- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi maviboncukcum
-
teşekkür ederim tatlım bugün biraz daha güzel olsun inşallah...bugun bu menuyle harıkaydın hayatım..tebrıkler...mcxxxxxx
kalktım bitanem cok oldu da malum yemek yaptım şimdide ev işleri beni bekler hergün yap gene aynı valla hele cocukla hiç iş bitmiyo yumurta ye tabi bi zararı olmaz sadece peynirle aynı anda yeme bence ya peynir yada yumurta ye dün ben mecburen ikisini bi arada yedim atılmasın diye... güne güzel başaldık böle bitsin inşallahgünaydınn...
yıne bır iş sabahına uyandım..tabı kalkar kalkmaz 2 bardak ılık suyumu içtim..
şuan şirketteyım kahvaltı menumu verıyorum..
3 adet etı form
bır parça peynır
bır adet biber
bır haşlanmış yumurta
sekersız cay
haftada bir gun yumurta yemem lazımdı o şanslı gunu bugun olarak seçtim..sabah mutfağıma gırınce su içmek için canım birden yumurta istedi :)) tabıkı diyetı çok buyuk etkıleyen bır gıda olmadığı içinde hemen kaynattım ve attım çantama şimdide yedim.afıyet olsun bana..
mavişimde kalkmıştır ama kuzunun yemeğiydi evı toparla derken kesın gıremıyordur..beklıyorum hayatım..
yoğundum valla hayatım aklıma geldın fakat gıremedım..gönüller bir bitanem..
sabah 7 de kalktım 2 brd su
kahvaltı 8 de biraz peynir 10 zeytin 1 domates 1 biber 10 dal maydonoz ekmek yok tabiki:)
1 tane de yeşil çay içtim
öğleye akşamdan biraz brokoli salatam var onu yicem inşallah
10 zeytin sence cok mu tatlım gerçi oğlum zeytine catal batırmayı oyun haline geitrdi o yüzden o kadar yedim yoksa en fazla 5 yiyordum... gerçi karatay teyze günlük 10 zeytin yiyin diyo ama bilememdim işte herkes bişiler sölüyo kime inancamı sasırdım
haklısın galiba canım yemeyeyim bende yaa offf canım sıkıldı neyse artık olan oldu...valla tatlım benım duyduğum hep bır adet zeytınde bır bayanın günlük alması gereken tüm işte vıtamını yağı vs..si varmış dıyorlar..ben ağzıma surmuyorum bu dıyet sıstemımde :) cok sevdığım halde..boşver kuzu çatal batırsada yeme nasıl olsa yabancıya servıs etmıceksın kaldırırsın yıne tabağına..o kalmasın aman dökmiyim bu bıtsın kötu olcak yoksa o yemedı ben yıyım dersek zor olur bizim işimiz..o yuzden hiç tölerans yok bize cezaa :))
valla ben 3 gunde bile farkettım..hatta dün akşam arkadaş doğum yapmıştı ıkı ay oldu..bebeği sevmeye gıttık kocamla..o bile dedı..farkedılıyor demekki..bugun dorduncu gunum dıyetımde sadece dun akşam bır kaçamak yaptım..o da çok değil..cayın yanında ıkram edılen bır dılım kek bir adet tuzlu kurabıye sadece...onun dışında rutın devam edıyorum...hazıranın 20 sınde yazacağım kaç kılo verdığımı :)) gerçi hazıranın yırmısınde belkı ıkıncı sevındırıcı haberıde verebılırım maviş :))) bat tarıhım gecerse...
haklısın galiba canım yemeyeyim bende yaa offf canım sıkıldı neyse artık olan oldu...
olmazzzzzzzzz yeme bi daha sakın haaa 1 dilim kek ne kadar zararlı biliyon mu sen haaaaaaaa:) yanlız bi laf verdır b..lu camurluyu kınarmış diye ona benzedi benim iş...hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum bugün komsumda gedli sbaah hamileyim diye cok sevindim simdi sıra bende artıkın...temmuza kadar 8 kiloyu vermem lazım sonra spirali cıkartcam bebek istiyorum...
haklısın galiba canım yemeyeyim bende yaa offf canım sıkıldı neyse artık olan oldu...
olmazzzzzzzzz yeme bi daha sakın haaa 1 dilim kek ne kadar zararlı biliyon mu sen haaaaaaaa:) yanlız bi laf verdır b..lu camurluyu kınarmış diye ona benzedi benim iş...hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum bugün komsumda gedli sbaah hamileyim diye cok sevindim simdi sıra bende artıkın...temmuza kadar 8 kiloyu vermem lazım sonra spirali cıkartcam bebek istiyorum...
Allah muhabbetinizi artırsın.Gayet iyi gidiyorsunuz. Mavboncukcum bilir ben sürekli takılmıyorum ama sağolsun her bildirimime geçte olsa mutlaka yazar.Benim günlüğümü görseniz yalnızları oynuyor.ama tabii benim pasif bir yazıcı olmamdan kaynaklanıyor.Her zaman takipteyim sizi.Yaş polemiğinizi :)))okudum da bende yaş 38 iki çocuk en yaşlınız benim kimseye kaptırmam.
malesef tatlım ilk 3 ay bulantıdan belki 3-5 kilo verilir ama sonrasında fazlasıyla alınıyor kilo ister istemez yani sen doysanda bebek doymuyor canım gece kalkıp 1 ekmek yediğimi billiyom ben ama o zaman acemiliğime geldi bundan sonra acıktıkca meyveye saldırcam daha faydalı en azından...olsun kız olsun sende benı uyar :) bıdaha yemem söz..sevındım komsuna valla.senın az be yavrum ya 8 kılo versen tamam.asıl sorun bende rahat bı 20 kg vermem şart aslına bakarsan fakat ama işte bbk olsun dıyoruz ıkısını bır arada goturuyorum...normalde ınsanlar kılo alırlarya o dönemde kız ben bakıyormusun 20 kg verıp doğum yapıyormusum :)))
bızım bu sıstemde kötu birşey yok o dönemdede aynı sistemle gıdersem sanırım birşey olmaz..
ınşallah beraber buyuturuz :))
canım kilo verirkn yüzde sarkma olmasın diye yumurtayı 3 gün yiyin diyo uzmanlar... ama aslında onun yerine yogurt yense daha mantıklı hem yogurdun göbek eritmede faydası kanıtlanmış bişiyani....hayatım zeytınm konusuna gelınce abartmadan yıyebılırsın mesela..haftada bır gun kendıne ızın verdığın gün yumurtanı 4-5 tane zeytınını felan yersın.hergun değil ama.
yumurta konusuna gelınce tatlım.sağlık açısından helede gebelık varsa çok ıyıymış fakat kılo ve kalorı acısından tavsıye edılmıyor dıyet listelerınde..göz onunde bulundurmak şart.ben o yuzden haftada bir tane haşlama yıyorum..
oooo saol bitanem sende buyur ben senin topiği ziyaret ediyorum ama senle pek karsılşamıyoz o yüzden yani ama cvp veriyom yazdıklarına... sen bize bakma polemklerle gidiyoz işte ama bizde alınganlık küsme yok bu arada en cıtırınız ben varım galiba hıhıhıııı:))))))Allah muhabbetinizi artırsın.Gayet iyi gidiyorsunuz. Mavboncukcum bilir ben sürekli takılmıyorum ama sağolsun her bildirimime geçte olsa mutlaka yazar.Benim günlüğümü görseniz yalnızları oynuyor.ama tabii benim pasif bir yazıcı olmamdan kaynaklanıyor.Her zaman takipteyim sizi.Yaş polemiğinizi :)))okudum da bende yaş 38 iki çocuk en yaşlınız benim kimseye kaptırmam.
malesef tatlım ilk 3 ay bulantıdan belki 3-5 kilo verilir ama sonrasında fazlasıyla alınıyor kilo ister istemez yani sen doysanda bebek doymuyor canım gece kalkıp 1 ekmek yediğimi billiyom ben ama o zaman acemiliğime geldi bundan sonra acıktıkca meyveye saldırcam daha faydalı en azından...
canım kilo verirkn yüzde sarkma olmasın diye yumurtayı 3 gün yiyin diyo uzmanlar... ama aslında onun yerine yogurt yense daha mantıklı hem yogurdun göbek eritmede faydası kanıtlanmış bişiyani....
oooo saol bitanem sende buyur ben senin topiği ziyaret ediyorum ama senle pek karsılşamıyoz o yüzden yani ama cvp veriyom yazdıklarına... sen bize bakma polemklerle gidiyoz işte ama bizde alınganlık küsme yok bu arada en cıtırınız ben varım galiba hıhıhıııı:))))))
fibocum ben gezmeye gidicem artıkın bensiz kalcan gari.... erken dönersem görüşürüz tatlım...
slm kızlar, allah muhabbetinizi artırsın, çok iyi kaynaşmışsınız, yazmadan geçemedim.. Ben daha yeniyim belki o yüzden sizin diyet bana ağır geldi. Yumurtayı ödül gününüzde yediğinizi okuyunca şok oldum resmen, zeytini yemiyonuz kalorisi çok diye, ben sizin gibi yapsam açlıktan ölürüm heralde :))) ama şöyle 10-15 kilo verdikten sonra belki size uymaya çalışabilirim... Şimdilik benden bu kadar, kolay gelsin size..
slm canım..evet ıyı arkadaşız paylaşımcıyızda..senın yenı olman daha guzel bızde zaten yenı başladık önemlı olan bu işte yanlız kalmamak..okuduklarındanda anlamışsındır..ınsanın rejım dönemınde destekleyıcı motıve edıcı bırılerıne ıhtıyac duyuyor..biz burda hem dostluk hemde bu konuda desteğiz bırbırımıze..muhabbetlerımızede beklerız..10-15 kg yu vermen için bızım gibi uygulama yapmalısın nacızane fıkrımı sorarsan..ayrıyeten yumurta ve zeytın konusunda rejım yapan herkezin dıkkatlı tuketmesı gerekır..beım menulere dıkkat ettıysen devamlı bır atıştırma hali var..açlıktan ölmedık kızz..sanada birşey olmaz merak etme :)) başla zevklı gelıcek emın ol..destekcınız..
Saol canım ben almıyım alana da mani olmayayım :)) benim yolum uzun ve ben ne zaman ağır diyet yapsam en fazla 1 ay sürdü, sonra da fazlasıyla geri aldım o yüzden bu sefer hızlı gitmek istemiyorum, amacım sadece bir an önce hedefe varmak değil, keyifli bir yolculuk geçirmek, zaten normalde yediklerimi hesaba katarsam bu yediklerim oldukça iyi sayılır.. Birazcık menüleri küçültüp, hareketi artırmam bana yeticek, 6 ay sonra ilk hedefime ulaşmış olacağım inşallah.. Muhabbete gelirim ama diyetinize şimdilik gelemem :)
Hayrola canın niye sıkkın, umarım önemli bişey değildir, boşver sıkma canını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?