- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi hasta adam
-
erkek kardesin, dayin, senin arkanda olucak bir erkek yok mu ?annem babam yıllardır ayrı..babamla görüşüyorum ama haberi yok henüz
kökünden bitirelim dedi kayınbabam ..laflara bak yaa..bide anlaşmalı olsun diyor
bana kalırsa eşin çok ama çok pişman olucak,,,,face de hala karısı görünüyorum..herşey duruyor daha ikimizinde profili aynı..gelin damat resmimiz..bu boşanma konusundan sonra siler herhalde bu gece
belki kızacaksınız ama .....hiç mi sevmedin be adam !!! size bir fotoğrafımı koymak istiyorum görmek isterseniz
annem babam yıllardır ayrı..babamla görüşüyorum ama haberi yok henüz
bana kalırsa eşin çok ama çok pişman olucak,,,,
belki oluyordurda,,, ben görümcelerimden uzağım ama heleki o büyük görğmcem annemle yaşıt o kadar sinis bir kadın ki anlatamam,,,, hiç olmadık bir şeyden kavga çıkartılar benim evliliğimi bitrmeye getirtiler,,, kocamla boşanmaya kadar gittik,,, ne hakaretler eşimden bana,,, bende dedim ki gitmeyeceğim, terk etmeyeceğim evimi,, sırf bu insanların inadına ayrılmayacağım eşimden dedim,,, alttan aldım,, sağır oldum,, şimdi çok mutluyuz ama gel gör bana sor o ilk altı ayı,, birde bebek düşürdüm o hengamenin ortasında,,,, gerçi 2 ay önce gene bir karıştırdılar evimi, eşimle olna ilişkimi,, dedim bu bebeğiminde başını yiyecek bunlar,,, bunun için yapıyorlar,,, sinir oldum, azıcık söylendim eşime baktım gene b.k çukuruna gidiyoruz kapadım çenemi oturdum,,,
yani belki arasan kocanı alttan alsan üstten çıksan barışırsın bence,,, ondan sonra da ikiyüzlü oynacaksın tatlım başka çıkar yolu yok ne yazık ki,,, eğer ki kocanı seviyorsan,,, ortada savaşmaya dair bir şeyler görüyorsan,,,
bana o dönemlerde annem çok destek oldu, çok sakinleştirdi beni çünkü eşimi ne kadar sevdiğimi biliyordu yani ondan ayrılırsam ne kadar üzüleceğimi biliyordu,,o dönemde hep onun lafını dinledim,,, sabır et kızım dedi başka bir şey demedi,, görümcelerimle kavga edicem dedim sakın ha kızım dedi,,, kv laf söyleyecem dedi,, aman kızım dedi,,, ailemle eşimin ailesi aynı şehirde her gittiğimde annem beni sürüklüye sürüklüye götürdü kv evime,,, ( öyle kızım ayrılmış, falan diye kafaya takacak bir ailem yok benim,, gereğinden fazla açık ve modern bir ailem var, evlenmeden önce gidip eşimle aynı evde falan kalıyordum, biliyorlardı ama bir şey demiyorlardı,,, )
ama şimdide diyorum ki iyiki sabır etmişim,,, eşimde arada utanıyor eski yaptıkları söyledikleri yüzünden,,,
babanla otur bir konuş tatlım, belki babanın senin arkanda olduğunu görünce kp biraz geri çekilir,,,, çok seviyesiz insanlar gerçekden ,,,,annem babam yıllardır ayrı..babamla görüşüyorum ama haberi yok henüz
hayır tabiki de kabul etmesin,,, ama benim anladığım kadarı ile bu kız bu adamı seviyor,,, zaten 1 dolmadan hakimler boşamıyor yani 6 ay daha beklemeleri gerekiyor, boşanmak için,,,,yani kaynanasi ve gorumcesiyle beraber yasamayi kabul et diyorsun.
Cunku konusahibinin baska cikar yolu yok.
Kocasi evi terkedip, anasiyla bacisiyla yasiyor su an.
Senin en azindan evin ayriymis.
hayır tabiki de kabul etmesin,,, ama benim anladığım kadarı ile bu kız bu adamı seviyor,,, zaten 1 dolmadan hakimler boşamıyor yani 6 ay daha beklemeleri gerekiyor, boşanmak için,,,,
yani en azından bu süre zarfında belki bir şeyler yapabilir,,, ama baktı ki olmuyor o zaman hayırlısı ne ise o olsun,,,
evlilik zor bir şey,,, ilk zamanlar adpte olmak aynı evde yaşamak zaten zor birde böyle dışarıdan etkenler çok oluyorsa evlilik başlamadan sonlanıyor,,,,,bende aynı şeyleri yaşadım,, tabiki de böyle şeyler olmadı,, ben çünkü görümcelerimin manyak ( affersin başka sıfat bulamadım) olduğunu bildiğim için hiç bir zaman muhatap olmadım,,, baştan mesafemi koydum ki genede kavga çıkartılar,,,
eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
zaten 1 dolmadan hakimler boşamıyor yani 6 ay daha beklemeleri gerekiyor, boşanmak için,,,,
galiba sana bu durumda diğer arkadaşlarım yardım edecekler..ben çok kötüyümAy ablam sana yardim etmek isterdim ama sana sorum olcak bana yardim et noluuur allah rizasi icin sen bana akil ver bu derdinin icinde derman olmak isterdim ama belk8 ileride bende senin yasadiklarini yasicam bana akil ver nisanliyken nasildiniz yine ailesimi hep one gelirdi hep boylemiydi bende nisanlimdan ayrildim ve ailesine cok düşkün hep onlar yuzunden daha cok annesi yuzunden beni ezdi .. duzelmez hep boylemi kalir napcam bilmiyorum kafayi yiyorum senin durumum kim bilir nasildi .. allah yardimcin olsun inşallah ..
Özür dilerim allah yardimcinn olsunn inşallah hayırlısı olsun hakkında .. ama ben her halime sukrederek atlayiyorum hep kendimden kotulerini düşünerek fln ..galiba sana bu durumda diğer arkadaşlarım yardım edecekler..ben çok kötüyüm
belki kızacaksınız ama .....hiç mi sevmedin be adam !!! size bir fotoğrafımı koymak istiyorum görmek isterseniz
kocama laf ettirmeme gibi bir durum yok ortada.arkadaşlarda biliyorBaşka sorunumuz yok demişsin bir de. İlahi. =)
Daha ne olsun ki? Yanında olmayan kocadan büyük sorun mu var?
Detaya değil bütüne bakılmalı böylesi bir durumda.
Bir de başlığa güldüm.=))
Kocan küçücük ya, görümcen ayırdı sizi öyle mi?
Hiç kocana laf ettirme. Ne kadar güzel valla.
Allah yardımcın olsun bundan sonrasında. Boşandığında her şey süper olur umarım.
sanırsam şimidye kadar konu sahibi eşini hiç aramadı,, sadece annesi ile eşi telefonda konuşurken eşi konuşmak istemediğini söyledi ki öyle söyler zaten etki altında değil mi bu adam,,,Adam karisiyla konusmuyor bile, biliyorsun dimi ?
Napsin kiz, kapilarina mi dayansin ?
Senin ne demek istedigini cok iyi anliyorum, ama caresiz konusahibi.
Kocasi konusmuyor bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?