6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

Ya sana bisey diyim mi sen gidip onların evini temizlemek zorunda değilsin o kim oluyormuş ya bir gelin mecbur değil bakmaya da temizlemeye de yapıyorsa da Allah rızası için yapar ancak esin onlara karşı seni ezdirmemeli annemin bir sözü var hep de kullanırım SENİ EŞİ EL ÜSTÜN DE TUTARSA BASKALARI HAYLİ HAYLİ TUTAR diye gerccekten de haklı söylüyor annem....

Insan hic ablasi istiyo diye korunurmu yaa.benim kayinvalidem yok ama gorumcemle altli ustlu oturuyoz iyi birisi fesatligi yok ama patavatsiz biraz cocuk tedavisi goruyoruz bi kackere konustu esimde bana karim lazim. dumyada ilk cocuksuz. insan biz degilz dedi bide. elektrik parasi yuzunden. konustu esim ben. mudahale etmedn etti. verdi agzinin payini

Yani eşinizin yaptığı evliliği bitirmek için neden olabilecek bir çok davranışı var.

Ve şahsım adına eşim eve erkekleri toplayıp içki alemi yapsa birde o yetmeyecek arkadaşı bana sarkıcak ve eşim beni suçlu bulacak. Kendinizi nekadar kötü bir durumda bırakmışsınız. Ben o adamları daha kapıyı açmadan dehlerdim.

canım benı ıyı dınle. kesınlıkle esın aramadıgı surece arama sende onu gozden cıkardın. (cıkarmamıssan bıle )o ıkı gun sonra hatasını anlayıp anne ve bacısına kınlenecek yuvamı dagıttı karımdan ettıler benı dıye. eger aramaz sana donmezse sakında donme zaten babanın evındesın o bır kere o hale getirdiyse senı donmesende olur. ha bırgun donecek olursanda kesın ve net bir sekılde ben bır daha onlarla gorusmem ısıne gelıyosa bı dugun bı cenaze de görürüm hesabı. cocugun yoksa sanslısın .insanlar ne gerizekalı yaa sennde eveın barkın ısın gucun var onların ısını yapmaya mecburmusun ! hayret bısey eger barısırsan esınle elınden gelıyorsa da sehır degıstır kı ben oyle yaptım zırt bırt laf cıkaramazlar senı goremedıklerı ıcın .

Bu konu eski değil mi? Eskiyse lütfen konu sahibi son durumu bize bildirsin. Yok yeni ise ALLAH yardımcısı olsun.

senin eşin bi tuhaf canım hiç kusura bakma.nasıl bi koca bu ablasımıdır kardeşimidir her neyse ne kadar etkisi altında kalmış.görümcen ne kadar kötü olursa olsun 1 numaralı suçlu eşin.sana sahip çıkamadığı için..

Senin ÖRÜMCEK kac Yasinda kìzim? Ailen sana sahip cikmis ne güzel esin seni cok seviyorsa annenlerin kapisindan kalkmazdi
ögle biri için üzülme gözyasina yazik yeni evlisin bunlarla ömür boyu savascakmisin cocuk olunca daha cok karisir ÖRÜMCEK bekarmi? bizim gelinlerimiz var seninki gibi aglarimizi örmüyoruz
hic arkana bakma derim

görümcesi 40 yaşında 2 çocuk sahibiymiş.konunun başında yazıyordu ordan okudum bende

benim anlamadığım gelin niye her hafta gidip kaynananın evini temizliyor.Mecbur değil ki gelin bunları yapmaya çok temizlik meraklılarıysa görümceniz gitsin annesinin evini temizlemeye.Kendi annesi sonuçta...

eşime göre ben her zaman haksızım ailesi karşısında

benim anlamadığım gelin niye her hafta gidip kaynananın evini temizliyor.Mecbur değil ki gelin bunları yapmaya çok temizlik meraklılarıysa görümceniz gitsin annesinin evini temizlemeye.Kendi annesi sonuçta...
görümcem ve kaynanam aynı evde oturuyor..hizmetçi lazımmış onlarada..eşimde beni seçti evlendi demekki...ama gerçekten her gittiğimde yapıyodum yinede..eşimde görüyordu ama onlar taraf oldu malesef

Verilmiş sadakanız varmış 6 aylıkken gördünüz yüzlerini aileniz de ne güzel sahip çıkmış çok zor bir durum ama artık bu saatten sonra neler yapabilirsiniz onları düşünün. Onlar da en erken zamanda bin pişman olsunlar inşallah

amin çok tşk ederim

bunlar nasıl insan nasıl adamlar yaaa allah o görümceninde kaynananında canını alsı böylede olmazki elin teröristi dağda olur sizin ki evde maşallah.. o kocanda resmen kılıbık ablasına göre kim korunur böyle bi mantık yok nasıl senı sahiplenmez sen ona emanetsın artık.. allah var ne kaynanam kaynanalık yapar nede eşim ezdirir bi kere annesi başkasına laf dokundurmak için konuşmuş ben üstüme alındım o ne demek öyle anne ben yemek yapmak için şükrüyü aradım zaten dedim annesi kızım sana demedim yanlış anlama dedi eşim hemen zaten karıma o şekilde kimse konuşamaz üstüne alınmaz dedi sustum bende

allah bozmasın canım..şanslısın ne deyim

ne kadar sudan sebepler yüzünden bir evlilik bitiyor.haftada 2 kez kuaföre gidiyor epilasyona gidiyor diye ablasına şikayet eden bir koca .güleyim mi üzüleyim mi bilemedim ama gerçekten yazık böyle bir şey yüzünden evliliğin bitmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…