6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

Eğer böyle bir mesaj varsa ve adamın planı asıl senin onu terkettiğin olayına çeviremekse sen beklerken o sana boşanma davası açar ama terk sebebiyle boşanma davası açar sen hatalı olursun. Ya kalk git evine ya da onun terk ettiğini belgelendir. Git iyi bir avukata danış. Sigara içiyorum diyosun sigara içiceğene git avukat tut lavinya. Böyle avukat parasını hesaplayıp davayı kaybedeni çok var. Sonra bide davanı kaybedersen adam haksızken haklı duruma gelirse sana daha çok koyar, çok üzülürsün

Mesajı atan Lavinyaymış, kayınvalidesine göndermiş. En azından bu var elinde.

canım allah aşkına sigaramla avukatın ne alakası var şimdi..konu sigaramı oldu...sigara içene kadar avukat tut diyosun..inan ki kırıldım..

ben 6 aylık evliyim daha yaşadıklarımın şokunu atlatamadım..hepinize tek tek teşekkür ederim..dikkate alacağım önerilerinizi

canım allah aşkına sigaramla avukatın ne alakası var şimdi..konu sigaramı oldu...sigara içene kadar avukat tut diyosun..inan ki kırıldım..

Hani avukat pahalı flan muhabbeti geçti ya o bakımdan dedim. Gerçi kusura bakma insan bunalımdayken daha çok içer kusura bakma seni kırmak istemedim gerçekten. Ben hani ilerde pişman olma diye söyledim.işini sağlama al iyi bir avukattan görüş al danış diye.Tabi sen daha iyi bilirsin.

şimdi canım kardeşim ile konuştum.Diyor ki davayı kusurlu olmayan tarafın açması gerekirmiş.eviniz şu an boşsa dava açabilirmişsineğer gücü yetiyorsa.iyi bir avukat bulsun yok maddi gücü el vermiyorsaBaro avukatıda bakarmış soracağın varsa baro avukatıda yardımcı olurmuş.baro avukatının parasını devlet veriyormuş.dava açarsan maddi manevi tazminatını takılan altınlarını alırmışşın.ayrıca nafakada bağlatabilirmişsin.

Lavinya arayıp konuş bence yetişkin insanlarsınız hayatınıza yön vermeniz gerekiyor.birleşseniz bile eşinin kişiliği yüzünden mutlu olacağını düşünmüyorum
ikimizdede bu inat ve gurur oldukça sonumuz kötü..üstelik sonuna kadar haklıyım..evet ağlıyorum sızlıyorum bunu bile ağlamaktan şişmiş gözlerle yazıyorum ama yok o arayacak..ben suçsuzum suçsuz...herkesi herşeyi bir kenara bıraktım da kocam beni hiç sevmemiş hiççç.

tşkler canım ..çok saol

Ne demek canım, kadın dayanışması .merak ettigin bir şey olursa ,söyle ben kardeşime sorarım senin için .üzülme canım, herşey olacağına varır

pardon da gorumcene kaynana gıdıp neden temızlık yapacaksın kı gorumcenın elı ayagı tutmuyor mu hem kendı hem anasının evını temızlesın senın eşınde sıkıntı o sozlerı soylemesne eşın ızın verıyorsa konusur tabı gorumcen hersey eşınde bıtıyor elını masaya vurup eşıme karısmayın dedıkten sonra gorumcen agzını acamaz ama ıste onuda o yapmıyor demekkı

ablasına taptığı için o ne derse boyun eğiyor,biliyorum oda şuan acı çekiyor ama ailesi beni aramasına engel oluyor

Son düzenleme:
bazen bakıyorumda artık kadınlar erkeklerden daha erek gıbı davranıyor sımdı senın aılen eşını aramanı engellese ne yapar eder arar eşıne donersın bayan oldugun halde ama artık erkekler bunu yapamıyorlar bız olduk erkek onlar oldu bayan.. hıc bır kadın kocasından baska kımseyı dınlemıyor ama bu adamlar analarıından ayrılmıyorlar aılesı artık sızsınız ama farkında degıl oyle erkekte cok zor bugun arasa barışsanız yarın gene aynı olacak.. ınsallah duzelır ınsallah sıze sahıp cıkar

o kadar güzel ve doğru yazdın ki

Belli ki baya doldurmuşlar eşini. Aslında senin pek yapacagın bir şey yok şu anda. Eşin ya sana sahıp çikacak ya da anessinin istedigini yapacak.
Seni üzmek istemem ama malesef şu an oldugunuz yer uçurum kenarı.

Not: kendimden biliyorum ki maalesef erkekler böyle durumlarda anne sözünden çikmiyorlar (anne kuzuları).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…