- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
- Konu Sahibi hasta adam
-
Hakim yüzünden mi anlayacak haklı olduğunu? İstediği kadar şöyle oldu, bunları yaptı desinler, hakim diyecek ki neden evi terk ettiğinde bunu bildirmedin? Madem kocan terk etti, senin annende ne işin var? Ya adam eve dönerse bu süreçte? Karım terk etti diyecek. Tamam, ilk terk etti diye illa ki suçlu çıkacak diye bir durum yok ama haklılığını ispat edemezse suçlu çıkar.
Hatta karşı taraf lavinyayı suçlayıp tazminat bile talep edebilir, ben tüm riskleri söylüyorum, inş. konu sahibi dikkate alır.
Öyle sırf kadınız diye korumuyor yasalar, ispat edemiyorsan hiçbir şey alamazsın.
Bir de konu sahibinin kocası, kayınvalidesine, " anne eşim gelmedi" diye mesaj atmış. Bu mesaj resmen karım evi terk etti, nerede demek. Bu mesajı kullanarak, ben karımı aradım ama annesi göndermedi bile diyebilir.
Boşuna bekliyorsun lavinya, fırsatın varken olayları lehine çevir.
Eğer böyle bir mesaj varsa ve adamın planı asıl senin onu terkettiğin olayına çeviremekse sen beklerken o sana boşanma davası açar ama terk sebebiyle boşanma davası açar sen hatalı olursun. Ya kalk git evine ya da onun terk ettiğini belgelendir. Git iyi bir avukata danış. Sigara içiyorum diyosun sigara içiceğene git avukat tut lavinya. Böyle avukat parasını hesaplayıp davayı kaybedeni çok var. Sonra bide davanı kaybedersen adam haksızken haklı duruma gelirse sana daha çok koyar, çok üzülürsün
Mesajı atan Lavinyaymış, kayınvalidesine göndermiş. En azından bu var elinde.
canım kendi anneme attımMesajı atan Lavinyaymış, kayınvalidesine göndermiş. En azından bu var elinde.
Öyle bile olsa tedbir alsın derim..
canım allah aşkına sigaramla avukatın ne alakası var şimdi..konu sigaramı oldu...sigara içene kadar avukat tut diyosun..inan ki kırıldım..Eğer böyle bir mesaj varsa ve adamın planı asıl senin onu terkettiğin olayına çeviremekse sen beklerken o sana boşanma davası açar ama terk sebebiyle boşanma davası açar sen hatalı olursun. Ya kalk git evine ya da onun terk ettiğini belgelendir. Git iyi bir avukata danış. Sigara içiyorum diyosun sigara içiceğene git avukat tut lavinya. Böyle avukat parasını hesaplayıp davayı kaybedeni çok var. Sonra bide davanı kaybedersen adam haksızken haklı duruma gelirse sana daha çok koyar, çok üzülürsün
canım kendi anneme attım
canım allah aşkına sigaramla avukatın ne alakası var şimdi..konu sigaramı oldu...sigara içene kadar avukat tut diyosun..inan ki kırıldım..
canım kendi anneme attım
ikimizdede bu inat ve gurur oldukça sonumuz kötü..üstelik sonuna kadar haklıyım..evet ağlıyorum sızlıyorum bunu bile ağlamaktan şişmiş gözlerle yazıyorum ama yok o arayacak..ben suçsuzum suçsuz...herkesi herşeyi bir kenara bıraktım da kocam beni hiç sevmemiş hiççç.Lavinya arayıp konuş bence yetişkin insanlarsınız hayatınıza yön vermeniz gerekiyor.birleşseniz bile eşinin kişiliği yüzünden mutlu olacağını düşünmüyorum
tşkler canım ..çok saolşimdi canım kardeşim ile konuştum.Diyor ki davayı kusurlu olmayan tarafın açması gerekirmiş.eviniz şu an boşsa dava açabilirmişsineğer gücü yetiyorsa.iyi bir avukat bulsun yok maddi gücü el vermiyorsaBaro avukatıda bakarmış soracağın varsa baro avukatıda yardımcı olurmuş.baro avukatının parasını devlet veriyormuş.dava açarsan maddi manevi tazminatını takılan altınlarını alırmışşın.ayrıca nafakada bağlatabilirmişsin.
pardon da gorumcene kaynana gıdıp neden temızlık yapacaksın kı gorumcenın elı ayagı tutmuyor mu hem kendı hem anasının evını temızlesın senın eşınde sıkıntı o sozlerı soylemesne eşın ızın verıyorsa konusur tabı gorumcen hersey eşınde bıtıyor elını masaya vurup eşıme karısmayın dedıkten sonra gorumcen agzını acamaz ama ıste onuda o yapmıyor demekkıeşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
ablasına taptığı için o ne derse boyun eğiyor,biliyorum oda şuan acı çekiyor ama ailesi beni aramasına engel oluyorpardon da gorumcene kaynana gıdıp neden temızlık yapacaksın kı gorumcenın elı ayagı tutmuyor mu hem kendı hem anasının evını temızlesın senın eşınde sıkıntı o sozlerı soylemesne eşın ızın verıyorsa konusur tabı gorumcen hersey eşınde bıtıyor elını masaya vurup eşıme karısmayın dedıkten sonra gorumcen agzını acamaz ama ıste onuda o yapmıyor demekkı
o kadar güzel ve doğru yazdın kibazen bakıyorumda artık kadınlar erkeklerden daha erek gıbı davranıyor sımdı senın aılen eşını aramanı engellese ne yapar eder arar eşıne donersın bayan oldugun halde ama artık erkekler bunu yapamıyorlar bız olduk erkek onlar oldu bayan.. hıc bır kadın kocasından baska kımseyı dınlemıyor ama bu adamlar analarıından ayrılmıyorlar aılesı artık sızsınız ama farkında degıl oyle erkekte cok zor bugun arasa barışsanız yarın gene aynı olacak.. ınsallah duzelır ınsallah sıze sahıp cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?