- 30 Ağustos 2014
- 43
- 15
- 98
- Konu Sahibi hasta adam
-
tam 15 gündür ne aradı ne sorduinşallah o nedenle hayırla dönmesini dile.
hiç ses yok değil mi hala?
kaç gün oldu?
ücretsiz avukatın çok ilgileneceğini zannetmiyorum ben...kuzenimi öldürmüşlerdi..barodan avukat tuttuk mahkemede 2-3 kelimeyi zor konuştu..umrunda olmadı kadının..o yüzden para ile avukat tutmam lazımbaro avukatıyla öyle her istediğinde görüşebilecek misin bakalım. yoksa davadan davayamı sonuçta bir hazırlık aşaması var davaların delillendirebilmek için
tam 15 gündür ne aradı ne sordubi arkadaşına asla arayıp barışmayacağını sölemiş...Allah yukarda ne ailesine nede eşime asla bir terbiyesizliğim saygısızlığım olmadı..1 hafta gitmedim diye görümcem bizi bu hale soktu..kaynanamla görümcem bir oturuyor..eşimde dedi ki ablam haklı ..ve bitirdi...daha detaylı olarak diğer sayfalara bakabilirsin cnm orda anlattım
ücretsiz avukatın çok ilgileneceğini zannetmiyorum ben...kuzenimi öldürmüşlerdi..barodan avukat tuttuk mahkemede 2-3 kelimeyi zor konuştu..umrunda olmadı kadının..o yüzden para ile avukat tutmam lazım
bende öyle düşünüyorum ..çünkü görümcem resmen bana kin ve nefretle bakıyordu ki düğün günü kuaförde bile bana salaksın çatlaksın deyip ağlatmıştı.gelinliğimi kendim beğendm diye..onların beğendiği olcakmış...e bunu yapan kocamı nasıl doldurdu kim bilir..çünkü aynı evde yaşıyorlar şuansenin bilmediğin daha daha nelerle doldurmuşlardır adamı belli..
yoksa seni seven adam yardıma gitmedin diye neden boşanmaya kadar vardırıyor.
4 bin verecek durumum yok zaten..sigaramı bile annem alıyor şuan..mahkeme vs. nafaka bile olsa heşeyi onlardan beliyorum..biraz daha beklemeyi düşünüyorum cnımBilmiyorum ben daha önce barodan avukat tutmadım ama neticede 4bin büyük para, asla veremeyecek insanlar var. Verecek durumun varsa ya da kendini zorlayabileceksen neden olmasın, özel avukat daha iyi tabi.
Yalnız bu geçen süre senin aleyhine işliyor. Keşke evden ayrılmak yerine, polise gidip kocanın evi terkettiğini söyleyip, evin geçimi için nafaka davası açsaydın. Boşanma değil bak, nafaka. En azından bunu yap. Git dilekçe yaz, evi terketti, bende evden ayrılmak durumunda kaldım, nafaka talep ediyorum de. Boşanma davası değil bu, sadece nafaka.
tıkamaya çalıştım ama resmi nikahımız düğünden 1 ay önce yapılmıştı bile..eşim o zamanlarda ablasına bu kadar düşkündü..ama düğünden bir kaç gün önce herşeyi yerle bir edemedim..sevgimden dolayıcanım keşke taa düğünde ağızlarını tıkasaymışşın.ama birazda perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş be anacım
her saniye seni asıp kesiyorlar o evde.eşin de maalesef onlardan taraf şuan..onun sağlıklı düşünebilmesi zor geldi bana..nasıl durmadan seni karalayan canlıların yanında durmadan onları dinleyerek en doğru yolu bulacak bilemiyorum.Allah onları bildiği gibi yapsın.bende öyle düşünüyorum ..çünkü görümcem resmen bana kin ve nefretle bakıyordu ki düğün günü kuaförde bile bana salaksın çatlaksın deyip ağlatmıştı.gelinliğimi kendim beğendm diye..onların beğendiği olcakmış...e bunu yapan kocamı nasıl doldurdu kim bilir..çünkü aynı evde yaşıyorlar şuan
4 i
4 bin verecek durumum yok zaten..sigaramı bile annem alıyor şuan..mahkeme vs. nafaka bile olsa heşeyi onlardan beliyorum..biraz daha beklemeyi düşünüyorum cnım
tatlım az biraz daha bekle,,,,ya evet senin dediğin daha mantıklı..psikolojik sorunları vardı diyebilir..offf off ben ne hallere düştüm yaa..avukatla konuştum ama başka avukatlarada danışmam gerek çünkü çok para istedi 4 bin ..annem bekle kızım diyor..o yüzden bekliyorum açıkçası
lavinya sen beni anlamıyorsun.
Şahidin var mı yok!
Delilin var mı eşinin evi terkettiğine, yok!
Arkadaşın, eşin dostun var mı sana yapılanları gören, yok!
Mahkeme de nasıl ispat edeceksin haklılığını?
Bak benim annemle babam ayrıldı, az çok biliyorum bu süreçleri. Çok vakit kaybettin, git eşim evi terketti, bana bakmıyor, anneme gitmek zorunda kaldım diye nafaka talebinde bulun. Acele et, sonra mahkeme de lavinya evi terketti diyecekler, nasıl ispat edeceksin?
Resmen zaman kaybediyorsun. Boşanma davası değil bu, sadece nafaka talebi. Eşim terketti gitti, bende ev hanımıyım, çalışmıyorum, geçimimi sağlamak için eşimden nafaka talep ediyorum diye beyanda bulunacaksın dilekçeyle.
Zaten eşinde görümcende kalıyormuş. Eşinin açık adresini vereceksin, evi terkettiğini polisler görecek işte, eve geliyorlar sanırım, var bir prosedür.
Sen haklı olduğunu ispat edecek durumun varken, kendi rızanla, zorla, haksız konuma düşeceksin bu gidişle.
Benim bildiğim sen adliyeye gidip bu işin prosedürünü öğrenmelisin. Hatta eşine eve dön diye ihtar bile çektirebilirsin. Ben anlamıyorum, avukat sana ne anlattı.
Yani böyle bekleyecek misin, taş olsa çatlar.
Üşenmicem araştırcam senin için, sonra ne istiyorsan onu yap, ama hiç iyi yapmıyorsun böyle.
Lavinya bence arkadaşın söylediklerini ciddiye al.doğru söylüyor mahkemede deliller konuşur. Ayrıca parayı flan düşünme git düzgün bir avukata danış.
msjı atan benim anneme..eşim eve gelmedi diyeHakim yüzünden mi anlayacak haklı olduğunu? İstediği kadar şöyle oldu, bunları yaptı desinler, hakim diyecek ki neden evi terk ettiğinde bunu bildirmedin? Madem kocan terk etti, senin annende ne işin var? Ya adam eve dönerse bu süreçte? Karım terk etti diyecek. Tamam, ilk terk etti diye illa ki suçlu çıkacak diye bir durum yok ama haklılığını ispat edemezse suçlu çıkar.
Hatta karşı taraf lavinyayı suçlayıp tazminat bile talep edebilir, ben tüm riskleri söylüyorum, inş. konu sahibi dikkate alır.
Öyle sırf kadınız diye korumuyor yasalar, ispat edemiyorsan hiçbir şey alamazsın.
Bir de konu sahibinin kocası, kayınvalidesine, " anne eşim gelmedi" diye mesaj atmış. Bu mesaj resmen karım evi terk etti, nerede demek. Bu mesajı kullanarak, ben karımı aradım ama annesi göndermedi bile diyebilir.
Boşuna bekliyorsun lavinya, fırsatın varken olayları lehine çevir.
msjı atan benim anneme..eşim eve gelmedi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?