6 ayda 53 kilo şaka gibi:)

ah canım bu kv ler ve kocalar olmasa hayat çok daha güzel olacak ama onlar da bizim sınavımız naparsın, sabredecez mecbuurr :)

ah canım bu kv ler ve kocalar olmasa hayat çok daha güzel olacak ama onlar da bizim sınavımız naparsın, sabredecez mecbuurr :)

işin tuafı işte ben kendımde öyle bır mecburıyet hısetmıyorum bunuda alenı dile getırıyorum kayınvalıdemede eşimede..onlarında gözleri açılıyor..

kendımden başka kımseye mudanam yok desem daha doğru olur sanırım..
:)

Tabiki mecbur değilsin canım, vasfiye teyzenin taklidini yapmaya çalışmıştım, heleki senin çocuğun yok sen hiiçç mecbur değilsin, ortada çocuk olunca herşey daha farklı oluyor, inşallah rabbim sana da verir.. Ama evlilik böyle işte, ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama ama ben evlendiğim ay hamile kalmamış olsaydım çoktan boşanmıştım, bana göre değilmiş evlilik ama çocuk olunca insanın cesareti kırılıyor..

saol canım senide bekelriz aramıza... maksat hem diyet hem muhabbet burdaki dostluklar cok daha güzel... benim fikrim ilk kilolarını böle az yiyerek ver bence miden küçülür hem sonrası kolay olur...daha sonra mesela ilk hedefin 70 e düşünce daha sağlıklı bişeyler yaparsın sahsen ben öle yaptım çünkü bi süre sonra kilo verimi yavaslıyo ve motivasyon düşüyo tabi son karar senin sadce tavsiye...
ahhh kuzummm kim üzdü seni ben döverim onları saka bi yanada bosver canım bee amann onlar üzülsün bak kendine güvenen bi insansın eyvallah etme tabi ama eşine de hak ver sonuçta annesi sende eşisin hanginizden olsun oda haklı yani anne atılmaz ki ne de olsa yarın bigün inişallah sende anne olunca anlarsın ben bunu anne olunca anladım eş ve anne arasındaki durumları cok zor suan eşinin durumu üzülme gecer gider hersey... eşini al karsına konus acık acık bana böle davranma onun yanıdna diye... zaten bu kaynanalar varya hep yuvalar bu 3. kişilerden yıkılıyo ona inat kocana sımsıkı sarıl 3 günlük dünya kalp kırmaya gelmez bugün varsak yarın yokuz tatlım yaa
mavişş nerdesın yaww..merak ettım gelmedın bu saat oldu..benımde konuşmaya ıhtıyacım var bır yandan ,bır yandan sen yoksun seni merak edıyorum..offf..

burdayımmmm malesef giremedim dünden beri gezmeden dönünce annemlere gittik daha az önce döndük eve orda nete girmeye fırsatım olmadı canım benimde canım sıkkın aslında ama işte napalım dertsiz insan mı var yaa herkesin kendine göre derdi var işte...

kızlar bugün regl oldum ve cok şişim basımda cok agrıyo migren tuttu gene offfffffffff.... günlük menümü yazayım cıkacagım

sabah bişi yemedim
öğlen 2 kase kısır cok güzeldi valla dayanamadım
ara 10 kadar kiraz
akşam 1 salatalık
bide az önce1 tane gofret yedim malum tatlı krizine girdim
10 brd su
2 fincan siyah cay şekersiz
yatarken de bitki çayımı içerim

tavsiyeni düşüneyim canım.. şimdi sizin gibi (bana göre ağır) bir diyet yapsam ilk hedefime daha çabuk ulaşırım orası kesin ama ya sonra kilo vermem durunca, metabolizmam direndiğinde o zaman daha da ağır bir diyet yapmam gerekir diye endişelenmiyorum değil..

bende hafta sonu çalışmadığım için hic giremedım hayatım..

senın canın nıye sıkkın anlat şekerım rahatlarsın benım gibi :))

cumartesi pazar gıremedım..günlük diyet listemi uyguladım pazar gunu sadece bır bardak kola ve cips dışında..eşim bugun tatıl gunun bu kadarını ye dıyınce ıyı dedim hadi..bu kadarcık bir bozma oldu sadece dıyette..normal öğünler devamdı..

bugunki menumu verıyorum..
08,30 da 4 etıform bır dılım peynır ıkı tane çeri domates bır adet yeşil biber..şekersız fıncan çay

saat 10,30 da semızotu salatası benı beklıyor..

12,30 da öğle yemeğinde bır kase çorba bır tabak sebze yemeği

14,30 da bır kase cacık

16,00 da bır kaç etıform

18,00 de bır elma ile günü bıtıreceğim..

19,00 gibi evımde olacağım bır saatlık spor dan sonra yeşillik salatası yıyebılırım veya bır kase yoğurt ve mutlaka bır soda içeceğim..

gun içinde 3 lt su içmiş oluyorum bılgınıze...

amin hayırlısı ise versın tabi..8 aylık olucak işte evlılığım..valla bende ılk ay hamıle kaldım fakat herşeyde bır hayır var ıkı aylıkken kaybettım bebeği..yoksa şimdi hazıran sonunda doğuruyordum :)) çocuk dahi olsa sen her zaman kendı mutluluğunu sağlığını düşünmelisin canım..sen olmasan ne kocan olurdu nede çocuk..ne yaptın dıyet işini merak edıyorum senın sistemı..nasıl gidiyor..

canım o zamn da zaten istediğin kjiloya ineceksin ve sonra da dikkat etcen artık yada bi diyetisyene gidip korumaya alcan kilonu ma sen gene bildiğini yap tatlım sen bünyeni benden daha iyi bilirsin sonucta..

slm kızlarrr
haftasonu gezmedeydim valla hele dün kiraz bahcesindeydim ohhhh
diyet miyet kalmadı bende hafta sonu...

abartmadım tabi ama cumartesi biraz kısır pazarda bolllll kiraz yedim...
onun dısında yogurt ve salatayla geçistirdim tek kaçamaklarım bunlar oldu...
bugün de sabah 9 da kalktım kahvaltı canım istemiyo şimdi yeşil çay içerim...
öğleye de nasip bakalım cacık yerim belki..

fiboşum canım benim özledim seni bee kaç gündür denk gelmedik bi... benim canımın sıkıntısı geçti bile eşime sıkılmıştım ama gönlümü aldı saolsun bende hemen yelkenleri suya indirdim tabi...

he bebem yaa bende özledım valla..benımkıde gectı aynen gonul alınınca uzatılmıyor pek..gerçi ben ıkı gun surundurdum :)) yoksa alışkanlık halıne gelıyor boyle davranışlar..off ya sizin orda da harbıden ne meyve bahcelerı vardır şimdi amma heveslenıyorum ya..afıyet olsun sana tatlım..

bencede canım uzatmaya değmez 3 günlük dünya eşlerimiz bize biz onlara emanetiz... evlenirken iyi günde kötü günde diye bosuna mı diyoruz demi yaa... sevindim bak şimdi aranızın düzeldiğine... benim eşime küsmek imkansız yani ben hiç küstüğümüzü hatırlamam yani benim bi şekilde gönlümü alır saolsun komiktirde güldürür beni bişekilde... bizim buralar cennet yaa hele yazın ohhh dün tarlaları gördümde kayısı kiraz şeftali karpuz kavun ne ararsan var... yaza da incirler cıkar yazın burda meyve yemekten insanın canı yemek falan istemiyo inanki...

valla süper ne dıyeyım..akşama kadar tarlada durulur desene :) çayla sigaramda olsun oh miss

sen neler yaptın hatun bak yakaladık görüyormusn onlıne sın sende..

valla süper ne dıyeyım..akşama kadar tarlada durulur desene :) çayla sigaramda olsun oh miss

sen neler yaptın hatun bak yakaladık görüyormusn onlıne sın sende..

evet canım yaa dün öle akşama kadar tarla tarla gezdik yani... bol bol kirazı da yedim... sende sigara kullanıyonmu kızz ooo bendensin cok denedim bırakayım diye ama olmadı...şimdi eşim bırakmaya calısıyo bende bırakırım inşallah onla birlikte...
ben aynı işte gün boyu temizlik falan ugrastım durdum hafta sonu ankaradan misafirim gelecek elticiğim gelcek inşallah...evi falan temizliyom aslında yeni yaptım bahar temizliğini ama gene de batıyo ya bizim burda yollar yapılıyo tozu bi görsen sanki hiç temizlik yapılmamış gibi...

benım koca içmiyor bile :) ben içiyorum azalttım ama..yıende devam.ay sorma temızlıklerı valla..bızım sitede ana cadde kenarında istanbul trafığı iyi kotu bılırsın durumu..düşün sen ordan gecen aracları 7 ıncı kattayım kız alt kattakı komşular dıyorkı oraya toz çıkmıyordur..dedım siz gelın ıkı gunde bır bana temızlık yapın bakın bakalım evın halıne..sabkı dersınkı bu karı bır aydır ev silmemiş..heryer kum gibi oluyor tozdan..tahmın edıyorum o yollardan çektığını...elticiğim demişsin kızz çokmu sevıyosun yoksa :)) sevmedığındenmı..ben tek gelınım eltı yok..erkek kardeşi olmayınca..valla meraktan kudurdum numaran olsa arıcaktım kız nerdesın napıyosun sesın soluğun çıkmıyor dıye :44:

ara öğünde bır salatalık ve 10-15 adet erık yedım...

akşamda bır elma ile mesai bıtıreceğim..

günaydın şekerim
kusura bakma dün komsu geldi aniden cıktım tatlım yaa aklım sende kaldı ama giremedim geriye....sonra eşim geldi cocuk uyumak istedi falaan derken kaldı yani...
akşam da anama gittim orda bi güüzel bi kase dondurma yedim offf cok salağım ben bi bogazımı tutamadım yaa...
buün öğle yemeği yok bana cezalıyımmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…