6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

belki kızacaksınız ama .....hiç mi sevmedin be adam !!! size bir fotoğrafımı koymak istiyorum görmek isterseniz

face de hala karısı görünüyorum..herşey duruyor daha ikimizinde profili aynı..gelin damat resmimiz..bu boşanma konusundan sonra siler herhalde bu gece
bana kalırsa eşin çok ama çok pişman olucak,,,,
belki oluyordurda,,, ben görümcelerimden uzağım ama heleki o büyük görğmcem annemle yaşıt o kadar sinis bir kadın ki anlatamam,,,, hiç olmadık bir şeyden kavga çıkartılar benim evliliğimi bitrmeye getirtiler,,, kocamla boşanmaya kadar gittik,,, ne hakaretler eşimden bana,,, bende dedim ki gitmeyeceğim, terk etmeyeceğim evimi,, sırf bu insanların inadına ayrılmayacağım eşimden dedim,,, alttan aldım,, sağır oldum,, şimdi çok mutluyuz ama gel gör bana sor o ilk altı ayı,, birde bebek düşürdüm o hengamenin ortasında,,,, gerçi 2 ay önce gene bir karıştırdılar evimi, eşimle olna ilişkimi,, dedim bu bebeğiminde başını yiyecek bunlar,,, bunun için yapıyorlar,,, sinir oldum, azıcık söylendim eşime baktım gene b.k çukuruna gidiyoruz kapadım çenemi oturdum,,,
yani belki arasan kocanı alttan alsan üstten çıksan barışırsın bence,,, ondan sonra da ikiyüzlü oynacaksın tatlım başka çıkar yolu yok ne yazık ki,,, eğer ki kocanı seviyorsan,,, ortada savaşmaya dair bir şeyler görüyorsan,,,
bana o dönemlerde annem çok destek oldu, çok sakinleştirdi beni çünkü eşimi ne kadar sevdiğimi biliyordu yani ondan ayrılırsam ne kadar üzüleceğimi biliyordu,,o dönemde hep onun lafını dinledim,,, sabır et kızım dedi başka bir şey demedi,, görümcelerimle kavga edicem dedim sakın ha kızım dedi,,, kv laf söyleyecem dedi,, aman kızım dedi,,, ailemle eşimin ailesi aynı şehirde her gittiğimde annem beni sürüklüye sürüklüye götürdü kv evime,,, ( öyle kızım ayrılmış, falan diye kafaya takacak bir ailem yok benim,, gereğinden fazla açık ve modern bir ailem var, evlenmeden önce gidip eşimle aynı evde falan kalıyordum, biliyorlardı ama bir şey demiyorlardı,,, )
ama şimdide diyorum ki iyiki sabır etmişim,,, eşimde arada utanıyor eski yaptıkları söyledikleri yüzünden,,,

annem babam yıllardır ayrı..babamla görüşüyorum ama haberi yok henüz

canım ablamda boşanmanın eşiğinden döndü onunda sebebi baş belası kaynı eşinin abisi bozdu aralarını
mahkemeye bile eşi gelmedi kaynı geldi bunlar boşanacak diye naralar attı
eşi üstündeki bütün mallları devretmiş tazminat nafaka vermemek için aylarca arayıp sormadı
abimin annemin ayaklaına kapanacak af dileyecek dedi durdu
af dilenecek hiçbir suçu yoktu ablamın senelerce kölelik yaptı birde aynı evde yaşadılar
ayrı ev istedi diye boşanma davası açtılar ölürüümden annemden ayrılmam
eş çocuk bulunur anne bulunmaz diyen kafa yapısına sahip ti bu adam
baskı uyguladılar evi terkedemezsin baban yok 3 çocukla nereye sığınacaksın dediler
amaa annem bizler herkes ablama sahip çıktık
onlaın dahi ummadıgı bi kenetlenme oldu bunu hiç beklemediklerini 3 cocukla rezil olacağını düşünüyorlardı ama asıl rezilliği kendileri yaşadı
2 sene sürdü mahkeme
ablam haklı bulunup tazminat nafaka kazanınca başlarınada allahtan tker teker müsibetler gelince akıllandılar
evi ayrıldı şükür mutlular ama 2 sene çok zor geçti
eşi çok pişman yaptıklarından dolayı keşke yaşanmasaydı unutmak iistediğim bi 2 yıl yaşadık benim yüzümden deyip duruyormuş allah affetsin o çocuklaın gözyaşlarını haksız yere döktü
kendini yalnız hissetme rabbim haklının yanındadır

yani kaynanasi ve gorumcesiyle beraber yasamayi kabul et diyorsun.
Cunku konusahibinin baska cikar yolu yok.
Kocasi evi terkedip, anasiyla bacisiyla yasiyor su an.
Senin en azindan evin ayriymis.

annem babam yıllardır ayrı..babamla görüşüyorum ama haberi yok henüz
babanla otur bir konuş tatlım, belki babanın senin arkanda olduğunu görünce kp biraz geri çekilir,,,, çok seviyesiz insanlar gerçekden ,,,,
bizim bir tanıdık var kadın 40 yıllık evli,, kocası böyle kız kardeşine taparmış, nişan arifesinde bakmışlar görümceler çok fena çok pislik insanlar,,, (kp iyi kv de saf bir kadın),,, nişanlı kızın teyzesi demiş ki bunlar manyak insanlar kocanın kanına girip senin için kız değil bunlar der bile demiş,,,, ve kızın teyzesi ne olur olmaz biz sana kızlık raporu alalım demiş,, evlenmeden hemen önce ( 40 yıl önce) ve almışlar,,,
kız evlenmiş, zaten sessiz sakin bir kız,, görümceler başlamış yitişmeye tabii kocada onlardan yana ve bir gün adam demiş ki boşarım seni, kız olmadığını söylerim babanın evine gönderirim seni demiş,,, bizim kızda demiş walla benim elimde raporum var, boşanırım senden ama benim namusuma kimse laf edemez demiş,,,, tabi adam kem küm ben falan olmuş,,, neyse yitişmiş bu görümceler bu kadıncağızla tam 7 yıl,,,,, ama şimdi adam kız kardeşlerinin hiçbirin görmek dahi istemiyor,,, sadece bayramlarda görüyor,,,, hep soğuk hep mesafeli,,,

Cok uzuldum bastan sona kadar okudum. Kendim yasamis gibi oldum ve korktum esimin yaninda ailesine soyleniyorum bazen. Ve esime kiziyorum onlara bi sey diyemedgm icin. Esimde ben ne yaptm bana ndn kiziyosn diyo. Uzuldum hemde cok.. sevdgn icin hala bir umut belki gelir de evime donerm dusuncesi var sende. Ama onlar cokktan bitirmisler.. kin burumus gozlerini. Kiyamam benden buyuksn . Bu hayatta insanin basina her sey geliyor buna sukur de iyiki bebegin yok onaa yazik olurdu. Insallah her seyin hayrlsi olr biterse de insallah o sevgin koca bi nefrete doner bari aci cekmezsin. Askla nefret arasinda ince bi cizgi varmis. Allahim yardimcin olsun. Herkesin gonlune niyetine gore versin. Yapmak varken neden yikarlarki..

yani kaynanasi ve gorumcesiyle beraber yasamayi kabul et diyorsun.
Cunku konusahibinin baska cikar yolu yok.
Kocasi evi terkedip, anasiyla bacisiyla yasiyor su an.
Senin en azindan evin ayriymis.
hayır tabiki de kabul etmesin,,, ama benim anladığım kadarı ile bu kız bu adamı seviyor,,, zaten 1 dolmadan hakimler boşamıyor yani 6 ay daha beklemeleri gerekiyor, boşanmak için,,,,
yani en azından bu süre zarfında belki bir şeyler yapabilir,,, ama baktı ki olmuyor o zaman hayırlısı ne ise o olsun,,,
evlilik zor bir şey,,, ilk zamanlar adpte olmak aynı evde yaşamak zaten zor birde böyle dışarıdan etkenler çok oluyorsa evlilik başlamadan sonlanıyor,,,,,bende aynı şeyleri yaşadım,, tabiki de böyle şeyler olmadı,, ben çünkü görümcelerimin manyak ( affersin başka sıfat bulamadım) olduğunu bildiğim için hiç bir zaman muhatap olmadım,,, baştan mesafemi koydum ki genede kavga çıkartılar,,,

Adam karisiyla konusmuyor bile, biliyorsun dimi ?
Napsin kiz, kapilarina mi dayansin ?
Senin ne demek istedigini cok iyi anliyorum, ama caresiz konusahibi.
Kocasi konusmuyor bile.

Ay ablam sana yardim etmek isterdim ama sana sorum olcak bana yardim et noluuur allah rizasi icin sen bana akil ver bu derdinin icinde derman olmak isterdim ama belk8 ileride bende senin yasadiklarini yasicam bana akil ver nisanliyken nasildiniz yine ailesimi hep one gelirdi hep boylemiydi bende nisanlimdan ayrildim ve ailesine cok düşkün hep onlar yuzunden daha cok annesi yuzunden beni ezdi .. duzelmez hep boylemi kalir napcam bilmiyorum kafayi yiyorum senin durumum kim bilir nasildi .. allah yardimcin olsun inşallah ..

galiba sana bu durumda diğer arkadaşlarım yardım edecekler..ben çok kötüyüm

Başka sorunumuz yok demişsin bir de. İlahi. =)
Daha ne olsun ki? Yanında olmayan kocadan büyük sorun mu var?
Detaya değil bütüne bakılmalı böylesi bir durumda.

Bir de başlığa güldüm.=))
Kocan küçücük ya, görümcen ayırdı sizi öyle mi?
Hiç kocana laf ettirme. Ne kadar güzel valla.
Allah yardımcın olsun bundan sonrasında. Boşandığında her şey süper olur umarım.

belki kızacaksınız ama .....hiç mi sevmedin be adam !!! size bir fotoğrafımı koymak istiyorum görmek isterseniz

canım istersen resim bırakma belki ileride ayağına dolaşır bende suan senin yaşadıklarını yaşıyorum 3 gündür eve gelmiyor bizde 1 yıl oldu evleneli üstelik bebeğimde var benim aileme bile söyleyemedim hep bi bahane buluyorum bugün boşanma dilekçesi elime ulaştı. Çok ağrima gidiyor ağzım dilim tutuldu ağlayamiyorum bile kimse duymasın diye Aynı soruyu bende kendime sordum hiçmi sevmedin,.

kocama laf ettirmeme gibi bir durum yok ortada.arkadaşlarda biliyor

Adam karisiyla konusmuyor bile, biliyorsun dimi ?
Napsin kiz, kapilarina mi dayansin ?
Senin ne demek istedigini cok iyi anliyorum, ama caresiz konusahibi.
Kocasi konusmuyor bile.
sanırsam şimidye kadar konu sahibi eşini hiç aramadı,, sadece annesi ile eşi telefonda konuşurken eşi konuşmak istemediğini söyledi ki öyle söyler zaten etki altında değil mi bu adam,,,
yani ben eğer ki seviyorsa zaten 6 ay daha beklemek zorunda, bu süre zarfında bir şeyler yapsın diyorum,,,
biz kadınlar bazen bir şeyi çok istersek gözümüz bir şeyi görmüyor,, ne yapıp ne edip istediğimiz olduruyoruz... ama dediğim gibi seviyorsa eşini özünde iyi bir insan olduğunu düşünüyorsa,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…