- Konu Sahibi maviboncukcum
-
günaydın şekerim
kusura bakma dün komsu geldi aniden cıktım tatlım yaa aklım sende kaldı ama giremedim geriye....sonra eşim geldi cocuk uyumak istedi falaan derken kaldı yani...
akşam da anama gittim orda bi güüzel bi kase dondurma yedim offf cok salağım ben bi bogazımı tutamadım yaa...
buün öğle yemeği yok bana cezalıyımmmmmmmmmmmm
canım yaa senide bırakıp bırakıp gidiyom kusura bakma malum ev hali devamlı oturamıyorum pc nin basında imkansız yani.... fırında da olsa hamur işi tatlım yaa bi daha ki sefere az ye ok... öğlen salata yedim çünkü kahvaltım yok bugün...akşama da biraz yogurt yicem semizotlu cok acktımgunaydın canım..bende dıyorumkı bu kız nıye bişey demeden çıktı gitti..ıyı ıyı kötu bişey olmasında onlar ev hallerı olacak tabı..sen dondurmayı göturdun bende acayıp canım mücver çekıyordu..tabı tavada kızartarak yapmadım..fırına attım..yağsız zaten..ve sebze olarak ne bulduysam kattım içine..pişincede 3 dilim yedım valla harıka gıttı :)) bugun 4 den snr bende bişey yemıyeceğim bu yuzden..sende hayatım öğlenı ye akşama yememe salata dahı olsa..öğlen yedığını gun içinde yakabılıyorsan fakat akşam yedığını bir iş dışında yakamıyorsun :)))) ay mavişş koptum hee nerden geldı kız aklıma şimdi o iş :))
kahvaltı menumu verıyorum
beyaz peynır
bır adet haşlanmış yumurta
dört dilim domates
sekersız çay
burdayımmmmmmmmmmmmmmmm bu kez de sen yoksunnnnnnnnnnnnnescafe clasıc bir fincan
ıkı adet etıform
saat 18,00 gibi bır elma yıyeceğim ve bu akşam akşam yemeği dıye birşey yok...salata vs..meyve..sadece su..bır saat kadar spor bır sade soda
maviş yıne kayıplarda :44:
Günaydın hatunlar nasılsnız bakalım bugün şimdi kalktım oğlum uyurken hemen gireyim dedim...
Kahvaltı canım istemiyo şimdi kahve içer kendime gelirim
bugün işim var gene mutfak dolablarını temizleyeceğim
fırsat buldukca girerim gene inşallah...
gunaydın canım..yaz temızlıklerıne başladın sen görüşemıyoruz :)
bende kahvaltı olarak peynır domates ve sandwıc ekmeği yedım çok tazeydı dayanamadım.. yedim..bugun o yuzden öğlenı bır kase çorbayla ara öğünüde semız otu salatasıyla geçiştireceğim..bugunde ben vereyım dedım kendıme ceza :)) akşam ıkı saat kadar spor yaptım ıyı geldı..
sana kolay gelsın hayatım...tosuncuğuda öp yerime..
sorma aslında yaz temizliğini cok oldu yapalı ama yolun tozundan sanki hiç yapmamış gibi oluyo bi üstünden geçiyom gene bugün sarma falan sarcaam eltime... severim eltimi iyidir saolsun yasımız da yakın anlaşıyoruz... benim anlaşamadığım kimse yoktur aslında sadece görümcelerle bazen uyuşamıyoruz o kadar...
sen de ceza verdin demek kız ben adetten galiba 68.5 cıktım bu sabah gecen haftadan beri 100 gr gitmiş sadece üzüldüm yaa neyse haftaya daha cok gider inşallah...
benim spora vaktim olmuyo bi türlü oğlum benden önce atlıyo koşu bandına "bende spor yapcam " diye.. cok fena yaa cocuksıpam benimm öpüverem teyzesi...sana da kolay gelsin canım senin iş de zor bee...
valla benım eve yaz temızlığı uğramadı henuz :)) gunluk takılıyoruz cumartesıden cumartesıye çalışınca napim ya.gorumculerle gelınler hep aynı şekerım..benımde bır erkek kardeşim var ıkı ablam var..kardeşime dıyorum sana gelıcek olan kız nanayıı yedii üç tane görümceyle başı belada kalır artık dıye :))
bu hafta daha çok dıkkat et o zaman şişkınlıkte olabılır tabı ama yınede olsunn..valla iş her turlu zor..ne yapalım çocuk olmayınca evdede oturulmuyor..bırde benım gecmişimde iş hayatı olunca arıyorum iş ortamını..çocuk dıyınce benım bat 8 hazıranbakalım ne olucak...öp öp ohh valla..ben çocukları çok sevıyorumda ısırıyorum dıye genelde benı gorunce kaçarlar :))) sagol bebeım sanada kolay gelsın..temızlıklerı bıtır banada dolma sar sana gelıcem rejımı bozıcak artık bır gunluğune :))
evet yeni bi gün daha başladı ve ben gözümü açıp buraya geldim gene... kahvaltı istemiyorumm cok da uykum var gideyim bi kahve içeyim kendime geleyim bari... sonra görüşürüz günlüğümmmm ve arkadaslarımmm
gunaydınn...evet hepimiz için hayırlı birgün olmasını diliyorum..özellıkle kıloların gıtmesi konusunda :)) öptüm canım
sabah menum
dort dılım domates
beyaz peynır
1 haşlanmış yumurta
ıkı dilim ekmek
bugun kendıme ceza verıyorummm..akşam spora gıdemedım..o yuzden akşam hiç birşey yemedım..bugunde devam cezaya..öğlenı çorbayla gecıreceğim..akşama doğruda bır elma yıyeceğim..taakii spor saatıne kadar..
kızzz ne oluyo sana bee ekmek yiyorsun hayırdırr kendine gel şekerim ekmek yokk... gerçi bende az önce 3 yemek kasıgı makarna yedim ama
sabah 7 de kalktım 2 fincan sade kahve
öğle 1 kase semizotlu yogurt içine nane ve pulbiber de attım biraz
akşam da 1 kase mercimek corbası içtim- 3 yemek kaşığı makarna yedim
2 yeşil çay
2 beşibiyerde
1.5 litre su
yatana dek 1.5 litre daha içerim
canım ztten makarnayı arada yiyorum ben ya hergün değl tabi... bence de zıvanadan cıktın sen.... kızz sorma o günden sonra yemedim zaten kiraz arada 1-2 yedim sadexe.. dolap dolu ama yemiyorum kızzz acayip kalorili o tür meyveler... ama ben karpuza dayanamıyorum daha hiç aldırmadım eşime olsa yemek yemem tabak tabak karpuz yerim... yemicez tatlım yemicez gidicek o pis kilolarrrrrrrrrrr başka caresi yok... ama ben simdi misafir gelince ipin ucunu birazcık kaçırabilirim ama sonra kaldıgım yerden devam..sormaa zıvanadan çıktım dimi hem bugun yedığım yumurtada fazlaydı..haftada birdi benım..bak dayanamadım görüyormusun..bugun sondu bebeğim..at fırçanı bıdaha yersemm :44: ılk gunki sistemlere devam..ayın 20 sındede tartılıcam ıyı bir kg görmem lazımm...
3 kaşık makarna normal hayatım..ben daha önce dıyetısyene gıdıyordum..o da verıyordu o kadar..tabı hergun yenmıyor...sen makarnayı boşverdee ondan bişii olmaz bıdaha bahcelere dalıptaa tatlı meyvelerı kazan gibi yemee :))) şeker deposu onlarr..tadında ye..
sonra yemekten değil meyveden kılo veremıceksın :::::(((( yemıcess yememelıyıssss yediremesslerrr...felsefemız bu..öpüyorummm..
ya hayatım şu bitki çaylarını ıcıyorsunda bır bılgın varmı gebelıkte kullanılıyormu...yeşil çay içilmesi hiçç önerılmıyor doktor tarafındanda beşibiryerde dediğin konusunda bılmıyorum..merak edıyorum ve içmek ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?