6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

eşimin üzerine hiç bişey yok ama..dükkanlarında sigortalı eleman görünüyor

tatlım artık olan olmuş,,,
soğuk kanlılığını koru,,, düğünde takılan altınlar nerede ???? bunları belegeleyecek video veya fotoğraf var mı elinde???
onlar senin hakkın bunları sana vermek zorundalar,,,
eğer eşinin üzerinde bir şey yoksa ve maaşı düşük gösteriliyorsa ondan alacağın tazminat çok az olur çekişmeli olduğunla kalırsın,,,,
kp anneni aradığında annen eşinin senin araması gerektiğini söylesin,,,sen sonuçda eşinle evlendin onlarla değil,,, ne bu çocuk mu ???? anne baba diye eteklerinden tutuyor,,,,
derin derin nefes al,,,, hayırlısı ne ise o olsun,,,,,,
güçlü ol dik dur,,,
birde ben burada ne topikler gördüm,, erkekler tığış tıpış geliyorlar eşlerinin ayaklarına ,,,, dur daha bekle,,,,,
ama ben boşandıkdan sonra evlenmeyeceğim diyorsan o zaman süründür sen ben boşanmayacağım deyince boşamıyor hiçbir hakim,,,, süründürürsün ama ,,,, senin de hakkın yeni bir hayat yeni bir başlangıç,,,

altınlar bankada eşimin üzerine..bana güvenmiyormusun aşkım demişti..ikimiz üzerine olsun dediğimde...annem eşimi aradı boşanıyormusun oğlum dedi ..eşimde evet dedi..benle konuşmak istemediğini söyledi..ben artık kolay kolay evlenmem canım..30 olacak yaşım..şu psikolojiyle dünya umrumda değil bu saatten sonra..evlenmek falan aslaaa...

Avukata söylersin, hakime altınların bankada, eşinin üzerine olduğunu söyler. Dilekçeye koyar. Tüm bunlar araştırılıyor. Alıp başkasının üzerine verse bile, elindeki fotoğraf ve video ile sana ait olduğunu ispat eder, çatır çatır alırsın hepsini. Nafaka iste muhakkak! Sakın hakkını bırakma.

O zirzavat kopek gibi pisman olucak goruceksin.
Bosver.
Isin var mi ?
Ya da bir meslegin ?

o altınları alırsın o zaman,, onlar senin hakkın,,,
öyle düşünme,,, bu adamdan altı ay içinde kurtulursun,,, bak gör ne iyi insanlar çıkar karşına sende kurarsın yuvanı,,, öyle ümitsizliğe kapılma,,,,
yaşın çok büyük değil ama en başından dediğim gibi çekişmeli olarak yparsan o zaman birde bakmışsın 35 olmuşsun,,, sen def et bu adamı,,, altınlarını al,,, kafanı dinle bak gör hayat sana neler getirir,,,,,

ya bide utanmadan diyor ki kayınbabam,,güzel güzel evlendiler ..güzel güzelde anlaşmalı boşansınlar..hayret bişey yaa

maalesef mesleğim yok ..düz liseden sonra okumadım
olsun sen altınlarını alırsın,,, belki az bir nafakaya da bağlanırsın,,,
gidersin bir tıbbi sekreterlik kurusuna,,, oradan bir iş bulursun kendine,, çevren olur,,, herşey çok güzel olur,,,,,
bak bizim bir akraba vardı,, gitti kadın oğlunu çok güzel bir kızla evlendirdi,, ama kıza ne eziyet ne eziyet kızda dayanamadı boşandı,,,, ( ve kız boşanırken altınlarını avukat parası olarak harcadı bu tabiii 15-20 yol önce),,,
sonra kadının oğlu bir kızla evlendi,,,, aman allahım ben bir kere denk geldim o cadı kaynana kıza biraz eziyet etmiş kızda sen ağır depresyona gir,,, aman nasıl gelinin arkasından önünden koşturuyordu,, kadın bildiğin uşağı olmuşdu kızın walla içimden dedim ki size de bu müstahak,,,,
neyse gel zaman git zaman kp hastalandı, ve eski gelini ile karşılaşmış,,, adam 20 yıl sonra tuttu kadının avukat masrafı olarak verdiği takı paralarını geri verdi,,, beni affet dedi,,, hellallik istedi,,,,
yani sen kalbini refah tut,, hiç bu insanlarla muhatap olma,,, takı paralarını al,,, alabilirsen nafaka ama eşin 900 tl maaşlı gösteriliyorsa sana vereceği nafaka çok az olur tatlım,,, bunları hesaba kat ,,,,

kp kimse muhatap olmasın,,, sen kocanla evlendin,, siz kendiniz konuşup hallediceksiniz,,, annen de aynen böyle söylesin,,, sende böyle söyle,,,
annem telefonu bana verdi eşim yok yok yok konuşmicam dedi..kulağımla duydum..ne hale gelmiş eşim..nasıl doldurmuşlar. yuva yıkanın yuvası olmaz inşallah

Lavinya sakın hakkını bırakma. Avukatın altınların eşinin üzerinde olduğunu söyleyince ve banka ismini verince, araştırılıyor. Eşin başkasına devretse bile, adına altın hesabı açıldığını ve altınları başkasına devrettiğini tespit ederler.

Fotoğraf ve videolarla ispat eder, alırsın hepsini. Nafaka da iste, sakın vazgeçme. Allah kolaylık versin, zordur bu süreç ama inş. feraha erersin yakında.

amin inşallah ..bütün haklarımı arayacağım canım

face de hala karısı görünüyorum..herşey duruyor daha ikimizinde profili aynı..gelin damat resmimiz..bu boşanma konusundan sonra siler herhalde bu gece

amin inşallah ..bütün haklarımı arayacağım canım
oh bunu duyduğuma sevindim.

Allah kolaylık versin, inş. her şey yoluna girecek, sabret. Bu süreçte de öyle eve kapatma kendini. İsmek'in meslek edindirme kurslarına git. Yemek kursu olabilir, takı kursu olabilir, ya da farklı bir kurs. Eve kapanma, hem kendini oyalamış olursun, hem de mesleğin olur.

allahından bulsun 30 kişinin içinde evlenme teklif etti..boşanmak için bana tek kelime söylemedi..muhatap bile almadı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…