- 30 Kasım 2014
- 380
- 205
- 48
- Konu Sahibi hasta adam
-
valla eşim ve ailesi beni cezalandırdığını sanıyor..ne zaman ve nerden patlayacaklar bilmiyorumaslında bu bir taktik akıllarınca seni pes ettirmeye çalışıyorlar oğullarınıda bu yönde gaza getiriyorlar
nereye kadar eninde sonunda bir yerden patlayacak
aramasını zaten gerçekten istemiyorum..bunu bugün anladım..Diyarbakırlılar ...ben mersin...aynı evin içinde herkes beraber yaşamak istiyor..eşimde bunlara sesini çıkarmıyordu..ben hayır dedim..demesem eşim kabul edecekti..yada yatıdan yatıya evime gidecekmişim..onuda yapmadım..6 ayımı zehir ettiler..ha bide ailesi herşeyde hemen boşan oğlum diyor
mezhebi çok geniş maalesef ve bu huyu evlenince ortaya çıktı..zaten hiç bir zaman bana sahip çıkmadı....aramasın bende artık beklemiyorum ve istemiyorum..adi herifAramasın zaten. Eve arkadaşlarını toplayıp sana hizmet ettiren adamdan hayır mı gelir? Sana sarktığı anda arkadaşını kovması gerekirdi. Ne biçim bir insanmış. Sakın ama sakın dönme, asla barışma. Bak bu evlilikten hayır gelmez. Pişman bile oldum dese, boşanmak istiyorum bitti de, ve bitir. Kocan sana sahip çıkmaz.
Adam dediğin karısını sakınır, kıskanır, ne midesi genişmiş.
canım evet benden bekliyorlar mahkemeye vermemi..çünkü insanlara biz verdik demek istemiyorlar..zaten artık aramasını beklemiyorum çünk barışmak istemiyorum demiş..bende biraz daha beklerim bakalım ne yapcaklar..olmadı ben açarm davayı..eşim 8 yıl katiplik yapmış.bütün prosedürü biliyor..Merhaba lavinya anlaşılan pek bir gelişme olmamış dava açılması için karşı tarafı bekliyorsun ama sana ufak bir nasihat vereyyim canım bu kişilikte olan biri inan olsun aramaz sormaz davada açmaz kafa yapılarının nasıl işlediklerini az çok biliyorum son hamleyi onlar yapıp bitiren taraf olmak istemiyolar aileside destek verip boşan desede davayı ona açtırmazlar biz yapmadık etmedik karışmadık demek için onun dava açmasını beklemen inan bana sadece seni yıpratacak emin ol biraz kafanı dinle bu süreçte iyi düşün ve ona göre karar ver benim avukatımda ilkbaş onlar açsın davayı dedi ama emin ol 3 ay içinde bir atak olmadı en sonunda biz açtık davayı 20 gün içindede anlaşma yoluna giderek mahkememiz görüldü beklediğim o süreçte yıprandığım kadar hiçbirzaman yıpranmamışımdır herhalde şimdi daha iyiyim çünkü önümde belirsizlik yok kafam rahat ki ailesinin karışmasından öte seni sahiplenen seni eşi olarak gören karısı bilip namusunu koruyan biri göremiyorum ben o yüzden bence artık kendin için önünü görebilmek ve geleceğine şimdiden yön vermek adına bir karar vermen lazım bence bunun için iyi bir düşün karar ver gerekirse sen ara ne olacak nedir bu belirsizlik diye sor ama önünü gör en azından bu belirsizlik seni yer bitirir ....
ben tek celsede onu kurtarmam evlilikten..kolay değil 6 aylık gelinim ve annemin evine geldim...tazminat nafaka sonuna kadar çekişmeli geçeceğini biliyorum mahkemenin..bunada razıyım çünkü ailesinin yaptığı yanına kalmamalı...eşim hiç bir zaman sahiplenmedi beni..kendi iradesiyle değilde ablasına bakarak şuan ayrıyız...allah sanada sabır versin canım..kolay olmayacak biliyorum ama şuan bir ölüden farksızım
kesinlikle çekişmeli olacak ..bu yaptıkları yanlarına kar almicakcnm bencede çekişmeli boşan. mutlaka tazminatını al başka kızların canını yakmasınlar. 6 aylık gelin ne demek yaa
kusurlarım neler biliyomusun ? ailesi herşeyime karıştı sustum,ablası kuaförüme fönüme makyajıma karıştı sustum,lazer epilasyona gidiyorum karıştı sustum,,evlerine sadece bir hafta gitmedim diye onlara yardım etmiyor oldum..baş kaldırdım kötü gelin ilan edildim..evime göndermediler ,,buzdolabını boşalt sende buraya yerleş dediler baş kaldırdım..
diğer kusurlarım ise,eşim her gece eve erkek arkadaşlarını topladı bir sustum ,iki sustum , her gece içki içiyorlardı..onlara garsonluk yapıyordum..biri bana sarktı eşim hatalı sensin fırsat verdin dedi..baş kaldırdım kötü eş oldum..işte benim kusurlarım ..demekki geniş mezhepli olmak lazımmış
kesinlikle çekişmeli olacak ..bu yaptıkları yanlarına kar almicak
yoo beklicem onlar versin..psikolog fikri süpermiş..birde rapor alırım ..çok tşkler canım..iyi oldu bunu söylediğin..Bence sen mahkemeye verme onların eline koz verme bu süreçte seni HAKLI çıkaracak Şahitleri falan ayarla hatta psikoloğa falan git mahkemede hepsini belgeler manevi Açıdan çok yıprandığını nafaka talep et büyük bi miktar iyi bi süründür ama ilk olarak avukata git danış tabi kesin olarak bittiyse senin gözünde yarın bir gün eşin arayıp barışalım derse ne diyeceksin hayır mı evet mi ilk olarak bunu netleştir kafanda. Allah yardımcın olsun.
yoo beklicem onlar versin..psikolog fikri süpermiş..birde rapor alırım ..çok tşkler canım..iyi oldu bunu söylediğin..
ya evet senin dediğin daha mantıklı..psikolojik sorunları vardı diyebilir..offf off ben ne hallere düştüm yaa..avukatla konuştum ama başka avukatlarada danışmam gerek çünkü çok para istedi 4 bin ..annem bekle kızım diyor..o yüzden bekliyorum açıkçasıPsikolog fikri o kadar da süper olmayabilir, çünkü eşiniz "zaten önceden de psikolojik sorunları vardı, şöyleydi böyleydi artık dayanamadım evden ayrıldım" falan diye kendini haklı çıkarmak için size iftira atabilir psikoloğa gittiğinizin belgelerini sunarak. Buna benzer bi konu okumuştum burada oradan aklımda kalmış. Avukatınıza danışmanızda fayda var.
Peki karşı tarafın dava açmasını ne kadar bekleyeceksiniz? Sonuçta kusurlu taraf o. Sabırsızlığınıza yenilip hata yapmanızı bekliyorlar sanırım ama o bekleyiş en çok sizi yıpratır. Mağdur olan sizsiniz, yerinizde olsam açardım davayı, size yazık. Davayı başlatan olmak sizi bir sıfır geriden başlatmaz. Adam zaten dibine kadar haksız, neyi ileri sürüp açacak ki davayı?
Adama bak be.Ickili alem kurup karisini dusurdugu duruma bak.Afedersin de esin rezilce davraniyormus.Bu nedir ya.Kim olsa isyan eder yani.Hakkinda hayirlisi olsun .kusurlarım neler biliyomusun ? ailesi herşeyime karıştı sustum,ablası kuaförüme fönüme makyajıma karıştı sustum,lazer epilasyona gidiyorum karıştı sustum,,evlerine sadece bir hafta gitmedim diye onlara yardım etmiyor oldum..baş kaldırdım kötü gelin ilan edildim..evime göndermediler ,,buzdolabını boşalt sende buraya yerleş dediler baş kaldırdım..
diğer kusurlarım ise,eşim her gece eve erkek arkadaşlarını topladı bir sustum ,iki sustum , her gece içki içiyorlardı..onlara garsonluk yapıyordum..biri bana sarktı eşim hatalı sensin fırsat verdin dedi..baş kaldırdım kötü eş oldum..işte benim kusurlarım ..demekki geniş mezhepli olmak lazımmış
ya evet senin dediğin daha mantıklı..psikolojik sorunları vardı diyebilir..offf off ben ne hallere düştüm yaa..avukatla konuştum ama başka avukatlarada danışmam gerek çünkü çok para istedi 4 bin ..annem bekle kızım diyor..o yüzden bekliyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?