- Konu Sahibi hasta adam
-
Bu konuda suçlu görümcen değil eşin
tamam canımBizi haberdar et tamam mı
tabiki görümceme tapan bir eşim var,,gazı verdikçe eşim bana kinlendiCanim seni alintil;adim, ama genel birsey soylemek icin ornek olsun diye.
Herkes bir seye takmis, ne zaman bir sey olsa suclu kayinvaliden deyil, su deyil bu deyil esin diyor.
E heralde suclu en cok es.
Ama diyerleri de sutten cikmis ak kasik deyil.
Gorumcesi fitne fesat, yuva yikan bir kadin sonucta.
Bal gibi gorumce de suclu nerdeyse es kadar.
Eşi bir kez o görümcenin çenesini kapatsaydı bir daha böyle bir şey yapamazdıCanim seni alintil;adim, ama genel birsey soylemek icin ornek olsun diye.
Herkes bir seye takmis, ne zaman bir sey olsa suclu kayinvaliden deyil, su deyil bu deyil esin diyor.
E heralde suclu en cok es.
Ama diyerleri de sutten cikmis ak kasik deyil.
Gorumcesi fitne fesat, yuva yikan bir kadin sonucta.
Bal gibi gorumce de suclu nerdeyse es kadar.
Eşi bir kez o görümcenin çenesini kapatsaydı bir daha böyle bir şey yapamazdı
adam aileye düşkün eşini ikinci plana atıyor
onlara bişey diyemiyor
benim eltimde ilk yıllarda böyle bişey yapmaya kalktı eşim gereken cevabı verdi ve o oldu
artık ağzını açıp tek kelime söyleyemez
bilir ki eşim beni savunacak annesini yada onu değil
yok canım..aradılar işte..dava açıyoruz diyeokuyunca çok üzüldüm. insan ne umutlarla evleniyor ortada birşey yokkende boşanabiliyor. ortak tanıdığınız şöyle aklı başında büyük biri yok mu eşinle konuşacak yapma etme diyecek aklını başına getirecek?
şanslısınız allah bozmasınEşi bir kez o görümcenin çenesini kapatsaydı bir daha böyle bir şey yapamazdı
adam aileye düşkün eşini ikinci plana atıyor
onlara bişey diyemiyor
benim eltimde ilk yıllarda böyle bişey yapmaya kalktı eşim gereken cevabı verdi ve o oldu
artık ağzını açıp tek kelime söyleyemez
bilir ki eşim beni savunacak annesini yada onu değil
yok canım..aradılar işte..dava açıyoruz diye
Bence devamli fitnelemisler.Bir kadın kuaföre gidiyor diye boşanma davası mı açılır
eşin sadece dolduruşa gelmiş gibi gelmiyor bana
ablası demiş ben 10 dk dışarı çıkamıyorum..ama lavinya geziyor..annesi babası zaten ayrı doldurdular..daha çok şey yazdım detaylı okursan sevinirimBir kadın kuaföre gidiyor diye boşanma davası mı açılır
eşin sadece dolduruşa gelmiş gibi gelmiyor bana
ablası zaten herşeyi ben bilirim gibi geziyor ortalıkta..allah büyük onunda kızı varBence devamli fitnelemisler.
Zaten eve arkadaslarini icmeye cagiran, ve sarhos arkadasi konusahibine sarkinca, konu sahibini suclayan esten ne hayir gelir ?
Adam cok karaktersiz.
Ablasi da asiri dominant.
düğün günü kuaförde bile beni hüngür hüngür ağlatmıştıAllah mazlumun yanındadır. her işte bir hayır vardr. demek ki görüp geçirmen ders alman gerekiyor. görümcende de hiç allah korkusu yok galiba. nasıl böyle bir günaha girebiliyor hayret
düğün günü kuaförde bile beni hüngür hüngür ağlatmıştı
düğün günü kuaförde bile beni hüngür hüngür ağlatmıştı
kökünden bitirelim dedi kayınbabam ..laflara bak yaa..bide anlaşmalı olsun diyorsessizlik bozulmuş
6 aylık yuvayı bozan görümceyi Allaha havale et o da aynısını yaşamadan ölmesin
ben kb yada diğer aile büyükleri ara bulmaya calışır sandım ama telefonu bile kb açmış
biliyorum cok acı dayanmak zor ama bu pisliklerden kurtulduguna şükret
şimdi yapman gereken iyi bir avukat bulup donlarına kadar alman
o koca olacak adamın üstünde mal olsun olmasın sana nafaka ve tazminat vermek zorunda
kökünden bitirelim dedi kayınbabam ..laflara bak yaa..bide anlaşmalı olsun diyor
annem babam yıllardır ayrı..babamla görüşüyorum ama haberi yok henüzbaban yok mu ?
O nediyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?