- Konu Sahibi hasta adam
-
eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
benim kv veya görümcelerim benden asla bir iş beklemediler,,, ( görünüş itibari ile de zambak görünürüm zaten,, bende asla bir işi biliyormuş gibi davranmam),,gerçekten taktiğinize hayran kaldım çok akıllıcaama tek merak ettiğim size pis sakar vs demedilermi tüm bu evişlerindn sonra
aynen seviyorum ben dedim is biterbenimde eşimin ailesiyle sorunlarım oldu ama esim beni bırakmadı bastan beride ugrasıyorlar sizin esinizde sorun ailesinde deil
amin canım amin..ben artık kelimeleri tükettim ne diyeceğimi bilemiyorum...şuan yıkık durumdayım..allahın izniyle geri kalkarım inşallah bu yükün altından
onlar beni öyle görüyor.görümcem herşeyime karışıyor,40 yaşında kadın benle yarışıyor..valla eşim eni sonu ya arayacak yada mahkemeye gidecek..kendi bilir..iyice doldum çünkü bugün 9 gün olduHaahhahh kv ye görümceye temizliğe gitme zorunluluğu mu varmış gelinin?
Görümce hanım az yesin de kendisine ve anasına yardımcı tutsun!
Allah'ım sen aklımı koru. Fazla hanımefendisiniz böyle hadsizlere ne diyeyim..
O yüzden tepenize çıkıyorlar.
Çok afedersiniz ama her birinin ayrı ayrı ağzını yırtarım.
Eşim olacak dangozu da pişman ederim!
evim yazlık ..elektrik su konturla alınıyor ..bittiği içinde annem gel kızım dedi..2 gece yalnız kaldım evde daha fazla dayanamadım..Neden evinden çıktın ki,ekmeklerine yağ surdun.Kocan gelirdi birkaç güne burnu surtup.şimdi iki günde kaçan gelin oldun.Her evlilikte oluyor ik başlarda.Hiç takmiyacaktin oturacaktin evinde,esin iki güne kalmaz izlerdi seni nasılsa
haklısınKocaya bakEşiniz de böyle olmasını istiyor demek ki hiç sesi çıkmadığına göre... Yoksa ben inanmıyorum sırf onların yüzünden olduğuna. Üzgünüm ama eğer sizi gerçekten sevseydi kimseyi dinlemezdi.
Sen büyük sözü dinle burada büyük benim,evine dön,erkek bu iki güne kalmaz özler seni, adam yeni evli....:) ışte o zaman sen kocanı işlemeye başlarsınız.ilk kavgada pes etme.Senin gittiğini duyunca görüncen emin ol herkesten önce gelir yerleşir evine bevim yazlık ..elektrik su konturla alınıyor ..bittiği içinde annem gel kızım dedi..2 gece yalnız kaldım evde daha fazla dayanamadım..
evde elektrik su yok ne yapcam canım orda..ayrıca o pişman olana kadar barışmayı düşünmüyorumSen büyük sözü dinle burada büyük benim,evine dön,erkek bu iki güne kalmaz özler seni, adam yeni evli....:) ışte o zaman sen kocanı işlemeye başlarsınız.ilk kavgada pes etme.Senin gittiğini duyunca görüncen emin ol herkesten önce gelir yerleşir evine b
in tane laf soyler.Buna hiç
dayanamazsin.
Çıkma evinden ......
evet canım gerçek
Allah yardımcınız olsun zor bir durum bende yaşadım ve 4 yıllık evliliğim bitti ailesinin lafına bakıp beni ve evliliğini sahiplenmediği için yani 6 ay değil 6 yılda dursan sonuç yine aynı oluyor.Önce manen söylenen sözlerden dolayı yanında olmuyor sonra maddiyatıda senden alıp ailesinin üstüne yapıyor herşeyi ,tek taraflı yürümüyor.Yolun başında farketmişsin ve ailenin yanındasın birde beni düşün hep düzelir diye şans vere vere 4 yılım bitti 5.yılda boşandım en güzel zamanlarım boşa gitti.Hakkında hayırlısı olsun...sahiplenmedi beni
ah tatlım,, gerekiyorsa ailenden al para öde evin elektiriğini suyunu,,, ama gitme evinden,,, ben ilk evlendiğimde eşim de evş terk etmekle tehdit etti beni,, bende güle güle dedim,,, ben öderim evin kirasınıda borcunuda dedim,,,,evde elektrik su yok ne yapcam canım orda..ayrıca o pişman olana kadar barışmayı düşünmüyorum
gorumcen ayirmiyor canim, anacı olgunlasmamis istikrarsiz, karisina koca olarak sahip cikamamis esindir suclu..eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?