6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

bi kez daha şükrettim.. iyi ki kaynanamın kızı olmamış iyi ki görümcem yok.. inanma bu laflara canım ağlayan seven adam elini masaya vurur o benim karım siz karışmayın benim hayatıma der.... evini terkedip pısırık pısırık annesi ile ablasının dizinde oturmaz.. allah ıslah etsin hepsini..

eşimi bana göndermiyorlar ,bugün tam 8 gün oldu..ne aradı ne sordu..

Durumunuz zor gerçekten. Karşınızdaki insanlar çok zor anlaşılan. Tutun ki siz haksızsınız o durumda bile bir annenin bur kardeşin orta yolu bulması ve eşinizi sizinle konuşmaya ikna etmesi gerek. Bunlar hep sapıkça kıskançlıktan oluyor. Insan oğlunu kardeşini kıskanır mı? Maalesef kıskanıyor. Keşke size işe yarayacak başka birşey söyleyebilirsem. Dualarım seninle inşallah en yakın zamanda feraha ulaşırsın.

Kusura bakma ama esin adam olsaydi senin yaninda olmak icin kimsenin iznine ihtiyac duymazdi.
Sen kendini kandiriyorsun, kocani seviyorsun, sanki o masum, tek suclu kayinvaliden ve gorumcen.
ama sunu bil ki esinde biraz olsun sahsiyet olsaydi 6 aylik karisini boyle yuz ustu birakmazdi.
cocuk gibi epilasyonuna kadar gidip anlatmis onlara. Emin ol yatak odanizda neler oldugunu bile anlatiyordur.

dualarınızı eksik etmeyin nolur çok tşk ederim

Bebek yapmanıza mı karışıyor demekki akıllarında ayırmak varmış, görümcem yok bazen olsaydı keşke diyorum ama görümceyim kardeşimin iki tane var keşke bir tane daha olsa derim hep gelinde abla büyüsünlerde der ben sadece dileğimi söylerim ama asla karışmam, kardeş başka bişey ama onun bir evi var ailesi var ne kadar müdahale edebilirim ki azcık bir tartışsalar kardeşime kızarım, eşiniz kapınızda gelip yatmadan sakın dönmeyin hazır fırsat geçmiş elinize bekleyin bunu çok iyi değerlendirin.

gelmiyor 8 gün oldu..gitmem aramam demiş

evet maalesef adam olsaydı o benim karım siz karışmayın derdi ama diyemedi demedi

Siz evinizdesiniz değilmi.
2 gece gelmedi bende anneme döndüm ..yazlık ev olduğu için elektrik kontur sistemiyle alınıyor ,elektrik bitti 2 günün sonunda ..elektrik gidince suda gidiyor otomatik olarak..yükleme kartıda eşimdeydi...görümcemde annemi arayıp eşimin eve dönmeyeceğini söyleyince bende anneme döndüm..istemeyerek yani..karanlık ve su olmayan evde kafayı yedim zaten 2 gün...daha çok duramazdım orda

CAnım boşver gidene yol ver. Neyseki hamile değilsin sana değer veren biri olsun yanında bu ne 6 ayda olana bak. Beb senin uerinde olsam dava açmıştım çoktan

Tek başınıza kalmanız olmazdı zaten,birde böyle durum olunca daha da zor olurdu..
En azından annenizin yanınızda olmanız moral açısından da iyi olur..
Eşiniz arayana kadar lütfen siz aramayın olurmu,anlasın biraz hatasını.
Eşler aile olduğunu neden anlamıyor yada anlamak istemiyorlar acaba.

NE entrasen bir durm canım eşyalrını alsaydın .Baksan duruma eşin ayrığı kafa koymuş.Artık dönse bile yine ailesinin entirakaları üstünüzde olacak mutlu olamayacaksın bu süreçte kendini garantiye al altınlarını eşyalarını onlara bırakma.

senin yerinde olsam gram taviz vermez bu adiliğe mahkemeye verirdim davayı açan ben olurdum.

Bu saatten sonra arasa nolur aramasa nolur adam adam degilmiş ki ne bekliyorsun kurtulduguna Sevin bence adam gibi adam ne evini terkeder nede karısının giyimine kuşamına laf ettirir !!!! Karı kılıklı koca profili

Ailen arkandaymış asla geri adım atma ailenede yazık

Söyleyeceklerimi aslında gerçek hayatta uygulamis bi insanım esinin esimden cokta geri kalır bi yani yoktu açıkçası evi terk ettim 5 gun boyunca arayan soran yok evlenmek için bu kadar sey yapan adam artik beni gormuyor diye cildiriyordum annem ve babamla hava almaya ciktik yolda karsilastik eşimle annemin cagirmasiyla geldi baristik ve eve gittik neden gittim sirf o kadini kaynanami sevindirmemek icin gittim ve geldigimi gorunce şok yasadi benden beklenmeyen bi davranış bu tabi o günden beri de kocami onlara karsi isliyorum tavsiyem esin ararsa kesinlikle konus ve eve don ölsünler kiskancliktan mutlu gorun surekli onlara karsi neyse cok uzattim kusura bakma allah hakkınızda hayırlısıni versin. ..

eşim bu eve gelecek yada mahkemeye gidecek..eni sonu bir şeyler yapacak..nerye kadar böyle devam eder kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…