- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi hasta adam
-
dün eşimin en yakın arkadaşının karısı yazdı bana..ki kadınla hiç bir samimiyetim yok..eşimin eve gidip resimlerimize bakıp ağladığını söyledi..bebeğimiz olsun istiyorum demiş...yalan söylüyor dedim çünkü görümcem asla bebek yapmamızı istemediği için eşim korunuyordu...kumpasmı acaba diye düşünüyorum
eşimi bana göndermiyorlar ,bugün tam 8 gün oldu..ne aradı ne sordu..Çok doğru söylüyorsun ama bir inat uğruna da bitmemeli. Eşiniz için söylüyorum bu inat olayını. İnsanın kendini bilmesi çok önemli gerçekten. Siz ne kadar bilinçli ve hassas davranırsanız davranın karşıdaki anlamıyorsa maalesef boşa uğraş oluyor. En azından mümkün olurda şartlar uygun olursa eğer boşanma işine girismeden önce eşinle son bir kez konuşup sorunlarınızı çözmeye çalışsanız? Kendinizi anlatsanız ona. Aslında bir problem olmadığını gösterseniz. Evet bu söyleyeceğim çok saçma ama belki de halen onu dolduruyorlar. Yani niçin sizi kötülesinler niçin sessiz kalasinız. Ben onunla barışın siz adım atın demiyorum bu tamamen sizin tercihiniz ama esinizin yargısız infaz yapmasına da göz yummayın bence. Hepiniz eğitimli insanlarsınız anlaşılan. Konuşun en azından içinizde kalmasın.
Durumunuz zor gerçekten. Karşınızdaki insanlar çok zor anlaşılan. Tutun ki siz haksızsınız o durumda bile bir annenin bur kardeşin orta yolu bulması ve eşinizi sizinle konuşmaya ikna etmesi gerek. Bunlar hep sapıkça kıskançlıktan oluyor. Insan oğlunu kardeşini kıskanır mı? Maalesef kıskanıyor. Keşke size işe yarayacak başka birşey söyleyebilirsem. Dualarım seninle inşallah en yakın zamanda feraha ulaşırsın.eşimi bana göndermiyorlar ,bugün tam 8 gün oldu..ne aradı ne sordu..
Kusura bakma ama esin adam olsaydi senin yaninda olmak icin kimsenin iznine ihtiyac duymazdi.eşimi bana göndermiyorlar ,bugün tam 8 gün oldu..ne aradı ne sordu..
dualarınızı eksik etmeyin nolur çok tşk ederimDurumunuz zor gerçekten. Karşınızdaki insanlar çok zor anlaşılan. Tutun ki siz haksızsınız o durumda bile bir annenin bur kardeşin orta yolu bulması ve eşinizi sizinle konuşmaya ikna etmesi gerek. Bunlar hep sapıkça kıskançlıktan oluyor. Insan oğlunu kardeşini kıskanır mı? Maalesef kıskanıyor. Keşke size işe yarayacak başka birşey söyleyebilirsem. Dualarım seninle inşallah en yakın zamanda feraha ulaşırsın.
gelmiyor 8 gün oldu..gitmem aramam demişBebek yapmanıza mı karışıyor demekki akıllarında ayırmak varmış, görümcem yok bazen olsaydı keşke diyorum ama görümceyim kardeşimin iki tane var keşke bir tane daha olsa derim hep gelinde abla büyüsünlerde der ben sadece dileğimi söylerim ama asla karışmam, kardeş başka bişey ama onun bir evi var ailesi var ne kadar müdahale edebilirim ki azcık bir tartışsalar kardeşime kızarım, eşiniz kapınızda gelip yatmadan sakın dönmeyin hazır fırsat geçmiş elinize bekleyin bunu çok iyi değerlendirin.
Sende sakın arama sabredip aramazsan alır boyunun ölçüsünü ha hiç aramazsa bebeğe bile karışan aileyle ömür boyu otursun.gelmiyor 8 gün oldu..gitmem aramam demiş
yok o arayacak ben aramam..ararsam daha çok üstüme gelip ezerler beni..hatasını anlayıp aradı derlerSende sakın arama sabredip aramazsan alır boyunun ölçüsünü ha hiç aramazsa bebeğe bile karışan aileyle ömür boyu otursun.
evet maalesef adam olsaydı o benim karım siz karışmayın derdi ama diyemedi demediKusura bakma ama esin adam olsaydi senin yaninda olmak icin kimsenin iznine ihtiyac duymazdi.
Sen kendini kandiriyorsun, kocani seviyorsun, sanki o masum, tek suclu kayinvaliden ve gorumcen.
ama sunu bil ki esinde biraz olsun sahsiyet olsaydi 6 aylik karisini boyle yuz ustu birakmazdi.
cocuk gibi epilasyonuna kadar gidip anlatmis onlara. Emin ol yatak odanizda neler oldugunu bile anlatiyordur.
evet maalesef adam olsaydı o benim karım siz karışmayın derdi ama diyemedi demedi
2 gece gelmedi bende anneme döndüm ..yazlık ev olduğu için elektrik kontur sistemiyle alınıyor ,elektrik bitti 2 günün sonunda ..elektrik gidince suda gidiyor otomatik olarak..yükleme kartıda eşimdeydi...görümcemde annemi arayıp eşimin eve dönmeyeceğini söyleyince bende anneme döndüm..istemeyerek yani..karanlık ve su olmayan evde kafayı yedim zaten 2 gün...daha çok duramazdım ordaSiz evinizdesiniz değilmi.
2 gece gelmedi bende anneme döndüm ..yazlık ev olduğu için elektrik kontur sistemiyle alınıyor ,elektrik bitti 2 günün sonunda ..elektrik gidince suda gidiyor otomatik olarak..yükleme kartıda eşimdeydi...görümcemde annemi arayıp eşimin eve dönmeyeceğini söyleyince bende anneme döndüm..istemeyerek yani..karanlık ve su olmayan evde kafayı yedim zaten 2 gün...daha çok duramazdım orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?