- 11 Eylül 2014
- 702
- 428
- 78
- Konu Sahibi hasta adam
-
Merhaba lavinya aynı yaştayız hemen hemen aynı zamanlarda evlenmişiz vee inan sorunların benle birebir
kesinlikle canımarkana bakmadan kaç o zaman
o koca müsvettesinden bir nane olmaz
Ya sana bisey diyim mi sen gidip onların evini temizlemek zorunda değilsin o kim oluyormuş ya bir gelin mecbur değil bakmaya da temizlemeye de yapıyorsa da Allah rızası için yapar ancak esin onlara karşı seni ezdirmemeli annemin bir sözü var hep de kullanırım SENİ EŞİ EL ÜSTÜN DE TUTARSA BASKALARI HAYLİ HAYLİ TUTAR diye gerccekten de haklı söylüyor annem....eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
senin eşin bi tuhaf canım hiç kusura bakma.nasıl bi koca bu ablasımıdır kardeşimidir her neyse ne kadar etkisi altında kalmış.görümcen ne kadar kötü olursa olsun 1 numaralı suçlu eşin.sana sahip çıkamadığı için..dün eşimin en yakın arkadaşının karısı yazdı bana..ki kadınla hiç bir samimiyetim yok..eşimin eve gidip resimlerimize bakıp ağladığını söyledi..bebeğimiz olsun istiyorum demiş...yalan söylüyor dedim çünkü görümcem asla bebek yapmamızı istemediği için eşim korunuyordu...kumpasmı acaba diye düşünüyorum
görümcesi 40 yaşında 2 çocuk sahibiymiş.konunun başında yazıyordu ordan okudum bendeSenin ÖRÜMCEK kac Yasinda kìzim? Ailen sana sahip cikmis ne güzel esin seni cok seviyorsa annenlerin kapisindan kalkmazdi
ögle biri için üzülme gözyasina yazik yeni evlisin bunlarla ömür boyu savascakmisin cocuk olunca daha cok karisir ÖRÜMCEK bekarmi? bizim gelinlerimiz var seninki gibi aglarimizi örmüyoruz
hic arkana bakma derim
eşime göre ben her zaman haksızım ailesi karşısındaInsan hic ablasi istiyo diye korunurmu yaa.benim kayinvalidem yok ama gorumcemle altli ustlu oturuyoz iyi birisi fesatligi yok ama patavatsiz biraz cocuk tedavisi goruyoruz bi kackere konustu esimde bana karim lazim. dumyada ilk cocuksuz. insan biz degilz dedi bide. elektrik parasi yuzunden. konustu esim ben. mudahale etmedn etti. verdi agzinin payini
görümcem ve kaynanam aynı evde oturuyor..hizmetçi lazımmış onlarada..eşimde beni seçti evlendi demekki...ama gerçekten her gittiğimde yapıyodum yinede..eşimde görüyordu ama onlar taraf oldu malesefbenim anlamadığım gelin niye her hafta gidip kaynananın evini temizliyor.Mecbur değil ki gelin bunları yapmaya çok temizlik meraklılarıysa görümceniz gitsin annesinin evini temizlemeye.Kendi annesi sonuçta...
eşime göre ben her zaman haksızım ailesi karşısında
amin çok tşk ederimVerilmiş sadakanız varmış 6 aylıkken gördünüz yüzlerini aileniz de ne güzel sahip çıkmış çok zor bir durum ama artık bu saatten sonra neler yapabilirsiniz onları düşünün. Onlar da en erken zamanda bin pişman olsunlar inşallah
durum aynı canım..o aramıyor bende aramıyorumson durum ne ayrıldınız mı
allah bozmasın canım..şanslısın ne deyimbunlar nasıl insan nasıl adamlar yaaa allah o görümceninde kaynananında canını alsı böylede olmazki elin teröristi dağda olur sizin ki evde maşallah.. o kocanda resmen kılıbık ablasına göre kim korunur böyle bi mantık yok nasıl senı sahiplenmez sen ona emanetsın artık.. allah var ne kaynanam kaynanalık yapar nede eşim ezdirir bi kere annesi başkasına laf dokundurmak için konuşmuş ben üstüme alındım o ne demek öyle anne ben yemek yapmak için şükrüyü aradım zaten dedim annesi kızım sana demedim yanlış anlama dedi eşim hemen zaten karıma o şekilde kimse konuşamaz üstüne alınmaz dedi sustum bende
aynen öyle olmuş cnm yani iş yapacak biri lazımmış seni seçmişlergörümcem ve kaynanam aynı evde oturuyor..hizmetçi lazımmış onlarada..eşimde beni seçti evlendi demekki...ama gerçekten her gittiğimde yapıyodum yinede..eşimde görüyordu ama onlar taraf oldu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?