6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

Evi terk edip bacısına bu kadar evine karıstıran adamdan adam da kocada olmaz . Annen sahip çıkmış ne güzel gidipte ezdirme kendini. Ayrıca gidip kimsenin evini temzlemek zorunda değilsin...
Eden çeker bekle ve gör görümcekin durumunuu..

öyle acı çekiyorum ki...kalbim sızlıyor,,gücüm kalmadı...yanıyorum ama bunları haketmediğim için yanıyorum

ağlama krizlerim başladı..allahım sabır ver bana..haketmedim yarabbiim
sana sırf ağladın için kızıyorumdeğmez ,değmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezz,gözünün yaşına bile bakmadan evden gittiğini seni zor durumda bıraktığını bireysel bir tartışmanızın olmadığını yeni gelin olduğundan yıprandığını psikolojini bozduğu gerekçesiyle aç davanı o davanın çekişmesi de kısa sürer...def et gitsin zekasız adam yarın ayakklarına kapanacak ama ne fayda bu adamı alsan ne bırak bir an önce adam gibi bir adamla birlikteliğini kur hayatı kaçırma be kardeşim.

Var mı bir gelişme canım :/
maalesef hala aramadı gelmedi..15 gün oldu nerdeyse..ne yapmaya çalışıyor anlamadım..karşıma çıkıp adam gibi ben seni istemiyorum diyemiyor yada dedirtmiyorlar bilemiyorum..ailesini dinliyor çok eminim bundan..zaten o yüzden bu halde değilmiyiz..

arkadaşlarım beni düşünüp sorduğunuz için çok tşk ederim..kendimi yalnız hissetmedim şimdi..çok saolun.. gelişme yok ne aradı ne sordu..bende bitmesinden yanayım..galiba tükendim

Bencede bitirin bu evliliği,barışsanız bile en ufak bir tartışmada yine sizi terk eder eşiniz..
Arayıp sormayan bir eşten fayda gelmez,ailesi ile otursun kalsın orada..
Onlarda hayrını görsün..

aslında evliliğin ilk ayları bu sorunlar biraz normal.. ama böyle aile sözü dinleyip yuva bitiren erkek kadar sap salak hödük varmıdır tartışılır. .. ailevi sorunlar olmadığı zaman eşinizin size olan davranışları nasıldı.. çünkü aynı benzer sorunlar yaşadık bizde annesi yüzünden.. ama sonunda anladı benim öküzcüğüm herşeyi.. ben bırakıp gtmedim tabi .. ama o da evi terketmedi asla .. hatta her akşam evden bi yere gtmezdi.

ailesini dinleyıp eşini bırakan adamı salla gıtsın ,
nasıl olsa eşşek gibi pişman olacak ılerıde, ama geç olacak o zaman işte..
allahın sana iyiliği bu emin ol
bu şerrin hayrını da gör...

eşini seviyorsan evine dön elbette o da dön dolaş gelir ve aranızda konuşursunuz. bana araya insanların girmesiyle ayrılık saçma geliyor. görümcenin sözüyle mi boşanacaksınız?

Bencede bitirin bu evliliği,barışsanız bile en ufak bir tartışmada yine sizi terk eder eşiniz..
Arayıp sormayan bir eşten fayda gelmez,ailesi ile otursun kalsın orada..
Onlarda hayrını görsün..
bitecek zaten canım sadece uzatmaları yaşıyoruz şuan..bende soğudum artık zaten..bide şuan aynı mahallede olmam canımı sıkıyor..hem dükkanı hem kaynanamın evi...hepimiz aynı sokaktayız...yani birbirimize hem çok yakın hem çok uzağız off ..allahından bulsun hepsi

eşini seviyorsan evine dön elbette o da dön dolaş gelir ve aranızda konuşursunuz. bana araya insanların girmesiyle ayrılık saçma geliyor. görümcenin sözüyle mi boşanacaksınız?
eşim ablasından başkasını tanımaz ve ablası beni istemiyor..seviyorum ama dönemem ..eşim beni kaile alsa zaten 15 gündür arar konuşurdu

Yakın olunca daha da kötü,her an karşılaşma durumuda var tabi..
Hayırlısı olsun bakalım,zaman neler gösterecek..

ailesi sürekli doldurur eve gelirdi eşim..yüzüme bakmazdı bu yüzden ..sonra patlardı..benim ailesine ilgisiz olduğumu,ev işlerine yardım etmediğimi,onlara uzak olduğumu..hayretle dinlerdim çünkü asla kaynanama gitmemezlik yapmazdım ..herşeylerine yardım ederdim..sadece bir hafta gitmedim ondan sonra ailesi kıyameti kopardı..eşimde benim yaptıklarımı göre göre onlara hak verdi..bunu kaldıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…