- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
- Konu Sahibi hasta adam
-
,bekleyip görecez canım..çok sıkıntıdayım..
bebek istemedikleri için korunuyordum..doğum kontrol hapını yarıda kestim..annemin evine dönünce ..2 gün sonra kanamam oldu ve 4 gün sürdü..Bebek yapmanıza mı karışıyor demekki akıllarında ayırmak varmış, görümcem yok bazen olsaydı keşke diyorum ama görümceyim kardeşimin iki tane var keşke bir tane daha olsa derim hep gelinde abla büyüsünlerde der ben sadece dileğimi söylerim ama asla karışmam, kardeş başka bişey ama onun bir evi var ailesi var ne kadar müdahale edebilirim ki azcık bir tartışsalar kardeşime kızarım, eşiniz kapınızda gelip yatmadan sakın dönmeyin hazır fırsat geçmiş elinize bekleyin bunu çok iyi değerlendirin.
dün eşimin en yakın arkadaşının karısı yazdı bana..ki kadınla hiç bir samimiyetim yok..eşimin eve gidip resimlerimize bakıp ağladığını söyledi..bebeğimiz olsun istiyorum demiş...yalan söylüyor dedim çünkü görümcem asla bebek yapmamızı istemediği için eşim korunuyordu...kumpasmı acaba diye düşünüyorum
amin canım amin..ben artık kelimeleri tükettim ne diyeceğimi bilemiyorum...şuan yıkık durumdayım..allahın izniyle geri kalkarım inşallah bu yükün altındanbu nedir ya???Çocuk yapıp yapmayacağınızın kararını bile kardeşinden etkilenerek istemiyosa uğrunda uğraşılacak bi erkek değildir..yazık Allah yardımcınız olsun
aramıyor zaten ..aramam demiş..duyanda görende sanar ki ailesine küfüt ettim saygısızlık terbiyesizlik ettim...hiç bir zaman ahh bile demedim..kalsın annesiyle ablasıyla aynı evde..bakalım nereye kadar sürecek bu sessizlik...face den de silmiyor..gitmek istemez demişsin ama onlardan çıkmıyor ki..bu arada kaynanam ve görümcem aynı evde oturuyor..evlendim 3 ay sonra görümcem dedi ki evine git buzdolabını boşalt,valizinizi toplayın sizde burada kalın dedi..ben kabul etmedim...onun hırsını yaptı..eşimi kendilerine çektiler...ayy kızlar kabul edemiyorum hala..Allahım sabır versin bana ..dayanacak gücüm azalıyor her geçen günbırakın iyice pişman olana kadar kalsın anasının evinde.
evini sizi iyice özlesin.
sonra bi daha böyle bişey olduğunda onlara gitmek istemez.
evinin eşinin kıymetini bilir
Başlarım onun kocasında görümceliğinede, ona mı sorucam yatıp kalkarken, terbiyesiyle geliyorsa kapım ardına kadar açık yok çenesini tutmuyorsa gelmesin, o kocayada eyvallah etmem, hiç kendini yıpratma, dünyanın en güzel duygusu hala olmak o yarım dilleriyle sakız, çikolata istemeleri yok mu dünyaya değişmem, bu çocuklar kardeşimin olduğu kadar gelininde insan yeğenlerinin annesine kötülük yapabilir mi heleki haksızken, bunların insanlığından şüphe ederim..bebek istemedikleri için korunuyordum..doğum kontrol hapını yarıda kestim..annemin evine dönünce ..2 gün sonra kanamam oldu ve 4 gün sürdü..
Görümcen evli mi ?aramıyor zaten ..aramam demiş..duyanda görende sanar ki ailesine küfüt ettim saygısızlık terbiyesizlik ettim...hiç bir zaman ahh bile demedim..kalsın annesiyle ablasıyla aynı evde..bakalım nereye kadar sürecek bu sessizlik...face den de silmiyor..gitmek istemez demişsin ama onlardan çıkmıyor ki..bu arada kaynanam ve görümcem aynı evde oturuyor..evlendim 3 ay sonra görümcem dedi ki evine git buzdolabını boşalt,valizinizi toplayın sizde burada kalın dedi..ben kabul etmedim...onun hırsını yaptı..eşimi kendilerine çektiler...ayy kızlar kabul edemiyorum hala..Allahım sabır versin bana ..dayanacak gücüm azalıyor her geçen gün
aramıyor zaten ..aramam demiş..duyanda görende sanar ki ailesine küfüt ettim saygısızlık terbiyesizlik ettim...hiç bir zaman ahh bile demedim..kalsın annesiyle ablasıyla aynı evde..bakalım nereye kadar sürecek bu sessizlik...face den de silmiyor..gitmek istemez demişsin ama onlardan çıkmıyor ki..bu arada kaynanam ve görümcem aynı evde oturuyor..evlendim 3 ay sonra görümcem dedi ki evine git buzdolabını boşalt,valizinizi toplayın sizde burada kalın dedi..ben kabul etmedim...onun hırsını yaptı..eşimi kendilerine çektiler...ayy kızlar kabul edemiyorum hala..Allahım sabır versin bana ..dayanacak gücüm azalıyor her geçen gün
evli 40 yaşında 2 çocuğu var.muhasebe hocası..Görümcen evli mi ?
benimde erkek kardeşim var..bu konularda ağzımızı bile açtırmaz..eşinizde çok kabahat var maalesef sorun görümcede değil kocada..eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
bence eşiniz arayacak sizi..sizden iyisini bulacak hali yok..kuaförünüzden falan taviz vermeyin..arada temizliğe yardım edin ama sürekli temizlik yapılmaz doğru değil kayınvalide hasta olsa neyse,o zamanda görümceyle sıra ile yapabilirdiniz..arkadaşıyla konuştum aramicam diyormuş..mahkemede biter bu iş galiba..6 aylık yuvamı yıkanlar utansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?