu vs.. Ve et ürünleri tavuk kırmızı et felan toparlarsın..o kadar vıtamınsızde kalma..sağlıklı bı kılo verımı olmaz..ben full evde olsam ınanılmaz rejım lıstesı yaparım kendıme ama malum şirkette bu kadarı oluyor..ne yemeği geleceğini bıle bılemıyorsun..dün öğlen tavuk sote yıyecektım bı geldı iğrenç gözüküyordu :)) yıyemedım çorbayla yarım tabak pilavı yedım mecbur..programladığım şey uymuyor bazen..ama evde oyle olmaz...hersey elının altında olduğu için..
ayyy benim de canım simit çekiyo vallaa bende mi yesem öğlen telafi ederim bi şekilde...öpüverem teyzesi ama cok fena sabahtır kapışıyo benle inatla dondurma istiyo bende almıyorum hasta olcak yaa sıpaa07,00 de ıkı bardak ılık su
08,30 da bır sımıt beyaz peynır ile (uzun zamandır ödülsüzdüm o yuzden yedım)
sımıt yedığım için ara öğün yok cezalıyım..
12,30 da öğlen çorba kesın ve bır tabak yemek (ne gelırse menude artık)
15,00 de ara öğün 3 tane kayısı (taze)
18,00 gibi semız otu salatası yıyeceğim..
Bu akşam sanırım muhteşem yuzyıl var..spora gıdemem.yoksa fılm gıdeceğim :))
herkese bol kılo vermeli günler diliyorum..özellikle pınarla bana tabıkı :)) teyzesının bebeğinide öpsün annesı....
ya canım bende cok duydum ama araştırma yapmadım nedense hiç çünkü oğlumdan yürüyüşe bile fırsatım olmuyo bazen... Aslında sporla desteklemek cok güzel tabi diyeti... Ama işte malumhayatım formda denk gelıyorum bakıyorumda jillian 30 days level 1-2-3 dıye bır sıkılaşma ve zayıflama programı var..nettende vıdeolarını ızledım pekte zor şeyler değil..konuyla ılgılı bılgın varmı..aslında yapılabılır her gun yapılarak bır ayda ne kadar fark olduğunu felan izledım harıkaa.. Fakat benım aklıma gebelık takılıyor..hareketleri yapmayı istıyorum açıkcası ama henuz öğrenmedığım bı gebelık oluşursa hareketler sakıncalı olabılır dıye düşünüyorum bu seferde...off hem zayıflamak ıstıyorum hem çocuk nasıl gıdıcek bu boyle bazen canım sıkılıyor ya( yuruyuşten başka birşey yapamıyorum bu yuzden
Fiboşumm nerdesin kuzum ben öğlen 1 tabak makarna yedim yaaaa akşama yemek yok bana...
canım hiç bişi istemiyo inanki dün aksam zorla yarım kase yogurt corbası yedim gece de misafirim vardı biraz meyve yedim ama bugün iyiyim.. Bende düşük tansiyon var o beni cok halsiz bırakıyor... Evde olmak rahat tabi istediğimi yapıp yiyorum dısarı cıksam da o öğünümü yanıma alıyorum eşim gülüyo bana...
ayyy benim de canım simit çekiyo vallaa bende mi yesem öğlen telafi ederim bi şekilde...öpüverem teyzesi ama cok fena sabahtır kapışıyo benle inatla dondurma istiyo bende almıyorum hasta olcak yaa sıpaa
ya canım bende cok duydum ama araştırma yapmadım nedense hiç çünkü oğlumdan yürüyüşe bile fırsatım olmuyo bazen... Aslında sporla desteklemek cok güzel tabi diyeti... Ama işte malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?