- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi hasta adam
-
sana sırf ağladın için kızıyorumağlama krizlerim başladı..allahım sabır ver bana..haketmedim yarabbiim
Var mı bir gelişme canım :/insan bunumu reva görür sevdiğine
maalesef hala aramadı gelmedi..15 gün oldu nerdeyse..ne yapmaya çalışıyor anlamadım..karşıma çıkıp adam gibi ben seni istemiyorum diyemiyor yada dedirtmiyorlar bilemiyorum..ailesini dinliyor çok eminim bundan..zaten o yüzden bu halde değilmiyiz..Var mı bir gelişme canım :/
arkadaşlarım beni düşünüp sorduğunuz için çok tşk ederim..kendimi yalnız hissetmedim şimdi..çok saolun..Son durumlar nedir gelişme varmı..
arkadaşlarım beni düşünüp sorduğunuz için çok tşk ederim..kendimi yalnız hissetmedim şimdi..çok saolun..gelişme yok ne aradı ne sordu..bende bitmesinden yanayım..galiba tükendim
ailesini dinleyıp eşini bırakan adamı salla gıtsınmaalesef hala aramadı gelmedi..15 gün oldu nerdeyse..ne yapmaya çalışıyor anlamadım..karşıma çıkıp adam gibi ben seni istemiyorum diyemiyor yada dedirtmiyorlar bilemiyorum..ailesini dinliyor çok eminim bundan..zaten o yüzden bu halde değilmiyiz..
eşini seviyorsan evine dön elbette o da dön dolaş gelir ve aranızda konuşursunuz. bana araya insanların girmesiyle ayrılık saçma geliyor. görümcenin sözüyle mi boşanacaksınız?eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
bitecek zaten canım sadece uzatmaları yaşıyoruz şuan..bende soğudum artık zaten..bide şuan aynı mahallede olmam canımı sıkıyor..hem dükkanı hem kaynanamın evi...hepimiz aynı sokaktayız...yani birbirimize hem çok yakın hem çok uzağız off ..allahından bulsun hepsiBencede bitirin bu evliliği,barışsanız bile en ufak bir tartışmada yine sizi terk eder eşiniz..
Arayıp sormayan bir eşten fayda gelmez,ailesi ile otursun kalsın orada..
Onlarda hayrını görsün..
eşim ablasından başkasını tanımaz ve ablası beni istemiyor..seviyorum ama dönemem ..eşim beni kaile alsa zaten 15 gündür arar konuşurdueşini seviyorsan evine dön elbette o da dön dolaş gelir ve aranızda konuşursunuz. bana araya insanların girmesiyle ayrılık saçma geliyor. görümcenin sözüyle mi boşanacaksınız?
pardon bana yaşattıklarını okudunmu sen canım ?Şunu söyleyeyim çok yanlış yapıyorsun.Sende pişman olursun yapmadıkların icin
bitecek zaten canım sadece uzatmaları yaşıyoruz şuan..bende soğudum artık zaten..bide şuan aynı mahallede olmam canımı sıkıyor..hem dükkanı hem kaynanamın evi...hepimiz aynı sokaktayız...yani birbirimize hem çok yakın hem çok uzağız off ..allahından bulsun hepsi
ailesi sürekli doldurur eve gelirdi eşim..yüzüme bakmazdı bu yüzden ..sonra patlardı..benim ailesine ilgisiz olduğumu,ev işlerine yardım etmediğimi,onlara uzak olduğumu..hayretle dinlerdim çünkü asla kaynanama gitmemezlik yapmazdım ..herşeylerine yardım ederdim..sadece bir hafta gitmedim ondan sonra ailesi kıyameti kopardı..eşimde benim yaptıklarımı göre göre onlara hak verdi..bunu kaldıramıyorumaslında evliliğin ilk ayları bu sorunlar biraz normal.. ama böyle aile sözü dinleyip yuva bitiren erkek kadar sap salak hödük varmıdır tartışılır. .. ailevi sorunlar olmadığı zaman eşinizin size olan davranışları nasıldı.. çünkü aynı benzer sorunlar yaşadık bizde annesi yüzünden.. ama sonunda anladı benim öküzcüğüm herşeyi.. ben bırakıp gtmedim tabi .. ama o da evi terketmedi asla .. hatta her akşam evden bi yere gtmezdi.
balkona çıkamıyorum düşün ...bizimi gözlüyor,kendinimi gösteriyor derler diyeYakın olunca daha da kötü,her an karşılaşma durumuda var tabi..
Hayırlısı olsun bakalım,zaman neler gösterecek..
balkona çıkamıyorum düşün ...bizimi gözlüyor,kendinimi gösteriyor derler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?