- 30 Kasım 2014
- 380
- 205
- 48
- Konu Sahibi hasta adam
-
eni sonu ya arayacak gelecek yada mahkemeye verecek..başka seçeneği yok canımKendi evinde hapis hayatı gibi olmuş,bu kadarda hapsetmeyin kendinizi.
Bir an önce sonuca bağlansa bari,herkes kendi yoluna devam eder.
eni sonu ya arayacak gelecek yada mahkemeye verecek..başka seçeneği yok canım
beklicem canım onlar versin mahkemeye..bakalım nereye kadarVersin mahkemeye o zaman,madem bu kadar abla delisi bu adam,sonucunada katlansın bari..
beklicem canım onlar versin mahkemeye..bakalım nereye kadar
bi pazar gtmedim abooo benim kv de de kocamı arar ne varsa söyler... tartıştık onun yüzünden.. ama kv kendisi kaybeder ben değil.. işine baksın.. allahtan kocamın siniri geçince anlıyor kimin haklı olduğunuailesi sürekli doldurur eve gelirdi eşim..yüzüme bakmazdı bu yüzden ..sonra patlardı..benim ailesine ilgisiz olduğumu,ev işlerine yardım etmediğimi,onlara uzak olduğumu..hayretle dinlerdim çünkü asla kaynanama gitmemezlik yapmazdım ..herşeylerine yardım ederdim..sadece bir hafta gitmedim ondan sonra ailesi kıyameti kopardı..eşimde benim yaptıklarımı göre göre onlara hak verdi..bunu kaldıramıyorum
şanslısın o zaman canımbi pazar gtmedim abooo benim kv de de kocamı arar ne varsa söyler... tartıştık onun yüzünden.. ama kv kendisi kaybeder ben değil.. işine baksın.. allahtan kocamın siniri geçince anlıyor kimin haklı olduğunu
ailesiyle ilgili çok dertleşirdik ama hep susardı yani kendi kendime konuşurdum..sonra gidip ben ne dediysem ailesine sölerdi..güzel anılarımız tabi oldu ama bir elin parmaklarını geçmezanladık bu adam pısırık 50 yaşına da gelse ablasının ağzına bakacak hiç mi güzel anınız olmadı canım ayrıca bu adamı ablası yönetiyor yaşıyor ama ne yapmasını gerektiğini bilmiyor acayip dolduruşa geliyor siz ailesiyle ilgili bir şey diyince tepkisi ne oluyor... bekleyin siz aramayın eve almaya gelmeyen adamdan egosunu tatmin ediyordur ALLAH YARDIMCIN OLSUN
ailesiyle ilgili çok dertleşirdik ama hep susardı yani kendi kendime konuşurdum..sonra gidip ben ne dediysem ailesine sölerdi..güzel anılarımız tabi oldu ama bir elin parmaklarını geçmez
kusurum bana yapılan haksızlıklara baş kaldırmaksusması güzel olayı büyütmüyordu ama eşinin ailesine söylemesi çok yanlıştı görümce bu yüzden sana sarmış hiç eşinin tarafından bakmayı denedin mi? neden bu insan benle konuşmuyor ailesine yetiştiriyor. bir yuva kurmak zordur ama yıkmak saniyeliktir. bence eşin yalnız kalıp kafasını toparlayıp karar vermeli kusurları görmek yerin kendi kusurlarını araştırdın mı? ama şu da var eş ortayı bulmalı
susması güzel olayı büyütmüyordu ama eşinin ailesine söylemesi çok yanlıştı görümce bu yüzden sana sarmış hiç eşinin tarafından bakmayı denedin mi? neden bu insan benle konuşmuyor ailesine yetiştiriyor. bir yuva kurmak zordur ama yıkmak saniyeliktir. bence eşin yalnız kalıp kafasını toparlayıp karar vermeli kusurları görmek yerin kendi kusurlarını araştırdın mı? ama şu da var eş ortayı bulmalı
aramasını zaten gerçekten istemiyorum..bunu bugün anladım..Diyarbakırlılar ...ben mersin...aynı evin içinde herkes beraber yaşamak istiyor..eşimde bunlara sesini çıkarmıyordu..ben hayır dedim..demesem eşim kabul edecekti..yada yatıdan yatıya evime gidecekmişim..onuda yapmadım..6 ayımı zehir ettiler..ha bide ailesi herşeyde hemen boşan oğlum diyororda dur işte ark. sarkacak sebebi sen olacaksın he s.ç.r.m öyle adamın ağzına sen benim namusuma laf edeceksin hee daha beter olsun arkadaşım sen çok iyi bile dayanmışsın buzdolabını boşalt sende bizle yaşa ne demek ya zorla mı yaşayacağım sen niye hala bu adamın aramasını bekliyorsun ki bırak kardeşim ne hali varsa görsün ayrıca görümcenin kocasının aldatmadığını ne biliyorsun sen nerelisin canım Diyarbakırlıların adetleri nasıl
kusurlarım neler biliyomusun ? ailesi herşeyime karıştı sustum,ablası kuaförüme fönüme makyajıma karıştı sustum,lazer epilasyona gidiyorum karıştı sustum,,evlerine sadece bir hafta gitmedim diye onlara yardım etmiyor oldum..baş kaldırdım kötü gelin ilan edildim..evime göndermediler ,,buzdolabını boşalt sende buraya yerleş dediler baş kaldırdım..
diğer kusurlarım ise,eşim her gece eve erkek arkadaşlarını topladı bir sustum ,iki sustum , her gece içki içiyorlardı..onlara garsonluk yapıyordum..biri bana sarktı eşim hatalı sensin fırsat verdin dedi..baş kaldırdım kötü eş oldum..işte benim kusurlarım ..demekki geniş mezhepli olmak lazımmış
onlar versin canım beklicem..avukat dediBence hemen gidin boşanma davasını siz açın. Her erkek adam olamıyo malesef.
canımı sıkan belirsizlik zaten..neyin ne olacağı belli olsa bende ailemle yoluma baksam ..ama 15 gün oldu ne ailesi ne kendi aramıyor
nasıl yaa
bu ne biçim bir adam böyle
lütfen kendini yıpratma bu insan için
belirsizlik zor biliyorum ama fazla uzun sürmez
canımı sıkan belirsizlik zaten..neyin ne olacağı belli olsa bende ailemle yoluma baksam ..ama 15 gün oldu ne ailesi ne kendi aramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?