- 30 Kasım 2014
- 380
- 205
- 48
- Konu Sahibi hasta adam
-
yemin ederim ortada boşanma sebebi yok..allahından bulsun..mahkemede süründürücem ailece hepsiniOkuz. Git konus bir avukatla. Esine ve ablasina tazminat davasi ac.
yemin ederim ortada boşanma sebebi yok..allahından bulsun..mahkemede süründürücem ailece hepsini
o zaman sana bir abla tavsşyesi daha tatlım,, noşanma davası açarsan çok çekişmeli olmasın hemen bitir işi öyle 2-3 yıl sürmesin,,,, çünkü şu yıllar inan çok değerli ( yaşın 29 yanlış anlama yeni bir başlangıç yapabilmen için çok fazla zamanın yok,,, ( yanlış anlama),,, 2 kuruş fazla olucak diye çekişmeli yaparsın daha sonra birde baknışsın yaş almış başını gitmiş,,,umutsuz vaka..farkındayım herşeyinelbet buda geçecek inanıyorum ama iş mahkemeye giderse çekişmeli olcak..ve uzun süre yıpranacağım
onları beklicem canımDavayı açmaya mı karar verdin, yoksa bekleyecek misin?
tazminat davası açabilirsin hatta eğer ispatlayabilirseniz görümcenize de tazminat davasıı açabilirsiniz çünkü boşanmalara sebep olan her kimse cezası vardırasla barışmam demiş..6 ay evli kaldım..bunun bedeli olmasınmı ? tazminat nafaka falan
onları beklicem canım
bilgi için çok tşkler canım..ortak arkadaşlarımız yok..hepsi onun arkadaşları..o yüzden benden taraf arkadaş bulmada zorlanıcam biraz..şuan çok sessizler ve face de hala evli görünüyoruz..silmiyor..muhakkkak iftira atacaklar ve zaman kazanıyorlar..avukat söledi bunu..evet çekişmeli geçecek çünkü yanına kar kalmicak bu..komşuda yok sırf Suriyeliler var sitede...evet zaten evi benim terkettiğimi söylüyomuş herkese..Tamam o zaman şimdi sana dava sürecini bi anlatayım. Eğer açarlarsa davayı, muhtemelen seni evden gitmekle suçlarlar. Evin elektrik ve su sisteminin kontörlü olduğunu ifade etmen gerekiyor. Mecburen ayrılmak zorunda kaldım evden, asıl evi terkeden eşim diyeceksin.
Benim annemle babamında çekişmeli ilerledi davaları. 2 aileden, 2 ailenin dışından 4 şahide ihtiyacın var. Eşinin ve ailesinin kusurlarını yakından bilen kişiler olmalı. Yakından kastım, evinize giren çıkan insanlar. Komşuların ve arkadaşların mesela.
Eşin böyle bir durumda muhtemelen annesini, kardeşini falan şahit yazdırır, ama bu tip yakın akrabaların şahit olması durumunda, hakimler yanlı ifade verebileceklerini göz önünde bulundurur. Aynısı senin annen içinde geçerli.
Ayrıca çekişmeli dava çok zor bir süreçtir, kendini hazırla buna. İnş. eşin pişman olur da ayrılmazsınız ama bana malesef eşinden bir halt olmaz gibi geliyor.
bilgi için çok tşkler canım..ortak arkadaşlarımız yok..hepsi onun arkadaşları..o yüzden benden taraf arkadaş bulmada zorlanıcam biraz..şuan çok sessizler ve face de hala evli görünüyoruz..silmiyor..muhakkkak iftira atacaklar ve zaman kazanıyorlar..avukat söledi bunu..evet çekişmeli geçecek çünkü yanına kar kalmicak bu..komşuda yok sırf Suriyeliler var sitede...evet zaten evi benim terkettiğimi söylüyomuş herkese..Tamam o zaman şimdi sana dava sürecini bi anlatayım. Eğer açarlarsa davayı, muhtemelen seni evden gitmekle suçlarlar. Evin elektrik ve su sisteminin kontörlü olduğunu ifade etmen gerekiyor. Mecburen ayrılmak zorunda kaldım evden, asıl evi terkeden eşim diyeceksin.
Benim annemle babamında çekişmeli ilerledi davaları. 2 aileden, 2 ailenin dışından 4 şahide ihtiyacın var. Eşinin ve ailesinin kusurlarını yakından bilen kişiler olmalı. Yakından kastım, evinize giren çıkan insanlar. Komşuların ve arkadaşların mesela.
Eşin böyle bir durumda muhtemelen annesini, kardeşini falan şahit yazdırır, ama bu tip yakın akrabaların şahit olması durumunda, hakimler yanlı ifade verebileceklerini göz önünde bulundurur. Aynısı senin annen içinde geçerli.
Ayrıca çekişmeli dava çok zor bir süreçtir, kendini hazırla buna. İnş. eşin pişman olur da ayrılmazsınız ama bana malesef eşinden bir halt olmaz gibi geliyor.
bilgi için çok tşkler canım..ortak arkadaşlarımız yok..hepsi onun arkadaşları..o yüzden benden taraf arkadaş bulmada zorlanıcam biraz..şuan çok sessizler ve face de hala evli görünüyoruz..silmiyor..muhakkkak iftira atacaklar ve zaman kazanıyorlar..avukat söledi bunu..evet çekişmeli geçecek çünkü yanına kar kalmicak bu..komşuda yok sırf Suriyeliler var sitede...evet zaten evi benim terkettiğimi söylüyomuş herkese..
annemde msjı duruyor..eşimin eve gelmediğini yazmıştım geceİftira farketmez canım. Bir kere ispat etmesi lazım. İspat edemedikten sonra hiçbir anlamı yok. Zaten evden çıkmış olmanda açıklanabilir bir durum. Dert etme kendine.
Mesajın içeriği neydi?delil olurmu o msj
anne eşim eve gelmediMesajın içeriği neydi?
bilgi için çok tşkler canım..ortak arkadaşlarımız yok..hepsi onun arkadaşları..o yüzden benden taraf arkadaş bulmada zorlanıcam biraz..şuan çok sessizler ve face de hala evli görünüyoruz..silmiyor..muhakkkak iftira atacaklar ve zaman kazanıyorlar..avukat söledi bunu..evet çekişmeli geçecek çünkü yanına kar kalmicak bu..komşuda yok sırf Suriyeliler var sitede...evet zaten evi benim terkettiğimi söylüyomuş herkese..
eeşim bana aynı kafada geldikten sonra bişey farketmez ki canım..değişip gelmelieşin arardı aramasına da adım gibi eminim ki görümce onu gaza getiriyordur insan 6 aylık karısını bu hale getirir mi aklım almıyor
aile büyükleri falan yokmu arayı bulmaya çalışan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?