6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

bu nasıl bir cadı kazanı..bunlar ölemez bile biliyor musun
benim 3 görümcem var, eşim tek ve son çocuk ama o kadar eşimle sıkıntı yaşadık,
ağlamaktan üzülmekten helak oldular.

bu arada eşimin dükkanı annemin evine 100 metre..yani eşim bana 1 dk uzak..

Konu sahibi tamam sen haklısın, bir şey demiyorum ama bu şekilde bekleyerek ne geçiyor eline?

Belli ki adam gelmeyecek yani. Aç davayı, korkut gözlerini. Sen beklesen de boş bence. Ki dürüst olayım ben sana, eşin gelmeyecek zaten seni almaya. Gelse bile yine yaşayacaksınız aynı şeyleri. Görümcen çocuk sahibi olmanızı istemiyor belli ki çünkü ayrılmanızı düşünmüşler en başından.

Tamam, her şey düzelsin istiyorsun ama beklemek çözüm değil. Ya eğeceksin boynunu, ya da çekeceksin restini.

Bence bu saatten sonra eşiniz eve dönsede siz dönmeyin. . Başkalarının ağzıyla hareket eden bir adamdan ne hayır beklenir. .
Eşinizde görümceniz mutluluktan kına yaksınlar. .
Hakkınızda hayırlısı olsun

bekleyip görecez canım..çok sıkıntıdayım..
,

çok üzüldüm konunu okuyunca bi evlilik bitebilir doğal bişey ama bu üçüncü şahıslar yüzünden olmamalı ne yazık ki sizinki öyle olmuş
kendini çok yıpratma güçlü olman lazım onların istediği senin omuzlarının çökmüş pes ettiğinni görmek onlara bu mutlulugu tattırma..biliyorum cok zor hele ki kocam dediğin adamın sana sahip çıkmaması cok acı ama o koca bozuntusununda bazı şeyleri anlaması için burnunun sürtmesi gerekiyor.. sen aramadıgın sürece ve senden bir haber bilgi gitmediği sürece zaman geçtikçe eşinin aklı başına gelecektir tabi bu süreçte cok dolduruşa gelmezse ki bu da imkansız gibi görülüyor!
biraz zamana ihtiyacın var ..kötüsünü düşünürsek mahkemeye verirlersede kendini asla bırakma güçlü yanını korumaya çalış büyük ihtimal boşanma işini sana blöf yapmak için kullanacaklar..aman beni boşmayın diye ayaklarına kapanmanı bekliyorlar sıradan bir taktik yani
allahım o kocana akıl fikir görümceyede vicdan versin

belki çok taze diye şuan ölüden farkım yok..ne yemek ne su..kusuyorum sürekli..psikolojim altüst..gecem gündüzüm yok..zaman geçmiyor.. kaynanam kışlık evlerindeler..kocamın dükkanıda,kaynanamın evide annemle aynı sokakta..yani hepimiz aynı mahalledeyiz şuan..ama kimseden ses çıkmıyor..eşim aramıyor gelmiyor,ben karşılaşmamak için evden dahi çıkamıyorum 8 gün oldu

Davayı sen aç....
O boşanma kağıdını elinde görsün...
Sonra g..tünde dolanırsa da yüz verme...
Çünkü sen bu adamla ömür billah mutlu olamazsın..
Görümcen bu hayattan toptan gidince sen anca mutlu olursun...
Onun ölmesinide beklersennn oooo gençliğin çürüyecek....
Zor bu iş...
Bencee çok üzülme zor ama inan daha çok üzülürsün sen bu kocayla ve ailesiyle...

bebek istemedikleri için korunuyordum..doğum kontrol hapını yarıda kestim..annemin evine dönünce ..2 gün sonra kanamam oldu ve 4 gün sürdü..

bu nedir ya??? Çocuk yapıp yapmayacağınızın kararını bile kardeşinden etkilenerek istemiyosa uğrunda uğraşılacak bi erkek değildir..yazık Allah yardımcınız olsun

bu nedir ya??? Çocuk yapıp yapmayacağınızın kararını bile kardeşinden etkilenerek istemiyosa uğrunda uğraşılacak bi erkek değildir..yazık Allah yardımcınız olsun
amin canım amin..ben artık kelimeleri tükettim ne diyeceğimi bilemiyorum...şuan yıkık durumdayım..allahın izniyle geri kalkarım inşallah bu yükün altından

bırakın iyice pişman olana kadar kalsın anasının evinde.
evini sizi iyice özlesin.
sonra bi daha böyle bişey olduğunda onlara gitmek istemez.
evinin eşinin kıymetini bilir

bırakın iyice pişman olana kadar kalsın anasının evinde.
evini sizi iyice özlesin.
sonra bi daha böyle bişey olduğunda onlara gitmek istemez.
evinin eşinin kıymetini bilir
aramıyor zaten ..aramam demiş..duyanda görende sanar ki ailesine küfüt ettim saygısızlık terbiyesizlik ettim...hiç bir zaman ahh bile demedim..kalsın annesiyle ablasıyla aynı evde..bakalım nereye kadar sürecek bu sessizlik...face den de silmiyor..gitmek istemez demişsin ama onlardan çıkmıyor ki..bu arada kaynanam ve görümcem aynı evde oturuyor..evlendim 3 ay sonra görümcem dedi ki evine git buzdolabını boşalt,valizinizi toplayın sizde burada kalın dedi..ben kabul etmedim...onun hırsını yaptı..eşimi kendilerine çektiler...ayy kızlar kabul edemiyorum hala..Allahım sabır versin bana ..dayanacak gücüm azalıyor her geçen gün

bebek istemedikleri için korunuyordum..doğum kontrol hapını yarıda kestim..annemin evine dönünce ..2 gün sonra kanamam oldu ve 4 gün sürdü..
Başlarım onun kocasında görümceliğinede, ona mı sorucam yatıp kalkarken, terbiyesiyle geliyorsa kapım ardına kadar açık yok çenesini tutmuyorsa gelmesin, o kocayada eyvallah etmem, hiç kendini yıpratma, dünyanın en güzel duygusu hala olmak o yarım dilleriyle sakız, çikolata istemeleri yok mu dünyaya değişmem, bu çocuklar kardeşimin olduğu kadar gelininde insan yeğenlerinin annesine kötülük yapabilir mi heleki haksızken, bunların insanlığından şüphe ederim..

Görümcen evli mi ?

eşinizin annesinde aile kavramı biraz farklı galiba.
herkes evlenmiş evini sorumluluğunu bilsin bu nedir böyle.
yarın öbür gün o ana vefat edince nolucak.
bu seferde görümceyle oturcaksınız o zaman.
taviz vermeyin ve asla gidip o evde oturmayın.
bişeylerin değişmesi gerek artık.

benimde erkek kardeşim var..bu konularda ağzımızı bile açtırmaz..eşinizde çok kabahat var maalesef sorun görümcede değil kocada..

Gorumceniz sizi ayirmamis, kocaniz evi terk etmis, bu evlilik sizinle kocaniz arasinda baskalari ne yaparsa yapsin birbirinizin muhattabisiniz, esiniz bu yastan sonra degismez sanmiyorum hic gorumcenize bilenip esinizi aklamayin icinizde yoksa daha cok uzulursunuz, sizin kocaniz bu omur boyu bu sekilde yasamayi kaldirabilecek misiniz onu dusunun ona gore karar verin

arkadaşıyla konuştum aramicam diyormuş..mahkemede biter bu iş galiba..6 aylık yuvamı yıkanlar utansın
bence eşiniz arayacak sizi..sizden iyisini bulacak hali yok..kuaförünüzden falan taviz vermeyin..arada temizliğe yardım edin ama sürekli temizlik yapılmaz doğru değil kayınvalide hasta olsa neyse,o zamanda görümceyle sıra ile yapabilirdiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…