- Konu Sahibi hasta adam
-
dün eşimin en yakın arkadaşının karısı yazdı bana..ki kadınla hiç bir samimiyetim yok..eşimin eve gidip resimlerimize bakıp ağladığını söyledi..bebeğimiz olsun istiyorum demiş...yalan söylüyor dedim çünkü görümcem asla bebek yapmamızı istemediği için eşim korunuyordu...kumpasmı acaba diye düşünüyorum
bende ilk evlendiğim ara eşimden ayrılıyordum neredeyse görümcelerimin yüzünden,,, hatta bir keresinde evimi terk etssem diye düşündüğüm bile oldu ama dedim ki zaten bu insanların istediği bu sabır et leble dedim,, evliliğine sahip çık,, ve eşimi çok seviyorum,,,eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
görümce deyince tüylerim diken diken oluyoreşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
gerçekten taktiğinize hayran kaldım çok akıllıcabende ilk evlendiğim ara eşimden ayrılıyordum neredeyse görümcelerimin yüzünden,,, hatta bir keresinde evimi terk etssem diye düşündüğüm bile oldu ama dedim ki zaten bu insanların istediği bu sabır et leble dedim,, evliliğine sahip çık,, ve eşimi çok seviyorum,,,
belki biraz yaşımın verdiği olgunlukla onların dediklerini yaptıklarını duymamazlıkdan geldim,,,biraz kalın derili olmak gerekiyor,,, ve ayrıca da sağır,,,,
annem de bu konuda bana çok destek oldu,,, oda kendine yapılanları görmemezlikden, duymamazlıkdan geldi,,,,
sonuç mu ???? eşimle aram şükür ki çok iyi artık dönem dönem oluyor tartışmalarımız (eskisi kadar çok ve hararetli değil) ama ben biraz alttan alıyorum çok nadir arada tırnaklarımı çıkartıyorum,,,
bu arada benim eşimle hiç bir problemim yok,,, hiçbir konuda tartışmıyoruz,,, ki benim ona söylediğim şeyde bu,, ne cinsellik, ne kıskançlık nede ekonomik sebebler yüzünden asla tartışmadık,,,, birbirimizi seviyoruz, diyorum,,, oda farkında böyle dedikçe oda eski fevriliğini bıraktı,,,,
Sende eğer eşini seviyorsan,,, ailesi ile ilgili tartışma,,,, görümcene kv asla cevap verme,,, düşün ki onlar 3 yaşında aklı ermeyen bir çocuk,,, he he he de,,, geç,,,, annende aynı şeyi yapsın hiç laf olayına girmeyin çünkü bu insanlar affedersin b.k çukuruna benzer,, uzakda duruyom sanıp bir taş atarsın,,,, ( senin söylediğin bir küçük laf),, üstün başın b.k olur ,,, sen öyle b.ka bulaşmış kalırsın,,,
bu arada bu ev temizleme muhabbetinden gerçekten nefret ediyorum,,, yani benden böyle bir şey asla beklenmedi,, ama beklneseydi eğer,,, öyle mafiretliyim diye parçalamazdım kendimi,,, o evi öyle bir temizlerdim ki,, akı mor, moru gri yapardım,,, birde çoookkkk sakar olurdum,,, ve o kadar yavaş iş yapardım ki,,,,
kırardım tabaklarını, bardaklarını,,, yanlışlıkla,,, birde derdim ki ayyyyyy çok üzüldüm,,, derdim,, nasıl yaptım acaba derdim,,,
hele o bulaşıklarını bir yıkardım böyle mis gibi yumurta kokuturdum,,,,
eşini seviyorsan ve bu evliliği kurtarmak istiyorsan eşinle aranı düzelt,,, böyle bir taktik uygula, biraz zaman alıyor ama herşey yoluna da giriyor,,,
tatlım seni görümcen ayırmıorvki seni, eşin adam değil seni terkedior. Lütfen böyle kabullen ve o adama dönme sakın.eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
bekleyip görecez canım..çok sıkıntıdayım..tatlım seni görümcen ayırmıorvki seni, eşin adam değil seni terkedior. Lütfen böyle kabullen ve o adama dönme sakın.
Valla anca huzur dolu olmalısın. Şöyle güvenip de arkamızı yaslayacağımız, arada bir sığıncağımız eşimiz yoksa o evlilik ziyan bence. Yani adam adam olcak karısını da başına taç yapcak kimse kusura bakmasın. Eğerki öyle onun bunun lafıyla seni böyle sıkıntılara sokuyorsa vallahi vardır bi hikmet. Rabbim sana yol gösterio. Yol da daha yakınken kurtul kulum dior. Unutma düny bi tane, ssen bitanesin, bir kez yaşıcaksın.. mutlu olmuyorsan katlanmıcaksın.ve tejrar söylüyorum görümcem beni ayırıyor değil, eşin seni terkedior. Nikah masasına oturup imza atıyorsa, sahip olmayı da bilsin. Bilmiorsa hiç zorlama. ..bekleyip görecez canım..çok sıkıntıdayım..
Altı aylık bir evlilik ve ortada bir sebep yok. Çok yazık gerçekten. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Eşinizin sağlıklı düşünmediği ortada.eşimde üniversite mezunu,görümcemde muhasebe hocası..ama 1 yıldır çalışmıyor bebeğinden dolayı..6 aylık evliyim başka sorunumuz yoktu..eşim bitti demiş..ve benimle konuşmuyor
ben eşimi seviyorum ama eşim ablasının yolundan gittiği sürece barışsak bile mutlu olamayacağızAltı aylık bir evlilik ve ortada bir sebep yok. Çok yazık gerçekten. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Eşinizin sağlıklı düşünmediği ortada.
Çok doğru söylüyorsun ama bir inat uğruna da bitmemeli. Eşiniz için söylüyorum bu inat olayını. İnsanın kendini bilmesi çok önemli gerçekten. Siz ne kadar bilinçli ve hassas davranırsanız davranın karşıdaki anlamıyorsa maalesef boşa uğraş oluyor. En azından mümkün olurda şartlar uygun olursa eğer boşanma işine girismeden önce eşinle son bir kez konuşup sorunlarınızı çözmeye çalışsanız? Kendinizi anlatsanız ona. Aslında bir problem olmadığını gösterseniz. Evet bu söyleyeceğim çok saçma ama belki de halen onu dolduruyorlar. Yani niçin sizi kötülesinler niçin sessiz kalasinız. Ben onunla barışın siz adım atın demiyorum bu tamamen sizin tercihiniz ama esinizin yargısız infaz yapmasına da göz yummayın bence. Hepiniz eğitimli insanlarsınız anlaşılan. Konuşun en azından içinizde kalmasın.ben eşimi seviyorum ama eşim ablasının yolundan gittiği sürece barışsak bile mutlu olamayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?