- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
- Konu Sahibi hasta adam
-
çok acı çekiyorum kızlar
bir gelişme yok ama ağlama krizim geldi...eşim bana bunu nasıl yapar diye..avuçlarımın içini koklayan öpen ,,senin için ölürüm diyen adam nasıl şimdi böle oldu ? saçma sapan şeyler yüzünden...kahroluyorum,acının en dibini yaşıyorum şuanNoldu canım??
bu halde çalışabileceğimi sanmıyorum canım..henüz herşey çok taze..kafamı toparlayamıyorum ki..berbat durumdayımBi işe flan gir istersen canım, yeni bir ortam yeni insanlar belki biraz kafan dağılır evde sürekli düşünürsün ve kendini yıpratırsın, yaşadıklarının çok kolay olmadığını tahmin edebiliyorum.
bu halde çalışabileceğimi sanmıyorum canım..henüz herşey çok taze..kafamı toparlayamıyorum ki..berbat durumdayım
düşünücem canım çok saolNe biliyim bi kursa falan gitsen, hani birşeylerle oyalansan, haklısın yaşadıkların hiç kolay değil ama işte sürekli düşünmek çok yıpratır.
kimseyle dertleşmediğim için benden taraf onlara hiç bir şey gitmiyor canımbekle..
geri dönecek.
iyice pişman olması lazım
senin bu denli üzüldüğünü o taraftan kimsenin bilmemesi lazım.
o kadar haklısın ki arkadaşları bile kabullenememişti evlendiğimizi..eşimi hala bekar zannedip hadi kıbrısa gidelim erkek erkeğe,hadi masaj salonuna gidelim diye ikna etmeye çalışıyorlardı...ailesi zaten ayrı problem..eşimde evlenip ayrı bir yuvası olduğunu bir türlü kabullenemiyordu..herşeyin farkındaydım..ben 6 ayda daha evliliğin ne olduğunu anlayamadan bitti..bu acıyı dibine kadar yaşayıp söküp atmam lazım kalbimden...zor olacak ama başarmak zorundayımcnm bence artık kangren olmuş ilişkiyi kes at.
üzülme diyemem çok üzülürsün ama acını yaşa ve bitir.
artık yoluna bak. ben eminim yıllar sonra bu adi adam için boşuna üzülmüşüm diyeceksin.
bu kadar üzgünken çalışamam , gezemem, hiçbir aktiviteye katılamam deme.
asıl şimdi yapman lazım. ve artık barışma ihtimalin yoksa boşan. böyle hep kafanda acabalarla hayat sana ve ailene zindan olur.
zaten kocan pek olgun değilmiş. koca adama abla sözünden çıkmıyor komedi gibi.
artık sizin ikinizin bir aile olduğunun farkında değil hala. çok umutsuz bir vaka..
yazık gençliğine toparlan..
sen onu seviyorsun..kimseyle dertleşmediğim için benden taraf onlara hiç bir şey gitmiyor canım
amin..evet eşimi çok seviyorum ama eğer dönecekse kafasında bir çok şeyi değiştirip dönmesi lazım..yoksa yine mutsuz oluruz..sen onu seviyorsun..
inşallah HAYIRLA döner ve HAYIRLISIYLA huzura kavuşursunuz.
baro avukatı ne kadar özen gösterir ki davaya ..Özel avukat tutmana, 4bin tl para vermene gerek yok ki.
Bulunduğun şehrin barosuna başvur. 1 ay içerisinde avukat temin ederler senin için. Eğer dava açmaya karar verirsen, barodan ücretsiz avukat tutabilirsin.
amin çok tşk ederim canım ..annem bekle diyor o yüzden bekliyorum..aklımda olan bişey var..belki de verdiler mahkemeye..bilmiyorumÖncelikle çok üzüldüğümü söylemeliyim.Benimde kuzenimin başına gelmişti .Neredeyse aynısı.O da 6 ay evlilikten sonra kayınvalidesi yüzünden malesef boşandı.Ama şöyle bir durum var belli ki hala seviyorsun.Bence biraz zamana bırak uzun süre aramazsa davayı senin yada onun açmasına bakmaz hakim. Kusurlu taraf kim ona bakar.Ki evi terketmek bir kusurdur boşanma davalarında.Sen yinede iç sesini dinle ve ailene güven.İnan hiç kimse seni onlar kadar sevemez.ALLAH yardımcın olsun
inşallah o nedenle hayırla dönmesini dile.amin..evet eşimi çok seviyorum ama eğer dönecekse kafasında bir çok şeyi değiştirip dönmesi lazım..yoksa yine mutsuz oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?