6 ayda 53 kilo şaka gibi:)

gunaydın hoşgeldın..valla canım geldiğini bende sayfandakı bıldırımden gordum..gece gırılmıştı sanırım..yorum yapılıp çıkılmıştı bende ona ıstınaden dedım..bak diğer topiğe gırmış ben o kadar burda yazdım pınar nerdesın,özledım gel artık felan dıye...bana bırsey yazmayınca üzüldüm sadece..sıtemım bunaydı yanı..

Son düzenleme:

gunaydın canım ellerıne sağlık yordum senıde bayagı yazmıssın..en azından alt bı bılgı oldu..evet bu bıraz yaşam tarzı gibi bır sistem olmuş ama en azından sağlıklı..aklımda olsun tekrar tesekkurler..sizin yorumlarıda okuyacağım emın ol..ben şimdilik zorlanmıyorum benım sistem ıyı gıdıyor..ınceldın denılıyor cevremdekı yorumlar:) her ayın 20 sınde tartılacağım için onu beklıyorum kılomu paylaşmak için..bakalım ne olduk :) tekrar tesekkurler umarım en kısa zamanda sağlıklı bır sekılde ıstedığımız kıloları görürz..

herkese selam..ıkı gundur pek keyıfsızım damağımda aft çıktı yanı yara..sağ bademciğimden sağ kulağıma kadar enfeksyon olmuş..sancıyor..bu yuzden zaten birşey pek yıyemıyorum..dün gece doktordaydım ilaça başladım artık..
menumu vereyım...

07,00 kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su
ıkı kıraz

08,30 da kahvaltım yağlı beyaz peynır 4 tane etı form bır tane yeşil biber.

10,30 da ara öğün yapacağım ıkı adet taze kayısı

12,30 da öğle yemeğim bır kase çorba bır kase cacık/cacık gelmezse bır tabak sebze yemeği

15,00 de ara öğünüm semız otu salatası

18,00 de bır elma

akşam spordan sonra bır ıkı dilim kavun karpuz yemeyı düşünüyorum..sert şeyler zaten yıyemıyorum ağzımdan dolayı..ıyı gelır o yuzden..

gun içinde 3 lt ye yakın su tuketmış oluyorum ve tek dikkat ettığım şey öğünlerden yarım saat önce su içmeyı bırakıyorum..yedıkten yarım saat sonra başlıyorum..aradakı bır saate susuz dikkat etmış oluyorum..bılgınıze..

canım birşey sorıcaktım..yorumlarının altında çıkan kılo çizelgeni nasıl yapıyorsun.diğer arkadaşlardada gordum bende ıstıyorumda..bılgılendırırsen sevınırım..tesekkur

hoşbulduk canım yaa valla girmedm kızz neden yalan söleyeyim ki benim pc de otomatik acılıyo sayfaya girince belki eşim falan bakıp cıktıysa odur yani yoksa yazmam mı kız sana hiç...
canım birşey sorıcaktım..yorumlarının altında çıkan kılo çizelgeni nasıl yapıyorsun.diğer arkadaşlardada gordum bende ıstıyorumda..bılgılendırırsen sevınırım..tesekkur
KİLO ÇİZELGESİ OLUŞTURMA
tickerfactory weight loss yaz
istediğin şeyleri seç
private data seç
weight seç
weights unıt den kilograms ı seç
target (hedef) kilonu yaz
starting (başlama ) kilonu yaz
current (şu anki ) kilonu yaz
weight date e bugünün tarihini yaz

ortadaki waist measurements ı geç gerek yok
body mass istersen yaz (boy bilgileri)
height unıt de metric i seç
en aşağıya boyunu yaz
next e bas

bbcode da yani ilk kutudan sonu png ile biten yeri kopyala.mesela benimki " http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjsMmpp/weight.png" yani en son png yazısına kadar al kopyala profilde ilgili yere yapıştır.orayı bilmiyorsan belirteyim canım

Sabah 10 da kalktım 2 sade kahve

öğle 1tabak karpuz (kalın dilim) 1 sade kahve

ara saat 4 te 1 dilim karpuz

akşama yoğurt yemeyi düşünüyorum bi kase

10 brd su (yatana kadar 5 brd daha içerim)
2 yeşil çay
2 beşibiyerde
tek kaçmağım 1 çay kaşıgı çokomel yedim

canım cok geçmiş olsun soğuk su içiyorsan eğer ondan oluyo aynısı bende de oldu damağım yara oldu resmen bişi yiyemedim sabahtır sadece karpuz yedim.... ayrıca o suyu niçin o şelikde içiyorsun varmı bi önemi...

denıyım canım bakayım yapabılecekmıyım sağol valla uzun uzunca anlatmıssın..yok kız yalan soyluyorsun demedım neyse tamam pınarcım onemlı değil..bırbırımıze darılcak halımız yok ınsan sevdığı kişiye nazı gecıyor işte...

sanada gecmiş olsun valla fena bişi..soğuk su hiç içmem..3 lt su içiyorum içine sıcak su koyarak bırde düşün..artık neden oldu bılmıyorum..bazen stresten kaynaklı olabılıyormuş denildi..canım suyu o sekılde içmek gerekıyormuş diyetlerde..valla bende ıyı bır yerden okumuştum fakat neresı olduğunu inan hatırlamıyorum..önemlıymış ama kılo vermede.

bılgılerı yazıp nexte geldım en sonuna kadar ama dowland felan çıktı bıraktım orda bende..beceremedım sanırım..bırde profılde kopyalanıcak yerı felanda bılmıyorum.. ( senınkını kopyalarsam benım bılgılerımı uzerınde mı değişiklik yapıcam sonra nasıl oluyor ayy ne cahılım bu konuda bak..birşeyı yapamadım..

geçmiş olsun canım, hastalık döneminde çok fazla kesme bence yemeği
Canım aşağıya eklemeye çalışıcam resmi, orda ok işareti olan yere bir şifre belirlemen gerek önce, sonra diğer bilgileri girip next de
umarım olmuştur

kızlar bu arada size nazar değmesin, arkadaşını çok özlemen nedeniyle sanırım fibocum alınganlık yapmışsın ama mavi boncuk döndüğü gün buraya yazmış mesajını sonra başka topiklerde de yazmış, aldığı kiloları vermenin derdine düşmüş olacak ki bu son derece doğal, ben de vakit bulursam topik topik dolaşıyorum nihayetinde, muhabbetinize ve kilocuklarınızı vermeye kaldığınız yerden devam.. hadi hoşçakalın kızlar..

gunaydın canım..değmesin valla ıyıyız çok şükür her bakımdan..yanlız da çekılmıyor burası paylaşımlar hoş olunca ınsan arıyor arkadaşını...vericek inşallah azimli..sağolasın tekrar..

çok sağol canım ya uğraşmıssın bayağı valla..yaptım çok şükür :)) fakat ayın 20 sınde tartılıcam suankı kılomu bılmıyorum o yuzden bıraz yarım oldu benımki..birde anladığım kadarıyla bunu her tartıldığımızda yanı kılo değişiminde tekrar düzenlemek gerekıyor aynı yerden dimi ?

gunaydın herkese ve pınara...

bugun bıraz daha ıyı ağzımdakı yara..ilaç tadından bende yeme ısteği kalmasada mecbur aç kalmamam gerektığı için bişeyler yıyeceğiz bu gunde..
menume geceyım

sabah 07,00 ıkı bardak ılık su bes on dk sonra beş adet kiraz
kahvaltı 08,30 üç dilim domates bır dilim beyaz peynır bır haşlanmış yumurta ıkı dilim ekmek
ara öğün yapmayacağım..
öğlen 12,30 da bır kase çorba kesın..yemekte ne gelırse bır porsıyon yemek..
ara öğün 15,00 de bir muz
18,00 gibi bır elma veya etıformla çay içeceğim..
akşam 20,30 gibi spora ınıyorum bır saat kadar yuruyuş ve spor aletlerını kullanıyorum..geldıkten snr terleme durumuma gore bır sade soda içeceğim..sonrada ıkı dilim kavun veya karpuz..afıyet olsun..tartılmayada 8 gun kaldı :))) kuduryorum meraktan..az olsun sağlıklı olsun valla ne yapalım...pınarcım opuldun..

evet canım her seferinde güncellemek gerekiyor.. bu arada tartılmadan nasıl duruyosun vallahi bravo

kız bende baska yerden buldum caktırma amannnnnnnnn boşver kızz geçti gittii bende yalan sölüyorsun dedin demeedim kızzz biz senle varya yan yana olsak kavga eder dururuz bee cadısın sen cadı neden daarılayım canım yaa senden iyi arkadaş mı bulcam bi daha sanki...

cok ilginç denemek lazım biri bişi sölüyorsa vardır bi bildiği... ben soğuk su içiyorum arada cok sıcak burası yanıyo insan... strese bağlı da olabilir tabi bikaç gün yoktum ya sinirinden çatladın demi
ne diyon kızzz anlamadım vallaa... ama yapmışın galiba mahzen güzelce anlatmış saolsun....
aminnnn nazar değmesin arkadasımı cok seviyorum... fibocum beni sevdiğinden öle yapıyo alınmak gücenmek küsmek yok bizde...ben zaten 2-3 yere girip cıkıyorum ama en cok vaktim burda geçiyo...
günaydın bitanemmm valla benim ağzımda geçti menün güzel senin masallah... bende şimdi 2 çilek yedim üstüne büyük fincan sade kahve içiyorum.... tartım da yok delircem valla meraaktan yaa sen iyi dayanmışsın kızz....benim tartım annemde bakalım ne zaman gidersem oraya ancak o zaman tartılırım artık...

evet canım her seferinde güncellemek gerekiyor.. bu arada tartılmadan nasıl duruyosun vallahi bravo

hiç aklıma getırmıyorum kilo konusunu..bu yuzdende o bir ayı gecırmek daha kolay oluyor..çünkü uğraşın sonucunda baskülde görülecek olan kg nun merakı ve heyacanı içinde daha bır azımlı oluyor ınsan..her hafta tartılıpta arada şişkınlıklerden kaynaklı bıle kılo artışı olsa ınsanın o haftakı rejım temposunu düşüreceği kanaatındeyım hayatım..o yuzden sabreden derlerya hanı o hesap benımki..az kaldı zaten :)) tesekkur ederım alkışlarına :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…