- 30 Kasım 2014
- 380
- 205
- 48
- Konu Sahibi hasta adam
-
altınlar bankada eşimin üzerine..bana güvenmiyormusun aşkım demişti..ikimiz üzerine olsun dediğimde...annem eşimi aradı boşanıyormusun oğlum dedi ..eşimde evet dedi..benle konuşmak istemediğini söyledi..ben artık kolay kolay evlenmem canım..30 olacak yaşım..şu psikolojiyle dünya umrumda değil bu saatten sonra..evlenmek falan aslaaa...tatlım artık olan olmuş,,,
soğuk kanlılığını koru,,, düğünde takılan altınlar nerede ???? bunları belegeleyecek video veya fotoğraf var mı elinde???
onlar senin hakkın bunları sana vermek zorundalar,,,
eğer eşinin üzerinde bir şey yoksa ve maaşı düşük gösteriliyorsa ondan alacağın tazminat çok az olur çekişmeli olduğunla kalırsın,,,,
kp anneni aradığında annen eşinin senin araması gerektiğini söylesin,,,sen sonuçda eşinle evlendin onlarla değil,,, ne bu çocuk mu ???? anne baba diye eteklerinden tutuyor,,,,
derin derin nefes al,,,, hayırlısı ne ise o olsun,,,,,,
güçlü ol dik dur,,,
birde ben burada ne topikler gördüm,, erkekler tığış tıpış geliyorlar eşlerinin ayaklarına ,,,, dur daha bekle,,,,,
ama ben boşandıkdan sonra evlenmeyeceğim diyorsan o zaman süründür sen ben boşanmayacağım deyince boşamıyor hiçbir hakim,,,, süründürürsün ama ,,,, senin de hakkın yeni bir hayat yeni bir başlangıç,,,
altınlar bankada eşimin üzerine..bana güvenmiyormusun aşkım demişti..ikimiz üzerine olsun dediğimde...annem eşimi aradı boşanıyormusun oğlum dedi ..eşimde evet dedi..benle konuşmak istemediğini söyledi..ben artık kolay kolay evlenmem canım..30 olacak yaşım..şu psikolojiyle dünya umrumda değil bu saatten sonra..evlenmek falan aslaaa...
altınlar bankada eşimin üzerine..bana güvenmiyormusun aşkım demişti..ikimiz üzerine olsun dediğimde...annem eşimi aradı boşanıyormusun oğlum dedi ..eşimde evet dedi..benle konuşmak istemediğini söyledi..ben artık kolay kolay evlenmem canım..30 olacak yaşım..şu psikolojiyle dünya umrumda değil bu saatten sonra..evlenmek falan aslaaa...
o altınları alırsın o zaman,, onlar senin hakkın,,,altınlar bankada eşimin üzerine..bana güvenmiyormusun aşkım demişti..ikimiz üzerine olsun dediğimde...annem eşimi aradı boşanıyormusun oğlum dedi ..eşimde evet dedi..benle konuşmak istemediğini söyledi..ben artık kolay kolay evlenmem canım..30 olacak yaşım..şu psikolojiyle dünya umrumda değil bu saatten sonra..evlenmek falan aslaaa...
olsun sen altınlarını alırsın,,, belki az bir nafakaya da bağlanırsın,,,maalesef mesleğim yok ..düz liseden sonra okumadım
kp kimse muhatap olmasın,,, sen kocanla evlendin,, siz kendiniz konuşup hallediceksiniz,,, annen de aynen böyle söylesin,,, sende böyle söyle,,,ya bide utanmadan diyor ki kayınbabam,,güzel güzel evlendiler ..güzel güzelde anlaşmalı boşansınlar..hayret bişey yaa
annem telefonu bana verdi eşim yok yok yok konuşmicam dedi..kulağımla duydum..ne hale gelmiş eşim..nasıl doldurmuşlar. yuva yıkanın yuvası olmaz inşallahkp kimse muhatap olmasın,,, sen kocanla evlendin,, siz kendiniz konuşup hallediceksiniz,,, annen de aynen böyle söylesin,,, sende böyle söyle,,,
amin inşallah ..bütün haklarımı arayacağım canımLavinya sakın hakkını bırakma. Avukatın altınların eşinin üzerinde olduğunu söyleyince ve banka ismini verince, araştırılıyor. Eşin başkasına devretse bile, adına altın hesabı açıldığını ve altınları başkasına devrettiğini tespit ederler.
Fotoğraf ve videolarla ispat eder, alırsın hepsini. Nafaka da iste, sakın vazgeçme. Allah kolaylık versin, zordur bu süreç ama inş. feraha erersin yakında.
oh bunu duyduğuma sevindim.amin inşallah ..bütün haklarımı arayacağım canım
evet öyleBu konuda suçlu görümcen değil eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?