- 30 Kasım 2014
- 380
- 205
- 48
- Konu Sahibi hasta adam
-
canım zaten beni lazer epilasyona önderen eşim..kuaföre föne gönderen eşim..ma ablasına karşı gelememiş..ben karımı gönderdim diyememiş..tapıyor çünkü ablasınane kadar sudan sebepler yüzünden bir evlilik bitiyor.haftada 2 kez kuaföre gidiyor epilasyona gidiyor diye ablasına şikayet eden bir koca .güleyim mi üzüleyim mi bilemedim ama gerçekten yazık böyle bir şey yüzünden evliliğin bitmesi
evet bir avukatla konuştum..anneme gönderdiğim msjın eşim eve gelmediği için delil olabileceğini söyledi...kayınbabamın üzerine olan mallara belki haciz uygulatması konulabilir dedi..çünkü eşimin üzerine hiç bişey yok..tazminat ve nafaka davası açarız dedi..evi onun terkettiği ıspatlı dedi..her gece eve arkadaşlarını getiriyor dedim,face de ki bir kaç fotoyuda aldı..annemi dışarı çıkarıp cinsel sorular sordu..ters ilişki istedimi diye sordu,onuda konuştuk ,eğer istediyse büyük kayıp onun için dedi..bankadaki düğünde toplanan altın ve paralara bişey koydururz dedi adını hatrlamıyorum ...şimdilik bunlar aklımda..bide biraz bekle dedi..şuan ki suskunluğu iftira peşinde olabilir dediLavinya o kadar şey yazdım dün sana.
Bahsettiğim ihtimaller üzerine bir avukatla görüştün mü? Bak boş konuşmuyorum, yaşadık bizde çekişmeli boşanma davası.
kayınpederinin üstünde olna mallara boşanma dolayısı ile haciz koyduramazsın tatlım,, bunu git bir başka avukata daha sor,,, hatta burada birinin ablası avukattı oda sorsun ablasına,,,,evet bir avukatla konuştum..anneme gönderdiğim msjın eşim eve gelmediği için delil olabileceğini söyledi...kayınbabamın üzerine olan mallara belki haciz uygulatması konulabilir dedi..çünkü eşimin üzerine hiç bişey yok..tazminat ve nafaka davası açarız dedi..evi onun terkettiği ıspatlı dedi..her gece eve arkadaşlarını getiriyor dedim,face de ki bir kaç fotoyuda aldı..annemi dışarı çıkarıp cinsel sorular sordu..ters ilişki istedimi diye sordu,onuda konuştuk ,eğer istediyse büyük kayıp onun için dedi..bankadaki düğünde toplanan altın ve paralara bişey koydururz dedi adını hatrlamıyorum ...şimdilik bunlar aklımda..bide biraz bekle dedi..şuan ki suskunluğu iftira peşinde olabilir dedi
düşman değil sadece ailesi tarafından doldurulmuş vaziyette,,,şu anda bunları konuşuyor olmak o kadar zoruma gidiyor ki ağlama nöbetlerim başladı akşam olunca...hiç mi sevilmedim hiç mi ? 2 haftayı geçti insan hiç mi özlemez karısını hiç mi sormaz ? bu kadar mı düşman bana
amin canım ama bana bu yapılanlara rağmen ailem neden beni doldurmuyor ? biz kadınların gözü karada,erkekler neden korkakdüşman değil sadece ailesi tarafından doldurulmuş vaziyette,,,
artık düşünme kafanı başka şeylerle meşgul et, hayırlısı ne ise o olsun senin için,,,,,
Üzülmenize göz yaşlariniza değmez inanın bana.kızlar çok kötüyümmmm
evet bir avukatla konuştum..anneme gönderdiğim msjın eşim eve gelmediği için delil olabileceğini söyledi...kayınbabamın üzerine olan mallara belki haciz uygulatması konulabilir dedi..çünkü eşimin üzerine hiç bişey yok..tazminat ve nafaka davası açarız dedi..evi onun terkettiği ıspatlı dedi..her gece eve arkadaşlarını getiriyor dedim,face de ki bir kaç fotoyuda aldı..annemi dışarı çıkarıp cinsel sorular sordu..ters ilişki istedimi diye sordu,onuda konuştuk ,eğer istediyse büyük kayıp onun için dedi..bankadaki düğünde toplanan altın ve paralara bişey koydururz dedi adını hatrlamıyorum ...şimdilik bunlar aklımda..bide biraz bekle dedi..şuan ki suskunluğu iftira peşinde olabilir dedi
kızlar titriyorum ...kayınbabam annemi aradı..anlaşmalı boşanmak istiyorlarmış
çok kısa bir konuşma oldu zaten..biz bu işi kökünden çözecez mahkemeye vericez dedi...annemde tamam verin dedi kapattı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?