6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

bu olayın suçlusu ve sorumlusu eşiniz..onları dinlemeyip sizin tarafınızda olsaydı..onlar ağzını dahi açamazlardı..demek eşinizde sizi sevmiyor..kaybetmeyi göze alıyor..iyikide çocukta yok..biraz olsun gururunuz varsa tekrar kabul etmeyin..bunlarla vakit geçmez..ayrılıp kendi hayatınıza bakın..o zaman daha mutlu olursunuz..

Kendine eş değil, annesinin evine hizmetçi mi arıyormuş?
Eşşek kadar kızı varmış kaynananızın, milletin yuvasını yıkacağına anasının evini temizleseymiş.
Böyle pasif vasıfsız silik karakterde bir adamla bu evlilik daha fazla yürümezmiş zaten
Kesinlikle sizde arayıp sormayın.
Ne güzel aileniz arkanızda, Allah onları eksikliklerini vermesin.
Ayrıca kaçıncı Yüzyılda yaşıyoruz ya Fön çekmeye gitti, Epilasyona gitti diye şikayet ediyorlar.
Cehalet çok kötü gerçekten ..
Millet nelerle uğraşıyor kafalarını nelere takıyorlar ya...

oldu olacak görümce aranıza yatsın geceleri.. allahım ne insanlar var.. herkes yaşıyor bu tarz sorunları az çok.. ne çekiyoruz hem kv hem görümceden... nedir bu fesatlık anlamıyorum ben

gerçekten taktiğinize hayran kaldım çok akıllıca ama tek merak ettiğim size pis sakar vs demedilermi tüm bu evişlerindn sonra
benim kv veya görümcelerim benden asla bir iş beklemediler,,, ( görünüş itibari ile de zambak görünürüm zaten,, bende asla bir işi biliyormuş gibi davranmam),,
Lakin eğer benden bir iş bekleselerdi ben yazdığım gibi davranırdım,,,benim için insanların bana piz temiz demesi beni çok ilgilendirmez, birde sağlığımla ilgili belli bir standartlarım var,, , benim zaten toza alerjim var,, evimin belli bir temizlikde olması gerekir,,, öyle pis bir şey yyediğimde ağzım kabarır,,, açılkdan susuzlukdan ölüyorum desem yumurta kokan bir şeyden ne yiyebilirim nede içebilirim,,, güzel yemek yaparım,,yaptığım söylennr,, ama bunları kendim için eşim için yaparım,,, varsınlar beni pis, zambak bilsinler hiç umrum olmaz,,, zaten öylede dedikodunu yapar bu insanlar böylede,,,,
yanlış anlaşılmasın kv evine gittiğimde iki tabağı makinaya atarım, bir çay katarım ama evini temizleyemem,,,

Haahhahh kv ye görümceye temizliğe gitme zorunluluğu mu varmış gelinin?
Görümce hanım az yesin de kendisine ve anasına yardımcı tutsun!

Allah'ım sen aklımı koru. Fazla hanımefendisiniz böyle hadsizlere ne diyeyim..
O yüzden tepenize çıkıyorlar.

Çok afedersiniz ama her birinin ayrı ayrı ağzını yırtarım.
Eşim olacak dangozu da pişman ederim!

İyi tarafından bak canım. ya yıllarını verseydin insanlara kolay değil boşanma ama bence bi psikoloğa git kendini depresyona sokma.büyük dert etmeye devam edersen hayatın mahvolur.dünyanın sonu değil ya toparlanman lazim

amin canım amin..ben artık kelimeleri tükettim ne diyeceğimi bilemiyorum...şuan yıkık durumdayım..allahın izniyle geri kalkarım inşallah bu yükün altından

onlar beni öyle görüyor.görümcem herşeyime karışıyor,40 yaşında kadın benle yarışıyor..valla eşim eni sonu ya arayacak yada mahkemeye gidecek..kendi bilir..iyice doldum çünkü bugün 9 gün oldu

Neden evinden çıktın ki,ekmeklerine yağ surdun.Kocan gelirdi birkaç güne burnu surtup.şimdi iki günde kaçan gelin oldun.Her evlilikte oluyor ik başlarda.Hiç takmiyacaktin oturacaktin evinde,esin iki güne kalmaz izlerdi seni nasılsa

Kocaya bak Eşiniz de böyle olmasını istiyor demek ki hiç sesi çıkmadığına göre... Yoksa ben inanmıyorum sırf onların yüzünden olduğuna. Üzgünüm ama eğer sizi gerçekten sevseydi kimseyi dinlemezdi.

evim yazlık ..elektrik su konturla alınıyor ..bittiği içinde annem gel kızım dedi..2 gece yalnız kaldım evde daha fazla dayanamadım..

haklısın

evim yazlık ..elektrik su konturla alınıyor ..bittiği içinde annem gel kızım dedi..2 gece yalnız kaldım evde daha fazla dayanamadım..
Sen büyük sözü dinle burada büyük benim,evine dön,erkek bu iki güne kalmaz özler seni, adam yeni evli....:) ışte o zaman sen kocanı işlemeye başlarsınız.ilk kavgada pes etme.Senin gittiğini duyunca görüncen emin ol herkesten önce gelir yerleşir evine b
in tane laf soyler.Buna hiç
dayanamazsin.
Çıkma evinden ......

evde elektrik su yok ne yapcam canım orda..ayrıca o pişman olana kadar barışmayı düşünmüyorum

sahiplenmedi beni
Allah yardımcınız olsun zor bir durum bende yaşadım ve 4 yıllık evliliğim bitti ailesinin lafına bakıp beni ve evliliğini sahiplenmediği için yani 6 ay değil 6 yılda dursan sonuç yine aynı oluyor.Önce manen söylenen sözlerden dolayı yanında olmuyor sonra maddiyatıda senden alıp ailesinin üstüne yapıyor herşeyi ,tek taraflı yürümüyor.Yolun başında farketmişsin ve ailenin yanındasın birde beni düşün hep düzelir diye şans vere vere 4 yılım bitti 5.yılda boşandım en güzel zamanlarım boşa gitti.Hakkında hayırlısı olsun...

evde elektrik su yok ne yapcam canım orda..ayrıca o pişman olana kadar barışmayı düşünmüyorum
ah tatlım,, gerekiyorsa ailenden al para öde evin elektiriğini suyunu,,, ama gitme evinden,,, ben ilk evlendiğimde eşim de evş terk etmekle tehdit etti beni,, bende güle güle dedim,,, ben öderim evin kirasınıda borcunuda dedim,,,,
bir kişinin dediği gibi görümcen zil takıp oynuyordur şimdi,,,, bende ilk başlarda evşmden sırf onları mutlu etmemek için çıkmadım sabır ettim çünkü eşimi çok seviyorum,,,,

gorumcen ayirmiyor canim, anacı olgunlasmamis istikrarsiz, karisina koca olarak sahip cikamamis esindir suclu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…