- 30 Kasım 2014
- 380
- 205
- 48
- Konu Sahibi hasta adam
-
artık olan oldu canım..eve dönmüş bulundum ..9 gün oldu bugün ..aramıyor hala..şimdi hiç bişey olmamış gibide o eve dönemem kiah tatlım,, gerekiyorsa ailenden al para öde evin elektiriğini suyunu,,, ama gitme evinden,,, ben ilk evlendiğimde eşim de evş terk etmekle tehdit etti beni,, bende güle güle dedim,,, ben öderim evin kirasınıda borcunuda dedim,,,,
bir kişinin dediği gibi görümcen zil takıp oynuyordur şimdi,,,, bende ilk başlarda evşmden sırf onları mutlu etmemek için çıkmadım sabır ettim çünkü eşimi çok seviyorum,,,,
Sen kocani seviyor musunn hala? Eger seviyorsan ve mucadele etmk istyorsan aslnda bunu yapabilirsn.bak bu tipler zordur bilirim.sabirla yogrmk lazim. ilerde keske dememek icin bence evine git ve esini cagir..eger hala gelmiyorsa bosver hayir yoktur demek.gelirse de sakince kirginligini anlat bagirip cagrma.daha sonrasi icinse yapacagin sey ben artk gorumceyle gorsmk istemiyorm sen istedgn kadar gorus de ne yapaym canm, beni sevmiyor, ben uzuluyom de.anneni cok seviyorm ama o da beni sevmiyo galibaaa de.biraz yumusak olmak lazim ki vicdana gelip dinlesinlerartık eşimin beni sevmediğine o kadar eminim ki
seviyorum ama bana yapılanları okumuşsundur..eğer ilk adımı ben atarsam pişman olup döndü ..hatalı o diyeceklerSen kocani seviyor musunn hala? Eger seviyorsan ve mucadele etmk istyorsan aslnda bunu yapabilirsn.bak bu tipler zordur bilirim.sabirla yogrmk lazim. ilerde keske dememek icin bence evine git ve esini cagir..eger hala gelmiyorsa bosver hayir yoktur demek.gelirse de sakince kirginligini anlat bagirip cagrma.daha sonrasi icinse yapacagin sey ben artk gorumceyle gorsmk istemiyorm sen istedgn kadar gorus de ne yapaym canm, beni sevmiyor, ben uzuluyom de.anneni cok seviyorm ama o da beni sevmiyo galibaaa de.biraz yumusak olmak lazim ki vicdana gelip dinlesinler
Seviyorsan boyle hesaplara girmeyecksin kimin ne dedigine bakmayacaksn.bu evlilik biterse ilerde hep keşken olacak.cunku esini hala seviyorsun.elinden geleni yap bence.zaten herseye ragmen gelmezse senin de sevgin azalacak yukun hafifleyecekkseviyorum ama bana yapılanları okumuşsundur..eğer ilk adımı ben atarsam pişman olup döndü ..hatalı o diyecekler
desinler,, sanki eşin gelse de sana hatalı demeyecekler,,,,seviyorum ama bana yapılanları okumuşsundur..eğer ilk adımı ben atarsam pişman olup döndü ..hatalı o diyecekler
annemi arayıp bitti bu iş dediği için arayamam kızlardesinler,, sanki eşin gelse de sana hatalı demeyecekler,,,,
seviyorsan kocanı aranızda ki tek problem bu insanlar ise eğer gururu bir kenara bırak ara eşini,,,, barışırsın da,,,
kavga etme sakin sakin konuş,, alttan al,,,, ailesi ile ilgili konuşma,,,,,
görümcene veya kv asla küsme,,,, saygı da kusur etme,,,, (benim görümcelerim benş asla aramaz ,,ben onları hastalıkda sağlıkda, bayramlarda ararım ve bunu hep eşimin yanında yaparım,,, ama artık aramıyorum herşeyin bir zamanı var,)
ev işi konusunda yapmanı bekliyorlarsa da sakar ol pis ol nasıl olsa yaranamıyacaksın tatlım,,,, ( böyle bir şeyi istediklerine pişman olsunlar)
biraz sağır ol biraz kalın derili ol,,, zamanla eşinle olan ilişkin evliliğin otursun yerine,,, ondan sonra bu insanlar bu kadar çok muhalefet olamazlar sana,,,, evliliğie karışamazlar,,,,
demek ki seni arayıp sana söylemeye yüzü yok tatlım,,,a
annemi arayıp bitti bu iş dediği için arayamam kızlar
bunu dikkate al benceSeni sevmeyeni sende sevme.
Okuz. Git konus bir avukatla. Esine ve ablasina tazminat davasi ac.haberini aldım az önce..asla aramam barışmam demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?