6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

umutsuz vaka..farkındayım herşeyin elbet buda geçecek inanıyorum ama iş mahkemeye giderse çekişmeli olcak..ve uzun süre yıpranacağım
o zaman sana bir abla tavsşyesi daha tatlım,, noşanma davası açarsan çok çekişmeli olmasın hemen bitir işi öyle 2-3 yıl sürmesin,,,, çünkü şu yıllar inan çok değerli ( yaşın 29 yanlış anlama yeni bir başlangıç yapabilmen için çok fazla zamanın yok,,, ( yanlış anlama),,, 2 kuruş fazla olucak diye çekişmeli yaparsın daha sonra birde baknışsın yaş almış başını gitmiş,,,
benim bir arkadaşım yaptı kız inada bindirsi en güzel 5 yılı heba oldu,,, sonra çok zor çocuk sahibi oldu,,,,lütfen yanlış anlama dedklerimi,,, bunlar çok yıpratıcı şeyler onun için ne zamanından ol nede sinirlerinden,,,,
birde siz evleneli 1 yıl olmadığı için hakim öyle hemen boşamaz çünkün ortada bir sebeb yok,,,

asla barışmam demiş..6 ay evli kaldım..bunun bedeli olmasınmı ? tazminat nafaka falan

yani ne ilğinç insanlar var seni annesinin evini temizlesin diye almadı heralde yanında bu hayta yoldaş olasın diye evlendi hala böyle düşünce de olan insanların olması çok üzücü.belki şu aralar eşiniz daha olgunlaşmamış ama ileri de bunları yaptığına eminim pişman olacaktır.çook cocukça geldi bana neden sizin ağzınızdan da dinlemiyor bazı şeyleri ve sizi evde tek bırakıyor? bence biraz bunu sorgulamlısınız ve hayatınıza ,hayatlarınıza ona göre yön vermelisinşz

onları beklicem canım

Tamam o zaman şimdi sana dava sürecini bi anlatayım. Eğer açarlarsa davayı, muhtemelen seni evden gitmekle suçlarlar. Evin elektrik ve su sisteminin kontörlü olduğunu ifade etmen gerekiyor. Mecburen ayrılmak zorunda kaldım evden, asıl evi terkeden eşim diyeceksin.

Benim annemle babamında çekişmeli ilerledi davaları. 2 aileden, 2 ailenin dışından 4 şahide ihtiyacın var. Eşinin ve ailesinin kusurlarını yakından bilen kişiler olmalı. Yakından kastım, evinize giren çıkan insanlar. Komşuların ve arkadaşların mesela.

Eşin böyle bir durumda muhtemelen annesini, kardeşini falan şahit yazdırır, ama bu tip yakın akrabaların şahit olması durumunda, hakimler yanlı ifade verebileceklerini göz önünde bulundurur. Aynısı senin annen içinde geçerli.

Ayrıca çekişmeli dava çok zor bir süreçtir, kendini hazırla buna. İnş. eşin pişman olur da ayrılmazsınız ama bana malesef eşinden bir halt olmaz gibi geliyor.

bilgi için çok tşkler canım..ortak arkadaşlarımız yok..hepsi onun arkadaşları..o yüzden benden taraf arkadaş bulmada zorlanıcam biraz..şuan çok sessizler ve face de hala evli görünüyoruz..silmiyor..muhakkkak iftira atacaklar ve zaman kazanıyorlar..avukat söledi bunu..evet çekişmeli geçecek çünkü yanına kar kalmicak bu..komşuda yok sırf Suriyeliler var sitede...evet zaten evi benim terkettiğimi söylüyomuş herkese..

bilgi için çok tşkler canım..ortak arkadaşlarımız yok..hepsi onun arkadaşları..o yüzden benden taraf arkadaş bulmada zorlanıcam biraz..şuan çok sessizler ve face de hala evli görünüyoruz..silmiyor..muhakkkak iftira atacaklar ve zaman kazanıyorlar..avukat söledi bunu..evet çekişmeli geçecek çünkü yanına kar kalmicak bu..komşuda yok sırf Suriyeliler var sitede...evet zaten evi benim terkettiğimi söylüyomuş herkese..

İftira farketmez canım. Bir kere ispat etmesi lazım. İspat edemedikten sonra hiçbir anlamı yok. Zaten evden çıkmış olmanda açıklanabilir bir durum. Dert etme kendine.

İftira farketmez canım. Bir kere ispat etmesi lazım. İspat edemedikten sonra hiçbir anlamı yok. Zaten evden çıkmış olmanda açıklanabilir bir durum. Dert etme kendine.
annemde msjı duruyor..eşimin eve gelmediğini yazmıştım gece

eşin arardı aramasına da adım gibi eminim ki görümce onu gaza getiriyordur insan 6 aylık karısını bu hale getirir mi aklım almıyor

aile büyükleri falan yokmu arayı bulmaya çalışan

eşin arardı aramasına da adım gibi eminim ki görümce onu gaza getiriyordur insan 6 aylık karısını bu hale getirir mi aklım almıyor

aile büyükleri falan yokmu arayı bulmaya çalışan
eeşim bana aynı kafada geldikten sonra bişey farketmez ki canım..değişip gelmeli

ağlama krizlerim başladı..allahım sabır ver bana..haketmedim yarabbiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…