6 ayda 53 kilo şaka gibi:)

olmaz olmazzz canım benım sen arada kaçamak yapıyorsun o zaman isteklerımıze ulaşmak zorlaşır..bu gıbı durumlarda nefsını bastırmak için bı lokma kopart at ağzına.bı yudum kola bıttı..psıkolojık olarak tatmın et kendını aç değilim yedım dıyerek..sabahtan berı bişey yememenın zayıflatma etkısı yok bılıyosun..aç kalma..at ağzına bişiler aklına geldıkçe..hele suyu hıc unutma..akşam yemeği bencede yeme fakat bı kase yoğurt içine ıkı tane form bıskuı kır ye.veya meyve ye.havuç vs..bı bardak ayran..geçiştirici şeylere alıştır vucudunu tatlım hadii...başaracağız..

sorma lafları bıtmez..gerçi benımkı tırsıyor benden :) arkamdan konuşuyorsada ben duymuyorum zaten...inşallah verıces bakalım..allah uzun ömürler versın balım kuzuna...

haklısın bitanem ama sabahtır canım bişi istememişti ondan yemedim yani zayıflayayım diye değil... uzun süre aç kalınca bişilere saldırıyor insan... tamam kızz söz sana yarından itibaren kaçamak falan yok 1 haziranda 65 kilo olacagım.... hadi bakalım gaz ver bana gazzzzzzz

sorma lafları bıtmez..gerçi benımkı tırsıyor benden :) arkamdan konuşuyorsada ben duymuyorum zaten...inşallah verıces bakalım..allah uzun ömürler versın balım kuzuna...

benimkide zaten kıskançlığından yapıyo şimdi zayıflıcam görcek beni bu kez de yok çökmüşsün yok yüzün kötü olmuş gibi bahaneler bulacak gör bak... neyse ki ankarada kendisi görmüyom en son 2 sene önce görrmüştüm pek gitmiyoruz eşimin izin sorunu falan oluyo bazen... cok da lazım değil yaniii... saol bitanem ALLAH isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin dünyanın en güzel şeyi...

canım giremedim yaa sende gitmişsin yarın nasip olursa görüşrüz canım yarın bambaşka bi ben olarak cıkacagım karsına

gunaydın tatlım..benım mesai başladı..bende çay aldım kendıme içerken yazayım dedım bu sabahki menuyu.
şekersız çay
4 adet etı form
beyaz peynır
1 adet yeşil sivrri biber
kıbrıt kutusu yarısı kadar cevizli helva.

afıyet olsun bana :)
bencede artık bozmak yok ortam neresı olursa olsun.aç kalalım ama bozmayalım..
dün akşam işten sonra kocamla dışarıdaydık yürüyüş ayakkabısı almaya gıttık beraber.normalde olsa yemek yemeden eve gelmezdik kız..yemedım..eve gelınce aldım yarım bı göbek içinede maydonozu doldurdum limonu sıktım..hopp mideye valla..ben fenayım valla kafaya fena taktım.ıyı gıdıyor..buralardayım tatlım gelırsen çay keyfıne beklerım :) kuzuyuda öp benım yerıme

evettt ara öğün saatımız geldı..semiz otu salatası bizi beklıyor...afıyet olsunnn :))

mavişş nerdesın kız..geç kalkıyorsan ıyı değil yağ yakımı zorlaşıyor haberın olsun tatlım...

günaydın tatlım bende erkenciyim ama fırsat bulamadım girmeye malum oğlanla zor herzaman giremiyorum...aferin sana kızzz sen benim gibi kaçamak yapma sakın artık bende yapmıcam zaten kesin bakk kesinnn yaparsam kız bana tamam mı
burdayım bitanem sabah 7 de kalktım da oğlanda uyandı erkenden ev işleri yemek falan işte bu saat oldu şimdi de eşim yemeğe gelevcek 12 de...yogurtlu semizotu salatası yapacagım öğlene onu yiyeceğim tatlım hadi bana afiyet olsun...tabi sana da şekerim

haklısın çocuk ve ev hanımlığı hepsı bır arada zor..kolay gelsın canım sana..afıyet olsun..bravo salataya devam...ılık suyunu unutma.sakın kaçamak yapma..kaçamak yapacağın her şey için aklına direk onu yersen bır kg alacağın gelsın.iştahın kaçar :)) gorusurs bıtanem..

sabah kalkış 06:45
kahvaltı 07:15 5 zeytin; biraz peynir ;1 domates ; 1 kırmızı biber acıydı biraz;1 tane yumurta(eşime yaptım yemedi oğlumda yemedi bana kaldı atılmasın diye yedim
öğleye de yoğurtlu semizotu salatası yicem bugün tartıldım canım başka bi topikte tartı günümüzdü 68.6 bakalım haftaya kaç olcam 67 olurum insallah... sen kaç günde bi tartılıyorsun buraya sende bildir bence carsamba günleri tartı günümüz olsun olurmu şekerim..oğlumuda senin için öptüm ohhhhhh mis kokuluuuummm bebeğim benim...

emredersiniz komutanım senden iyi komutan olurdu haaa tamam canım yapmıcam kib gene girmeye çalışırım...

emredersiniz komutanım senden iyi komutan olurdu haaa tamam canım yapmıcam kib gene girmeye çalışırım...

:)) tamamdır tatlım.ben aslında ayda bır tartılmayı planlıyorum yoksa gözüm hep tartıda olacak en guzelı hazıranın 20 sınde tekrar tartılmak..rekor bır kg ya ulaşmak için :)) iple çekıcem..bence sende haftada bır tartılma..ayda bır kez o gunu bekleyıp kg yu gormek daha seruvenlı ve azim getırecek bize..tamam gırersen gorusuruz..ohhh miss yarasın öpücük..

bu arada kilon guzel gıdıyor durmak yok yola devam....tebrık...ideal kıloya geldığımızde alacagımız yorumlar ve kendı mutluluğumuz için kızz :))

ay cok yaa ben dayanamam o kadar haftada zor dayanıyom zaten bide kilo verdiğimi gördükçe daha cok azimleniyorum... bide diğer topikte carsambaları tartı günümüz bilidirim yapmam lazım o yüzden yani sen ne zaman istersen tartıl o zaman tatlımmm bu arada kaç yaşındasın canım sen...

:) ben dayanıcam buyuk bır zevkle vallahı..ne yaptın işler bıttımı şekerim..yaş 28 küçüğüm daha bee :))

bu arada öğlen yemeğimi de yedim 1 kase yogurtlu semizotu salatası... 2 tane de kuru incir yedim yemekten önce... şimdi ise yeşil çay ile beşibiyerde çayımı karısıtrdım onu içiyorum koca bi bardak...

12,30 da öğle yemeği menum mercımek çorbası bır kase.köfte 4 adet.kı dilim haşlanmış patates ile..

14,30 da bır kase cacık yıyeceğim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…