6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

artık olan oldu canım..eve dönmüş bulundum ..9 gün oldu bugün ..aramıyor hala..şimdi hiç bişey olmamış gibide o eve dönemem ki

artık eşimin beni sevmediğine o kadar eminim ki
Sen kocani seviyor musunn hala? Eger seviyorsan ve mucadele etmk istyorsan aslnda bunu yapabilirsn.bak bu tipler zordur bilirim.sabirla yogrmk lazim. ilerde keske dememek icin bence evine git ve esini cagir..eger hala gelmiyorsa bosver hayir yoktur demek.gelirse de sakince kirginligini anlat bagirip cagrma.daha sonrasi icinse yapacagin sey ben artk gorumceyle gorsmk istemiyorm sen istedgn kadar gorus de ne yapaym canm, beni sevmiyor, ben uzuluyom de.anneni cok seviyorm ama o da beni sevmiyo galibaaa de.biraz yumusak olmak lazim ki vicdana gelip dinlesinler

seviyorum ama bana yapılanları okumuşsundur..eğer ilk adımı ben atarsam pişman olup döndü ..hatalı o diyecekler

S
seviyorum ama bana yapılanları okumuşsundur..eğer ilk adımı ben atarsam pişman olup döndü ..hatalı o diyecekler
Seviyorsan boyle hesaplara girmeyecksin kimin ne dedigine bakmayacaksn.bu evlilik biterse ilerde hep keşken olacak.cunku esini hala seviyorsun.elinden geleni yap bence.zaten herseye ragmen gelmezse senin de sevgin azalacak yukun hafifleyecekk

desinler,, sanki eşin gelse de sana hatalı demeyecekler,,,,
seviyorsan kocanı aranızda ki tek problem bu insanlar ise eğer gururu bir kenara bırak ara eşini,,,, barışırsın da,,,
kavga etme sakin sakin konuş,, alttan al,,,, ailesi ile ilgili konuşma,,,,,
görümcene veya kv asla küsme,,,, saygı da kusur etme,,,, (benim görümcelerim benş asla aramaz ,,ben onları hastalıkda sağlıkda, bayramlarda ararım ve bunu hep eşimin yanında yaparım,,, ama artık aramıyorum herşeyin bir zamanı var,)
ev işi konusunda yapmanı bekliyorlarsa da sakar ol pis ol nasıl olsa yaranamıyacaksın tatlım,,,, ( böyle bir şeyi istediklerine pişman olsunlar)
biraz sağır ol biraz kalın derili ol,,, zamanla eşinle olan ilişkin evliliğin otursun yerine,,, ondan sonra bu insanlar bu kadar çok muhalefet olamazlar sana,,,, evliliğie karışamazlar,,,,
ama bunu için sabıra ihtiyacın var,,, burası var burada dertleş,, bir arkadaşınla dertleş,,,,
bende çok kötü zamanlar geçirdim,,, ama bitti sayılır,,, bak şimdi hiçbiri evime gelemiyor, kv de buna dahil,,, (zaten gelmediler hiç bşr zaman) şimid hamileyim bir kaç haftaya bebeğim olucak sağlıkla umarım ama kv buraya gelicek yüzü yok,,,, ve gelemiyor,,, görümcelerim de ona keza,,, kendi yaptıklarını çekiyorlar yiğenlerini torunlarını göremeyecekler,,, yenş ev aldık bir yıl oldu gelip göremiyorlar,,,, ne kadar acı,,, insanlar yaptıklarını çekiyor,,,
bu arada yanlış anlaşılmasın asla gelmesinler evşmşze bebeği görmesinler demedim,,, ama ilişkileri laçka haline getirdiler gelmeye yüzleri yok,,,
ama dediğim gibi çok sabır ettim,,, hala da ediyorum,,, haklı iken sessiz kalmak zor ama başarabilirsen, herşey senin lehine dönüyor,,,,

Son düzenleme:
a
annemi arayıp bitti bu iş dediği için arayamam kızlar

umutsuz vaka..farkındayım herşeyin elbet buda geçecek inanıyorum ama iş mahkemeye giderse çekişmeli olcak..ve uzun süre yıpranacağım

Zararın neresinden dönersen kardır canım boşver çoluğun çocuğun yokken yol ver gitsin böyle ana abla kuzusu erkek hiç çekilmez hayatını zindan eder sana

Kızkardeşlerim, hepiniz umarım benim gibi görümcüye denk gelirsiniz , abimle her sorunlarında yengeme " o da patriyarkal sistem de yetişmiş bir e***k hatasını kabul etmez boşver" diyip yengemin tarafını tutup teselli ediyorum. =(

Allah yardımcınız olsun kıskanç tabiatı ahlakı bozuk insanlardan Allah cümlemizi korusun o insanın tabiatıı bu değişmez eşin sana sahip çıkmış olsaydı kapat kapını o şeytan görümceylede bayramdan bayrama görüş derdim ama eşinin bu tavrı ilerisi için hiç bir şekilde güven telkin etmiyor çok zor üzülüyorum iyi niyetli insanların böyle cahil insanlar tarafından yıpratılmasına ama neticede imtihan dünyasındayız hepimiz bir şekilde imtihan olunuyoruz hakkınızda hayırlısı olması duasıyla

amin çok tşkler..eşimde neden beni aramıyor ya bu evliliği bitirecek ben ne yaptım insanlara hala düşünüyorum..kafayı yemek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…