6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

bi pazar gtmedim abooo benim kv de de kocamı arar ne varsa söyler... tartıştık onun yüzünden.. ama kv kendisi kaybeder ben değil.. işine baksın.. allahtan kocamın siniri geçince anlıyor kimin haklı olduğunu

şanslısın o zaman canım

anladık bu adam pısırık 50 yaşına da gelse ablasının ağzına bakacak hiç mi güzel anınız olmadı canım ayrıca bu adamı ablası yönetiyor yaşıyor ama ne yapmasını gerektiğini bilmiyor acayip dolduruşa geliyor siz ailesiyle ilgili bir şey diyince tepkisi ne oluyor... bekleyin siz aramayın eve almaya gelmeyen adamdan egosunu tatmin ediyordur ALLAH YARDIMCIN OLSUN

ailesiyle ilgili çok dertleşirdik ama hep susardı yani kendi kendime konuşurdum..sonra gidip ben ne dediysem ailesine sölerdi..güzel anılarımız tabi oldu ama bir elin parmaklarını geçmez

ailesiyle ilgili çok dertleşirdik ama hep susardı yani kendi kendime konuşurdum..sonra gidip ben ne dediysem ailesine sölerdi..güzel anılarımız tabi oldu ama bir elin parmaklarını geçmez

susması güzel olayı büyütmüyordu ama eşinin ailesine söylemesi çok yanlıştı görümce bu yüzden sana sarmış hiç eşinin tarafından bakmayı denedin mi? neden bu insan benle konuşmuyor ailesine yetiştiriyor. bir yuva kurmak zordur ama yıkmak saniyeliktir. bence eşin yalnız kalıp kafasını toparlayıp karar vermeli kusurları görmek yerin kendi kusurlarını araştırdın mı? ama şu da var eş ortayı bulmalı

Canım kimse boşanmak için evlenmez.Sen elinden geleni fazlasıyla yapmıssın.Baksana ya senin anlattıklarını yetiştiriyormuş ailesine.Şu an ŞOK evresindesin zaman geçtikçe alışma evresi olacak.Sen bari emeğinin karşılığı al maddi olarak burunlarından fitil fitil getir.Eşin seni sevseydi ki yaşıda küçük değil bunların olmasına izin vermezdi .

kusurum bana yapılan haksızlıklara baş kaldırmak

kusurlarım neler biliyomusun ? ailesi herşeyime karıştı sustum,ablası kuaförüme fönüme makyajıma karıştı sustum,lazer epilasyona gidiyorum karıştı sustum,,evlerine sadece bir hafta gitmedim diye onlara yardım etmiyor oldum..baş kaldırdım kötü gelin ilan edildim..evime göndermediler ,,buzdolabını boşalt sende buraya yerleş dediler baş kaldırdım..

diğer kusurlarım ise,eşim her gece eve erkek arkadaşlarını topladı bir sustum ,iki sustum , her gece içki içiyorlardı..onlara garsonluk yapıyordum..biri bana sarktı eşim hatalı sensin fırsat verdin dedi..baş kaldırdım kötü eş oldum..işte benim kusurlarım ..demekki geniş mezhepli olmak lazımmış

orda dur işte ark. sarkacak sebebi sen olacaksın he s.ç.r.m öyle adamın ağzına sen benim namusuma laf edeceksin hee daha beter olsun arkadaşım sen çok iyi bile dayanmışsın buzdolabını boşalt sende bizle yaşa ne demek ya zorla mı yaşayacağım sen niye hala bu adamın aramasını bekliyorsun ki bırak kardeşim ne hali varsa görsün ayrıca görümcenin kocasının aldatmadığını ne biliyorsun sen nerelisin canım Diyarbakırlıların adetleri nasıl

aramasını zaten gerçekten istemiyorum..bunu bugün anladım..Diyarbakırlılar ...ben mersin...aynı evin içinde herkes beraber yaşamak istiyor..eşimde bunlara sesini çıkarmıyordu..ben hayır dedim..demesem eşim kabul edecekti..yada yatıdan yatıya evime gidecekmişim..onuda yapmadım..6 ayımı zehir ettiler..ha bide ailesi herşeyde hemen boşan oğlum diyor

nasıl yaa
bu ne biçim bir adam böyle
lütfen kendini yıpratma bu insan için
belirsizlik zor biliyorum ama fazla uzun sürmez

nasıl yaa
bu ne biçim bir adam böyle
lütfen kendini yıpratma bu insan için
belirsizlik zor biliyorum ama fazla uzun sürmez
canımı sıkan belirsizlik zaten..neyin ne olacağı belli olsa bende ailemle yoluma baksam ..ama 15 gün oldu ne ailesi ne kendi aramıyor

canımı sıkan belirsizlik zaten..neyin ne olacağı belli olsa bende ailemle yoluma baksam ..ama 15 gün oldu ne ailesi ne kendi aramıyor

aslında bu bir taktik akıllarınca seni pes ettirmeye çalışıyorlar oğullarınıda bu yönde gaza getiriyorlar
nereye kadar eninde sonunda bir yerden patlayacak

Aramasın zaten. Eve arkadaşlarını toplayıp sana hizmet ettiren adamdan hayır mı gelir? Sana sarktığı anda arkadaşını kovması gerekirdi. Ne biçim bir insanmış. Sakın ama sakın dönme, asla barışma. Bak bu evlilikten hayır gelmez. Pişman bile oldum dese, boşanmak istiyorum bitti de, ve bitir. Kocan sana sahip çıkmaz.

Adam dediğin karısını sakınır, kıskanır, ne midesi genişmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…