6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

aslında bu bir taktik akıllarınca seni pes ettirmeye çalışıyorlar oğullarınıda bu yönde gaza getiriyorlar
nereye kadar eninde sonunda bir yerden patlayacak
valla eşim ve ailesi beni cezalandırdığını sanıyor..ne zaman ve nerden patlayacaklar bilmiyorum

çok büyük geçmiş olsun canım ark. koy ver gitsin işte biz kadınlar fedakarız ve ailelerimiz de nadiren de olsa erkeklerin ailesi de kurtarmak istiyor onlarda bize çatmamış tatlım hakkında en hayırlısını rabbim nasip eyler inş. ne desek boş zaten

mezhebi çok geniş maalesef ve bu huyu evlenince ortaya çıktı..zaten hiç bir zaman bana sahip çıkmadı....aramasın bende artık beklemiyorum ve istemiyorum..adi herif ailesine ve erkek arkadaşlarına tapıyor..artık ben yokken hepsini eve doldursun

Merhaba lavinya anlaşılan pek bir gelişme olmamış dava açılması için karşı tarafı bekliyorsun ama sana ufak bir nasihat vereyyim canım bu kişilikte olan biri inan olsun aramaz sormaz davada açmaz kafa yapılarının nasıl işlediklerini az çok biliyorum son hamleyi onlar yapıp bitiren taraf olmak istemiyolar aileside destek verip boşan desede davayı ona açtırmazlar biz yapmadık etmedik karışmadık demek için onun dava açmasını beklemen inan bana sadece seni yıpratacak emin ol biraz kafanı dinle bu süreçte iyi düşün ve ona göre karar ver benim avukatımda ilkbaş onlar açsın davayı dedi ama emin ol 3 ay içinde bir atak olmadı en sonunda biz açtık davayı 20 gün içindede anlaşma yoluna giderek mahkememiz görüldü beklediğim o süreçte yıprandığım kadar hiçbirzaman yıpranmamışımdır herhalde şimdi daha iyiyim çünkü önümde belirsizlik yok kafam rahat ki ailesinin karışmasından öte seni sahiplenen seni eşi olarak gören karısı bilip namusunu koruyan biri göremiyorum ben o yüzden bence artık kendin için önünü görebilmek ve geleceğine şimdiden yön vermek adına bir karar vermen lazım bence bunun için iyi bir düşün karar ver gerekirse sen ara ne olacak nedir bu belirsizlik diye sor ama önünü gör en azından bu belirsizlik seni yer bitirir ....

canım evet benden bekliyorlar mahkemeye vermemi..çünkü insanlara biz verdik demek istemiyorlar..zaten artık aramasını beklemiyorum çünk barışmak istemiyorum demiş..bende biraz daha beklerim bakalım ne yapcaklar..olmadı ben açarm davayı..eşim 8 yıl katiplik yapmış.bütün prosedürü biliyor..

cnm bencede çekişmeli boşan. mutlaka tazminatını al başka kızların canını yakmasınlar. 6 aylık gelin ne demek yaa

yuhhhhhhh artık bu adamla barışırsan diyecek lafım yok

kesinlikle çekişmeli olacak ..bu yaptıkları yanlarına kar almicak

bak cnm bende hukuk üzerine çalışmaktayım. eve erkek arkadaşlarını getirdiğine onlarla içip alem yaptığına dair tanıklık yapacak şahit bulabilirsen oturduğunuz binadan bayaaa tazminat alırsın

onların dava açması farketmez. sen aç. döşe dava dilekçeni. hemen bir avukata danış. bak sana çok güzel yol gösterecek

Bence sen mahkemeye verme onların eline koz verme bu süreçte seni HAKLI çıkaracak Şahitleri falan ayarla hatta psikoloğa falan git mahkemede hepsini belgeler manevi Açıdan çok yıprandığını nafaka talep et büyük bi miktar iyi bi süründür ama ilk olarak avukata git danış tabi kesin olarak bittiyse senin gözünde yarın bir gün eşin arayıp barışalım derse ne diyeceksin hayır mı evet mi ilk olarak bunu netleştir kafanda. Allah yardımcın olsun.

yoo beklicem onlar versin..psikolog fikri süpermiş..birde rapor alırım ..çok tşkler canım..iyi oldu bunu söylediğin..

yoo beklicem onlar versin..psikolog fikri süpermiş..birde rapor alırım ..çok tşkler canım..iyi oldu bunu söylediğin..

Psikolog fikri o kadar da süper olmayabilir, çünkü eşiniz "zaten önceden de psikolojik sorunları vardı, şöyleydi böyleydi artık dayanamadım evden ayrıldım" falan diye kendini haklı çıkarmak için size iftira atabilir psikoloğa gittiğinizin belgelerini sunarak. Buna benzer bi konu okumuştum burada oradan aklımda kalmış. Avukatınıza danışmanızda fayda var.

Peki karşı tarafın dava açmasını ne kadar bekleyeceksiniz? Sonuçta kusurlu taraf o. Sabırsızlığınıza yenilip hata yapmanızı bekliyorlar sanırım ama o bekleyiş en çok sizi yıpratır. Mağdur olan sizsiniz, yerinizde olsam açardım davayı, size yazık. Davayı başlatan olmak sizi bir sıfır geriden başlatmaz. Adam zaten dibine kadar haksız, neyi ileri sürüp açacak ki davayı?

ya evet senin dediğin daha mantıklı..psikolojik sorunları vardı diyebilir..offf off ben ne hallere düştüm yaa..avukatla konuştum ama başka avukatlarada danışmam gerek çünkü çok para istedi 4 bin ..annem bekle kızım diyor..o yüzden bekliyorum açıkçası

Adama bak be.Ickili alem kurup karisini dusurdugu duruma bak.Afedersin de esin rezilce davraniyormus.Bu nedir ya.Kim olsa isyan eder yani.Hakkinda hayirlisi olsun .

Annenizin acaba içten içe barışmanızı istiyor olabilir mi, kendisi farkında olmasa bile. Çünkü gerçekten ayrılmaya kararlıysanız gereksiz yere sıkıntılı günler geçireceksiniz. Bir de zaten davanız çekişmeli olacağı için öyle iki celsede kurtulamayacaksınız. Bence hayatınızdan çalıyorsunuz.

Evet kesinlikle başka bir avukatla görüşün. Fiyat konusunda hiç fikrim yok, belki normal bir meblağdır bu prosedür için. Ama sizi akıllıca yönlendirecek dişli bir avukat bulmanız lazım. Eşiniz de kâtiplik yapmış ve dava süreçlerine hâkim, asla yanlış adım bir atmamalısınız onun karşısında.

belkide eşim dönecek geri ama beni cezalandırıyor,,ailesine daha çok gidip hizmetçiliklerini yapmam için veya arkadaşlarına göz yummam için...bana öle geliyor

jenesuisquunechanson katılıyorum lavinya psikolog iyi bir fikir değil ki kaldıki bu süreci geçirmiş atlatmış biri olarak sana söyleceğim şu ilkbaş kendi içinde bu durumu kabullen eğer aşamayacağına inanıyorsan psikoloğa git derim gidersende ancak davadan sonra git su süreçte sakin ola böyle bir şey yapma acını üzüntünü öfkeni dibine kadar yaşa ... Avukat konusundada sakın evi bıraktın diye suçlu konuma düşücem gibi fikre kapılma bu 1-0 yenik başlamak olarak görülmüyor bende ayrılmaya karar verdiğimde bunu birçok avukat ile görüştüm böyle bir şey söz konusu değil dedi önemli olan sizin evden gitmenize neden olacak sebepler o duruma geliş aşaması dedi hiçbir avukat bana olumsuz bişey söylemedi ki mahkemeler her daim bayanı haklı görüyor bir bayan suçlu olsa bile aile mahkemelerinde önemli olan kadını korumak eşinin katip olmasıda bence çokda önemli değil dişli iyi bir avukat tutarsan inan bana gerisi boş bide herşey avukat ve hakimin elinde benim avukatım bununla ilgili çok örnek verdi mesela bir bayan hakim var dedi dilekçede aile içi kadına şiddet yazısını gördüğü anda dava bitmiştir dedi karşı taraf ağzıyla kuş tutsa bile bişey ifade etmez dedi.Avukat ücretine gelince avukata göre değişiyor ben çok ünlü iyi bir avukat ile görüştüm ilkbaş 7600 tl dedi çok geldi sonra tanıdık diğer avukat kadar iyi bir avukat tuttum masraflar dahil olmak üzere 2500 tl anlaştım kendisi ile ve sağolsun başta çekişmeli sonra anlaşmalı dahi olsa davam sayesinde kısa sürede bitti...

dayanabilirmiyim bilmiyorum ama her şeye hazırım arkadaşlar..her yazdığınızı dikkate alıcam ..şuan duygularım berbat ve herşeyi dibine kadar yaşıyorum 15 gündür..annemin dediği gibi biraz daha bekleyim...tabi hangi anne ister ki kızı evlensin 6 ay sonra geri dönsün.onada hak veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…